Time for some new times?

Snart gott nytt år då, snart 2009. Hmm som om ma märker någon skillnad från idag till imorgon:P Egentligen är detta väldigt konstigt att fira att det blir en ny dag. Men nu ska jag inte vara sådan.
Har hunnit med att träna idag, har duschat, sminakt mig i 2 timmar och nu är även håret fixat och jag fick till det precis som jag ville;) YES! Ja känner mig bara allmänt jävligt snygg just nu:P hahah måste bara bestämma vad jag ska ha på mig....
Ebba är ju som vanligt sen så vette fan när hon kommer. Aseel och Jossi kommer vid 5 för att jälpa till, sorry Ebba men när dte kommer till matlagning etc suger du honey;) hahah


Man ser inte så bra, men håret är uppsatt i en rockabilly inspirerande frisyr med massa små flätor på ena sidan. Innerst vid ögonvrån börjar jag med knallblå ögonskugga som sedan mer och mer skiftar över i svart, och längst ut är det kolsvart.!

Allt var bara en lögn



Your love is a lie - Simple Plan

It is over and done, but the heartache lives on inside

Nu är jag inte bara säker, jag är helt övertygad om saken. Han har träffat någon. Det finns ingen bättre förklaring. För 2 veckor sedan prata vi hur mycke som helst på msn, vi smsa och prata säkert varje dag. Men helt plötsligt så ändrades allt. Jag vet inte när men nu är han helt tyst. Svarar aldrig, loggar ut när jag säger hej första gången på över en vecka. Okej, ja fattar vinken, du har träffat någon, och den någon är inte jag.
Ja vet inte riktigt vad ja ska säga, det var väl ganska väntat. Har väl lärt mig nu en gång för alla att semesterromanser är just semesterromanser och ska stanna där, de ska inte utvecklas till något mer och man ska definitivt inte träffa dom eller sova med dom när man kommit hem från semestern. Ja, nu har jag lärt mig det så att jag vet till nästa gång.
Känns jävligt tråkigt och tomt, med tanke på att han var den första jag kunde känna något för efter mitt mardrömsår. Jag antar att jag ska tacka för att du visade för mig att jag kan få känslor och lita på någon igen, trots alla skit jag har gått igenom.
Synd bara att det inte funkade med dig, synd att jag inte kunde lita på dig, synd att de känslor jag var på väg att få aldrig kom. Synd, allt är bara synd och sorgligt.
Jag ger snart upp hoppet, vad hände med det mest underbara man kan känna? När kärleken dör vet man vad som försvann. Jo tack, jag vet nog vad som försvann förra året, och det var min förmåga att tro på det goda i människor. Men han, han var så nära att få fram det. Men lika fort släcktes det.......

Definitivt!

MMM andas andas andas....
Jag tror att jag är allergisk, omg ja ser ett rött utslag på min arm, Japp jag är definitivt allergisk mot mina so called parents. GAAH! Leave me fucking alone, okej?!
Pappas kommentar när mamma och jag prata om imorgon.
"Inga pruttfulla småflickor som sitter och gråter i ett hörn"
Pucko, vi är inte små, när i HELVETE ska du få in det i den tröga äckliga hjärna ditt grottmonster!

Asså neee, det här funkar inte!

Helvete!!! Jag har klädpanik! Vad ska jag göra åt saken? Imorgon, vad blir det. Guld eller rosa? Eller inget av det. Asså börjar starkt att överväga mjukisbyxorna som mitt förstahands klädval, jämfört med alla kreationerna jag hittiills provat så lockar dom mest måste jag erkänna.
Vad håller jag på med liksom? Har sprungit runt halva staden idag med Aseel för att hitta rätt strumpbyxor, på NK fanns dom så dom va ju inte billiga, å vad tror ni att jag gör? Jo jag har sönder dom!
Neee nu ska ja gå å gråta lite:P hej då

Whats going on, on the floor..

Inge mera jobb på flera dagar! Kan det bli bättre?? Ja det kan det med en nyårsmiddag med min älskade Ebba!! Haha, satt säkert 1 timme i telefon med henne för att hitta bra viner, cider och champagne till nyår. Var inne på systemets hemsida, och vad kan jag säga. Vi snålar till tusen:P Haha, billigaste alternativen varje gång:p Men till 12slaget ska mami köpa champagne så den kommer att bli goooood! ;)
I am very excited about new year, efter vår middag drar vi vidare och jaaa kanske kommer jag stöta på en viss person som jag tänker på ibland... Hoppas kan man alltid men frågan är om jag vill..
Mitt största problem nu är what to wear? Blir antingen en guld klänning eller ett rosafodral, eller så hittar jag kanske något imorgon när jag och Aseel ska cruisa runt på staden ;)


Countdown to meltdown

Bara en jobbdag till! Yes! Sen är jag ledig 5 dagar, weeei! Å mellan där ska man hinna med en nyårsafton å lite annat smått å gott, kan man drömma om iallafall:P Haha. Jag är fortfarande helt jävla uttråkad!!! ÅÅÅHH! Kan något bara hända! Som att typ en viss person, hint hint, du vet vem du är, bara kan fatta att we are ment to freaking BE! haha Seriöst. Ska kanske lyda Ebbas råd å bara köra, men samtdigt...... neeeeeeeee
Jag blir helt galen!!
Ne nu ska jag sova! Så det så

Sunshine in the rain

En del människor har verkligen förmågan att få en att känna sig som en riktig prinsessa! Prata med Fredrik och vi kom in på ämnet kärlek, så ja sa att jag tycker att det är larvigt pch att det får även de smartaste att bete sig som idioter. Han e ju så söt så då säger han att jag är för fin och för vacker för att vara tyngd av något sådant.. å att han ska ringa mig snart.. Hahah hur glad blir man inte?!

