Vadå trotsåldern??

Grannens barn är ju för söta, men dom är ju SJUKT jobbiga. Här kan vi snacka trotsåldern:P Vad jag än säger så gör det tvärtemot. Men är ju så svårt att bli sur på dom för dom är ju så gulliga!!
Stanna kvar en stund och lyssnade på ett seminarium om olika kosttillskott, vitaminer, pulver mm som ska vara jätte bra för kroppen, humöret. ja allt!
Det var super kul att höra, jag är jätte intresserad av mat och hur mat påverkar en och jag har testat Detox som funkat jätte bra, jag läser mycket om olika koster och olika sätt att balansera sina måltider. Så för mig var det seminariet väldigt givande.
Jag kommer definivit att försöka beställa några av de produkterna!
Ska försöka hitta hemsidan, men nu ska jag börja använda mitt magnetarmband igen och känna hur mycket bättre jag mår! Ciao


Here we go for the hundred time

Hmm, nu sitter jag här och har faktiskt både tid och iallafall lite lust att skriva lite. Har inte orkat bry mig på senaste tiden:P Hahah jag tappar intresset som med så gott som allt annat.
Vad är nytt då?
Jo, jag har börjat plugga till Högskole Provet, fick MVG i Geografi (Tack Inger jag älskar dig) tränar som en annan galning inför mönstringen (börjar få second thoughts...) och det är bara 3 veckor och 2 ynka dagar tills det SMÄLLER! Dvs min 18 års dag! Och tro mig, jag har planerat så mycket middagar och restaurangbesök med olika människor att jag förmodligen kommer fira i en vecka! Men så ska det vara!  Och ja får inte glömma att min goa göteborgare kommer om ett par veckor:P haha

Men nu orkar ja inte mer, ska klippa mig imorgon så nu ska jag leta upp en kul frisyr:D


Har tänkt mig något sådant, fast inte lika kort (är för lat för att styla varje dag) Men vem vet, ja kommer kanske imrogon med en kort kort frisyr:P Vore ju ganska typsikt...

Nackspärr

Ajajajaj! Jag har så ont i min nacke och rygg, har en miljon muskelknutar som behöver tryckas ut och det enda mamma säger är att hennes naglar är för långa.. tack för den liksom.
Resten av kvällen får bestå av snabb dusch, tyska glosor, samhällskunskap (måste läsa klart), hitta en Marian Keyes bok (palla läsa på engelska) och sedan Sova!!!
Ciao!

Kul att inte ens mina föräldrar tror på mig...

Mina armar darrar, benen känns som gele och magen känns helt tom. Med andra ord jag har precis gjort det jobbigaste styrkepasset på LÄNGE! Ökade så gott som allt och gjorde så många rep och set tills det känndes som att jag skulle falla ihop på marken, NAJS!
Måste verkligen statsa stenhårt nu fram till 3 mars om ja ska klara mönstringen, på tal om den. Jag hörde min mamma prata med någon i telefon och dom prata om mig och syrran, å inte ens min "kära" mor tror jag kommer klara mönstringen. Fan vad najs det är med en så stöttande familj, en mamma som inte tror på en och en pappa som bara är jävligt elak och säger att jag är som en 14åring, sorry pap u are the same.
But I am going to prove them WRONG!


