Minnet är putsväck

Vad händer med mitt minne? jag förstår inte, jag glömmer saker på 5 sekunder. Alldeles nyss stod jag och tänkte på en grej jag skulle kolla på datorn och när jag väl sätter mig vad den så stirrar jag förvånat på skärmen och har inget minne av vad det var jag skulle kolla. Två gånger har jag lyckats gå ifrån skolböcker i affärer och på fik.
Min hjärna är väl rätt överpresterad och detta är kanske dess sätt att säga ifrån att den faktiskt behöver en paus..... hmmm

Us girls we are so magical....

Nu sitter jag här med min nya frisyr :D Och den är SÅ snygg! Wihoo! Har klippt en ganska tjock lugg, klippt upp och tunnat ut det mesta av håret och kapat ca 1 cm på längden och som alltid när man går iväg från Chris så känner mig sig helt enkelt fab ;)
Har även inhandlat ett par nya löparskor och dom känns som en dröm, som att gå och springa på moln. Imorgon blir det testning av dom på gymmet och på torsdag den ultimata utmaningen då jag har planerat ännu en Kungsholmen-runt-runda. Hittade även ett par gladiator sandaler som inte fick mig att se ut som en reinkarnation av Hercules vilket känns rätt skönt:P Och jag har skrotat ett par gamla flats.

Ikväll blir det ingen träning, jag är för trött och jag vill inte paja frisyren. Men imorgon blir det stenhård träning och på kvällen ska vi på restaurang eftersom mam fyller år!


Någon håller mig kvar i det jag lämnat

Nu måste något hända! Jag känner att det är dags nu att något oväntat och riktigt galet händer, något som får hela min tillvaro att bli helt omtumlad för nu börjar jag bli riktigt uttråkad!

Inofficiellt sommarlov!

Idag hade jag mina sista prov så med andra ord är det så gott som SOMMARLOV! Till och med vädret är på min sida idag och firar med mig:D Nu ska jag bara släpa mig igenom denna vecka och nästa i skolan med en maaassa onödiga lektioner innan det är lov på riktigt och då F A N sk ajag och Ebba köra stenhårt! Vi är 18, vi är singlar och vi har hela sommaren på oss att göra exakt VAD VI VILL!

Imorgon blir det en ny frisyr kl 11.45 och efter det ett besök på east street för att showa gaddningen, skulle gått dit förra veckan men ingen tid fanns.
Var inne på deras hemsida och hittade en bild på tatueringen då den var nygjord
Den är alldeles röd och blank men det har ju sin anledning, jag hade suttit med nålar i huden i 1 timme.

Min baby!

1 mil!

Fy FAN!
Jag har asfaltssmak i benen och känner mig lika smidig som ett kassaskåp. Med andra ord jag har precis sprungit 1 mil. Aldrig trodde jag att jag skulle orka springa milen, första tanken var bara att öka den vanliga rundan med ca 1 km men när jag väl kommit igång tänkte jag att jag kunde lika gärna köra på.
Det var skönt och inte alls lika hemskt som jag trodde det skulle vara, men den sista 1,5 km kände jag verkligen asfaltssmaken i fötterna och benen.
Grymt med träningsvärk i benen imorgon vill jag lova! Men det är det värt!


Fantastiskt!

Upptäckte något super duper grymt! att om man lägger sig vid ca 21.00 så är det inte alls jobbigt när klockan ringer 05.00 att stiga upp. För kroppen är ju utvilad! Detta ska jag inte glömma inför kommande jobbdagar.