Come lets pray for the weekend

Jobb, jobb, jobb! Jobbade från halv 7 till 13.00 idag, ska jobba samma tid imorgon och på måndag mellan 6 och 11.30. Segt men ganska skönt. Mer pengar att spendera på mellandagsrean med andra ord;) haha
Var på stan med Ebbson och Emelie igår, köpte en kofta från Beyond Retro och ett puder från Make Up Store, skojar inte, har suktat efter det pudret i år men tyckt att 265 kr har vart för dyrt, men nu slog jag till å ja är SÅ LYCKLIG!!! Hahha fast inget av de var ¨på rea:P
Mama och papa har bestämt sig för att jag ska få Samsung touch mobilen!! Hihi slipper betala mellanskillnaden själv, ibland är dom bra dom dära.
Har även gjort en total make over på Ebba, äntligen sminka ja henne med rätt färg på foundatioen och OJ OJ OJ så jävla snygg! Såg ju ut som en riktig foxy lady;) Perfekt dock hy, sotade ögon och röda läppar, föna även hennes hår och styla det. Tro mig, hennes lilla Henke kommer att bli väldigt väldigt glad om man säger så;) hihi
Nej, nu ska ja fortsätta dricka min champagne och kolla Harry Potter!!! :D

And I see your true colors shining

 

Undebar version av
True Colors - Ane Brun

Jullov är jobbigt!

I am very tired! Har sovit minst 10 timmar flera nätter i rad nu men trots det är jag helt slut. Orkar knappt ta mig ur sängen när jag vaknat, ännu mindre orkar jag träna. Hade tänkt at ett pass kl 11 idag men när klockan ringde vid halv 10 orkade jag precis stänga av den innan jag somna om:P hahah galet! Så idag blir det ingen träning, men jag har spanat in ett pass imorgon vid 16.00 så det lär jag orka gå på om jag sover lite efter jobbet. Och på söndag blir det antingen gymmet eller pass, så jag få rmina träningstimmar den här veckan. Ska försöka träna måndag, tisdag, fredag, lördag, söndag nästa vecka. Kanske även på nyårsafton på förmiddagen så att man verkligen kan vräka i sig mat ;) haha
Nej, nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner till stan i tid för att träffa lilla Ebbson!

Tomorrow is another day, baby

Siken seg dag, jag klarar inte av sådana här dagar då ingen gör något. Har varit ute på en springtur, styrketränat, duschat, sorterat mina smycken, kollat tv, läst..... Allt man kan tänkas göra en seg dag som denna, men tiden går såååå långsamt..
Längtar till imorgon, ska träna på morgonen sen ska jag träffa Ebba på stan och då ska jag shopp shopp shoppa! Har inget annat val än att köpa allt det jag vill ha själv eftersom jag bara fick sådant jag inte ville ha. Ska nog fortsätta ge mig själv presenter, då blir man ju iaf inte besviken. Det jag ska köpa är:
Väska från Longchamp
Svarta stuprör
Sidenmorgonrock
Puder från Make Up Store
Guldhalsband
Burberry fodral

Efter denna shoppingrunda lär jag vara pankare än pank, men so what! Dom sk "föräldrarna" får skylla sig själva som inte kan lyssna på mig!


Varför skriva önskelista när man bara får det man inte vill ha

Man skulle ju kunna tycka att efter 17 år borde ens föräldrar känna en tillräckligt bra för att veta vad man absolut INTE vill ha i julklapp. Gissa vad jag får, jo tvspel. Jag, prinsessan av fika, middagar, shopping och resor får ett jävla WII! Hallå, earth to parents vart har ni varit de senaste åren, sist jag tyckte tv spel var kul va typ.... hmm aldrig!
Skit kul present till familjen, för ja vill ju verklogen ha den och kommer verkligen använda den.. INTE!


Aja, ja va jävligt snygg i håret iallafall;)

God Jul! Eller hur god är den?

Jaha, då var det julafton liksom. Bara sådär. Ett helt jävla år sedan sen sisst, och nu är man här igen. Om ett par timmar (eller ganska många) kommer kussarna med sina 1 miljon paket å sen blir de måååååånga timmars paketöppnande å massor med mat å godis å lussebullar såklart;) I love christmas! Haha
Tänka sig ett helt år har gått, och så mycket har hänt. För ett år sedan ja då hade man en crush på sin arbetskompis, det förhållandet var dömt redan från början:P haha dumma och naiva har vi alla varit:P
Och nu iår, jag börjar väl att inse ett och annat känner jag. Det som pågår just nu är nog rätt dömt det med. Haha det kommer aldrig att bli något. Att ja ens kunde tro det, kom igen 6 månader, jag har varit så jävla dum den här hösten. Herregud!!!!
Men nu vet, it aint gonna happen.
Men jag har en känsla av att så fort jag har hittat någon ny då kommer du att höra av dig igen, lets just say I know how the story goes.

