Ny vecka, nya tag!

GAH! Spexfesten i fredags blidde mer än bara galen! Vet att jag vakna upp med en ytterst vacker "sleeve" signerad Buch och Anna på min arm och en strängande huvudvärk och rätt så uttorkad. Vet också att jag hällde ut mina shots på Annas tallrik och skrattade så mycket att jag fick ont i magen! TOPPEN KVÄLL OCH NATT! Men man mådde som man förtjänade i lördags. . hehe.
Resten av helgen har jag mest lallat runt, ätit en massa och tränat en massa för att kunna äta lite till. Mumma med andra ord!
Igår kväll kom Filip och vi fortsätter på samma bana som när vi var tillsammans: massor av högljudda gräl! Snart lär väl grannarna ringa polisen så högt som vi skriker åt varandra.

Laddar inför en ny vecka och börjar med ett pilatespass. Ska ha en lugn vecka och lägga styrketräningen på hyllan denna vecka då jag känner mig svag och stel. Som jag skrev tidigare tror jag att jag blivit lite övertränad . . . Har kört så stenhårt med styrketräningen och jag tror inte min kropp riktigt är van att lyfta så tungt flera ggr/vecka. Så nu kör vi en vecka med återhämtningspass och massa cardio!


Fredag

Caset gick fortare än vad jag trodde att skriva klart och det bästa av allt är att man "får" ha fel. Det är en del av läroprocessen eller hur det nu var :P Så det gör nog inget att en stor del av texten mest är svammel . . hehe! Får skärpa mig till nästa case istället och läsa på ordentligt tror jag.
Har dock inte skrivit något på artikeln idag, men fick ganska mycket skrivet igår. Har ju ett par timmar efter seminariet så det ska nog bli bra!

Nu är jag jag mega kaffesugen!! Och JÄTTE träningssugen fast jag har vilodag idag . . . DAMN! Kanske gör lite pilates efter skolan fast jag egentligen vill till gymmet och pumpa! Ska nog köra ordentligt imorgon, styrka och sen intervaller på löpbandet så att jag verkligen pumpar ut det sista ur mina muskler inför nästa vecka som bara kommer bestå av cardio just för jag starkt misstänker att jag är övertränad.


Imorgon blir det bröst, axlar och triceps (och självklart magen!)

Uppe med tuppen!

Uppe med tuppen, som vanligt då ;) Har mumsat på lite frukost och ska nu sätta igång och skriva klart caset, är inte så mycket kvar men dock det tråkigaste vilket jag självklart sparar till sist. Efter det får jag se vad klockan är och om jag hinner skriva på artikeln eller om jag måste hoppa in i duschen och ta mig till banken för ett litet ärende som jag har skjutit upp i ciiirka 2 månader :P hehe . . men idag måste jag fixa det eftersom det är sista dagen idag. Dags att få ändan ur vagnen med andra ord!

Mycket på gång just nu!

Efter två intensiva dagar på eee-mässan sitter jag med 3 datasidor med anteckningar att renskriva TILL IMORGON! Deadline är kl 23.59 imorgon men jag kommer bara ha fram till ca 18.30 eftersom det är Spexfest kl 19.00. Så det blir till att sitta uppe sent inatt och skriva och sen gå upp tidigt imorgonbitti och skriva artikeln + caset som jag har i Organisations teori till imorgon. Lagom stressigt men det är faktiskt kul! Jag gillar att jobba under press och det är oftast då som jag är som mest effektiv, skrev till exempelt precis en A4 av caset på mindre ön 40 minuter :D

Har även hunnit med att träna biceps och axlar idag men fasen vad jag känner mig svag och darrig nuförtiden på gymmet :( Inte bra. . Funderar på att bara köra rena cardiopass nästa vecka och vila helt från styrketräningen, med undantag för magen, och se om jag känner mig starkare efter det. Har nämligen en känsla av att jag kan vara övertränad. .

Haha måste bara säga att middagen igår med Filip var underbar! Inget har ändrats mellan oss förutom det faktum att vi inte är tillsammns. Jag gillar han oerhört mycket så lite sorgligt är det att inte ha han på det sättet längre. . men det funkar bra endå att mysa lite som kompisar som vi gjorde igår efter middagen :) Det gillar jag!

Träningsvärk!

