Lunchpaus!

Det otroliga har hänt! Jag sitter med näsan i skolarbete och räknar järnet på utbud och efterfrågekurvor! Den ni! Har dock en liten lunchpaus just nu, eller ja lunch och lunch. Eftersom jag saknar motivation att laga mat så består dagens lunch av en proteindrink från Gymgrossisten som ska fungera bra som lunch (smakar skit men mättar bra) och en knäckemacka med smör, kalkon och keso :D Mumma! Dock åt jag upp den först så nu har jag försökt tvinga i mig drinken men nu går det inte längre, en klunk till och jag kommer SPY!

Nu ska jag fortsätta räkna och även läsa åtminstonde 1 kapitel till i Modern Mikroekonomi. När jag läst klart kapitel 17 har jag bara 2!!!!!!!!! Kapitel kvar innnan boken är slut!

Onsdagmorgon

Idag var det inte lätt att komma ur sängen, znoozade i cirkus 1,5 timmar :P Haha. Ska strax hoppa in i duschen och bege mig mot föreläsningen och sen efter den den ska vi sitta och göra en biopposition och sedan ha semninarium. Jag kommer med andra ord att komma hem vid 17.00 snåret idag. . Ble ble!

Lund må vara stort men inte tillräckligt stor för att man inte ska kunna springa in i en av killarna på P&L. Skulle köpa kaffe igår på Kårhuset och då stod Hampus där och pratade med några. Super kul verkligen! Trodde oddsen för att något sådant skulle hända var ganska små men man ska aldrig säga aldrig :D


Longing for love

Vaknade mitt i en sorglig dröm. Klev ur sängen, gjorde lite frukost och la mig för att mysa i soffan. Fick lite ensamhetskänslor och stor längtan efter kärlek och tröst.

Svettigt!

Måndags spinningpasset är verkligen grymt! En hel timme som man får stirra på en svettig, muskulös man . .  kan det bli bättre? Haha! Skämt åsido men människan har grymt snygga armar!
Har idag fikat och lunchat med Elli, suttit på en seg föreläsning och tvärsomnat i soffan. Skönt. Nu ska jag äta ett ägg eftersom min protein shake smakade apa och sedan läsa om konsumtionsteori. Spännande värre!

Mitt ägg blev inget ägg, allt hamnade av någon anledning utanför skalet så det blev till att koka ett nytt . .

Frisk och kry!

Eftersom jag nu är frisk så fanns det ingen ursäkt till varför jag inte skulle kliva ur sängen när alarmet ringde vid 07.00. På med kläder och skor och ut för en ca 40 min lång promis. Rätt skönt faktiskt! Lite zombievarning i början men sen kom man igång riktigt bra!
Sitter nu och njuter av min frukost och stör mig på min rethosta. Isch isch . . 

Jobbdags!

Att gå till gymmet precis då det öppnat en söndags morgon var toppen, inte en kotte var det när jag kom.
Nu sitter jag nyduschad, sminkad och påklädd och ska snart åka in till Malmö för att jobba för första gången på Nöjesteatern! Ska bli superkul! Dock blir det bara ett kort pass idag, mest för att jag ska lära mig hur allt funkar inför nästnästa helg då jag ska köra på riktigt! Ser fram emot att få LÖÖÖÖN!!!! Haha

Nästa vecka börjar tentaplugget!!! Ahhh! Ska verkligen köra på som F A N har jag lovat mig själv. Sen till helgen kommer mamma och pappa!!! Ska bli så skönt och det ska bli ännu skönare att spendera en hel helg utan en droppe alkohol och om jag ska förtära någon alkohol så ska det vara iform av Champagne eller ett gott vin!

Nepp, nu måste jag cykla ner till stationen så jag hinner hämta ut en biljett och köpa kaffe!

SPEEEX!!

Inge blogging igår för jag var trött så trött! Och bakis som fan! Fast jag fattar inte hur det gick till med tanke på att jag drack rätt lite i jämförelse med förra helgen (typ) eller det blev ju iof en hel del på spexsexan men innan dess så satt jag mest och drack vatten genom hela middagen.
Spexet var hur kul som helst!!!! Jag bara ÄLSKAR kicken av att stå på scen och showa loss, då känner man verkligen att man lever! Dock var det lite småtrist att en del var både fulla och hesa, rätt klantigt om du frågar mig men men. . .
Sexan var kul, fattar inte hur våra mästare trodde att ett flak öl och en flaska Hallands INTE skulle räcka till 9 pers:P Haha Jag drack 4 öl sen hade jag fått nog med öldrickande. Såklart så var der vissa som blev RÅÅÅÅPACKADE, det är så trist för det dödar stämningen något enormt. Jag pallar inte ha någon som hänger på mig och som hela tiden ramlar och irrar runt. En sådan person vill man inte bli sedd med, tyvärr. Jag skäms!