Aja, nog med alla känslor å sådant, ävn om det är svårt att inte känna under den högtid som man spenderar med sina nära och kära.... Har aldrig haft något knä att krypa upp i, aldrig fått en julaftons kyss.... aldrig aldrig aldrig...Medan syrran min har haft pojkvän varje år nu sedan minst 4 år tillbaka.... Och jag sitter här själv... och lär göra det ett tag till..


Cause I´ve been missing you, and all I see is you and me


Come Home - One Republic

Lost

Ibland tror man att man har allt klart för sig, man känner att allt bara är perfekt, alla dumma ex är glömda, den man gillar gillar en tillbaka. Ja ni fattar.
Men sen kan allt bara rasa, det gör det nu. Jag är inte säker på något längre, det enda jag vet är att jag inte vet ett dugg. Allt är bara virrigt och alla känslor bara åker runt inom mig utan att veta vart de ska ta vägen! Jag vill bara kunna kliva fram och ta dig i handen och allt ska vara som vanligt. Jag vill kunna känna den säkerhet i allt jag som jag gjorde i sommras. Jag vill kunna och våga vara nära.....



NYTT NYTT NYTT!!

Som jag tidigare nämnt är jag såååå UTTRÅKAD! Jag är i mitt livs bästa år och ingenting händer, I dont gett it! Ne nu tar jag saken i egna händer och ser till så att det blir någon liten förändring, ingen stor men litet är iallafall något. Har ju länge gått och stört mig på mitt hår, frisyren var SJUKT SNYGG när den var nyklippt men nu 2 månader senare var den inte lika snygg, mamma tog de värsta på topparna, jag la i en mörkare nyans och nu alldeles nyss blev jag ännu mer galen på det så jag tog fram saxen och klippte lugg. Bara sådär liksom!!!
Blev asbra!
Alltid när jag klipper mig känner jag att jag ska börja en ny "era". I våras klippte jag bort det sista av "Antons Mikaela", efter Rhodos försvann den "olyckligt förälskade Mikaela" och jag såg till att få det och den jag ville. I höstas försvann "den förvirrade Mikaela" och nu. Ja nu försvan min osäkerhet för nu F A N ska jag se till att något händer om inte, ne då vet ja det och kan släppa skiten!




Bild kommer imorgon på hur jag ser ut nu!

God Jul till jobbet på ett tag

Nu är jag julledig från jobbet, ska ju dock tillbaka på lördag men fram tills dess har jag en massa sovmornar! And i DO deserve it. Idag var det så segt de första timmarna sen 30 min innan frukosten stänger så kom ALLA 300 gästerna samtidigt, blä!
Idag ska vi göra köttbullar, ja ska rensa ur mina skrivborsdlådor för första gången på åratal, undrar vad för skräp som kan finnas där:P Ska försöka hinna me dett pass, kanske spinning idag? Och såklart x-antal chailattar och lussebullar ;) 

Och alla drömmar vi har drömt, det vackra som vi nu har glömt...

Borde verkligen verkligen sova men nu börjar jag att tänka... tänka på allt det som har varit och på allt jag kunde haft, allt vi kunde haft... Men som försvann som i en dröm.
Det känns så sjukt att vara nära men så långt ifrån utan en chans... men så med så mycket hopp.
Det är bara du som finns i mitt <3 och bara du som får mina ben att bli svaga.
Jag vill spola tillbaka tiden ett par månader då du låg bredvid mig och höll mig i dina starka armar och såg på mig med dina ögon.... Det var så perfekt och jag kunde inte be om mer.

Come back
Come back to me


Ett sprucket men ett vackert Hallelujah

                 
Helt fantastisk, jag får rysningar
Jag vet inte vad det är
men just nu känns allt så händleselöst
jag bara går runt hela dagarna men det händer aldrig något
Jag vill känna att jag lever!

Eftersom mitt knä inte var tillräckligt blått redan

Hemma från gymmet. Usch så segt det gick idag, gjorde inte ens hälften av övningarna och benstyrkan var ett minne blott. Har dock sprungit omkring på jobbet halav dan så lite synd e de om mig.
Som ni kanske förstår av rubriken så har jag till ingens förvåning slagit i knät. IGEN. Halkde på grus på väg till bilen för en liten stund sedan och dundrade i med knäskålen rakt i asfalten, samma knä som redan är både blått och uppsvullet, mysigt liksom.
Har dessutom två enorma blåmärken på armen, det ser precis ut som om någon tagit tag i mig mig jätte hårt. Jag skar av en stor bit hud med rakhyveln när ja raka benen igår, jag gick in i en bänk förra veckan så ja har ett blåmärke på låret, min vänstra vad är fortfarande blå sedan juni och sen har ja bara ett par små blåmärken över benen. Normalt, eller hur?
Men sådan är jag, så fort någon nuddar mig får ja enorma blåmärken, sedan gör det ju inte saken bättre att ja e gaaaanska klumpig och oförsiktig:P

Jobba, jobba, jobba... It never ends!

Kom precis hem från jobbet, hmm det börjar kännas som min standard öppningfras här i bloggen:P Ibland känns det nästan som om ja inte gör annat än att jobbar och pluggar. Men nu är det bara jobb ett par veckor eftersom det är jullov!
Det blir ändrade planer igen igår, surprise surprise! hehe Men jag hde det mysigt endå, var nog bra att ja inte gjorde så mycket så att ja kunde sova ordentligt.
Imorgon blir det mer jobb och då ska ja upp redan klockan 5, men ja slutar 11.30 istället för 13.00
Å resten av dagen idag ska jag göra ingenting, eller jo, tänkte träna men det är typ det enda och sova tidigt!!!


