Sprucken läpp, 12 timmars fylla och härligt vårhäng!

Dagen efter Dagsplats och jag är, hör och häpna, inte alls bakis!
Dock seg som fan med en svullen näsa och sprucken läpp efter en rejäl knock på dansgolvet. Men det var det värt! Opeppen vände så fort jag mötte upp Josefin på Mårtenstorget. Vi tog en vända på Systemet för att inhandla alkohol som skulle räcka i minst 12 timmar till förfest, mellanfest och eventuell efterfest.
Dagsplats i sig var bara galet! Hur man pallar festa så jävla länge är egentligen en gåta och det märktes vid 22 tiden då även de inbitna studenterna var både för trötta och för fulla för sitt eget bäst.
Men tagget och peppen fanns där från start till stop! SÅ SJUKT UNDERBART!
Flängde runt på nationen i äkta Christoffer-anda och hälsade på den och och den andre, fixade dejt till vårbalen och hälsade på ytterligare tjänstemän!

Sammanfattningsvis så var det en härlig vårdag och festkväll i äkta Lundaanda och helt klart en bra uppvärmning inför valborg som bara är en månad bort!




Dags för Dagsplats!

Lite mer än 2 timmar kvar tills festen börjar då.. Pepp? Mjo.. jag känner att det är på väg faktiskt! Dock måste jag nog hoppa ur träningskläderna och duscha innan jag känner mig fullkomligen super peppad!!
Har hunnit med både långfrukost och gymma såhär på förmiddagen vilket känns behagligt. Har nu en massa härliga endorfiner som susar runt i blodet och får mig att le och hoppas på en GRYM kväll!!
Hoppas på att få träffa en massa GBG polare ikväll och lite andra människor som intresserar mig för tillfället ;)

Dagsplats, nu kör vi!


Från tagg till depp

Fan vad allt bara blev segt!!
Vädret är på topp, men jag sitter inne. Nya kursen verkar piss så jag sover vidare istället för att gå på föreläsning. Lovar mig att sluta upp med en viss vana, men hamnar på nytt i samma situation. Ska hålla mig nykter på vardagar men klunkar 8,3 procentig öl en onsdag...
Idag står löpning på scemat men jag vill bara sova. Imorgon vankas en av terminens största fester och jag vill bara åka hem. Solen strålar men jag vill inget hellre än att det ska spöregna...

JÄVLA SKIT! Jag som var så taggad i början av veckan på allt och inget. Nu vill jag bara dra täcket över huvudet och glömma att världen utanför existerar (eller kanske inte). Aja, får tänka positivt. På lördag åker jag till Sthlm och sen är det knappt 1 ½ månad tills sommaren står för dörren och jag har (hoppas hoppas) ett helt ok sommarjobb som kommer tillåta både ledighet och sommarfestligheter. Jag har redan en rätt sjysst bränna (med tanke på att det bara är mars än så länge).
Men det som jag känner saknas just nu är en spännande vår/sommarflört. Vill gärna ha lite pirr i magen och rosiga kinder och en hand att hålla i såhär en sen torsdagseftermiddag...
Det vore inte helt fel...

Kaffe, bästa botemedlet

Är det bra eller dåligt att min huvudvärk på mornarna är förskräcklig fram tills dess att kaffet intas? Det är ju bra att kaffet kan bota huvudvärken men dåligt med tanke på att jag har huvudvärk fram tills dess att jag dricker kaffe.. Men som allt annat beror det på hur man ser på saken och jag väljer att se det positiva! Det vill säga att kaffet är ett botemedel!
Två koppar kaffe idag botade min allt annat än trevliga huvudvärk så jag orkade med att pass på gymmet, vilket jag inte trodde jag skulle göra just på grund av den dunkande värken. Ett härligt pass blev det där jag jobbade på bland annat chinsen. Lyckades göras 1 chin med endast 10 kg assistans! Bådar bara gott inför 100 GD målet.

Nu när dagens skola och träning är gjord vet jag inte alls vad jag ska ägna resten av dagen åt...
Fan vad segt allting blev med en gång :/

Matlagning

Upphör aldrig att förundras över mig själv när det kommer till matlagning. Jag som hatar och avskyr allt som har med matlagning att göra (förutom själva ätandet då) står än en gång i köket och fixar och trixar. Denna kväll ska det avnjutas en spenat, broccoli- och ost (hade ingen feta fick bli vanlig) paj!! Har gjort i en stor form så det ska räcka till minst 4 portioner. Klapp på huvudet, tack så mycket!

