Måndag

Ställde klockan på tidigt imorse och jag koma faktiskt upp med endast ett snooze! Och det var bara lite jobbigt:D Det må vara mörkt när jag vaknar men det är verkligen inte lika mörkt som för 3 veckor sedan, det finns kanske hopp för att våren kommer även i år;) Morgonen började med frulle och sedan 30 minuters pilates, SKÖNT!
Hopp in i duchen och sedan mot LTH för att göra klart Caset. Seminariet gick toppen, fick in några bra argument och jag tror seminareledaren var nöjd.

Hade planerat in spinning men kroppen känns inte hundra och jag vill vara med gulleplutten. Istället står gym kl 08.00 på schemat imorgon följt av jobb med Case 2 och plugg. På kvällen blir det förmodligen ett Step pass. Var på det förra veckan och det var sjukt bra!

Nu väntar lite prepp inför Caset imorgon, dvs läsa 2 mega långa artiklar på engelska... seeegt!

Träningsplanering!

Idag stod det ben och PW på schemat men har inte haft någon som helst motivation att träna idag. Spenderade hela förmiddagen i sängen med pojkvännen (okej halva, han sov och jag var vaken så jag gick upp) och sen har jag rensat här hemma, kollat på EM galan i konståkning och nu pluggat i 1 ½ timme. Har redan klarat av 6 passa denna vecka och jag har som mål att göra minst 5 så jag ligger +1 pass! Förra veckan var det 8 pass.
Har planerat lite inför nästa veckas träning. Har bara två case seminarier, resterande är att plugga hemma så det finns mycket tid till träning av olika slag. Härligt! Som det ser ut nu finns 8 pass inplanerade och kanske slänger jag in en extra PW här och var om jag tröttnar på att sitta stilla hemma med huvudet i böckerna ;)





Fekke!

Jag har ont  i hela kroppen efter 8 timmar av förförfest, förfest och fest! Men det var det värt! Tackar mina tre apor (och mina underbara pojkvän) för en utebliven snefylla och stupar nu i säng!

Måndag

Jag har faktiskt varit en duktig kicka idag och pluggat Internationell Ekonomi. Har lyckats ta mig igenom 30 sidor, låter kanske inte jätte mycket men boken är på sjukt svår engelska, man måste slå upp minst 3 ord på varje sidsa och riktigt seg att läsa. Man kan säga såhär, Internationell Ekonomi är inget som jag kommer fokusera på när jag läser B-nivå.
Annars har det vart mycket planerande inför kommande veckor, träningsupplägg samt telefonkonferens med Filippa. Dagens ämne var knäppa och problematiska pojkvänner ;)

Nu ska jag vara lite olaglig. Nämligen cykla utan lampor i mörkret först ner till ICA (mina böcker har kommit!) och sedan hemm till Sophia för lite spexxi!

Seg, segare, segaste dagen

Nedrans jävla mage! Efter 20 år har jag nu upptäckt att jag är laktosintolerant, något som försvårar väldigt mycket. Alla ska vara laktosfritt hit och laktosfritt dit och jag till inte det minsta lilla laktoslängre. Hade lite ost på mackan till frukost, Ajaj! Vanlig creme fraiche till tacos förra helgen, Ajaj! It sucks!

Vad som mer suger är att dumma adlibris inte kan skicka mina böcker! Har No Logo genomgång och case arbete hela veckan så det vore gaaaanska så bra om man hunnit iallafall sett hur böckerna ser ut! Men nej! Jag hoppas jag får ett sms idag om att det finns på ICA för nu börjar jag bli rastlös. Och tack vare avsaknaden av böcker jag jag inte så mycket att göra idag. Planen var att böckerna skulle vara här så att jag kunde plugga men som sagt var . . . Dock borde jag ju läsa i min Internationella bok eftersom tentan är gaaanska så snart men eeeeh. . . Jag skyller på att den är såååå trååååkig att jag soooomnar!!