Nu har lovet börjat

Så seg så seg så seg!
Jag orkar inte ens lämna mitt rum och hämta frukost.....
Sov till 12, var uppe till sent sent och snacka med min goa göteborgare Fredrik på msn. Lika seriösa samtal varje gång.
Har kollat lite film och nördat mig på FB, men nu är jag hungrig, men ja orkar inte socialisera mig med la familia.
Borde snart hoppa in i duschen å fixa mig, ska till Johanna ikväll!

Sakna
Sakna
Längta
Längta

Hjälp mig någon!



What kind of man you are, if you are man at all

Bara för att den här låten är fantastisk!!!

Paramore - Decode
Status till den som vet vilken film den kommer ifrån

Inge mer plugg bara en massa ..... ;)

LOV LOV LOV!!! Och allt kan hända. Hmm det är en lagom nykter Mikaela som skriver just nu, så alla stavfel det blir förlåt förlåt men jag är en anings ostadig och suddig:P
Jullov har jag nu!! Underbart, jag förtjänar det. Och under detta lov då F A N ska saker hända. Det måste bli nu eller aldrg för detta börjar ju att bli fåmigt, vi har efter 6 månader kommit så långt att vi smsar till varan, stark joobat asså:P Men nu har vi kommit halvvägs till att faktiskt snart kanske träffas... OJ OJ OJOJOJO!!! Spännande;)

Okej min dag då, avslutning, den va bra och rolig en massa duktiga som dansade och sjöng. Allt vore perfekt om ite en viss Anton Boyner hade vandrat in i aulan. Han vet verkligen när han ska komma och förstöra allt då ja e som gladast... FUCK! men det gotttgjordes då jag Aseel och Emelie kastade konfetti över Axel då han sjöng och att en väldigt snygg kille i skolan som ja kaaaaaaaanske har en crush on log åt mig;) Hihi
Lunch med tjerna sedan och fika med Ebba. Sms till en viss människa som gjorde mig glad och sedan Sushi som jag inte alls var sugen på. Kvällen avslutades hemma hos Matte med 700 kronors vin och giutar hero!! Perfekt avslutning på en termin på torra norra!
Ciao


Over and done! Underbart

It is over and DONE! Julborden för i år är slut för min del och så är även detta års jobbande på tornet.. Det känns helt otroligt verkligen, jag har fasat inför den här månaden jätte länge och nu är allt över! Fick dessutom erbjudande att jobba nästa år på deras festvåning. Hovmästaren tyckte att jag varit super dukig och ville verkligen att jag skulle fortsätta, så det är ju verkligen skit kul! Fick dessutom all dricks jag samlat på mig, och lite extra för att jag hade varit så duktig. Var ju då såklart tvungen att berömma Johan, jag tycker verkligen att han är en riktigt duktig hovmästare, så jag sa till han att ja är riktigt imponerad av honom och att han gör det roligt att arbeta. Han såg jätte förvånad och glad ut så det var ju kul :D!

Ska upp 8 imrogon, träna, duscha, äta frukost, 50 min engelska sen har jag JULLOV!! YES! Ska bli så skönt! Jag om någon har verligen förtjänat det efter den här månaden. Fast det ironiska är att jag börjar med lov med att jobba:P Haha Och avslutar det med att jobba och sedan gör ett matte prov eftersom jag väger mellan VG och MVG och jag SKA HA MVG!!!!!!!


Såhär glad känner jag mig nu!!!!

Little bit of rest

Har nu cirka en timmes förbredning innan jag måste gå till jobbet, sista passet!!! JIPPI! Å så skönt det ska bli, jag är helt utmattad på psykiskt och fysiskt efter den här månaden. Nu är det bara Birger som gäller och det är alltid lika bra där så det är ingen fara.'
Imorgon blir det dessutom jullov, lunch med tjejerna, middag med Ebba och middag hos Johanna på lördag. Haha en sådan här händelserik helg har jag inte haft på väldigt länge.
Ne men nu ska jag hinna sova lite tror jag så jag är piggare på jobbet.
Oo just det, glömde skriva det igår, ännu en grej som gjorde dagen så hrmmm "underbar", jag halkade i kallköket så nu är knät blått och uppsvullet. Men som gammal konståkare kan jag bara säga, jag är van;)


Lucia 07, Johanna och jag, då hade jag låååångt hår;)

When everything goes wrong...