Nu ska här alltså mumsas paj innan kvällens träning. Är fortfarande i valet och kvalet mellan gym eller springa. Det är ju toppen väder ute så en härlig löptur, denna gång i kortärmat, skulle ju vara pricken över I:et. MEEN då kanske resten av veckans träning fuckas upp...
Äsch jag äter min middag och sen lyssnar jag vad kroppen kan tänkas vilja mest!

Rensar och sorterar

Ännu en sömnlös natt. Vrider och vänder mig i sängen. Vrider och vänder på mina tankar.. Vaknar med ett ryck att av solen strålar in genom fönstret och klockan slagit 09.30. Tar mig förvirrat upp och klär mig i träningstights och Aviators. Ut på en PW och sen hem för dagens bästa stund, en stor och härlig frukost!
Sitter nu och njuter av solen och av min sista dag innan skolan drar igång igen med terminens sista kurs!

Har haft en härlig helg och vecka. Linneas besök var bättre än bäst, i garderoben trängs nya plagg och kroppen är (efter en liten dipp igår) på topp! Har spenderat mina lediga timmar med att rensa. Rensa i garderoben. Rensa kroppen. Rensa hjärnan. Sortera bort det gamla för att ersätta det med nytt och fräscht. Det är en härlig känsla! Det får en att drömma om våren och sommaren utan att det som är gammalt och utnött stör, tar plats och tar upp ens tid.

Missförstå mig inte. Jag vårdar det som var. I mitten av mitt hjärta har jag byggt ett rum för förra året och för alla de minnen som vi delar. Men resten av mitt hjärta har läkt, det är inte längre brustet, trasigt eller taggat. Jag känner en lycka som man bara känner när det som var trasigt att har blivit helt igen. Jag känner att livet spritter i kroppen och att livet, allt jag vill ha finns inom räckhåll...

.. och just nu vet inte om det finns en plats i det livet för dig


Ett namn, tre fina män

Det är en speciell känsla när man står vid ÖGs dansgolv och flamsar med Linnea och en blond, söt kille kommer fram och presenterar sig som.. dumdumdum.. CHRISTOFFER! HAHAHA Snabba ögonskast mellan Linnea och mig, några flin och sedan inleds ett samtal. Efter det klassiska ämnen som antal terminer, utbildning, nation etc. kom frågan om vart och hur man bor. Korridor, kollektiv, inneboende, eget..
Frågor denna Christoffer om vart han bor.
Får svaret Sofiavägen.
Börjar skratta och tror jag hör fel.
Frågar igen.
Sofiavägen.
Nummer.
3e...
Sträckte då fram handen och hälsade på min granne!
Japp. Välkommen till Lund med andra ord. Jordens minsta stad där alla känner alla på något konstigt vis.
Alltså, min granne träffade jag på ÖGs. En blond, söt kille vid namn Christoffer...
 
Är det bara jag som ser ironin i detta?

Älska eller hata

Det är så jag kan känna om Lund. Jag älskar den här staden, särskilt nu när Lund visar upp sig från sin bästa sida med strålande vårsol, kvittrande fåglar och härliga leenden lite överallt. Men likväl kan jag hata och avsky den här staden. Särskilt på nätterna, ståendes vid baren på någon nation. När jag ser mig omkring jag jag fyllad av avsmak. Alla är så fulla. Alla är så dräggiga. Så ocharmiga.
Just då blir känslan av att jag inte här hemma här så oerhört stark!
Missförstå mig inte. Jag tycker det är svinkul att gå ut, träffa nya människor, dricka drinkar, skratta och flamsa med mina vänner och spana på heta män. MEN när man ser verkligheten genom relativt nyktra ögon så är den inte så jävla vacker direkt...

Torsdag

Bjuder på den osminkade sanningen såhär en torsdag.
Har haft en riktigt slappardag idag! Sovit läääänge, ätit en härlig frukost och varit ute på PW i vårvädret. Jag har städat och tvättat och sitter nu i mitt köksfönster och försöker bli brun! Ikväll vankas festligheter med löfte om All In! Och imorgon får jag besök!
Sen är det bara en vecka tills jag befinner mig i Stockholm för påskfirande och förhoppningsvis lite sol på altanen mumsandes på ett påskägg eller två ;)
Och efter det hoppas jag på megavår i Lund och sen är sommaren i Stockholm inte långt borta!!