Inte heller kan jag gå och träna då jag inte kommit på vad jag vill träna idag:P Borde bli ett cardiopass men jag vet inte om det är några roliga pass idag. Kanske ska köra spinning ikväll, det var ju länge sen:D

Fredag/Lördag/Söndag

Lite filososofiskt inlägg där på fredagsnatten men så kan det gå. Det är fortfarande så mycket jag funderar på och hur allt hänger samman och vad som hade hänt om något annat inte hade hänt . . . Knäppt helt enkelt!
Men fredagsnatten var grym trots allt! Fick stå i kö till Hallands själv i över en timme (woppidu) men jag fick några nya pals i kön så det gjorde inte så mycket, tyckte mest synd om mina tår som vart isbitar. Väl inne var det till att försöka leta upp Anna, eller Jossan eller Hannah eller bara NÅN som jag kände.
Tack och lov var det en hel drös kända ansiketn där inne så hag slapp vara ensam länge, faktum var att den första jag såg var ingen mindre än Hompus från Peace & Love, människan är sexmästare på Hallands så mötet slutade i en stor kram och gratis shots. I like!
Resten av kvällen spenderade jag med olika människor beroende på vem jag sprang in i helt enkelt:P Haha! Och jag stötte även på lille Hompus ett par gånger vilket var kul. Vad kan jag säga, Lund är sjukt litet trots sina 40000 studenter!

Igårt vart det chill för hela slanten och lite yoga på eftermiddagen och nu väntar ett cardio/pilatespass. Weii!

Jag förstår inte!

Jag förstår inte!
Jag förstår inte!
Jag förstår inte!

Snälla kan någon på denna jord förklara HUR denna jord kan gå runt!
Jag förstår inte!
Allt jag vill ha är svar, svar på alla saker jag inte förstår!

Allt kommer tillbaka till det faktim att jag förstår inte!

Klantskalle

Ibland undrar jag om jag verkligen har em hjärna! I början av veckan skrev jag upp alla mina föreläsningar de närmaste veckorna i kalendern och dagens föreläsning skulle då vara mellan 13.00 - 15.00 stod det i almanackan. Så jag stiger upp kl 10.00 och spenderar förmiddagen med att lalla runt hemma.
Fem i ett börjar jag bege mig mot kårhuset och tänker att "hmm jag undrar om jag inte skrivit fel tid. . det känns som om jag började 10.00" Väl framme vid kårhuset känns allt jävligt lungt så jag får för mig att shit jag började 10.00 och att jag inte vågar gå in och kolla ifall det är min föreläsning för tänk om jag klampar in bland en massa okända!!! SKRÄCK!
Så jag viker in på LTH området och irrar runt där för att hitta en väg hem igen.

Nu sitter jag hemma och har precis kollat schemat. Gissa vilken tid jag började!? Klockan 10.00 SÅKLART! Haha man bör lita på sina instinkter är allt jag har att säga.
Lite bittert är det då jag lovade mig själv att inte missa några föreläsningar denna kurs men jag skyller detta på sinnesförvirring och inte lathet:P

Sweet, sweet dream!

Vaknade helförvirrad av att klockan ringde kl 08.00. I min värld hade jag redan stigit upp, befann mig på någon plats och sprang runt naken med en sjukt snygg (och okänd men i drömmen känd) kille. Så när alarmet ringde vända jag mig automatiskt om för att krama om denna kille men upptäckte till min fasa att han inte fanns där! För det var ju bara en dröm . . .
Och som den never ending snooozer som jag är somnade jag om och sov till 09.00 då jag faktiskt släpade mig ur sängen, åt frulle och sedan stack ut på en 40 minuter lång PW. Najs jue! För vad ska man liksom göra på förmiddagarna då man börjar kl 13.00 och inte har fått böckerna än? Det finns faktiskt gränser för hur mycket man får sega :P

Jag själv

Igår fick jag reda på att jag är en otacksam, känslokall och negativ person. Att jag lever i ett kärlekslöstförhållande med en kille som är mer än nöjd med att inga känslor uttrycks. Jag fick reda på att allt är mitt fel och att jag har drivit förhållande till vad det just nu är.
Mycket hinner man lära sig om sig själv klockan 02.00 på natten :P

Idag var det första dagen på FEKen och det kändes riktigt bra! Tror detta kommer att bli en riktigt kul kurs:D Efter föreläsningen sprang jag in på SOL och tofflade med min man innan jag hämta ut mina stövlar från posten. Nu ska det ätas och handlas kurslitteratur!

Kökshora eller bullmamma?

