Sjuk!

Och ungefär... DÄR blev jag då sjuk. Har känt av halsen ett par dagar men försökt att "träna bort halsondan". Funkar ibland, men ibland funkar det inte. Då nu gör det MEEEGA ont i halsen, det rinner från ögonen och näsan och jaa.. allmänt segt tillstånd med andra ord.

Lördag

Lördagen ägnades åt mängder av kärlek, lyxig mat och champagne.
Jag är lycklig hos dig!


Onsdag

Ännu en seg dag!
Började morgonen med att försova både mig och mannen. Tyckte att mitt alarm räckte men tji fick jag då jag efter två snooze stängde av, somna om och vakna när mannens föreläsning redan börjat... Aouch!
Men vi löste det med att ha lite kvalitetstid tillsammans innan han gick och PQSade och jag mötte upp Isabelle för yoga.

Resten av kvällen har spenderats med att skälla på Bredbandsbolaget och klättra på väggarna!!
Imorgon är det äntligen skola, lite träna och hämta mitt Gröna Kort på Expen!! Yay!


Vad jag hatar

Vet ni vad jag verkligen, verkligen, verkligen hatar (eller ogillar starkt)?
Jo, människor (läs självupptagna KILLAR) som är så fokuserade på sig själva och sina totalt obefintliga muskler att de inte märker (eller inte vill märka) att det ställer sig precis framför en på gymmet. Det är inte så att de faktiskt tränar, nej! Snarare står de och beundrar sina små, små "armmuskler"....

Det fantastiska med speglar är ju trots allt att man inte behöver vända sig om för att se ifall man ställer sig i vägen för någon annan. Man kan fortsätta titta rakt fram och ändå se ifall det redan står någon innan man placerar sin feta ända för att "träna"!

En vecka senare

En vecka avklarad i Lund. En blandning av långa sega stunder, Kålles premiär, matlagning, tentaångest, träning och mys. Klart godkänd vecka med andra ord!

Men nu drar allvaret igång! Imorgon börjar Vårterminen 2012 med introduktion i Aktiebolagsrätt och efter det rullar det på med A-cert, seminarier, träning, Tjänstemannaåtaganden och romantiska dejter. Kan bli en bra termin tror jag (om jag bara slutar vara så förbannat trött hela tiden!).

Idag blir det till att söka jobb inom Bergendahls Koncernen, sälja JÖKEN böcker, redaktionsmöte och träna.


Tillbaka i Lund

Bytte Stockholm mot London över helgen. Shopping, afternoon tea, musikal och mängder av mat. What more can a girl ask for?
Bytte London mot en sista natt i Stockholm innan tåget tog mig ner till Lund!
Bytte tåget mot C säng och en skål för 10 månader.
Bytte sängen mot en heldags plugg inför tentan imorgon.
Byter snart pluggandet mot en PW och lite hopp rep.
Byter senare hop repet mot lite tid med C.


RSS 2.0