Sovdags snart då

Mmm... det ska bli skönt att få sova i min egen säng inatt. Har inte sovit där på 3 nätter, jag har sovit 2 nätter i soffan och 1 natt på ett par dynor på golvet. Hmm.. Ja gillar faktiskt min soffa:D Jag sover utmärkt i den!
Jahap, det är väl strax dasg för mig att sova:P Seriöst,  jag ska upp kl 5! Inte för att jag fattar varför, dom verkar ha ändrat tiden på frukosten... det var dessutom länge sedan jag jobbade öppning.
Men men, money talks ;)

Dagarna som varit

Nu är jag tillbaka från min lilla frånvaro. Jag har varit för trött/upptagen de senaste dagarna för att ens orka bry mig. I onsdags, hmm vad gjorde jag i onsdags.. Just det! Då var jag ute med Ebba och Julia, jag drack strawberry mojito, mumma och vi snacka en massa skit på fridays. Enligt min nya impulsiva "livsstil" så gjorde jag en liten knäpp sak och jaa.. vi får se vad den leder till ;)

I torsdags åkte jag, Josefin och Emelie ut till mig land, vi grillade, drack vin och snacka sent in på natten, mys :D Igår var jag på gymmet med Jossi, välbehövligt efter torsdagens frosserier. Efter det kom Ebba hem till mig och vi lagade mat, gav varandra massage och kollade på film och åt popcorn, mumms

Nu är det en seg dag som väntar och ett ännu segare jobbpass imorgon mellan  06.00 - 13.00

Vilket jävla tjat!

Tydligen är man "misslyckad" utan en pojkvän, alla singlar är tydligen alltid på jakt efter en kille, det finns inget som den lyckliga singeln.

FEL!
Är det så svårt att förstå att endel VILL vara och har valt SJÄLVA att vara just SINGEL. Trots ett antal chanser till ett fast förhållande finns det faktiskt, tro det eller ej, de som vill vara ensamma. Inte för att man som singel måste vara ensam, jag har gott om dejter och ragg men inget seriös. Och det har inget med mitt misslyckande utan det är så enkelt att jag INTE VILL ha en pojkvän. Jag känner ingen som helst längtan av att vara i ett förhållande så kul som jag har. Jag ser på mina  vänner som är i förhållande och tänker: Om du bara visste vad jag gjorde i helgen, om du bara hade en aning om hur jäkla kul det är att kunna göra vad man vill med vem man vill! Det finns inga gränser!
Men att till och med min egen mamma ska böra tjata, då känner jag att jag fått nog! Jag är 18 år, jag har varit myndig i 3 månader, kom igen! 
Som nybliven 18åring känner i alla fall jag att jag inte borde ligga i någons famn framför TVn helg efter helg.
Jag ska vara precis där jag är; svettig på dansgolvet, på stans hetaste och impossible-to-get-in klubbar, på väg hem med en okänd snygging, på en nervös första dejt som slutar i ett tequila race......
Kanske är jag undantaget, men det tvivlar jag på. Det måste finnas fler som jag, fler av den lyckliga singeln

It did pay off in the end

Ja ja ja ja JA!
Jag får MVG i gympa! Wiiiii! Jag är så nöjd just nu, allt mitt tjat did pay off ;)
Nationella muntligt gick strålande, visst jag gjorde ett par grammatiska missar men jag babblade på endå.
Jag har även unnat mig lite shopping för att berömma mig själv, det fick bli en väst och en klänning/tunika.

Nu är det The hills och Gossip Girl som gäller :D

There's always cracks, crack of sunlight, crack in the mirror on your lips

Jag, Emelie och Josefin lyckades alla med konsten att försova oss och komma till Rådmansgatan exakt samtidigt imorse, och jag som trodde att jag skulle vara jätte sen och sätta min P-100 grupp i klistret blev positivt överraskad då jag hoppar av t-banan och ser Jossi komma gående. Dock hann jag inte äta frukost men det ordnades snabbt genom ett besök på Espresso House där Kaffe och scones inhandlades.
Annat som inhandlats idag är 2 bikinis, 1 par skor och 1 linne. Perfekt! :D

Nu är det SO plugg för hela slanten och imorgon har jag engelska B nationella muntligt med sen och senare. Det kommer nog att gå bra, om det är något jag kan så är det att snacka ;)
Efter onsdag är det långhelg Mycket välbehövlig tack så mycket!