Idre recap

Idre resan då. Bussresan den var lång och seg med en chafför som körde i 100 km/h på hala slingriga småvägar, vakternas "vi beslagtar den sprit som är synlig utomhus" (med andra ord, det var fritt fram att dricka och kom det en vakt så höll man om flaskan/burken med handen). Första kvällen blev galen då en stuga blev vräkt efter att brandlarmet gått, så vår stuga fick en extra natt gäst nämligen Axel. Många timmar i bastun med en hel bekännelser.
Andra dagan var det skidåkning, kom iväg ut i backen vid 11 tiden (jag och Emelie hade planerat kl 9 men baksmällan var ett faktum)
Efter 3 åk var kinder händer och fötter förfrusna så efter en stunds vila i värmestugan fick vi nog och satte oss i bastun för en massa halvnaket tjejsnack. Mysigt värre:) Efter Sex and The City lagade vår hemmaman Alex middag och dag 2 med supande började. En del var fulla andra lite fullare och det blev en hel del flirtande och stötande (även på resvakterna) för någon och blickar av avundsjuka från andra:P Efter ett besök i en stuga då vi hade ett intressant samtal med en full clasmate fick vi nog och drog hem till oss på efterfest. Även där böev det lite galet och saker började hända som ingen riktigt fattade hur det kunde ske. Han även gräla lite med vår hemmaman eftersom vi missförstod varandra, tydligen.... 
Lördagen vaknar man av att Axel bankar på fönstret och vill in eftersom han blivit utelåst, så det var för mig att kravla mig ur sängen och släppa in han eftersom ingen annan vakna. Vid 11 tiden kravlar jag mig ur sängen och ner i soffan under ett täcke. Fram med mat och filmer och mer mat och en tripp till ICA. Än en gång lagde hemmamannen Alex middag och nu skulle det supas!
Efter en omgång truth and dare, där bla Aseel skulle bli full, Josefin kyssa någon på magen och jag skulle prata med ...... så började ettr drinkspel och det var väl då det spåra. Själv hade jag tur och fick bara några klunkar men Emelie fick dra i sig flera glas med saliga blandningar och det var först då hon föll ihop på golvet och drog med sig en stol som allt började gå galet. Hon kysste porslinet resten av kvällen. En liten orgie tog form och jag Och Josefin var utnämda psykologer och morsor. Ungefär så var min sista kväll. Hur mycket jag än drack blev jag inte full så när en kille från 3an kom in i stugan blev det min räddning då vi gick på en liten natt promis.....
Dagen efter, städning, räkning på 600 kr som är obetald och en seg hemresa. Hej Då Idre!

Spåra spåra spåra!! Lite väl mycket kanske..

Hemma från en jävligt galen helg, kan inte direkt påstå att jag har haft kul, men den har varit intressant och händelserik. Berättar mer imorgon.
Just nu är jag bara sjukt uttorkad (3 dagars supande och umgänge med alkoliserade tonåringar börjar kännas nu första kväällen som nykter) och hela min kropp känner vilken skada den har tagit av dålig mat, ingen träning, rökning, alkohol och stillasittande. Jag är sjukt trött i psyket men rent fysiskt vill jag bara röra på mig.
Men ska försöka varva ner nu, har tagit ett långt bad, peelat ansiktet, smörjt in mig, ska blåsa håret och lägga mig i sängen med en bok och ett glas vattten.
Packningen tar jag imorgon, har sovmorgon till 11.55 så jag hinner fixa det antingen innan eller efter. Och kl 16.00 blir det lita barnvaktande:D

Sista kvällen, Emelie och Jag, innan allt spårade ur totalt!

Pierce me up baby!

Försöker välja ut ett bra par örhängen att ha i mina nedersta hål som klarar helgen om som inte kommer göra mitt vämstra rött och uppsvullet, lättare sagt än gjort..
Egentligen är det inga problem längre, det är bara det översta hålet som krånglar lite då och då. Men jag hoppas att om en månad (lite innan min 18 års dag) ka ja ta två till :D


Imorgon gäller det, men när smäller det?

Känner mig verkligen helt off! Är inte det minsta sugen eller taggad på skidresan, vill mest stanna hemma och gosa ner mig under täcket eller gå till gymmet och köra igenom hela kroppen och sedan gå hem och sova:P Men imorgon åker Torra Norra till Idre för den årliga skidresan, hoppas att det blir kul:D Är så gott som färdigpackat, ska bara ner med sminket och lite vin sen är det klart, vinet är skolan så ja får lösa det på nåt sätt:D
Jag känner på mig att väskan kommer att bli TUNG! Mycket vätska som skvalpar omkring:P Men det betyder ju att på hemresan då man förhoppningsvis är trött och bakis så är väskan lätt att bära:D

Usch och fy vilken magont jag haft idag, kom någon gång på förmiddagen och har suttit i sen dess, kramp och smärta hela tiden. FY FAN!
Har även fått reda på av tandläkaren att jag gnisslar tänder (förutom det så är mina tänder perfekta!) så om jag någon gång kommer ha en tuff period kommer jag antagligen att få huvudvärk, ont i käkarna mm... Weel DAAH! Som om ja inte redan har det:P haha