Har rätt skön träningsvärk i ben och rumpa idag, najs! Trodde den skulle utebli då träningen igår gick S K I T! Kände mig mega svag och var helt slut efter uppvärmningsseten men trots det körde jag på som fan för när man väl är på gymmet känns det rätt onödigt att bara lalla runt.
Testade på en ny övning frontböj, dvs när man har stången liggandes på framsidan av axlarna istället på mot nacken, och den känns riktigt ordentligt idag. Men nästa gång jag kör den ska jag ha den som övning nummer 2. Kände mig alldeles skakig i benen när jag skulle köra vanliga ben böj.


Kl 11 ska jag vara i ljusgården och möta upp fotografen på Lundtan och sen köra mitt första uppdrag för tidningen, gå runt och intervjua studenter på EEE-mässan (ekonomernas arbetsmarknadsdagar). Det ska bli kul, hoppas jag ;)
Efter det föreläsning och sen ska jag nog köra intervaller på gymmet, dags att bygga upp konditionen nu!

No hard feelings!

Haha jag trodde verkligen att jag skulle få ett samtal av en skitförbannad Filip igår men istället ringer han upp, skrattar lite smått och säger att han tycker detsamma och faktiskt hade tänkt ta upp det med. Jahap! Så det kan gå ... Så no hard feelings tack och lov!
Det roliga  är att han trots det vill bjuda mig på min födelsedagsmiddag ikväll, hehe. Jaja gratis middag är ju aldrig fel :D

Såhär borde alla break-ups vara. Jag har inte gråtit en skvätt och det känns inte ett dugg annorlunda inom mig. Allt känns bara normalt, precis som det ska vara. Sådant gillar vi!

Goodbye my lover

Känner mig riktigt hemsk just nu . . Har precis gjort slut med mina underbara pojkvän på det i särklass vidrigaste sättet, via SMS. Fråga mig inte varför men jag var tvungen att få det gjort innan imorgon kväll då han planerar att bjuda ut mig på middag. Ingen del av mig kan ta emot det när jag bara sitter och väntar på att "rätt tillfälle" ska uppenbara sig. Jag var tvungen att få det gjort och det känns faktiskt skönt att vara singel igen. Jag behöver det, jag behöver mer tid för mig själv och det jag vill.

NEVER AGAIN A TEENAGER!

Aldrig mer tonåring! Galet! 20 år!

Har haft en underbar dag helt klart! Fantastisk massage och en underbar myskväll med Anna och Jossan! Till helgen väntar dubbel utgång och maskeradfest! Galet! Är lite smålullig av för mycket rosa champagne men lyckan flödar genom kroppen och in i hjärtat!


Sista inlägget som tonåring!

Å så var man ensam igen . . . Hela familjen har invaderat mitt hem och Lund denna helg, det var mami, papi, gudmami, gudpapi och kussar x2! Med sig hade dem champagne, tårta, presenter i mängder OCH en 42" plasma TV! Gah! Lycka!
Så nu sitter jag omsvept i mitt nya luder, tittar på min nya TV, äter tårta och ska sen lägga mig under mitt nya duntäcke och läsa i min nya bok:D Imorgon väntar massage, besök på systemet för inhandling av mer champagne och sedan lite mys med tjejerna!


Fortsätter att plugga . . .

Det fina med att köpa underkläder för alldeles för många hundralappar är att dessa är endast handtvätt. Kan verka jobbigt att stå och handtvätta MEN när närmaste tvättmaskin är nere i källaren och det är slut på undisar så är handtvätten ens bästa vän:) Okej jag är sjukt övertrött, därför tycker jag detta var helt underbart. . .

Plugget idag har gått framåt, jag lär mig mer och mer men är långt ifrån fullärd (testa själva att plugga in en kurs på 2 ½ dygn). Hade paus från pluggandet när jag var på seminariet och sen tränade. Körde rygg, biceps och baksida lår (+mage, såklart!) och jävlar vad slut jag var de sista magövnigarna. Körde på tunga övvingar idag då jag körde balansboll och pilatesövningar sist.
Plugget nu på kvällen går väl sådär om jag ska vara ärlig . . är MEGA trött men jag ska inte ge upp riktigt än. Ska nog ta en paus till och sedan fortsätta med att kolla xtentor.

Fortsätter mitt pluggmarathon

Klockan ringde en timme tidigare idag, vilket betyder att jag hinner med ytterliggare en timmes plugg innan skolan och träning. Körde 3 timmar igår plus 1,5 på kvällen och idag blir det nog 4-5 timmar innan skolan och säkert någon timme på kvällen. Allt som allt blir det nästan 10 timmar på två dagar vilket känns typ SJUKT! GAH!
Men imorgon kväll är det över och då kommer mami och papi och jag kan njuta av ingen tenta och en avslutad kurs! Och SJÄLVKLART min 20 års dag :D

Men nu: PLUGGA!