Nu sitter jag hemma och fullkomligen häller i mig kaffe, tänkte vara på gymmet vid 9 men såg att dem inte öppna förrän 09.30. Bummer!

Ekon. Kand. eller Civilekonom?

Bara för att jag skrev att jag ville bli frisk fick jag världens jävla rethosta. Trodde jag skulle hosta upp lungorna där ett tag . . .

Skrev ju härromdagen att jag var osäker på om jag verkligen valt rätt utbildning eller om jag borde ha läst Civilekonomprogrammet då många civilare snackat en massa om att den utbildningen skulle vara bättre, ha högre status etc. Något jag fann konstigt då båda leder till en Master in Science of Business and Economics, vilket är en internationell gångbar titel. Så igår innan föreläsningen gick jag till studievägledare på Nek Instutionen för att reda ut alla frågetecken.
Hans svar?
Att utbildningarna är likvärdiga!
Ekonomi kandidaten är snarare bättre då man har större valfrihet. Men i slutändan leder de till samma typ av titel och man kommer lära sig samma saker.
BRA!

Sweet dream or a beautiful nightmare?

Planen var att köra ett yogapass nu på morgonen men då jag fortfarande har ont i halsen när jag vaknar och börjar bli ordetligt täppt så kändes det som en dum idé. VILL VILL VILL så gärna bli frisk! Eller ja, så frisk det bara går. Nästäppan lär ju sitta i resten av hösten men halsondan MÅSTE bort innan jag börjar träna igen annars kan det sätta sig på hjärtat och det vill jag verkligen INTE!
Så fram tills dess kör jag på supernyttig GI mat, lågt kolhydratinnehåll och försöker klämma in en och annan promenad bara för att få iallafall lite motion och frisk luft.

Ikväll det det spexet! Ihh! Ska bli helt sjukt kul! Har drömt mardrömmar om uppträdandet hela natten tillsammans med en annan helt underbar men samtidigt hemsk (mar)dröm. Dock tror jag vi är bättre än vad jag drömde ;)
Men först ska jag möta upp ett gäng novisccher innen på Åhlens för massa sjuka uppdrag hela eftermiddagen, förfesta hos de topphemla faddrarna och sedan ta mig till sittningen och invänta desserten . . .

Uppe med tuppen

Uppe med tuppen denna torsdagsmorgon för seminarium kl 08.00-10.00 weei! Ska även springa förbi studievägledaren innan dagens förläsning som börjar 13.00 och håller på fram till 17.00 (typ) och efter det är det möte med SPEEEXXET!! Sa kanske inte det igår men lilla moi ska inför 380 fulla novischer sjunga solo till Waka Waka (fast vår kära spexmästare har skrivit en ny grym text!) 
Mår otroligt mycket bättre idag, faktiskt så bra att jag kanske vågar slänga in ett träningspass ikväll, eller åtminstonde en PW. Vill verkligen röra på mig maximalt denna vecka och den vecka som kommer!!

Uppbokad? Dubbelbokad? Nej TRIPPELBOKAD!!!

Fredag
12.00-18.00 (typ) Novischlekar
13.00-15.00 Föreläsning
14.30-15.30 Spexgenrep

Ehh . . Är det bara jag som inte får ihop detta? Jag ska alltså befinna mig på tre platser samtidigt, dessutom ska jag hålla mig nykter från 12.00 fram till säkert 22.00 då spexet kör igång. Det kanske inte låter så svårt men tro mig det kommer det definitivt att vara då det kommer att vara KRÖKA KRÖKA under hela dagen, förfest och typ massor av sprit under sittningen . .  Oj oj!

Vet inte alls hur jag ska lösa det här!!! Ska dessutom sjunga solo(?) QUE?


You give me fever

Vaknade med feber och halsont. Gick och tränade med feber och halsont. Ångrade mig grovt! Satt hem och snorade, svettades och var allmänt gnällig. Tog mig till LTH för temaarbete. Feber och ont i halsen och nada tålamod. Skippade föreläsningen och la mig och sov med feber och ont i halsen.
Vaknar UTAN FEBER OCH UTAN HALSONT! Haha! Kan det bli bättre?