It is not a very good day

Det är bara något så sensuellt och hett med flamenco

Iron and Wine - Boy With A Coin


Då ska vi se om det går bättre inatt

Natten till idag var verkligen vidrig! Jag somnade runt 11, men vid 3 vaknade jag och kunde inte somna om! I 3 timmar låg jag och vände och vred på mig medan tankarna virvalde runt i huvudet. Så vid 6 tiden gav jag upp och gick in till soffan, och gissa då somna jag som en stock. Jag tror att det är fel på min säng, den är gammal, sliten, sluttar mot mitten, gnisslar jag allt som kan vara fel på en säng är fel. Det blir ju inte heller bättre av mina jävla drömmar som hela tiden återkommer. Ungefär samma sa varje gång och när jag vaknar har jag samma känslor!
Jag vill inte ha det såhär!!!

Drop and give me a 100 confessions!

Okej, vet inte riktigt hur jag ska börja. Jag känner just nu att jag bara kan skratta. Efter 1 timmes ganska komiskt sexsnack så säger han att han har första tjing på övernattnin (HOS MIG) efter krogen och att jag ska ringa när vi ska kolla gladiotor och att vi kanska kan ses på onsdag? Liksom hallå?! Börjar inte dett abli en anings tjatigt, det låter likdat varje gång sedan hörs vi inte på månader å sedan börjar samma dumma snack igen och efter 4e gången så är det riktigt kul faktiskt. Just för att det är så fånigt det vi håller på med.
Jag hade sessutom  både rätt och fel då jag trodde att det fanns en annan person med i bilden, det finns men det verkar mest hrmm vara ett "tidsfördriv", well I have had my fair share too so ;)
Men själva grejen, det är bara fånigt nu:P Fast det underhåller en i den trista vardagen så det är ju bra.
Fan, ja stickler till gymmet så att jag kan tänka igenom saker å ting och jag MÅSTE ringa ebba!!! Emergency;)


Den 3e mars mönstrar jag!!!!!

Make up your MIND!

Varför är jag inte ens förvånad? Skrev inte jag för bara att par veckor sedan att så fort jag slutat tänka på en viss person så skulle han ploppa upp i mitt liv igen. Och giss vad?? Efter nästan 1 månads tystnad så får man ett liet "tjuu" på msn. Liksom hallå? Kom igen för guds skull make up your mind!
Alla ber mig att släppa det men det är ju lite svårt när man bara vill vara eeehhh trevlig:P Haha...
Aja, får se vart det leder denna gång... för vad är dte nu 33 gången gilt?:P


Kusinen och jag på julafton

Home sweet home

Hemma efter min lilla tur ute på "landet". haha seriöst, Ebba du bor ute på vischan. För att komma tid måste man ta tbanan, tbanan, buss och sedan gå eller cykla 3 km. Men vi hade det supermysigt. Massor av godis, tjejfilmer, skitsnack och popcorn. Med andra ord en superkväll!
Är lite irriterad över att pappa inte är hemma för jag vill köra, måste ju öva om ja ska kunna köra upp i sommar som min tanke är.

Höjden av lathet

När man inte orkar ta på sig vanliga kläder för att gå till gymmet utan går dit i pyjamas, då är man lat:P Var så himla trött efter allt scones bakande och ätande att jag hoppa i skorna och gick till gymmet i pyjamas, såklart så bytte ja om där till träningskläder, jag gymmar inte i pyjamas.
Tydligen måste jag springa iväg till apoteket nu och köpa lite grejer eftersom mina föräldrar inte kan göra mig den lilla tjänsten. Ska sedan barnvakta en timme och efter det bär det iväg ut till skogarna, eller med andra ord hem till Ebba :) Har packat min väska full med godis, sex and the city, popcorn och andra godsaker så vi ska ha en riktgi myskväll.
Imorgon blir det mer barnvaktande och sedan träning och på torsdag blir det IDRE!!! Måste bara övertala mamma och pappa att dom ska köpa lite xider till mig. Men som jag sa till dom igår, det dom inte fixa gör någon annan host* David *host .... hahah

Oooo just det!!! Fick min nya mobil, en samsung touch, igår. Och den är jätte rolig!!