Vill INTE plugga mer!!

En tenta: Check
Now, one to go: Not check (yet)

Det finns en anledning till att jag redan är uppe och surrar och den stavas P L U G G A! Det är dags att mega, superduper plugga järnet till omtentan på fredag! Men efter den är NEK:en klar för alltid (om jag nu inte får U på denna men det ska jag banne mig inte få!). Marknadsföringen igår gick bra. Jag har definitivt klarat den och hoppas på att det räcker till ett VG, vilket det borde göra :) Efter tentan var det skrivaträff med tidningen till sent sent och sen hem, dricka lite te och somna som en stock:D

Fick även en liten tidigt födelsedagspresent igår, jag ska få 60 min massage på måndag! Lycka! Så det blir bara nästan världens tråkigaste födelsedagen då . . .

Nee nu kan jag inte sitta här och dega, nu är det dags att ta sig i kragen och öppna bokhelvetet... GAAH VILL INTE!

Alla hjärtansdag

Gårdagen blev helt okej:) Ska verkligen inte klaga. Var ju uppe rätt tidigt så jag spenderade förmiddagen med att plugga det sista, sega runt här hemma och titta på TV shop (är det bara jag som tycker att det är skit kul att kolla på?). Efter lunch tog jag mig till gymmet där ett tungt benpass väntade, körde på ordentligt och ökade de mesta övningarna.
Efter träningen cyklade jag till Fäladen för att köpa lite blommor och godis till kvällen. Floristen måste tyckt jag var gaaanska speciell som bad om en "icke romantisk bukett till min typ käresta". På kvällen kom mannen med Champagne och en fin ros och vid 22.00 var jag lagom lullig och somnade. . Haha

Idag är det tentadags! Woop woop! Sen är det skrivarträff med Nådiga Lundtan och jag MÅSTE tänka över mitt förhållande. Det är inge kul längre att låstas vara in looove.

Starka band och negativa beroenden

Börjar denna Alla <3 Dag otroligr romantiskt. Sitter ensam hemma, mumsar på frukost, har tentaångest och lyssnar på sorgliga låtar. Jag vet att jag alltid sagt att jag velat ha en pojkvän just denna dag men nu när jag väl har en är det inte så jävla kul . . . Hade ju i mina planer gärna haft en pojkvän jag faktiskt var kär i men tyvärr är så icke fallet.
Tänker istället tillbaka ett år, minns och upplever något helt annorulna. Känslan av det lyckorus som far genom kroppen då ögonen för första gången mötte dina. Det är så jag vill känna men den känslan finns inte, kommer inte komma och har aldrig funnits. Därav kärleksdeppet, därav hela känslan av meningslöshet, därav min vilja att göra precis allt som INTE har med kärlek idag.

Därav känslan att spendera resten av dagen och kvällen, ensam!

Pluggdag

Ack så seg jag är idag! Behöver en rejäl dos koffein för att få igång denna kropp säger jag bara! Min morgonträning sket jag i totalt och lägger den istället efter pluggandet. 11.30 ska jag möta upp Maria vid Espresso House för att crama det sista inför tentan på tisdag, anledningen till att det alltid blir megadyra EH vid varje pluggfika är att det är det enda cafét som tillåter en att sitta i timmat och plugga ostört. Alla andra cafér ger en mördarblickar så fort man slår upp en kursbok . . SEGT!

Känner av lite träningsvärk i triceps och bröst, hoppas det kommer MERA! Men jag har inte så höga förväntingar. . Var så jävla seg och flummig på gymmet igår:D

Motovationshöjare och magmål

Blandar plugg med att läsa om träning och hälsa. Perfekt! Finner motivation i att allt är möjligt, kroppen är som en duk och det är upp till en själv vad man gör med den. Jag har hittat min väg, min dröm och mitt ideal. Jag vet vart jag vill komma och njuter av att se och känna resultaten.
Gårdagens (och kanske veckans) motivationshöjare var att ta fram 4 par jeans som för 4 månader sedan fastnade på mitten av låret men som nu glider på utan ansträgning. 4 jeans rikare och med ett enormt självföretroende tar jag mig an nästa utmaning: Magen!