Det trodde ni inte va?! Att jag skulle (frivilligt) ställa mig i köket och baka GI bröd, men det har jag gjort! Så nu har jag 19 (hade 20 men åt en) mumisga små bröd till frukost framöver!:D Toppen! Så slipper jag äta knäckebröd varje morgon.


Måndagsmorgonträning

Hade planerat in ett gympass idag och precis när jag var påväg smsade Anna och undrade om jag vill gymma, sikket sammanträffande :) Så jag körde stenhårt med henne på gymmet (för en gångs skull var det jag som fick vara PT rollen, sjukt stolt!). Nu är jag hemma och mumsar på het tomatsoppa med massor av vitlök och ingefära, toppen för fettförbränningen!

Idag har jag planerat att baka bröd och städa badrummet :D Woppidu!
Sen ikväll blir det spexxxi!!


LÄNGTA LÄNGTA

Ska gå och träna idag men är så seg så seg! Har dock ingen brådska, har ju liksom hela dagen på mig att gå och träna då inte mycket annat är planerat. Min pojkvän verkar ha övergett mig och svarar inte på mina sms, Lund är grått och trist och slaskigt, jag blir heldeppig när jag kollar ut. Emelie och Josefin är i Sydney och jag läser deras resedagbok och längtar ihjäl mig! Börjar mer och mer ångra att jag inte tog mig ett sabbatsår och hängde på dem för jag tror att de kommer ha deras livs resa and thats for sure!
Jaja. . . Jag har gjort mitt val, köpt mig en värdelös lägenhet så nu får jag stå mitt kast:( Men man får längta lite iallafall!

ÅÅÅÅh om det bara kan bli vår så att solen tittar fram, slasket försvinner och värmen kommer tillbaka för då betyder det att det nästan är sommar och då betyder det att jag får vara ledig från skolan och kunna göra en miniresa eller två ;) Och då betyder det att det "bara" är ca ett år tills dess att jag får göra en utlandstermin som jag förhoppningsvis kan göra i Australien . . .  LÄÄÄÄNGTAR!

Tentadag

Nu är finansiella tentan över och jag tror jag har klarat den! Efter tentan följde Maria med hem till mig för att se hur jag bor och stannade kvar rätt länge tills det var dags för oss att dra till Fäladstorget och möta upp Lina för att handla mat. Tacos (tac-öös) fick det bli och vi traskade hem till Lina på Delphi dit Sarah också kom.
Efter mat och en omgång Besserweisser, som Maria föga förvånande vann ;) drog de stora flickorna till T-bar och lilla jag som har en månad kvar till 20 års dagen fick snällt traska hem :P haha

Imorgon ska jag träna för nu är jag äntligen frisk och sen ska jag fixa och trixa med CV och kolla liter internships inför sommaren:)

Upp igen

En annan ropade hej en anings för tidigt. Jag var allt annat än frisk. . .
Imorse steg jag upp 2 timmar efter dett klockan ringde (jag skyller på att Filip mumlade snooooze snooooze) oxh jag hällde upp lite yogurt och musli för att få i mig frukost. Direkt efter att jag ätit upp börjar yrseln komma och efter en halvtimme ligger jag med huvudet i toalett stolen och all frukost kommer upp igen . . Jippi eller inte!
Har knappt ätit på hela veckan och det lilla jag äter kan jag inte behålla :(

Efter att inte ha vågat äta på hela dagen fick jag i mig lite middag och jag hoppas att den stannar i mig för jag BEHÖVER mat! Herregud på 4 dagar har jag ätit 1 dag så får det INTE vara. Inte har jag vågat träna heller. Ingen mat + träning = mindre bra kombination . .

Men jag hoppas att det ska börja bli bättre nu. Vore skönt att kunna träna innan tentan imorgon, ganska lungt såklart, och sedan ut och tentafesta på kvällen! (Om ni tentan är något att fira. .  just nu känns det hopplöst)

Äntligen frisk!

