Morgonstund har guld i mun

Har en härlig ny morgonvana på G! Uppe med tuppen och innan solen, eller med andra ord 05.30 på mornarna, mumsa i sig frukost och sedan vandra iväg till ett nästan tomt Gerda för träning. Hemma igen efter 08.00 och med hela dagen framför mig utan att behöva släpa på träningskläder till skolan eller känna press på att hinna träna för jag är redan klar för dagen! Brukar även av någon konstigt anledning alltid vakna vid 05.00 tiden så varför inte passa på att gå upp då liksom! Sen om jag vill ta en kvälls PW finns det massvis med tid under kvällen till det.
I LIKE!
 
Idag är dagen innan tentan så det blir till att repetera för fulla muggar. Måste även C-vitamin boosta lite då jag känner att en förkylning gryr i kroppen.. men jag har inte tid att bli sjuk så tyvärr lilla förkylning du får ta och flytta på dig.
 
Helgen med mami och papi var TOPPEN! Har fått fina paket, goda middagar, stora härliga hotellfrukostar och vi har packat en del av mitt lilla Lundahem!

HAPP BIRTHDAY!

22 år ung idag och jag inleder denna dag med att vakna innan klockan ringer 05.30 och vandra genom den mörka Lundamorgonen till gymmet där jag river av ett härligt och svettigt rygg/ben/cardio pass! Proteinet har slunkit ned och snart ska jag själv slinka in i duschen och göra mig klar för skola, arbetsmarknadsdagar och självklart plugg. Ikväll vankas en liten enkel middag för 500 av mina närmaste vänner (mer känt som PYTTEN) och imorgon kommer min bästa familj ner för att fira mig!

KILL ME

Sitter mest och pluggar och pluggar och plugga.. Inte så segt som det låter dock, tycker faktiskt det är rätt kul och stimulerande. Skön känsla att förstår saker men inte kunde för ett par dagar sedan och känna sig mer och mer säker inför den analkande finanstentan :)
 
Stör mig dock ordentligt på problembarnet som verkar ha stora illusioner om de överväldigande känslor jag uppenbarligen känner inför denne. Problemet är bara att dessa icke existerar, har inte gjort på över 1 år och kommer aldrig existera igen. Självklart för mig men mindre självklart för andra. Gör att jag hamnar i en ytterst pinsam situation där jag bli behandlad som en retarderad 5-åring.. Why oh why?!

Riktig mat

Nu har jag levt på havregrynsgröt, mackor med stekt ägg och kaffe till frukost, lunch OCH middag sen jag kom ner till Lund för 3 veckor sedan.. Och den senaste veckan ska vi inte ens prata om, den har varit fruktansvärd! Antalet riktiga måltider kan räknas på en hand och nu börjar jag känna mig som en vandrande macka... Dags att börja äta ordentligt!! Få lite riktig energi från riktigt mat :)

Välkommen februari

Hej februari! Trevligt att träffas:)
Mer trevligt är att om 20 dagar fyller jag 22 år. Om ca 20 dagar borde den metreologiska våren ha ankommit till Lund. Om 21 dagar kommer min familj ner till Lund för att fira och för att börja packa flyttkartonger. Om 25 dagar skriver jag min sista salstenta. Om 1 månad och 17 dagar skriver jag min absolut sista tenta någonsin i Lund (om allt går som planerat såklart). Om ganska exakt 2 månader flyttar jag till Stockholm för att skriva mitt examensarbete. Om 4 månader och 12 dagar tar jag EXAMEN!!!!
 
Helt fucking jävla sjukt!!!!!!

RSS 2.0