Det är så SKÖNT att den här dagen snart är över! Bara 23 minuter kvar av mitt livs värsta dag (på riktigt, hellre blir jag dumpad 10 ggr om än att ha det såhär)
Jag är så fruktansvärt trött på den så kallade "skolan" jag går. Ibland börjar jag undra om ens svenska lärarna kan svenska, det finns en lärare jag gillar och det är min mattelärare, han är så himla bra! När man är van vid att alltid få toppbetyg på nästan allt så är det som ett slag i magen att sitta med ett äckligt G + för att det finns en del som är mindre ambitiösa än andra och att det finns något som kallas grupparbeten. Sorry menn det är INTE ok. Ny skola here I come säger jag bara!!!! För asså det här funkar inte, med dom abitioner så kommer jag aldrig att stå ut i den här skolan, jag kan inte sitta med drömmar om handelshögskolan, internationella toppskolor och managment utbildningar i en klass och skola där det inte finns någon som helst uppmuntran eller prestige för duktiga elever. Sorry.
Precis då jag känner mig allra mest som att jorden ska gå under ska jag till ett av mina jobb. 9 timmar på tornet, alltid lika kul. Känner mig lagom deppig när jag kommer det men biter ihop och kämpar på. Man blir ju rätt peppad av Johan (hovmästaren) som springer runt och peppar, när man jobbar med sådana som han så blir det roligare att jobba eftersom man blir inspirerad!!!
Dock kan man ju ibland känna sig lite nertryckt när man är yngst på ett ställe och dom flesta är en bit över 20. Då är man som 17 år bara en liiten skit i deras ögon vilket endel tar vara på. Men seriöst, man kan prata till mig som en vuxen människa, man kan lita på att jag har koll på vad som finns och inte finns utan att ni behöver springa till Johan och skvallra som småbarn.
Så när passet nästan var slut och Johan frågade hur jag mådde, jag höll på att bryta ihop! Jag skojar inte, kände hur tårarna började rinna, fyfan! Så jävla vidrigt! Fick som tur va sluta dåm så jag ringde upp pappa och storgrät!
Nu ska jag krypa ner i min säng och sova, måste upp 6 imorgon för att ducha, och jag ska även jobba imorgon...


Nyfärgad och nyklippt!

Sitter med mitt Chaite och njuter av mitt "nya" hår. Fick lite panik igår över både färgen och frisyren. Så idag bar det av till affären för en mörkare brun toning och sedan kom mamma med saxen och klippte av knappa centimetern men det ser super mycket fräschare ut, utan att det ser kortare ut. Så det är ju bra.
Kände att det var lite onödigt att gå till frissan efter kanppt 2 månader, särskilt som ja inte vill ändra frisyren än, uta bara ville få bort det slitna. Och nu är det borta. Super!
Snart jullov då:) På fredag är det avslutning och på lördag är det middag hemma hos Johanna, det ser jag fram emot, har inte varit hemma hos henne än.
Har bara två pass kvar på tornet, ska hämta upp min dricks på onsdag;) Yeeah!!!

Nu ska jag läse The It-girl

Magont och julpyssel

Ny tränad
ny duschad
insmord från topp till tå...
UNDERBART!

Vilken lång dag det har varit. Gick upp vid halv 6 och åkte till jobbet. Det var vidrig i början, vet inte vad det var men jag fick sjuka kramper i magen. En gång i timmen vid nästan exakt samma klockslag så fick jag så ont att jag kanppt kunde stå, det vara bara att förska ta sig till omklädningsrummet och försöka slappna av. Lika fort som det kom, lika fort gick det över. Men fy fan vad ont det gjorde! Var helt övertygad om att jag hade blivit matförgiftad för det kändes likadant som på SM. Själva jobbet gick bra förutom magen då. Blev aldrig kaos så de va ju skönt.
När jag slutat kom pappa och hämtade vi så övningskörde jag till landet och tillbaka, gick superbra! Börjar att känna mig riktigt säker, drömmen är ju att ha körkort till sommaren och kanske dra på en road trip ;)
Väl hemma var det julpyssel, mamma, syrran, syrrans böjfrend och jag gjorde lussebullar, knäck, chokladmarsipaner (det gjorde ju då inte jag) och mös. Det var mysigt, förutom att jag var så trött. När vi va klara somna jag i soffan:P vakna efter två timmar och gick och la mig i sängen och somna 30 min till.
Fundrar på att inte gå på varken svenskan eller geografin imorgon, är precis som Josefin lite jullat och vi gör endå inget vettigt:P men få så, man borde kanske vara en duktig flicka och gå...
Måste beställa klipptid!!! Får inte glömma!

Mmmmmm

Nu har jag juligt röda tår:D Fina naglar. Imorgon ska jag göra en body scrub och bli silkesmjuk över hela kroppen! Perfekt nu i vintermörkret.
Har druckit upp mitt chaite och pratat med M. Missade första gången då jag åt men hörde av sig igen :D Så nu är jag glad.
Har tittat på gamla filmer från singeltävlingar OCH från 8ans sommaravslutning då jag och Ebba var konfrancier. Va smååå vi var, fast jag gillade min hårfärg, hade precis tonat det chokladbrunt, super snyggt! Ska göra det till julen, behöver lite fräschfärg i håret (blev så solblekt i Egypten). Ska bara tona det för att få lite liv i det igen, vet vilken färg det blir. Kanske hinner nu i veckan. Vore ju najs!
Nu ska jag sminka av mig och borsta tänderna, läsa lite och sen sova.
Ska köra ut till landet imorgon!





Det är såå, så djuriskt!

Har haft en underbar dag, promenerade net till stan med mamma och pappa och sprang in på Åhléns och köpte ett par grå stickade strumpbyxor. Mötte sedan upp Julia och vi gick runt och julklappsshoppade. Har nu inhandlat den sista julklappen till Fröken Filippa klumpiskompis Lantti. Hoppas hoppas hon gillar den, tyckte att det stod Filippa på den... Det jobbiga är ju bara att gullungen fyller år den 26, så ja måste ut snart igen och hitta en till present.
Vi tog en fika på Wayens och hade ett riktigt tjejsnack, har inte träffat henne på månader så vi hade mycket att ta igen.
Drog oss sedan vidare till Divided i Gallerian där den mycket mycket söta expediten sa "Hej!" till mig :) hihii He is very very cute.... hihi (det är vid sånna tillfällen man önskar att man va lite modigare så att man skulle våga typ ge sitt nummer eller vad som helst, hahah rent önsketänkande verkligen)

Nu har jag precis avslutat en famlijemiddag och ska spendera kvällen med att fixa och måla naglarna, läsa the It-girl och somna tidigt, ska upp halv 6 imorgon, JIPPI!