Nu blir det spexmöte men jag ska typ vara tyst för jag vill ha rösten kvar till på fredag för heelt frisk i halsen är jag inte riktigt.

OVER AND OUT!

JAG HAR VALT FEL UTBILDNING!

PUNKT SLUT!

OVER AND OUT!


Lundaekonomernas novischsittning

En liten bildbomb från lördagen!





Stabilt läge

Halsen är en mardröm på mornarna men blir bättre under dagen vilket känns jävligt stabilt med tanke på att jag ska ställa mig upp och sjunga inför en sisådär 350 pers på fredag. Japp! Jag är på G! Men efter denna helg ska jag chilla gaaalet då mamma och pappa kommer ner. Ska njuta av att INTE dricka en droppe alkohol och bara äta en massa god mat!

Nu ska jag strax bege mig ner mot den stora stadens centrum (stortorget) och möta upp Anna, vi båda kände att det sög i kaffetarmen och jag ser fram emot att sippa på en enorm latte innan kvällens lååånga spexmöte.

Pluggeliplugg!

Gick upp tidigt för jag trodde att jag skulle ut och gå lite men halsen är inte på min sida idag. Den känns en anings bättre nu efter en stor kopp te men den är inte på långa vägar som den bör vara. Tog mig endå upp och åt lite frukost och duscha för jag trodde jag skulle fika med Elli men hennes bussar gick tydligen inte så det ser ut som om jag är fast med Mikroekonomi och Den kapitalistiska Välfärdsstaten . . .  YAY!

Vad hände?

Jag fick någon knäpp energikick vid 11 snåret och var super pigg så jag gick ut på en ca 50 minuters lång promenad, lagade god och nyttig lunch men sen vet jag inte vad som hände. Dog i soffan vid 14.00 och har legat där sedan dess utan att orka röra mig förrän nu.
Med lite te i magen känner jag mig en anings piggare men frågan är om jag är pigg nog att gymma ikväll eller om jag bara ska ta en kvällspromenad. Man ska ju trots allt inte träna dagen efter man druckit alkohol.
Men som tur är så har jag sluppit baksmällan den här gången! Ingen mördande huvudvärk bara en jävla trötthet. Vet inte vad som är värst.

VÅGA VASKA VARJE VATTEN!

Är den icke existerande bakfyllan ett gott eller ont tecken? Har jag blivit så van vid enorma mängder alkohol att kroppen helt enkelt slutat bry eller var vinet och shotarna och ölen och den litern cider jag bokstavligen hällde i mig helt enkelt vatten? Eller var det kanska smart att inte vaska varje vatten ;)
En sak vet jag iallafall, sittningen var LEGENDERY! Så legendary att jag tappade rösten, typ grovhångla med min kursis för att sedan dra med mig förra helgens ragg hem, detta efter att hans kompisar ägnat halva kvällen åt att stöta på mig. Japp! Helt klart en bättre kväll, fylla och ragg!

Novischfest!

Känner att spexet är min grej. Idag skrattade jag så mycket att jag fick ont i magen och det var jag nog inte ensam om. Längtar till Novischfesten nästa helg! Kommer bli GRYYYYMT!
Ikväll är det också en novischfest, Lundaekonomernas, och det kommer nog bli ännu en lååång kväll med mycket skrik, skratt och alkohol! Har en känsla av att rösten kommer att vara sisådär imorgon . . Men det är det fan ta mig värt!

Update: Ska man ut och roa sig måste man först vara lite duktig här hemma så innan jag ens får in ordet fest i skallen skulle badrummet städas. Det var bara att sätta igång men det gick rätt fort och jag kan nu pusta ut och börja TAGGA!

Morgonyoga

Hade ställt in mig på ett svettigt styrkepass men när jag kom till gymmet så kan jag inte låtabli att kika in i en av salarna. Där inne är det nedsläckt, ljusen är tända och ett gäng sitter och ser helt underbart avslappnade ut så jag släppte alla tankar på att gymma och klev istället in på ett styrkeyogapass. Sjukt jobbigt men så skönt! En riktig toppenstart på denna Lördag som går i förkylnings tecken. Usch och fy så icke frisk jag är!

Vi ska städa vi ska fejja!