Om 2 månader från och med denna dag ska jag ha fått en fastare och mer väldefinierad mage. För att nå målet kommer fokus ligga på blandade styrkeövniningar för magen blandat med pilates och statiska magövningar för att få med hela "korsetten".
Nu kör vi!


MOTATTACK!

Härligt produktiv förmiddag!
Har hunnit med att träna, dock var kroppen alldeles seg så det gick sisådär, och så har jag även gjort mig av med mina husdjur eller som det annars heter: Dammråttor! O herreJÄVLAR vad dessa frodas i mitt hem! Aldrig varit mer om liknande, det är som om dem muteras och attackerar från varje litet hörn i lägenheten. Men nu har jag gått en vända med dammsugaren, moppen, och trasan och slagit upproret för denna gång:D Och nu väntas det lunch. Mumma! Resten av dagen blir det plugg, plugg, plugg och lite plugg.

Imorgon ska köket och flåset få sig en utmaning, men nu väntar MAT!!!


Oo crap!

Ärligt talat SHOT ME! Har helt glömt bort att skicka in sista caset, som skulle göras IGÅR! Så nu sitter jag här tidigt som satan för att kolla det sista och sen mejla in det. . Hoppas det hinner gå igenom urkund innan seminariet.
Ut och festa en onsdag? Njaa kanske inte den bästa idén:P men nu har jag festat klart för denna vecka och kan nu fokusera på plugg och träning. Det är sweet:D

Oo jag har ny hårfärg! Nu är jag nästan svarthårig igen;) Fick ryck igår och när jag får ryck brukar det betyda en ändring. Har lite planer på andra ändringar men de får komma efter hand.

Where is the love?

Middagen med mami igår var bättre än bäst! Mammor är en jävkligt bra sak att ha måste jag säga! Och man uppskattar dem sjukt mycket mer nu när man är så långt ifrån dem och därför har varje stund guld i mun;) Som man brukar säga!

Det är mycket på gång just nu och tankar snurrar runt och jag vet vad jag måste göra, det handlar bara om att våga ta steget och genomföra det. Som mami påpekade, det är dags att tänka på mig själv nu och se framåt. Jag är inte längre ny här i Lund, jag behöver inte längre ha tryggheten som jag får då jag är mer trygg som person nu än för ett par månader sedan. . .
Det är dags att ta steget och hoppa rätt ut, men den här gången kommer jag inte att falla lika handlöst som sist. Den här gången kommer jag landa stadigt på båda fötterna.

Och det känns bra! Det känns rätt! Det är så det ska vara!

Vart är träningsvärken?

Gaah! Jag är besviken på mina ben! Vart sjutton är träningsvärken? Jag körde tills benen höll på att vika sig igår och så har jag ingen som helst träningsvärk! Lite i rumpan kanske men thats it and that is so not enough! Detta betyder att nästa vecka blir det ett ÄNNU tyngre pass!

Sitter med marknadsföringensboken framför mig och har repeterat 1/3 och efter idag ska jag ha gått igenom 1/2 boken! Tror att denna tenta kommer gå bra, kollade lite xtentor och dem såg ju inte sådär jätte avancerade ut vilket känns bra!

Ikväll ska jag till Malmö (staden inte nationen) och möta upp mami som är där på konferens. Vi ska äta mumsig middag på restaurang och hitta på något skojigt! yay!

Spagettiben!

Fy fan säger jag bara! Fy fan vilket skönt benpass! Benen skakade när jag skulle ta mig ner för trappan efter strechingen, och bar mig knappt den lilla promenaden hem. Men så skönt det känns, både under och nu efter!
Körde även lite chins i början av passet. Det är nämligen så att innan sommaren har jag som mål att kunna göra 3 st chins utan assistans. Detta är för att jag ska flasha mina muskler för Christoffer! Senast jag lyckades genomföra en chin fick han aldrig chansen att sen den (stackars pojke:P Haha) och han trodde/tror att jag ljuger! Så nu banne mig är det UPP TILL BEVIS! Håll i dig pojke lilla, om ett par månader kommer du inte tro dina ögon ;)

Dagens ben/magpass såg ut som följande:
Chins i maskin
Benböj
Benpress
Utfall på bänk med viktplatta
Benspark

Situps med vikt
Sneda situps med vikt
Bålstabilitet

Om det blir någon träning imorgon får träningensvärken bestämma. Kan nog må bra av den vilodag dock:)

Söndagen

Sitter hemma på en lunchpaus från casearbetet. Klockan 14.00 börjar nästsista seminariet i denna kurs och om en vecka och en dag är det tentadags! Taggad? Njaae. . Det skulle jag inte direkt vilja påstå.
Gårdagen blev en seg historia med mängder av plugg och annat tråk. Slängde in en springrunda vid 16.00 och aj aj vilken obefintlig kondition jag har! Detta är inte bra! Särskilt med tanke på sommarens utmaning. Men cirka 4,5 km blev det på runt 20-25 minuter. Ingen jätte runda direkt men det var en bra början.