Nu väntar jag bara på Oscars bilder från modevisningen :D


Världen är FÖR liten!

Idag hände det igen , konstigt konstigt!
Tror även jag såg ett rag från krogen i skolan:P Världen är allt bra liten.
Nu ska jag äta lunch, duschha och efter det vill jag gå på stan med madre och köpa skor, tights och något annat roligt :D


Good Luck Mikaela

Ni som sett filmen Good Luck Chuck vet vad den handlar om. En kille som har en "luckycharm" över sig så att alla tjejer som träffar han träffar efter det sitt livs stora kärlek. Well.. Jag skulle vilja döpa om den till Good Luck Mikaela. Det är nästan roligt hur ALLA och jag menar verkligen ALLA killar jag dejtat har jag dejtat max 2 ggr och efter den andra gången har det gått ca en vecka innan de träffat sin kärlek.
QUE?! Förklar snälla så att jag förstår! Hmm.. kanske är det bara en mysko slump eller så har jag en lyckycharm över mig som hindrar mig från att träffa en VETTIG OCH ORDENTLIG kille.

Idag har jag bara degat i solen på landet och blivit bruuuuun!! Nu blir det salladsdax och so-plugg


Sommaren är näääära!!

Konsten att totalt vända på dygnet

BLÄ! Jag måste sluta att komma hem 5 på mornarna. Jag pallar inte dagen efter. Ställde klockan på 10, somnade om till 11 gav upp tanken på att någonsin orka ta mig ur sängen och somna om till 14.00.
Kvällen igår blev helt ok. Julia kom hit och vi köpte hem pizza och vin. Vid 11 snåret drog vi oss mot RG, det var helt ok igår kväll. Men jag vet inte, musiken är ju kanske inte den bästa direkt. Men jag sprang in i en gammal jobbarkompis vilket var skojigt.
Vid 2 tiden  mötte vi upp D och hans polare på Toxic där vi stannade tills de stängde. Skulle sedan dragit på eftefest men vid 4 snåret orkade jag inte mer så jag tog tuben hem och stöp i säng vid 5 snåret.

Idag blir det träna, handla mat till sallad och fruktsallad, resten av kvällen ska jag bara dega framför TVn och imorgon åker jag ut till landte och får lite sol :D

Not the right day to start with me

Ne asså, idag har varit en riktigt dålig dag. Hann få 4 timmars sömn inatt eftersom jag satt uppe och snacka med Oscar på MSN. Det blir ju inte bättre av att få tillbaka en uppsats som gick åt helvete, ha tyska prov och bara vara allmänt sur och grinig. När skoldagen ÄNTLIGEN var slut och jag stod och snacka med Emelie vid skåpen börjar någon random människa i skolan hacka på mig.
Okej, han var väl inte direkt otrevlig men han valde fel dag och dessutom känns det ju lagom random när en nästan okänd människa bara börjar kommentera en. Visst jag vet vem det är, men JAG har aldrig pratat med han förrut....

Mitt hjärta var även nära på att hoppa ur bröskorgen då jag såg min minst (och mest) älskade person. FAN!

Ikväll blir det fest med D, hans polare och Julia!


Filippi och Mikki

Hyper and into the blue!

Back to normal me then.

Jag är fortfarande helt hypad! Men så går det när man drar i sig en massa kaffe och redbull och äter dåligt. Just nu far tankarna omkring i huvudet och jag vet varken ut eller in. Jag trodde en sak, men det visade sig fel. Jag trodde något annat och det gick åt helvete, så vad jag jag tro? Jag tror att jag inte vet. Jag vet ingenting. Å vad gör man om man inte vet något? Man tar reda på det, och jag gör det. Om och om och om och om igen.....
Å varje gång vet jag bara mindre.
När vet jag, vad vet jag, hur ska jag veta?

Jag måste verkligen stänga av hjärnan och sova nu!!