Jag har gnuggat, jag har torkat, jag har dammat, jag har moppat, jag har dammsugit så jag är alldeles färdig! Hela lägenheten utom badrummet (där det fortfarande hänger 2 ton kläder) skiner som sommarsolen. FAN vad nöjd jag känner mig! Det tog över en timme och känslan är som ett mindre träningspass, svettig, hungrig och slut.
Ikväll händer det inte så mycket då jag fortfarande känner av förkylningen och jag vill vara pigg till Lundaekonomernas stora sittning imorgon kväll!!!
Ska spendera kvällen med att grädda pannkakor, mumsa på godis och slappa framför TVn eller en bok. Finn det energi över kan det hända att jag plockar fram Mikron och pluggar lite.
Kvällen är ung natten är lång. Mycket kan hända!

Done and done!

Tvätten är tvättat och upphängd lite överallt i lägenheten så det blir till att laga mat bland vackra spetsunderkläder och träningstoppar. Såre ska va liksom! 30 sidor övningsuppgifter i Mikroekonomi är utprintat och bara väntar på att bli räknade, organisering av PM arbetet, nedskrivning av de kommande veckornas schema är klart, ytterligare ett kapitel är läst i kursboken och nästan 30 sidor i den andra. Och klockan är bara 09.35! Effektivitet = I LIKE!

Men jag är inte vidare pigg för det men det är inget som lite smink kan kamouflera. Har ett par timmar kvar till föreläsningen och jag planerar att spendera dem med att fixa och trixa här hemma (läs slappa galet). Dock har jag lovat mig själv att om jag inte går ut ikväll ska jag storstäda hela lyan!

KAFFE!!!

Jag borde vara i tvättstugan nu. Så det är bara att gå ner. Har inga tvättpåsar så jag kan inte tvätta min spetstrosor och BH:s. Hur fan ska jag lösa detta? Jag har bara spetstrosor!
Innan jag går ner . . .  KAFFE!

Lundaliv

Jag gick inte på novischpuben. Jag är trött. Jag är hängig. Jag är täppt i näsan. Jag borde plugga. MEN jag fattar ingenting! Lite lossnade idag när jag fick lite hjälp om de snälla pojkarna men sen försvann koncentrationen och vi fann det mycket mer underhållande att drömma om fantastiska män, kommande fyllor och storslagna fester.
Jag antar att det är såhär första tiden i Lund kommer att bli. Skolan kommer få kliva ner för att lämna plats åt fester, fyllor, ragg och skönt (och mindre skönt) bakishäng. Vet inte om jag älskar eller hatar det.
Dock vet jag att jag har tvättid imorgon bitti klockan 07.00. Jag vet också att en latte och mina roliga böcker kommer att följa med mig och enorma mängder smutstvätt.

Klockan är 21.26 i skrivandets stund och jag orkar inte hålla ögonen öppna.
KAFFE!

Precis som jag vill vara

Det är förvirrat just nu. Allt runtom mig rusar fram i 180 men själv så hinner jag inte med. Jag kom till Lund med en någorlunda idé om vem jag var men efter en månad här så har jag absolut ingen aning längre.

Vem är jag nu? Vart tog jag vägen? Blev hon kvar någonstans på motorvägen eller gick hon vilse bland alla smågator i denna stad? Den person som sitter här just nu är verkligen inte den person som flyttade ner hit och det både skrämmer och skapar spänning.

Att inte veta vem jag är skapar enorma möjligheter för mig själv. Jag kan skapa en ny person, precis som jag vill vara. Men att inte längre veta vem jag är blir jobbigare för var dag. Inget passar, varken kläder frisyr eller smink. Inget attraherar, skapar spänning för jag har redan varit där och gjort det. På ett sätt känns det som om livet går i repris, som om jag backar tillbaka fem år och blir 14 igen.

Jag vill inte vara 14, jag vill vara jag.

Men vem är jag?

Making a list!

Jag ska vara ärlig, jag är en sjukt lat människa som väldigt gärna skjuter upp allt som måste göras, fixar en latte och latar mig framför TVn eller med en mysig bok. MEN nu ska det bli ändring på det. Då jag inte har några föreläsningar idag så har jag faktiskt skrivit en lista på allt som jag MÅSTE (och jag menar verkligen MÅSTE) göra idag. Inga undantag.

- Gym
- Promenad
- Läsa minst 50 sidor i Kapitalistiska Välfärdsstaten
- Läsa Kap 9 i Mikroekonomi
- Gå igenom post och betala räkningar
- Göra uppgifter till kap 4 - 6 i Mikro
- Spexmöte

Hittills har jag klarat av 2 ½ punkter. Ska läsa klart kap 9 typ . . . nu. Ska gymma efter lunchen och spexmötet är ikväll kl 17.00 så det kommer ju såklart att bli av. Det enda som känns segt är övningsuppgifterna men blir dem inte gjorda nu under dagen så har jag ju heeeela kvällen på mig att göra klart dem!
Men jag måste säga att jag är jävligt stolt över det jag åstadkommit :D
Och jag tänker även avsluta den dag med en härlig kvällspromenad.