Kvällen spenderades hemma hos älsklingen. Var först otroligt sur på han eftersom han skulle tvinga ut mig till j*vla Staffanstorp men väl där och med lite mat i magen var han den prins jag har saknat och oh så skönt det var! Inga gliringar, tjat, gnat eller bråk. Bara kärlek i överflöd! Ska nog inte dumpa han än på ett tag;)

Sugen på en utmaning?!

Nu har jag bestämt mig! I sommar ska ett triathlon och/eller ett springlopp utföras. Allra helst båda två!
Så nu undrar jag om det finns någon som har lust att satsa på denna utmaning tillsammans med mig?
Att vara två som peppar varandra tror jag kommer göra vägen till målet roligare och resultaten kommer bli bättre!

Är du sugen?!


Smart idé!

Sitter och svettas över min Internationell Ekonomi bok, omtenta om två veckor och det är jordens segaste kurs. Men så slog det mig att jag behöver ju bara bli godkänd! Inget annat. Behöver inte satsa på VG på tentan då jag inte kommer få VG på NEKen. Så det är ju egentligen viktigare att plugga till marknadsföringen och få VG där och bara klara mig på Internatinella tentan!:D
Smart tjej!

Svullar-fredag

Igår vart det en riktig svullarkväll med Anna:) Vi mumsade på Tacos, chips och alldeles för mycket godis! Haha! Så sjukt gott men man kände sig en anings preggy efter:P
Men det är bra att han en sådan "ätardag" i veckan då det verkligen motiverar en att fortsätta leva nyttigt och träna veckans andra dagar. Dessutom lurar dte kroppen att kicka igång förbränningen igen och det är ju inte helt fel det heller.

Men nu är det gymmet som väntar och efter det MAAASSOR av plugg! Gah! Och ingen utgång blir det denna helg. Går liksom inte så bra att plugga när man är bakis och seg i hela kroppen och huvudet.

Onsdag

Idag var sängen ovanligt skön och det var ovanligt jobbigt att ta sig upp. Somnade om efter att Filip gått vid 09.00 tiden men har nu mumsat i mig frulle och ska snart bege mig mot Malmö Nation för att möta upp Lina och Maria. Promenad och plugg står på schemat, sen blir det förmodligen spexmöte ikväll och så ska jag försöka hinna med ett spinningpas eller någon form av cardio efter. Hade egentligen tänkt gå på ett steppass vid 12 tiden men känner att jag vill ha sälle när jag pluggar idag så det blir en liten ändring. Dessutom har jag mega träningsvärk i benen och tror inte jag kommer klara av ett steppass:P haha

Guess What!?

För snart två veckor sedan satt och lusläste tre texter från gymnasiet för att skicka in dessa till Lundaekonomernas tidning Nådida Lundtan, målet var att bli antagen som skribent. And guess what!? Förra torsdag träffade jag chefredaktören och idag ringde hon och gav mig slut kommentaren. I am in!
Mitt första uppdrag blir ett skriva ett reportage om Lundaekonomernas arbetsmarknadsdagar, eee-dagarna.
Woop Wopp! Hur grymt är inte det på en skala?!

Bra träningsdag!

Jag känner mig som kokt spagetti, helt lealös och dallrig. Klockan ringde (till Filips stora dismä) 7 imorse och trots envisa försök att få mig att stanna kvar och kela rullade jag ur sängen och mumsade i mig frukost i takt med att solen gick upp. Klockan 08.00 var jag på gymmet och det var hur skönt som helst! Nästan inga människor, mest seniorgympare och ett par yngre killar och även tjejer! Kunde träna ben och mage ostört utan vare sig stirrande idioter eller störande jag-kan-allt puckon! En sådan träning gör mig glad, och slutpumpad;)

Efteråt var det att hoppa in i duschen (hatar att duscha i offentliga omklädningsrum men börjar vänja mi) och sen upp till LTH för att skriva klart case 2.
Nu blir det mumsig lunch och vila innan jag ska forsätta plugga marknadsföring.

RSS 2.0