Vid 19.00 igår tog jag två migräntabletter och somnade som en stock en halvtimme senare, vaknade 12 timmar efter det och jag kan nu säga att jag är frisk! Aptiten och hungern är tillbaka och det var njutning på hög nivå att få äte frukost och faktiskt tycka det smakade gott:)
Är även taggad för en heldag plugg på UB för nu F A N ska finansiella sättas och innan dagen är slut ska jag kunna absolut ALLLT! (kan man ju hoppas iaf)

Migrän

Jag vågar äntligen kika fram från under täcket och resa mig upp. Har inte kunnat röra mig det senaste dygnet då jag haft en sådan fruktansvärd migrän! Började igår vid ungefär den här tiden och blev under kvällen värre och värre. Låg i soffan och kunde inte resa på mig då det kändes som om huvudet skull explodera. Hade ingen aptit och var bombsäker på att jag skulle spy!
Imorse vaknade jag av att huvudvärken blivit ännu värre så jag tvinga upp Filip som fick åka till apoteket och köpa medicin. Tack och lov hjälpte det och hela dagen har jag sovit och sovit! Nu har jag äntligen fått i mig lite mat och ska börja plugga igen till tentan:)

Huvudvärk

Hej hopp igen:)


I onsdags vart det då träning med Christoffer and it was naaajs! Han körde skiten ur mina stackars ben men inte fan blev jag buren hem :P haha Men kul var det och träningsvärk som F A N hade jag dagen efter!

Nu är jag nere (hemma?) i Lund och det tog hmm 3 dagar så var den sprängande huvudvärken tillbaka. Började lite smått påväg till gymmet men har nu eskalerat. Att resa på mig är ett big no-no så jag försöker att hålla mig liggandes för mina grannars skull då jag skriker HÖGT varje gång jag reser mig och huvudet mer eller mindre exploderar. . .

Träningsdag

Efter en natt i soffan med mitt livs sjukaste dröm vaknade jag INNAN klockan ringde och var för ovanlighetensskull pigg. Så efter frukosten tog jag mig ner till gymmet och gick i 25 minuter läsandes skvallertidningar:) Tiden går verkligen fortare om man inter ser klockan som tickar.
Nu ska jag bara dricka upp mitt citronvatten och sedan hoppa in i duschen och göra mig redo för träningspass nr 2!

Seg dag

Kom precis hem från gymmet, gick i 20 min och crossade i 16 min :) Idag har jag inte gjort många knop, på grund av en del saker deppade jag ihop mer eller mindre och har legat i sängen och sovit hela dagen and thats it! Inte vidare bra för kroppen då jag inte åt någon lunch . . Vilket jag får betala för nu då jag har grym huvudvärk :(

Imorgon väntar ett gympass med min träningsguru Crille. Vi ska testa Deltagym (de ska tydligen ha gratis prov träningen vilket låter toppen) och jag hoppas på ett äckligt tufft ben/magpass! Målet är att han ska behöva bära mig hem (typ men ändå inte) så slut ska jag vara! Senast vi tränade ben klagade han på att jag hade för lite träningsvärk så denna gång ska jag inte göra han besviken ;)
Innan gymmet ska jag ner till mitt gym för en morgon PW för nu F A N ska jag komma igång ordentligt igen! Har fått sådana SJUKA armmuskler att det vore synd och skam att inte ta vara på de resultat jag fått under hösten!

File:Fitness Model Britt 2007.JPG

Nytt år så nu kör vi!


Whats cooking good looking

Satt i några timmar på biblioteket för att plugga lite finance. Har bestämt mig för att skippa den första tentan och satsta allt krut på den andra då det känns som att det är den tentan jag har störst chans att få VG på och så sparar jag mig till omtentan på Internationella och får därmed en extra månads plugg. Har ju inte varit så duktig som jag lovade mig själv att vara nu under jullovet. Mys med pojkvännen och kompishäng har prioriterats ;)

Nu på kvällen har jag och mamma lagat STOOOORA mängder mat som ska frysas in i matlådor och tas med till Lund. Sjukt bra för mig då jag har ångest varje gång jag måste laga mat :P Imorgon ska vi laga lite till och om det får plats i frysen ska vi laga ytterliggare något väl nere i Lund.

För på torsdag åker jag ner igen med mamsi och papsi. Har bestämt mig för att tömma lägenheten på en del möbler som bara står och skräpar samt att köpa lite smått och gott på IKEA.

FUCK!

Jag har tabbat mig! Ojojojoj SÅ JAG HAR TABBAT MIG! Jag har GLÖMT! att tacka ja till vårens kurs. . .  så med andra ord, jag är inte intagagen på feken utan måste hoppas på att jag får en reservplats, annars måste jag läsa min valfria termin NU istället för om hmm 1,5 år. .

H E L V E T E!