Förkyld?

Jahap, så var förkylningen ett faktum då :( Ble ble. Alla har verkligen klagat de senaste veckorna på hur de är förkylda och jag har känt att jag varit på väg jag med men har vägrat låta den bryta ut men nu känner jag mig rätt hängig och är rätt täppt i näsan så det blidde ingen PW idag, dessutom så regnar det så jag hade inte direkt haft någon lust. Just regnet är ju ytterligare ett problem för mig som har två val att komma till skolan: Cykel eller gå. Yes ni hörde rätt. Jag antar att jag cyklar då jag kommer snabbare fram och alltså snabbare bort från regnet.

Var riktigt duktig igår eftermiddag och pluggade på rätt bra! Svarade på ett inlägg i nätdiskussionen som tog bra mycket längre tid än jag trodde samt tog kontakt med min tema grupp! Stolt!
Var även på ett spinningpass och fick gratis Gainomax, lite som att dricka smält vaniljglass men det kan ju vara gott ibland.
Nu är det 2 timmar föreläsning och sedan skvallerluch med Anna och en tripp förbi Skånis för att betala sittningen på lördag!

Bästa morgonen!

Denna dag har börjat helt och hållet UTMÄRKT! Vaknade upp relativt utvilad, tog mig ut på en PW, åt en mumisg frukost och njöt av en lång varm dusch. Knäpper på datorn och finner att BÅDE TRUE BLOOD OCH VAMPIRE DIARIES har kommit ut med nya avsnitt! JIPPI!!!!!



Min dag är officellt räddad!

Hej Hopp vad kul jag har . . .

. . . NOT! Hahaha
Har spenderat totalt 2 timmar med näsan i Modern Mikroekonomi, vette fan om jag blivit mycket klokare men jag har iallafall läst ikapp plus lite till så det är ju inte helt fel. Dock har jag inte ens börjat kika på övningsuppgifterna men jag känner att det får bli senare ikväll eller imorgon efter föreläsningen. Är ju även ledig onsdag så jag har med andra ord massvis med tid att räkna med alla dessa miljontals formler. Ärligt så är det nästan så att jag längtar tillbaka till Matte D och trigonometrin.

Fram tills det är dags för ett besök på gymmet så pumpar jag Katy Perry och teenage dream!

Bakisdagen med stort B

Igår var ingen kul dag, jag var så bakis så bakis så bakis att jag varken orkade eller kunde göra något vettigt. Varje gång jag resta mig ur soffan kändes det som om mitt huvud skulle sprängas! Haha helt klart värt det! Jag orkade dock cykla till ICA för att inhandla cola, chips, yougurt och dipp som jag mumsade på hela eftermiddagen och kvällen. Somnade vid 21.00 och vaknade relativt utvilad för inte så länge sedan.
Är fortfarande seg ocg funderar därför på att gå ut och gå lite bara för att få lite frisk luft och komma igång en anings. Japp så får det bli!
Nu drar jag ut på en promis :D

Mäktig fylla och fulla ragg

Sittningen igår var helgalen! Känner att det här med studentliv är grymt men sjukt påfrestande! Kl 17.00 tog jag och Anna fram vinet och körde en förförfest innan vi drog till den riktiga förfesten. Sittningen var sjukt kul! Min bordsherre var en gammal Norra Realare som bjöd på alldeles för mycket sprit, var dock inte den enda som verkade ha samma problem så det var ett glatt gäng som var rätt ordentligt runda om fötterna som tog sig tillbaka till nationen för mellanfest innan själva huvudfesten började. Mer fylla, sköna ragg och ett suddigt minne av vad som egentligen hände igår . . . Välkommen till Lund är allt jag har att säga!

Skön fylla, mindre skön idag men nu är jag uppe och har städat klart här hemma efter nattens bravader. Nu ska det chillaxas galet hela dagen och jag ska vara så busig att jag ska cykla till ICA lite senare och inhandla lite att mumsa på ikväll för någon utgång denna kväll igen är inget som står speciellt högt på min lista just nu:P
Men först! FRUKOST!

Har fixat jobb!