Koffein och Adrenalin!

Jag är så uppe i varv! Jag vill inte alls plugga tyska eller sova! Jag vill ut, ut, UT! Ut och festa galet!!
Modevisningen gick så JÄVLA BRA! Så grymt! Sminket satt där det skulle, håret stod RAKT UPP och kläderna satt som en smäck! Till råga på allt kliver min sommarflirt in med en kamera över axlen och säger att han ska fota visningen. What? What a small world! Han blev vild och galen över mitt hår och jag bliev hans favorit fotoobjekt ;) Hoppas du har några bra bilder på mig nu Oscar!


Innan smink och hår

Efter smink och hår!!!

Mer bilder kommer, nu ska jag påbörja min förvandling till den "vanliga Mikaela"

Cookies :D

Lite kakor och glass slank ner såhär på kvällningen, mumma!
Tog en sväng på Fairtrade med Filippa och köpte underbart te! Grönt te med hallon och rosenblad, spännande och gott. Under denna lediga dag har jag även hunnit med intensiv styrketräning med Emelie, mumsig salladslunch med Emelie, modemöte och matteplugg på KTH.

Imorgon blir det tyska, träning, ut till Firman för att hämta lamporna och sedan riggande i Aulan med hjälp av syrran. Måste kolla upp en klänning som försvunnit. Noll koll säger jag bara (och det är inte mig själv jag syftar på)

Royal Garden i helgen med Julia och Sture på torsdag med Ebba :D

Running!

Usch! Svetten rinner verkligen om mig! Att springa i fleece i maj månad var ingen hit. Tog på mig den eftersom jag tänkte promenera men efter att ha gått runt 500 m kände jag att jag hade energi för att springa. Så det fick bli intensiva intervaller.


Min älskade NL fleece! <3

Bara för att han är en hunk!

Jared Letos band 30 seconds from mars - From yesterday
'

Onödig dag

Ännu en mycket onödig skoldag. Hade egentligen bara historian som var viktig och den gick bra hoppas jag.. Tyckte Anita tittade lite konstigt på mig när jag svarade på mina frågor. Hmm. Åkte efter skolan ut till firman för att bestämma vilka lampor som ska användas på modevisningen på torsdag. Träffade tyvärr ej på vare sig Micke eller J, hoppades att iallafall någon av dom skulle vara där, men nehep.

Nu har jag gjort en kopp te, ska plugga lite tyska och efter det en liten promis. Har inga lektioner imorgon så det bli gymmet med Emelie kl 10, matteplugg på KTH vid 14.00 och 15.00 måste jag vara i skolan för genrep inför modevisningen och efter det ska jag kanske fika med D.
Fullt upp med andra ord


Hate-to-love eller Love-to-hate? det är frågan

Bangade på att kolla finalen hemma hos D och R. Jag behöver min skönhetssömn... Så varför har jag då inte somnat? Jo, för att jag fastnande med min Love-To-Hate och Hate-To-Love Fredrik. Vi har ju en ganska komplex relation om man säger så:p ena stunden hatar vi varandra å andra stunden älskar vi varandra.

På tisdag är jag ledig å då blir det matteplugg på KTH och efter det fika med D.

Föräldrarfritt!

Sådär, nu är väl helgen officiellt över då mampap kommit hem. De är så najs nu när dom är på landet varje helg, vilket betyder att jag kan göra lite som jag vill. Helgerna blir dessto roligare då :D

Överraskning á la Ebba och hunger!