Julia och jag, sommar 07

Sleepysaturday

Trodde verkligen att jag skulle sova till minst 2 idag, men vakna vid halv 11 och var pigg, så ja gick upp och gjorde iordning en detoxjuice och la mig i sängen igen. Sen kom pappa med en liten present till mig :) Hela It-girl serien som han köpt i Kanda, very najs. Då vet jag vad jag ska göra idag:P hahah Nee ska nog inte läsa hela dagen, om inte Julia svarar så följer jag väl med mamma och pappa på stan ett tag, kanske lyckas jag tigga till mig något iallafall ett par nya strumpbyxor.... Haha

Igår hade vi de väldigt trevligt, jag och Emelie handlade och började laga mat sedan kom Aseel och Jossi och jag bevisade för Aseel att jag FAKTSIKT kan laga mat! SÅ det så, maten var grymt god, säg inge annat:P Jossi stanande till halv 1 då hon insåg att hon var tvungen att kuta för att hinna med 12an hem.
Imorgon blir det jobb, börjar halv 7 på morgonen:/ lite segt men det blir OB hela passet då de e ju bra.

Jag har funderat lite över hur ja ska göra med en vän till mig som totalt har övergett mig för sin pojkvän, jag har försökt hela hösten men nu är jag trött på det, varken du eller din kille fattar. Det är som att vi står vid ett vägskäl och du är på väg åt ett håll och jag mot ett annat, kanske möts vi senare men just nu så har du klart och tydligt visat vem du vill ha och inte ha......

  
Rehab - Rihanna

Smååått panik känsla!

Gick på fredagsintensiven, mycket skönt! Nu känner man verkligen hur kroppen har jobbat ordentligt och det är grymt! Så ikväll kan ja vräka i mig mat i stora mängder:P Får se vad det blir till middag, ska allt visa Aseel att ja kan laga lite mat iaf, ja e inte helt hopplös som hon tror bara för att ja råååååka förstöra tårtan i höstas.
Hur som helst, när ja va på väg från gymmet för ja för mig att bara kolla så ja har med mig allt, nycklar mobil mm. Då inser ja att mina nycklar är BORTA! Panik, dom är inte i fickan inte i väskan.....
Andas
Andas...
Vat är dom, känner hur paniken snyger sig på... hur sjutton kan ja ha tappat dom? Vad ska ja säga till mamma liksom?
- Jo mamma träningen gick bra, aa just de ja har tappat bort ALLA nycklar så vi måste byta lås ikväll.. hehe
Då hade hon nog inte blivit så glad. Springer i panik tillbaka till gymmet och ner i omklädningsrummet, inga nycklar. Kutar upp till receptionen och frågar om någon lämnat in ett svart nyckelfodral..
Och jaaa, det hade någon!! Tack och lov och tack till dig som lämnade in dom!!!!! Tusen tack!!

Lite bilder från Emelies transformation ;)


Hon är SÅÅÅÅ SNYGG!


Man kan inte både ha kakan och äta den

Sankta luciaaaa
Ljusklara hägring
Sprid i vår vinternatt glans av din fäääääägring....

Nu är Lucia över för min del, och det gick bra. Bara det att det är ett antal i kören som tydligen inte kan Nu Tändas Tusen Juleljus.. hmm trodde alla kunde den men hehhe tydligen inte:P Träffade Emelie vid Saouk och kollade på hannes transformation!! Damn Girl! U look great!
Nog för att hon var söt innan, men nu asså. Så snygg!
Clasy
Ladylike
Foxxy ;)
hahah, men seriöst jag tycker att kort hår är mycket snyggare och Emelie blev skit snygg! (bilder kommer sen) Nu ska jag SOOVA! sedan träna och sedan får ja se hur de blir med middagen ikväll... har stött på lite hinder på vägen om man säger så

Tröttsamma torsdag

Jag gick och tränade tills slut, var lite i valet å kvalet när jag kom hem frånn vår 4 timmas långa vandring runt i Stockholm (!) Vadå galen lärare? Ingen lyssnade alla bara frös och hon drog över på tiden så jag missade intensiven jag hade tänkt gå på. Men gick istället på Medel/Puls, och det var as kul! Kanske inte jätte jobbigt men riktigt roligt, lite små koreografier styrka och kondition. Känner verkligen att jag piggnat till ordenligt nu!
Imorgon blir det antagligen intensiv eller gym beroende på vad jag känner för och på söndag SKA jag köra intensiv!!!!
Imorgon är det Lucia, ska vara i skolan 7, jippi... INTE! Men det är ganska mysigt ändå.
Efter det ska jag möta Emelie på Saouk då hon ska klippa av allt sitt hår!!! Tjejen har hår ner till midjan och nu vill hon ha kort kort kort!! Ska bli super spännande!!!!!