Har idag fått mina kursböcker så jag har x-antal sidor att läsa igen men det borde inte ta allt för lång tid hoppas jag. Dock efterlyser jag hjälp med priselasticitet då det avsnittet är rena rama grekiskan för lilla mig. Efter 2 timmars föreläsning begav jag mig till GBG nation för ett snabbt spexmöte och sedan ner till stationen för att ta tåget på Malmö där infomötet på Nöjesteatern stod på schemat.
Verkar vara ett toppen ställe och det ska bli kul att få jobba lite och tjäna lite cash ;) Fick världens JÄVLA MAGKNIP på mötet, ajajajaj! vad ont det gjorde. Ett tag kunde jag inte ens stå upprätt så hemskt var det men väl hemma i Lund (fick åka med chefen) så släppte såklart magknipen. Lagen om allts jävlighet . .

Har inte ätit någon riktig middag och jag har inte tränat idag men jag är så trött så jag ska lägga mig med Modern Mikroekonomi i soffan och en kopp te och avnjuta mikroekonomins fantastiska hemligheter. Jippi!

Nu är det min tur

Jag vet inte vad det är men något har börjat pirra.
Någonstans inom mig, någonstans bakom naveln men framför ryggraden sprids en värme ut, ut genom blodet, genom kroppen och tillbaka. Det känns bra. Det känns rätt. Det är min tur nu, min tur att få känna. . . om så bara något för en kort stund.

Gratis sprit och lätta ligg

Jag är slut! Helt slut! Jag är så sjukt trött, har ont i huvudet och kallsvettas. Känns som om en förkylning är på g vilket vore jävligt segt då det är sååå mycket som händer nu!
Igår var spexmötet och detta kan nog bli sjukt kul! Jag älskar hur spexmästarna verkligen tryckte på att vi kommer få supa gratis och lätta ligg. Well, well jag är singel och har inga planer på att skaffa mig fast sällskap än på ett tag så det låter inte helt fel ;) Så imorgon är det möte igen och sedan ska jag till Malmö för att vara med på intromötet på Nöjesteatern där jag ska jobba lite. Får se hur mycket jobb jag kommer palla med men att jobba extra säg 3 ggr/månad kan nog ge en härlig extra inkomst som nog inte sitter helt fel med tanke på det snåla CSN bidraget.

Idag är det föreläsning 10.00-12.00 och efter det ska jag nog bara hem och chillaxa, är det soligt lägger jag mig kanske ute. Sen blir det SÅKLART ett besök på Gerdahallen för lite träning. Måste även komma på vad jag ska laga för mat . . .  bleee ingen fantasi!!!

Funnit en själsfrände

Det enda som behövde göras var att starta om mobilen . . hmm. Men hur skulle jag veta det? Ofta SIM-kortet slutar funka liksom. Aja nu är det löst och det var ingen större katastrof även om det kändes som det kl 05.00 imorse!
Mötte upp Anna utanför GBGs nation och så köpte vi våra biljetter till sittningen på fredag, sedan gick vi till ett fik för en tidig lunch men det passade mig utmärkt då jag åt tidig frukost och power walkade imorse. Sen satt vi i Lundagård och snackade och jag tror nog att jag funnit en själsfrände! Vi är väldigt lika i många avseenden och kommer nog ha väldigt kul ihop ;) Vi ska ses senare ikväll på spexmötet så det ska bli kul i dubbel bemärkelse.
Men nu MÅSTE jag fakstiskt plugga lite. . .

Vilket jävla uppvaknande!

Fy fan vilken morgonchock jag fick kl 05.00 imorse! Av någon anledning vaknar jag till, tittar på mobilen och ser att det står "Inget SIM-läge". WTF?! Alltså jag kan inte ringa, smsa, ta emot samtal eller ta emot sms. Varför? Jo för mitt abonemmang gick ut inatt och jag har inte fått SIM-kortet från det nya abonemmanget. I panik rusar jag upp, knäpper på datorn och skickar ett väldigt argt mail till mamma och pappa samt en hälsning till dem via syrran för USCH OCH FY vad arg jag var!
När jag går upp 2 timmar senare är jag lika arg och tar en PW för att rensa huvudet. När jag kommer hem har pappa mejlat tillbaka och han är lika irriterad han med. Så det blir till att åka ner till staden och införskaffa ett kontantkort tills allt löst sig. Jippi... för sånt känner jag ju verkligen att jag har råd med . . NOT! Jag fattar inte hur det kan bli såhär! Allt bara skiter sig och jag tvingas lägg ut en massa onödiga pengar på saker som ska funka!
BLÄ!