Sushi TIME! (vill fortfarande också ha scones)

Weei ja får sushi till middag idag! Jag älskar verkligen sushi! Det är så gott!¨
Nog för att det har varit skönt att vara ledig idag men problemet när jag är ledig är att jag bara går runt å äter hela tiden, eftersom ja inte har något att göra lyssnar ja lite för mycket på min kurrande mage  och går runt å smaskar på något:D
Fröken Filippa föreslog en frukostfika på waynes efter att ha läst mitt förra inlägg om sconeslängtan, vad kan jag säga annat än JA JA JA!! Finns inget mysigare :D
Jag kommer kanske att åka till Barcelona under lovet! Pratar lite med Ebba om att åka dit en weekend, skulle verkligen vara kul. Shooping, god mat, mojitos och ett grymt nattliv, klart man längtar!!
Men nu ska jag fortsätta med min härliga gör-ingenting-dag!
Ciao!


Fröken Filippa och jag hemma hos henne under en av alla våra Buffy/Star Wars kvällar i 9an!

Vill ha scones!

Godmorgon! Eller snarare god eftermiddag. Jag sov till 12 idag vilket var extremt skönt! Ska göra absolut ingenting förutom att sitta barnvakt 30 min vid 16.30. Men ungen verkar jättegullig så det går nog bra:D
Prata med Mr gbg i timmar igår, han är lite rolig han:P haha
Jag är så himla hungrig!!! Fast jag ätot både frukost och lunch, är jätte sugen på scones... bakade ju så grymt goda i onsdags!! MMMMM! Det får bli en liten traditon för mig, scones med philadelphia och marmelad...'


Hur frestande är inte detta???

INSOMNIA

Jag har lite sömnproblem märker. Är fortfarande vaken, iof ingen fara eftersom jag är ledig imorgon men endå, vore ganska skönt om jag kunde somna i tid för en gångskull.
Usch, ja sover så dåligt nuförtiden, har så sjuka drömmar. Det är inga vanliga matrdrömmar men när jag vaknar upp känner mig bara å himla ensam och sårbar, som om något eller någon viktig och trygg saknar hos mig. Det är jätte jobbigt!
Varje natt känner jag mig rädd, ensam och otrygg. Jag vill bara ha en varm famn att krypa in i....

Off track!

Känns fortfarande så himla surt, jag må överreagera just nu men på sätt och viss känns det som om min framtid går i spillror. Jag ser hur min dröm krosas av det här provet och för en överpresterare som jag är det sjukt jobbigt! Förväntar mig verkligen inte att någon ska förstå, men jag har sådana drömmar om vad jag vill göra med mitt liv och ni är bara allt off track.
Jag vet ärligt talat inte vad jag ska känna eller vad jag ska göra...


Känner att den här låten inte handlar om mitt brustna hjärta längre utan snarare min bristande självkänsla....
Jag känner mig bara helt done..

Orkar inte!

Orkar inte, orkar inte, orkar inte!
Hann inte ens med 1 enda jävla uppgift på provhelvetet! Inte en enda! Seriöst, ja fick lite mer än en timme till 3 mvg uppgifter, sorry men man hinner inte!!!
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
Jag går i ide!

Sista timmarna...

Sådär, nu är det inte många timmar kvar tills det att skolan börjar. Känns ju lite småtråkigt måste jag ju säga. Men on the bright side. Om en vecka är det IDRE som gäller! Så det är ju lite av en mjukstart (om man räknar bort matteprovet, 12 timmar kvar sen är det över!)
Det enda lilla problemet är att enligt min nuvarande dygnsrytm så är det normalt för mig att somna vid 1 och gå upp vid 11 - 12 tiden. Men jag måste upp vid halv 7 för jag börjar kvart över 8 och jag vill vara i tid till provet.
Så nu ska jag ta mig ett lååååångt bad, dricka lite te och bara njuta av dom sista sista timmarna!!!!

BTW! Tydligen kommer MR. GBG hit i början av mars

 

Fortfarande segt!

Der blir intensiv gympa kl 20.00!
Vet inte hur det blir med matten, jag har pluggat men känner mig osäker. Problemet är inte att jag inte kan det utan snarare att jag slarvar vid uträkningar och när jag läser talen....
JOBBIGT!