7 km

Sitter här och surplar på mitt nya protein som smakar och luktar som HubbaBubba. Muums!
Sprang bara 7 km istället för 8 på väldigt väldigt sega och stumma ben. Note to self, inte springa två dagar i rad! Alltid minst 1 vilodag annars går det åt helvetee. Men trots mina allt annat än spänstiga ben tog jag mig runt på 6.32 min/km och den sista biten körde jag 5 min på mellan 5 - 5.25 min/km.
Stort steg för den här tjejen som alltid hatat att springa,
Dock känner jag att det löpschema jag försöker följa kanske är en anings för avancerat för mig med tanke på att det schemat vänder sig till en person som redan löptränar ca 2 ggr/vecka. Och lilla jag har väl typ inte löptränat sen jesus levde... (skämt åsido)
Dock ska jag följa det så gott jag kan har jag bestämt mig för meeen det kanske tar lite mer än 8 veckor att uppnå målet. Fast hey, jag har trots allt 100 dagar på mig ;)

Kanonstart!

Idag. Idag är en bra dag. Idag är en jävligt bra dag!
Tentan är över och jag är 99,9 % säker på att det blir minst G. Lund visar sig från sin bästa sida med vårsol, fågelkvitter, blommor och första lunchen på uteservering med pluggkompisarna. Jag (tror och hoppas) att sommarjobbs ångesten är löst. Håller tummarna för att allt ska gå som det ska nu.  En hel veckas ledighet väntar och ett besök av min käraste Linnéa. Humöret är på topp. Tröttheten är så gott som borta förutom den lilla efter-tenta-dippen som kommer timmarna efter skriven tenta. Lund bjuder på mängder av heta män som får det att vattnas i munnen och pirra i magen...
100 GD startar idag och jag startar 100 GD med en härlig springtur ikväll genom vackra vårlund. Motivationen är på topp och likaså kroppen!
Japp, det kunde inte vara bättre just nu!

Lite dagen-innan-tenta-ångest...

Är alldeles fruktansvärt dagen-innan-tenta-seg! VILL BARA HA DET ÖVERSTÖKAT!
Det blev några sista, grymt okuserade timmar på StudieC imorse. Men lite efter 11.00 kände jag att det inte var någon idé längre. Det jag inte kan idag kommer jag ändå inte lära mig till imorgon. Så nu vill jag bara att det ska bli kväll så att jag kan sticka ut och springa, ta ett bad, måla naglarna, sova och sen skutta upp imorgon bitti och få skiten överstökad..

GAAAHHH!

Delmål 100 Grymma Dagar

2 dagar kvar till uppstarten av 100 Grymma Dagar! Och jag kan stoltsera med begynnande halsonda... Sjukt motiverande! Men den halsondan ska bort så är det bara!

För att peppa igång mig själv så ska jag nu sätta upp mitt första delmål. Det är ju så att den 5 april har jag bokat in färg och klipp hos min frisör. En jäkla lyx med tanke på en students knapra budget. Dock kommer denna lilla lyx vara delmål 1 belöning. Mellan den 21 mars och 5 april är det två veckor och två dagar. Detta betyder att jag under dessa 16 dagar ska ha kört minst 6 morgon PWs innan frukost!
För om jag minns rätt från förra våren är den där PWn på morgonen sjukt härlig bara man kommer upp ur sängen!

Så nu taggar jag mot mitt första delmål så att jag kan njuta av mitt frisörbesök utan att tänka på alla pengar som det kommer kosta! Och så taggar jag självklart för mina stora mål! Och ikväll tjyvstartar jag med ett gymbesök där det ska tränas på chins!

Matförgiftad

3 dagar kvar till min tenta och jag är matförgiftad.. eller något liknande i alla fall. Fan vad gött!
Är helt matt i kroppen. Försökte dricka en smoothie men det var nog inte så smart märker jag nu...

FUCK THIS!

När alkoholen åker in åker omdömet ut

Därför ligger jag här med hangovern från helvetet!!


Helg!