Året som gick

Januari var en ganska så trist månad, kom hem från Florida med en tom plånbok och alldeles för mycket kläder, spenderade min sista tid med bartendern och hade tvbå riktiga skitdagar på jobbet då jag mesta delen av tiden grät och var allmänt deppig.



Men allt ändrades i Februari då jag tog mod till mig och gick på en blind date med en okänd kille. Det slutade i en 5 timmars hångelsession i Solna C och en ny träff. Jag fyllde år och firade min 19 års dag med middag med mina kära vänner och att träffa Christoffer.




Mars/April/Maj spenderar all min tid med mitt C och faller handlöst för denna vackra man. Han gav mig en ny syn på mig själv och hjälpte mig att komma igång med styrketräningen och finna ny motivation. Jobbet kom igång och jag skulle helt plötsligt balansera jobb, skola, kärlek, träning och vänner vilket gick sisådär om jag ska vara helt ärlig. Började försumma vännerna vilket jag sedan fick äta upp men jag var kär så kär! Men innan jag visste ordet av det började Crille att tveka och hela jag gick sönder. Efter ett nytt försök lämnades jag ensam på det grymmaste av alla sätt. Tog till slut tag i mig själv och sökte till Lund.





Juni, studenten närmade sig och satt jag inte och svettades i solen, pumpade på gymmet eller sippade på drinkar våndades jag över att berätta sanningen om C och mig för vännerna. Dagen innan studenten fick jag en kniv i ryggen av den sista personen jag trodde skulle göra en sådan sak och många tårar föll den natten. Stundenten kom och dagen var över alla förväntingar! En vecka spenderades på Peace & Love och jag kände för första gången att jag skulle kunna behålla mitt C som en god vän.



Sommaren spenderades på landet där inte många knop gjordes. Solade, badade och njöt av att vara ledig och ha hela livet framför mig. I Juli fick jag antagningsbeskedet till Lund och en lägenhet köptes. I slutet av Augusti flyttade jag ner och började ett nytt liv.




September/Oktober, första tiden i Lund var ensam och jag började sakta ångra mitt val. Men så kom vändpunkten och jag började så smått få vänner och börja trivas. Den 5 oktober mötte jag en söt kille på krogen och han kom att bli en stor del av min vardag.


November/December, kände mig allt mer hemma i Lund och jag och Filip blev tillsammans efter en månads dejtande. Klarade mina tentor med fina resultat  och kom hem för att fira jul och nyår i Sthlm tillsammans med
mina vänner!


GOTT NYTT 2011!

Inleder året med att skriva från min sprillans nya dator! Har åkt på en dunderförkylning som lämpligt nog slog till precis då nyårsmiddagen hos Filippa började och nådde sin kulme imorse då jag höll på att dö av nästäppan. Fick skjuts av pappsen till ett apotek och kunde tillslut andas fritt ;)

Men nu är det ett nytt år och jag börjar det som jag avslutade det förra, kär i min underbara man! Tack min fina för 5 underbara dagar med dig och jag saknar dig något otroligt! Aldrig trodde jag att det skulle ta mig lite mer än en månad i Lund innan jag sprang in i en ny kärlek, men det gjorde jag och för mig har det vuxit från vänskap till känslor, från känslor till en början av att vara kär! Vi bor inte i samma stad vilket suger! Men den 6e kommer jag ner till dig och då har vi all tid i världen på oss <3


GOTT NYTT 2011!

Inleder året med att skriva från min sprillans nya dator! Har åkt på en dunderförkylning som lämpligt nog slog till precis då nyårsmiddagen hos Filippa började och nådde sin kulme imorse då jag höll på att dö av nästäppan. Fick skjuts av pappsen till ett apotek och kunde tillslut andas fritt ;)

Men nu är det ett nytt år och jag börjar det som jag avslutade det förra, kär i min underbara man! Tack min fina för 5 underbara dagar med dig och jag saknar dig något otroligt! Aldrig trodde jag att det skulle ta mig lite mer än en månad i Lund innan jag sprang in i en ny kärlek, men det gjorde jag och för mig har det vuxit från vänskap till känslor, från känslor till en början av att vara kär! Vi bor inte i samma stad vilket suger! Men den 6e kommer jag ner till dig och då har vi all tid i världen på oss <3


RSS 2.0