                                           
Såhär långt hår har hon, får se hur det blir imorgon!

Working 9 to 5

okej inte riktigt 9 to 5 för min del, mer 4 to 1 (på natten). Om jag har tur slutar jag så tidigt som halv 1:P haha Lucky me liksom. Åhhhh jag har såååå ingen lust att jobba idag, jag är trött, jag vill träna, jag vill sova, jag orkar inte stå upp och le mot folk i 9 timmar. It is TO MUCH!
För trösta mig med att snart snart snart är det över!!!!

Var på Saturnus och fikade efter skolan, delade en JÄTTE bull med Aseel och Johanna, den var verkligen jätte stor så nu mår  jag nästan lite illa, så det blir ju ganska skönt att springa omkring på jobbet utan mat i 9 timmar så går kanske illamåendet över. Men jag orkar inte. Plus att jag nog måste springa upp till tornet för att hämta kläder... hoppas någon hämtar det åt mig och hoppas att någon rolig jobbar med mig. Trodde Ebba skulle jobba men tydligen inte...
SUCK SUCK SUCK!!!!! VILL INTE!

Sovmorgon

Sovmorgon är skönt:) Har iof inte sovit så länge, vaknade vid 8 och gick upp och tränade. Riktigt härligt faktiskt, man kommer verkligen igång på morgonen. Drack sen en smoothie och är nu klar, ska bara hitta lite kläder... hmmm dagens stora problem :P
Är inte alls på sång humör:/ Orkar inte ha kör i 1 ½ timme, jag kan redan alla låtar, har ju liksom redan gjort dem en gång redan. Kan inte alla som inte va med förra året träna så vi "veteraner" slipper. Känns liksom inte som jag kan missa historian, missade ju både svenskan och historia igår pga matteprovet, är ju inte långt kvar på terminen dock men ändååå. Man vill ju visa läraren att man är ambitiös ;)
Aja Tristan och Isolde analysen ska ju in idag, måste åka lite tidigare till skolan för att hinna skriva ut den... eller så gör ja det i eftermiddag när ja och Matidla fixar geografin,, Får se!

Nu ska jag klä mig, Ciao!

Cash is king!

Nu är det snart dags för mig att sova. Är "ledig" från tyskan imorgon så ja börjar 11 med kör och slutar halv1 men måste sitta kvar för att göra klart en geografi redovisning med Matilda, vilket är terminens SISTA uppgift! Helt sjuk snart jullov NAJS!
Så imorgon har jag sovmorgon, men ja ska ändå upp vid 8 för att träna, sedan jobbar jag från 16.00 - 00.30 på Symfoni. Ska inte klaga cash is king u know;)

Lite lessen att ja inte kan följa med på nattbion på fredag, men det fanns inga plaster kvar åt mig å Jossi:( Buhu! Så vi får hitta på något annat kul istället helt enkelt, men först blir det middag med tjerna antingen hos mig eller hos Johanna och det är ju mysigt!

Men nu MÅSTE jag sova, God Natt!!!!

Amelia fyller år!

Ska snart åka iväg till landet för att fira min lill kusin, hon är ju inte så liten längre dock med tanke på att hon är huvudet längre än mig:P Mamma och jag har valt ut ett jätte fint Tomas Sabo armnband från NK med två berlocker, så fint. Ville ha ett själv när vi stod där å valde i torsdags:P

Matte provet idag gick nig bra..... tänker inte hoppas för mycket men jag klarade sista uppgiften och den innan, tror att ja klarade g delen. Det var bara en uppgift som jag totalt har sjabblat bort, hehe läste helt fel så ja har då räknat ut något helt annat:P men men man kan inte vara bäst på allt. Haha

Hoppas att jag får köra en bit till landet, har inte kört på 2 veckor och det är ju inte så bra...

Och ja josefin ja ska lägga upp en bild på klänningen så fort jag kommer hem ikväll!!!!

Back from el Gym

Sååå naaajs att pumpa lite på gymmet. Har inte tränat ordentligt sen i torsdags så ja körde fullt ut idag. Rusher på löpbandet och sedan styrka, körde inte alla övningar pga av köer på maskinerna men ja la till på en del så att det blev tyngre. Efter det blev det ordentlig strech, usch så stel jag var, så stel att ja inte palla sträc´ka ut vänster benet ordentlgit. Trots att det är det ben jag verkligen behöver öva på.
Men nu är jag sådär härligt slut i hela kroppen och reda för Matte!!

Åhh, jag har ett litet dilemma, jag vet inte hur jag ska göra med en sak, eller snarare en person. Han har liksom funnits där sedan i somras lite till och från. PÅ senaste tiden har det blivit lite mer till än från och det är ju bra. för jag tror, jag tror verkligen att han är en bra person för mig. men jag har ju INGEN ANING om vad människan tycker om. Det enda jag vet är vad vi prata om i somras och hur vi kände då. Men pga lite olika saker så fanns det ingen chans då men nu skulle det kunna finnas. Men jag vill verkligen VETA!!!
För jag tror att du kan vara rätt.....

Gotta do it!

Jag är då för ovanlighetens skull jätte trött:P haha
Det blir en tidig kväll så jag orkar med matteprovet imorgon från 08.30 - 12.30. Underbart va, måste köpa något att äta på annars kommer jag verkligen inte klara det.
Fick sms från jobbet förrut och jag slipper jobba på torsdag, gud va skönt. Så jag behöver nog inte avboka nästa lördag. Plus att på lördag kommer lönen från Birger, hihi nu börjar allt hårt arbete löna sig!!!