Energinivåerna är en anings högre idag. Jag är i alla fall inte helt slut vilket jag varit tidigare i veckan vid den här tiden. Har hunnit med att plugga på förmiddagen och sola från 12 fram till nu, härlig blanding av intellektuellt arbete och ytligheter. Men även om jag känner mig piggare idag så känner jag inte att löpning är det jag borde ägna mig åt. Är rädd för att tappa orken helt om jag vågar mig ut (även om vädret är perfekt för en springrunda) så jag gör något väldigt dumt och skjuter upp dagens pass till imorgon.. Detta betyder dock att det blir två löpdagar efter varandra och att jag förmodligen inte kommer vara mitt piggaste jag imorgon med tanke på kvällens planer.. och säkert inte mitt piggaste jag på söndag heller med tanke på lördagens planer..
Men äsch! Jag får helt enkelt plocka fram min envishet och jävlar anamma ska jag nog hinna med både fest, träning och plugga!

Tappat orken..

Min ork har tydligen flugit ut genom fönstret eller gömt sig bakom sängen för inte FAN är den hos mig.. Jag orkar ingenting! Jag är redo för sängen 19.00 om kvällarna, jag gråter på gymmet (i smyg) för att jag bara INTE ORKAR stå upp. Än mindre lyfta vikter... Jag bara orkar inte!
Mycket känns för JÄVLIGT för tillfället. Bara tanken på att jag imorgon måste vakna, ta mig ur sängen, plugga, springa och gå på sittning för tårarna att börja rinna. Ordet måste får mig att bli ännu tröttare.

Usch! Ska kolla lite film, dricka te, ta ett bad och sen sova och imorgon är jag förhoppningsvis piggare och taggad för en fullspäckad helg med fest, träning och plugg!

Torsdag

Segare än segast var känslan i benen under gårdagens PW. Men jag släpade mig runt på allt annat än pigga ben. Idag hoppas jag att benen piggnat till och vill som jag!
Och jag vill ut och spriingaa! Och idag ska det springas intervaller, usch och fy! Ska ge mig i kast med ett ännu tuffare pass än förra veckan... Wish me luck!
Men först blir det vila och lite spexmöte!


Anmodan

Officiellt


100 Grymma Dagar!


Anmäler mig till 100 grymma dagar  och taggar för att komma i mitt livs form till sommaren, eller rättare sagt till den 30 juni ska jag:
Springa milen på under 50 min
Klara av 1 chins utan assistans
Stoltsera med tydligt definierade ABS
Utöver dessa 100 dagar ska jag under sommaren springa minst ett lopp och vara mitt snyggaste och mest självsäkra Bikini-Jag!

Vårbal!

Jag som aldrig någonsin haft tur i lotteri har idag knipit en av 7 åtråvärda damanmodan till Malmö Nations Vårbal 2012!
Så otroligt, sjukt, jävla KUL! Jag är såå glad och såå taggad!!

1 år!

Oooh glömde säga. Detta datum för exakt 1 år sedan, det vill säga 12 mars 2011, var första gången som jag pussade på en rätt fin kille..
Vi må ha haft våra ups and downs under året som gått. Vi må idag inte vara tillsammans. Men vi är nog närmare varandra än någonsin! Han är så fin och han är lika fin som min vän som han var som min pojkvän!

Jag kunde inte vara lyckligare över att få ha en så bra vän som denna kille!


Fullt ställ!

Brunchen igår säg musten ur mig helt tror jag. Flera timmars ihärdigt bakande, städande och fixande resulterade i en supergöttig brunch med nära och kära. Var till och med så att fler än beräknat dök upp så jag fick cykla i panik till Lidl 5 minuter innan gästerna kom för att köpa mer bröd, camembert och vindruvor. Det var ett gäng hungriga vänner som dök upp vid 13.00 och fullkomligen rensade buffén på dess godsaker.
När gästerna gått och städningen var klar var jag SLUT! Orkade knappt röra mig så det var perfekt att jag fick lite sällskap av den sista av de inbjudna gästerna. Han kom inte under själva brunchen men dök som lovat upp senare. Vi mumsade på de sista muffinsarna, drack smoothie och duschade innan vi kröp till sängs.

Men tror ni jag kunde sova? Nepp! Såklart inte.. var supertrött men sömnen ville inte infinna sig. Så när klockan ringde 06.00 imorse ville jag helst bara somna om men jag tog mig upp, cykla till skolan och höll mig vaken tackvare mitt kaffe. Efter föreläsningen cyklade jag hem igen och kröp ner i sängen igen där jag lämnat mitt sällskap som tydligen var tröttare än jag.
Lite gos innan vi tog oss upp, exprementerade ihop en frukost (för han) och lunch (för mig), piffade till oss och drog till Grand Hotell för en kopp kaffe och lite plugg/snack/iPad surfande. Efter 3 timmar där sa vi hej då och jag tog mig hem, sov lite och har nu tränat och vill bara SOOOOVA!!!