Nu ska jag försöka bli lite gladare, ska åka ner till GBGs nation och köpa sittningsbiljetter med Anna:) Så lite kul saker händer faktiskt trots allt. Resten av dagen ska jag plugga matte och kolla anteckningar och ringa om jobb.

Skippar formaliteterna

Det blev en rätt mysig dag idag:) Efter min PW hoppade jag i en bikini, kladdade in mig i sololja och la mig på gräset utanför huset i 2 timmar och läste. Mycket varmt och skönt! Men sen kom molnen och då gick jag in, tvättade och sedan cyklade jag till ICA för lite matshopping. Har även varit duktig och tänkt igenom lite budget inför resten av månaden och jag tycker det ser lovande ut, trots min lilla shoppingspree i lördags.
Imorgon har jag lite plugg som måste fixas, ett samtal som ska ringas samt ska jag ner till nationen på kvällen för möte med spexet:D Någon kille ringde och sa att de gärna ville ha med mig så det är ju TOPPEN!!!!

Nu ska jag strax cykla bort till gymmet för ett dansaerobic eller spinningpass.

Fix och trix här hemma

Har haft världens muppigaste natt. Känns som om jag inte har sovit mer än ett par timmar, har vaknat av värmeslag och det sjukaste av allt: Jag har vaknat av höga smällar eller liknande som jag hört i lägenheten . . . eeh scary? Ingen aning om vad det har varit eller om det har varit ljud i drömmen jar har vaknat av.
Har ägnat morgonen åt att diska lite, har mumsat i mig frukost och ska nog ut på en promis nu då jag är "ledig" idag:D Eller okej inte ledig men jag har inga förläsningar, dock förväntas det att jag ska plugga hemma men då jag beställde mina böcker igår så är det lite svårt . .  ska nog göra lite matte och kolla lite anteckningar.

Borde även sätta mig ner och planera veckans måltider samt skriva en handlingslapp för nu börjar det eka tomt i kylen. Tror nog att det kan vara e bra ide att planera i förväg så att man inte köper hem en massa onödigt som sen bara står och blir gammalt.

Men nu ska jag surpla i mig det sista av mitt te och dra på mig mina träningskläder!!!!
JAG LOVAR!

Nöjd tjej!

Japp, känner mig sjukt stolt och nöjd med mig själv. Har gjort klart ena halvan av en av tre uppgifter på kursen om mikroekonomi. Uppgiften var att ställa en ekonomisk fråga och starta en nätdiskussion om denna fråga. Check på den! Nu ska jag bara börja diskutera någon annans fråga men det tänker jag kolla på imorgon och på tisdag då jag inte har några föreläsningar men endå vill göra något vettigt.
Nu ska jag laga mat:D Mumma!

Bigspender!

Har nu spenderat alldeles för mycket pengar på en massa kläder och jag har bara liiiite dåligt samvete, isch! Solen bränner genom köksfönstret på min rygg och jag ska strax bege mig mot gymmet och sen ska jag bara chilla gaaalet ikväll! Najs!

This could be the start of something new!

Just nu flyter jag på någon övermänsklig high. Det känns helt sjukt bra att vara i Lund, att vara student och att vara Lundaekonom i Göteborgs Nation. Kunde absolut inte ha valt en bättre nation!

I valet och kvalet tidigare idag ringde jag både syrran och mamma för lite moraliskt stöd inför en kväll i ensamhet, men väl framme vid nationen ser jag en tjej från inskrivningen så jag rusar fram till henne och hon var jätte trevlig, inne på trädgården börjar vi snacka med tre andra urgulliga tjejer, spelar kubb med super trevliga killar OCH (förmodligen det bästa) Josefinis brorsa kliver in och överraskar mig med att min allra bästaste Jossi kommer hit typ NU! Hon är i Lund i skrivandets stund och imorgon ska jag få träffa henne! Kan det bli mer underbart??

Hur som helst, efter Glenns trädgård bjöd jag med mig mina nyfunna vänner hem och vi drack lite vin och snacka innan vi drog till Myntha och Kajplats 15. Pratade med ännu fler super trevliga killar och det är en sjukt glad och nöjd och glad och bara helt jävla SUPER LYCKLIG Mikaela som skriver detta!!!!

Nu känner jag mig som en student!