Seeeg dag!

Var på NK rean igår och det inhandlandes en massa smått å gott, och även en hel del stort också;) Tyvärr är det det mesta födelsedagspresenter så jag kommer inte att se röken av det förrens den 21 februari. Men jag vet iallafall att många fina saker väntar på mig;) Fick dessutom en svart sidenmorgonrock!! Yayyy som jag har längtat :D
Idag är förmodligen världens segaste dag! Alla har ju börjat skolan utom typ norra som har resursdag första dagen:P
Gjorde iallafall världens godaste brunch, nybakta scones med cream cheese och marmelade! En riktigt bra start på dagen om jag får säga det själv.
Har bestämt mig för att träna vid 20.00, intensivgympa så ja får väl fördriva tiden fram till dess med att plugga matte. Mindre än ett dygn kvar till provet som avgör mitt betyg.......


Vill ha Laurens hår!!! Är så trött på mitt korta slitna hår :(

Måndag

God Morgon! Nu är jag vaken och pigg har ätit frukost och är redo att sätta tänderna i Persuasion och Matte B! Ska träffa Julia och Ebbson vid 5, innan dess hade jag tänkt att pumpa lite på gymmet och såklart äta en god lunch. Jag börjar känna mig lite huslig nästan:P Har börjat längta efter att få laga god mat:P Hahaha, fast matlagning är ju tyvärr inte min styrka.. hmmm
Har även bokat upp mig ¨på lite jobb pass under januari och februari så det är ju bra. Januarilönen kommer att bli najs att få, får ju dubbelt, både från tornet och hotellet. Februarilönen kommer att bli helt okej, har ju sparat undan en hel del så jag kommer att ha råd att åka någonstans under sportlovet, marslönen den kommer att bli dålig:P Fanns inga bra dagar att jobba under slutet a februari. Jag fyller ju 18 v. 8 så den helgen vill jag INTE jobba. Helgen efter det är det lov å ja vet inte om ja kommer vara bortrest (vill så GÄRNA åka till alperna!, sugen någon) och sen är det mars, ska se om det finns lite pass då innan den 15 så ja kan få iallafalla lite pengar;)
Nej men nu ropar Jane Austen på mig, planen är att ha läst ut den idag! Lika bra att börja!

A big part of my life is missing

Sitter och kollar på en massa gamla team och konståkningsbilder och börjar bli jäkligt nostalgisk. Jag fattar fortfarande inte att jag gav upp det som har upptagit nästan hela mitt liv bara sådär. Jag kollade knappt tillbaka, utan gick bara vidare. Och trots att jag har kört lite på endast motionsnivå och inte gått tillbaka till elitsatsningen så är det fortfarande inte samma känsla jag får ut av åkningen. Vilket känns så tråkigt eftersom det var mitt liv under en så lång tid! Hela förra året ägnade jag timmar åt att träna och toppa min form, men i sommras hände något. Jag hade tränat hela sommaren för att kunna komma så fort som möjligt in i åkningen, men det var inte desamma.
Att inse att en så stor del av mitt liv inte längre betydde något var så hemskt! Jag gjorde slut med mitt livs kärlek kan jag nästan jämföra det med:P Även om jag vet att jag gjorde rätt beslut så känns det fortfarande tomt. Det är som att inse att man inte längre äslkar sin pojkvän eller att man växt ifrån en kompis, an vet vad man måste göra men trots det så tvekar man in i det sista, precis som jag gjorde. Jag vägrade att ge upp men tillslut var de det enda jag kunde göra.
Men trots det så kommer jag alltid att älska konståkning och jag kommer aldrig sluta träna, även om det inte är på samma nivå. För ärligt talat, jag tror inte att det finns något eller någon som jag kan älska lika mycket som konståkning!


Det handlar om att verka istället för att vara

Damn, ja börjar känna mig stor! Det är såå kort kvar till min 18årsdag och ja börjar nästan känna mig som 18. För inofficielt är ja 18, jag är ju inne på mitt 18onde år och jag är snart 18!! IHHHH


Give me a break!