Inge spring i benen denna gång

Jag kände av förkylningen under löpturen. Kände av den något så IN I HELVETE! Fy fan vad segt det var från första till sista minuten och jag var ute i hela 52 minuter! Fatta plågan!
Hann få träningsvärk i vade och rumpa innan passet ens var slut..
Har tröstat mig själv med god mat och Melodifestivalen i Josefins mysiga sällskap.
Nu blir det sängen och upp tidigt imorgon för att hinna baka muffins, scones och cupcakes för 12 pers som kommer på brunch!


Riktigt såhär spänstig var jag inte. Men övning ger färdighet! Om ett par månader är det kanske jag som springer med starka ben och härligt pump i kroppen!

Det ljuva tjänstemannalivet

Härligt att vara genom-dunder-förkyld såhär lagom när man vill ut och springa.. Men jag siktar på att ignorera nästäppan och springa ändå!

De senaste dygnen har varit OOH så bra! I torsdag blev det sent sent sent och mängder av vin, en och annan vodkashot och roliga samtal. Skålade för tiden och framtiden. Skålade för minnen och det som komma skall. Skålade för vårt framtida bröllop... ehh? Kanske inte...
Skrattet bubblade inom mig största delen av kvällen. Så det ska vara helt enkelt! Igår morse blev det mysfrukost, sova och myslunch med en trött kille innan jag kastade ut honom för att sedan kasta in mig själv i duschen. Prick 14.00 mötte jag upp Sanna för att handla mat till 180 pers och sedan var vi ett gött gäng bestående av tjänsteman och marskalkar som fixade ihop en sjuhelvetes middag för 180 fulla, jobbiga och glada studenter!
Efter matlagning, städning och en och annan whiskey shot levde vi det ljuva livet som tjänsteman på Gbg Nation.
Detta inkluderar: Smita före i kön. Gå in gratis. Snacka med vakterna som om man vore bästa vänner. Gå raken vägen till köket istället för garderoben. Hälsa på alla andra coola tjänstemän. Dricka gratis drinkar och shots med herr PQS. Stanna till stägning. Säga hej då till alla som om man vore gamla, goda vänner.

Japp! Leker det ljuva tjänstemannalivet denna vår tror jag bestämt!

Våren i Lund

Igår njöt jag av solens värme och fick fräknar på nästippen.
Imorse låg det en decimeter nysnö på marken och i luften yrde snöflingorna omkring.
Och nu smälter snön och solen strålar...
Våren i Lund är allt annat än förutsägbar!
Nattens snöfall har även satt stopp för den inplanerade intervallträningen idag. Istället funderar jag på ett köra vilodag idag med tanke på den lilla förkylningen som verkar spira inom mig. Taggar istället för ett ben/ alternativt cirkelpass imorgon efter seminariet.

Ikväll väntar jag manligt besök och imorgon vankas jobb och festligheter.
Hej hopp mina vänner! Singel-Mikaela är på språng igen så håll i er för nu bubblar livet inom mig!

Inspo



Fråga mig inte varför, men jag blev kär i denna bild! Kär i kärleken! Den bästa formen av kärlek!

Snabba ben!

Sprang 6 km med en genomsnittstid på 5.30 min/km. Sjukt nöjd och sjukt glad över min nya, grymma och coola löparskor.
Ser fram emot en vår i löpspåret!


Lättroad

Välbehövligt besök på gymmet igår. Men oj oj. Det krävs inte mycket för att jag ska tappa koncentrationen helt. Och det blev inte bättre av att den ena efter den andra vandrade in och fick mig att flina för mig själv...

Som sagt var, lättroad...


Home again!

Är nu tillbaka i Lund efter en lååång resa som började igår eftermiddag och slutade för sisådär 13 minuter sedan. Hade dock en väldig tur som fick skjuts från Sturup enda fram till dörren och släpp därmed flygbussen. Alltid något.
Men nu är jag segare än segast, har ont i magen och har noll ork till att cykla till mataffären för lite välbehövlig frukostshopping. Funderar på om det får bli en lugn hemmakväll och köra mathandling i samband med min PW imorgon bitti..
Ja så får det bli!


Val Gardena

20+ och Strålande sol!
Inte alls helt fel. Idag har det varit skidåkning för hela slanten men imorgon planerar jag in en halvdag i backen för att sedan hinna med ett par timmar på altanen i bikinin!

 


RSS 2.0