Power Smoke!

Älskar dessa "hälsosamma" tjejer som är ute och powerwalkar i full fart blossandes på cigg efter cigg... hur fungerar deras hjärnor egentligen?


6 km! Det får jag vara nöjd med

Uppe med tuppen för attt tvätta all min tvätt! Har skjutit upp tvättandet alldeles för länge så det var en jävla massa smutstvätt... Mellan varven har jag legat och degat i soffan och mumsat i mig en stor, härlig frukost!
Så fort tvätten var klar hoppade jag i mina löpartajts och kepsen, snörde på mig löparskorna och tog mig ut. Segt som satan var det, ingen spänst i benen och skorna mina är så nedtrampade att jag lika gärna kunde ha sprungit i ballerina skor. Men 6 stånkande och flåsandes kilometer blev det i alla fall och det är jag nöjd med!

Kanske är det dags att investera i ett par nya löpardojor och låta de nuvarande gå i pension, det vill säga endast användas inomhus när jag gymmar...


Motivationsbrist!

Känner att det ligger en liten förkylning och gror i kroppen, så jag vet inte vad som är bäst. Ska jag köra hårt ikväll på gymmet med vetskapen om att jag kommer vara sjuk imorgon eller ska jag köra på en liten promis och hoppas den försvinner innan den riktigt kommer fram? Tuff choiche..
Kan inte heller bestämma mig om jag är träningssugen eller inte heller... Känner lite motivationsbrist för tillfället men jag tror i och för sig att det släpper så fort jag är på gymmet, men det är bara att jag måste ta mig dit och det är där som motivationen brister...

SEGT!


Njuter av min söndag med en bulle, eller tre

Ligger nerbäddad i soffan med ångest. Veckans kost och träning får klart underkänt! Istället för att sticka ut på en träningsrunda plockar jag fram tre kanelbullar och kryper ännu längre ner i soffan. Vänder ut och in på ångesten och tänker att what the fuck! Dåliga veckor får alla ha, och en veckas slarv betyder inte att musklerna börjar förtvinas, att flåset går ner på noll eller enorm övervikt. Snarare tvärtom! Alla behöver en veckas vila och återhämtning, få tid till att tänka igenom och känna att det är detta jag vill göra och inget annat!
Det finns redan så mycket måsten just nu och när även träningen blir ett måste, ja då vet i alla fall jag att det är hög tid att slappna av och tänka på något helt annat!

Det finns flera sätt för mig att njuta, ett av dessa är när jag tränar, men idag väljer jag det andra alternativet. Det vill säga i soffan, svullandes på bullar och tittandes på dåliga serier!

Upp-och-ner

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta, känna skadeglädje eller sympati, bli glad eller rent utav sagt förbannad! Jag vill vara positiv och önska all lycka men hur F A N kan någon förvänta sig det av mig? 

Ta det inte personligt, men hur i hela .. tänkte människan?

Tänt var det här!







Dirty Dancing

Marias och Jacobs fest igår, spårad och galen! Fyllan den satt rätt bra hos de flesta efter förrätten och värre skulle de bli. Framåt 23.00 tiden sköts det med kanoner genom fönstrena, det krossades glas på löpande band, folk hoppade i antika skinsoffor, rökte inomhus trots stränga förhållningsorder och jag körde dirty dancing med en officerare.
Så som det ska va en lördagskväll i Lund!

När fyllan nådde sin topp var det dags att vingla hem och tur är väl att man var på fest med officerare, aka gentlemen som följer en stackars flicka hem i Lundanatten!

Och idag, ja då mår man som man förtjänar...

RSS 2.0