Hope for the best, expect the worse

BLÄÄÄÄ!!! Nu är det dags för det allra värsta man kan göra. Gå ENSAM på ett socialtevent!!!!! Usch och fy, jag sitter just nu och bara våndas! Detta är ju värre än värst och jag har sån sjukt jävla ÅNGEST! Har dock laddat upp på bästa möjliga sätt inför kvällen med en lunch och lång pratstund med Elisabeth och massa skämt och skoj på föreläsningen med en sötnos (:P) . . . typ.
Men nu är det till att fatta mod och cykla bort till nationen. Förhoppningsvis kommer det att vara andra kompislösa människor där annars vet jag inte vad jag tar mig till. Det allra bästa vore förstås om man träffar någon/några man kan gå ut med ikväll för jag vill INTE sitta ensam ikväll igen . . . Men för att det ska hända måste jag ju ta mig dit . . .
Jag hoppas på det bästa men förväntar mig det värsta

Äntligen funkar internet!

Det blev 40 minuter på en trapp/crosstrainer, de har så många roliga konditionsmaskiner här som är supermysko i början, och efter det lite mage och insida lår med pilatesbollen. Najs! Konditionsdelen jag förvånansvärt snabbt, annars brukar det vara sjuuukt segt att bara stå och trampa på samma ställe men inte denna gång:D
Nu har även  internetet blivit fixat så jag kan surfa utan problem! Wei! Datanörden kan återigen börja leva!!

Funderar på att fixa mina naglar, lägga en ansiktsmask, dricka en kopp grönt te och sedan krypa ner i mysiga sängen och faktiskt ta mig upp imorgonbitti för en PW. Haha jag älskar att jag pratar om den där jäkla PWn varje dag men den blir aldrig av:p Men grejen är ju den att jag hatar att träna på tom mage men den ger inte lika mycket om man har ätit frukost innan såååå. . . Men förmodligen så är jag duktigt imorgon just för att jag nog inte kommer hinna gymma imorgon eftermiddag med dubbelföreläsning och Glenns trädgård på schemat. JAG SKA JAG SKA JAG SKA Powerwalka imorgon!!!

Internethelvete!

Måste säga än en gång DÖD ÅT MITT INTERNET! Far min sitter i telefonkö för att fixa till skiten och där har han suttit i snart en timma. Fantastiskt! Nu funkar det men bara tillfälligt så därför cyklar jag ner till Gerdahallen för ett lite träningspass, dock kommer jag inte åt pass schemat så det blir det till att ställa sig på en konditionsmaskin i ca 40 min istället och kanske lite pilatesboll efter det. Ååå vad jag ser fram emot det . . .  NOT!

En kul grej är att jag smsa en kurskompis och fråga om vi skulle luncha imorgon, FRIENDS HERE I COME! :D

Samlar mina poäng

Det är en mycket gladare och en mer förhoppningsfull Mikaela som kommit hem från skolan idag! Tummen upp för den tycker jag:D Har insett att det enda sättet att komma någon vart är att göra det som är sjukt läskigt, nämligen att prata med HEEELT nya och okända människor, att erkänna att man är ensam och sist men störst våga vara ensam.
Japp, jag har börjat med punkt 1. Började prata med en tjej på kuren igår, hon må vara ganska mycket äldre men väldigt trevlig.
1 poäng!
Tog mig i kragen och cyklade bort (ensam) till Göteborgs Nation, skrev in mig, skrev upp mig på jobblistan och pratade med killarna och berättade hur jag känner och hur de gjorde när de var nya.
1 poäng till!
Ska imorgon iväg till Nationen för "Glenns Trädgård" och jag kommer förmodligen gå dit ensam men förhoppningsvis inte gå därifrån ensam!

Summa sumarum: Hitills har jag tagit 2/3 poäng i min jakt på nya kompisar och jag tycker att framtiden ser förvånansvärt ljus ut. Men det får inte glömmas att imorgon ställs jag inför den svåraste prövningen av dem alla. Hur det går, det får ni läsa om senare!
Ciao!

Jahap

God morgon och god natt!
Jag är så trött och se seg! Jag orkade knappt ta mig ur sängen, ställde om alarmet från 08.00 til 10.00 så den där PWn nu på morgonen kan jag nog glömma:P Haha bara att inse att när valet står mellan att gå upp för att träna eller sova två timmar till så väljer jag hellre sömnen, åtminstonde nu. Måste bara komma in i dessa nya rutiner sen kan jag ta tag i morgon PWn. Dock blir det istället dubbelpass ikväll för att kompensera detta och kanske orkar jag imorgonbitti . . .  ytterst tveksamt dock:P
En föreläsning idag, vad som händer sedan vet jag ej . .  förmodligen ingenting . .

RSS 2.0