Hatar att jag ska ha så jävla svårt att läka sår och blåmärken. Jag går alltid omkring och ser ut som ett misshandelsoffer med stora blåmärken över knän, vader, armar och höften. Jag har så mycket ärr från olika olyckor jag har vart med om och såklart så ska mina dumma öron även dom fucka ur. Jag kan bara ha äkta smycken annars får ja infektioner, i mina nya hål har jag haft guldringar nu i snart 4 månader så ja tänkte att okej på nyår ska jag sätta i andra (silver denna gång) har andra örhängen i typ 7 timmar. Och vad HÄNDER?! Men så klart är mitt öra rött och uppsvullet, jippi, det är bara att dränka det i alsolsprit. IGEN! Och jag som såg framemot att ta 3 hål till :( Men nej nej det får jag vänta med.
Jobbade idag från 06.30 - 13.00 och det gick väl bra. Sov så jävla dåligt inatt, somna vid 3 tiden så det blev inte många timmar :/ Kommer till jobbet och såklart ska jag ta hand om brödhelvetet! För det är tydligen kvinnogöra tycker vissa, bkev lite irriterad på en som är en himla skvallerbytta och skvallrar till chefen om allt och alla. OMOGET!
Kändes dessutom som om jag gjorde fel hela passet eftersom min chef tittade så anklagande på mig (förmodligen bara inbillning dock:P)
Nu ska jag sova, träna, handla mat, äta, plugga  och tillslut sova igen. Jobbar samma tid imorgon....


Much to do before school

Såhär ser planerna ut nu då
Läsa 50 sidor i Persuasion
Räkna 1 kapitel i nya matteboken
Träna/Promenera

Och detta ska jag sysselsätta mig med framtill att lovet är slut alt. boken är utläst.
För är det tillbaka till verkligheten!


Reality check

Nu är det lite som om lovet inofficielt är över. Vill inte verka pessimistisk men nu har man firat jul och nyår så nu är det tillbaka till the reality. Imorgon börjar jag med mitt matteplugg (har prov första lektionen efter lovet, och det är avgörande om jag får mitt MVG eller inte) och börja läsa Persuasion. Ska även börja en detoxkur, jag har proppat i så extremt mycket goda lussebullar och mat och nu börjar min kropp känna av det. Hyn har ju redan fått sitt straff genom att se helt förjävlig ut, jag är helt uppsvullen och har mörka ringar under ögonen. Så från och med imorgon ska jag köra en detoxkur i ca 1, sist ja gjorde så kände jag verkligen skillnaden särskilt huden var så mycket bättre! Ska även bli mycket ordentligare med sömnen, jag måste ha mina 8 timmar annars är jag zombie!
Mitt nyårslöfte (har aldrig nyårslöften men detta vill jag hålla) jag ska sluta feströka. Jag gör det så himla himla sällan och mår alltid lika illa dagen efter och det är jätte dåligt för en (min mamma har haft cancer pga rökning) so I dont wanna go there!
Avslutar helt enkelt med att säga,
2009 Here I Come and I am ready like never BEFORE

Jag vill känna mig såhär snygg och fräsch om 2 veckor!

Lite smått och gott från gårdagen


Happy New what?

Nytt år nya tider, eller hur man nu ska säga. Oj oj allt känns verkligen helt annorlunda idag.. eller inte:P Haha
Kvällen igår blev perfekt! Middagen var super, maten god, vinet gott, champagnen var GRYM och mina underbara vänner var där. Kunde inte bli bättre! Eller okej, ja saknade en nyårskyss, men jag och Jossi lyckades lösa dte på vårt lilla speciella sätt:P
Lyckades även, såklart, tappa bort Ebba och Henke efter 12 slaget. Vilket var mindre bra och ni som försökt ringa någon vid den tiden vet hur lätt det är. Men sent om sider ringer en storgråtane Ebba upp mig, så det var att knata sig iväg till stureplan för att möta upp henne, och all den fina makeupen ja lagt på henne var förstörd...
Jag, ebba, henka och aseel åkte hem till mig och vi hade ett alldeles för öppet och avslöjande sexsnack jag och ebaa medan stackras henke låg bredvid och fick höra alla smaskiga detaljer:P haha
sedan tog dom över min säng så imrose vakna jag upp med nackspärr, ont i benen och extrem huvudvärk:P lagom kul!

RSS 2.0