Om jag inte ens pallar laga mat en vanlig dag när jag är pigg hur sjutton ska jag orka laga mat när jag är helt slut och super bakis?? Nej, det fickk bli lite godis och en latte istället :D Mumma! Igår hemma hos S så proppade vi i oss chips, så galet gott med fyllemat! haha

Jag är lite nyfiken, Ebba smsa mig igår och sa åt mig att inte boka upp Torsdags kvällen för då har hon en överraskning åt mig.. Hmm jag har verkligen INGEN aning om vad det kan vara. Jag har ett par gissningar men dom känns endå ganska otroliga. Men e det de ena då kommer det bli en gaaaaalen kväll! Det vill jag lova, fast det kan inte vara det eftersom det bara inte kan.. Men man vet aldrig vad hennes man kan fixa ;) Men är det då andra, om hon och H har kokat ihop något, då är det INTE en bra överraskning. Det skulle verkligen vara en överraskning men jag vet inte om jag skulle bli så glad.....


Nobody does it better!

Nu är jag hemma. Klockan är nästan 15.00 på söndag och jag gick hemifrån 22.30 igår kväll. Men damn vilken natt och morgon jag hade! Jag somnade hemma hos S vid 05.30.
Jag tog bussen ut till Älta för att träffa D och hans polare. Vi drog in till Medis där vi satte oss på Söderkällaren, nåt sunkhak vid Medborgarplatsen, och tog ett par öl. Dock var det ett 20 ställe men med ett vackert leende och en trevlig attityd kommer man långt ;) Efter ölen mötte vi upp resten och skulle bege oss mot Högdalen. Det blev först kisspaus på Donken vid Medis. När jag är på väg därifrån ringer mobilen och jag som tror att det är D som ringer och undrar vart ja e får mig en rejäl överraskning då det är S som ringer.
WHAT THE F*CK????!!! Sist vi prata så bestämde vi oss för att vi inte funkade ihop. Men han ringer och undrar om ja ville träffa. Tss... Jag sa nej och drog iväg till Högdalen. På ditresan, då folk insåg att jag bara är 18, hade alla väldigt kul åt det, att jag efter natten skulle vara förstörd för alltid:P
Jag tror klockan va 02.30 innan vi var framme och festen var ganska lam. Men efter ett par glas vin hamna jag i en jäkligt intressant diskussion med K om slagsmål (visa sig att han har varit en riktig buse när han va yngre) och klockan drog iväg. När klockan nästan var 4.00 ringde S igen och undra om ja ville komma dit. Jaja tänkte jag, why not liksom. Så jag, J och J delar en taxi. De hoppar av i Enskede och jag fortsätter till Skanstull där S väntar på mig....

Imorse vakna jag med huvudvärk och en grinig S. Lagom kul:P Käka lite frukost tillsammans, pussa varnadra hej då och nu sitter jag här hemma!
Nobody Does It Better Than ME!!

"Hej jag heter Mikaela och jag vill bli dödad :D"

Det blir Älta:P hahah helt jävla random, men det är det som är bäst! Försöker att tjata på Freddi så att hon kommer med, känns ju lite nervigt att åka dit helt själv;) Men ibland måste man känna att man lever, en sak är säker. Värre saker har jag verkligen gjort...


... att följa med ett gäng biffiga 25åringar till deras hotell i Österrike var nog mer farligt än det här.. Här i Sverige kan jag iaf numret till polisen.... Ihhhhh!

Step up!

Så, D frågar om ja ska med på fest. Frågan är hur modig man är på en skala:P haha

I´d rather feel pain than nothinh at all

Faktiskt så är det sant, hellre känner jag smärta än ingenting. För känner jag smärta så känner jag iallafall. Jag känner att jag lever. Känner jag inget, då kan det lika gärna vara slut.
Arghet och att vara bitter är ju bättre än att känna misär. Jag ska bara ändra om känslorna lite...

... Sådär. Nu är jag mest bitter... Men men smällar man får ta, mer än så kan jag inte säga. Önskar bara att det var lite annorlunda, om jag bara hade, om jag inte hade.. Om inte om vore, om inte om vore. Hur mycket om kan en person tänka?

Jag har tänkt många..