Ska dra till gymmet snart och göra en ordentlig genomgång av kroppen, har inte tränat eller strechat sen i torsdag och ja det känns som att min kropp behöver jobba lite, hatar att känna mig LAT!

Har även kommit på lite vettiga saker ja ska göra under lovet:P hahah så att man inte bara driver omkring. Ska ju kanske till Berlin över nyår (hoppas hoppas) och jul blir här hemma med kusinerna. Mellan där ska jag hinna:
Jobba
Rensa ur garderoben
Rensa ur skrivbordet
Organisera alla smycken


Det är väl typ det jag verkligen måste göra och som passar bra att fixa under lovet :D


Still Tired

Nehep, det blidde ingen träning eftersom Jossi fortfarande är en sjukling, aja har endå sprungit okring som en galning hela helgen. Min lilla kropp kan behöva lite vila:P
Det var tydigen inget hemma hos Johanna igår heller så ja  missa inget som tur var, var nog gaaaanska bra att jag la mig tidigt så trött som har varit den här helgen:p
men nästa helg! Haha då är jag ledig både fredag och lördag, får se till att dra ihop något ´, en middag eller något liknande. Vore ju mys liksom:D

mmm, mammi kom hem med pizza förrut och det var såååå GOTT! onyttigt men grymt gott!
Ska hoppa in i duschen nu! Ciao

zzzZZZZzzzz

Jag är så himla trött men kan inte somna :( Aja lika bra att piggna till, ska träna med Jossi vid 5 och sedan är det plugg plugg plugg som gäller. Måste korta ner en analys som bara fick vara 2 sidor.... ja har skrivit 3. Matte B prov på tisdag... Sedan börjar det att lugna ner sig tror jag!
Segt idag på jobbet, trodde att jag skulle somna ståendes:P haha

Men det här är sista helgen som jag jobbar tre dagar i rad, nästa vecka får jag sovmorgon på lördag och den är verkligen OVÄRDERLIG! Kan inte beskriva. Dessutom kommer lönen från Birger på Lördag så det blir GRYMT!!!!

Heartbeat

Helt slut!
Vill bara sova...
Ska upp 05.30 för MER jobb!
GALET!

Drog in näst största dricksen i år, 1000 spänn! Wiho!

Suck, orkar inte, skulle åkt hem till Johanna men ingen svarar och jag är så JÄVLA slut så jag skiter i det. Är ledig nästa helg så då SKA jag hitta på något!!!

Kommer nog att avboka ett pass på tornet om 2 veckor för jag kommer inte att orka fortsätta leva såhär... Hinner knappt andas...

Saknar dig som FAN! Vill bara krama om dig som jag gjorde i somras! <3

God Morgon

Inte alls på humör för att gå upp.... det regnar ute och jag ska inom ett par timmar åka till jobbet. Ska dock bli lite kul idag eftersom min madre, grannar på landet och lite annat folk som jag känner ska dit och äta (min morbror har nämligen lampor där så han får dra med sig lite folk dit för lite julbord)
 Hoppas bara att jag slipper vara nisse:P Och hoppas att det jobbar lite roliga människor idag...

Jag vara ganska ohyffsad igår, heheh. Men jag total lacka på min min kompis och hennes pojkvän. Jag har under hösten mer och mer glidit ifrån min bästa kompis då hon har skaffat pojkvän vilket är jävligt tråkigt! Varför är det så många som glömmer bort sina kompisar bara för en kille?
Men hur som helst igår då, ja kolla min mobil på jobbet och såg att den här killen ville att jag skulle få fram min kompis adress hon har nu när hon är utomlands i fyra dagar. jag var trött och blev extra irriterad så jag skrev tillbaka:
"Du, jag tror hon klarar sig utan saker från dig i 4 dagar, ni borde borde tänka på hur ert beteende påverkar dom runtomkring er!"
För faktiskt, du snodde min bästa kompis jag tänker inte krypa för dig!


Sweet dreams!

Kom precis hem från jobbet, ska sminka av mig och sedan krypa ner i min underbara säng!! Jobb imorgon mellan 14.00 och 22.00 sedan måste jag kasta mig på tåget hem till Johanna. Knäppisarna ska nämligen ha middag den dagen som jag INTE kan komma:P hahah bara för att Johanna är ensam hemma, jag tyckte att nästa lördag var en bra ide, men nej nej....
Det blir att komma ett par timmar sen till henne då.. Hoppas att ja kan sluta lite tidigare :D vore perfekt!!!

God Natt!!!

24 hours



Jem - 24 hours

Here I go again!

Börjar nästan att tröttna på mig skälv och mitt egna velande när det kommer till att blogga. Men nu är jag på det igen och här kommer en alldeles ny blogg (för 4e gången:P) Haha.

Var på stan med madre idag och jag fick en massa julklappar inhandlade så det var ju så bra! Sen blev det lite tidiga julklappar till mig själv med:D Såklart... men faktiskt jag förtjänar det så hårt som jag jobbar och sliter!
Ska sova snart, har tyska prov och jobb imorgon, slutar tidigast 1 imorgon natt, kul:P

Kvällen kan beskrivas med ett ord: Förvirring, ni som vet ni vet...


När jag var nyklippt:) 

RSS 2.0