Det är en "kliar du min rygg, så kliar jag din rygg" situation

Man ska ju ge och ta i livet. Men får ge lite för att kunna få något tillbaka, så långt har jag lyckats räkna ut. Men det som är dessto svårare att få fram ett svar på är varför jag hela tiden ger och ger men får fan aldrig ett skit tillbaka. Jag kliade din rygg så nu får du ta och klia min, så det så!
Nu är jag trött på detta.
Så in i helvetes trött!

Ta ditt jävla sms och dina jävla lögner och hoppa från en bro!

Överväldigad?

Det var inte ett blodsockerfall igår, det var ett blodTRYCKSfall. Jag lider tydligen av lågt blodtryck, men det är inget farligt bara lite obehagligt.

Jag giller inte fredagar, dom blir alltid så konstiga för ja hinner inte äta lunch mellan gymmet och tyskan. Så jag är alltid jätte hungrig...

Jag vet inte alls vad det är med mig idag, jag känner mig helt överväldig och det känns som om jag försöker simma mot ytan men blir hela tiden neddragen. Usch, ja vet inte vad det är med mig, men något är det och det känns verkligen inte bra....

Blodsockerfall?

Jag vet inte om det var sviterna från gårdagens krasch i en glasvägg (till mitt försvar så tänkte jag på annat) eller om det var något form av extremt blodsocker fall men när jag klev på crossmaskinen på gymmet så började hela världen att snurra! Jag började kallsvettas och jag trodde verkligen att jag skulle svimma....
Men som tur var så gick det över efter en lite stund, men obehagligt var det!!

Fick sms från jobbet alldeles nyss och det blir jobb 08.00-13.00 på lördag vilket är perfekt! Då hinner jag hem, sova lite, duscha etc. för att sedan träffa S. Synd bara att det förmodligen inte blir någon utgång imorgon då:/ Men ja kan intre vara på krogen och sedan gå upp 7 morgonen därpå.. Kanske blir det bara lite mys med Emelie istället.
Vill ju inte direkt vara hemma när mampap ska ha sin dunder efterfest:P Haha jag skojar inte, kylen är full med öl och vin och vid fönstret stpr ca 15 flaskor till:P
Men ja ska iaf vara hemma och norpa lite sushi :D

I Me Myself

Då har man fixat matte hjälp. Min granne som går på KTH ska hjälpa mig med helvetsmatteC! Kanske kommer det nu äntligen att lossna, satsar på alla rätt på det sista diagnostiska testet innan betyget sätts. För NO F*CKING WAY att mitt omdöme i matte C blir ett G den här terminen. Kursen slutar i oktober så ja hoppas på åtmistonde 2 till prov. Kom igen nu Mikaela, matten är ju din grej!
Men efter förra provet är jag icke så säker, ska ja va ärlig har ja ingen aning om vad jag fick.. slängde provet innan jag kolla på det...

Har suttit och skissat lite på två nya tatueringar (Danne hade rätt, det blir som en drog) och ja har kommit fram till att jag vill ha mitt födelsenummer, 21, i romerska siffror på insidan av handleden. Sedan vill jag även ha ett hjärta, och innuti ska det stå: I Me Myself. Att bra sätt att påminnas om att aldrig glömma bort att älska sig själv!

Happy

Ni vet hur det är ibland att när man precis gett upp hoppet om något så är det då det sker. Jag hade gett upp tanken på att det någonin skulle ske. 5 minuter senare tar jag upp mobilen, och vad ser jag. Jo S har ringt! På lördag ska vi ses igen!!! Wiiii, jag längtar!!! :D

Nu blir det barnvaktande och förhoppningsvis gymmet med Josefin, det lär bli lite matte och tyskapluggande dessutom. Och om jag hinner en liten nap innnan träningen:P Haha


Derivata, step, tyska och mer derivata

Jag frågar fortfarande, vad sjutton är derivata? Jag vet fortfarande inte och jag fattar fortfarande inte. Till och med så att Emelies Anton försökte hjälpa mig med ett tal över telefon, han fick 49 och jag fick -59. Han hade såklart rätt. MEN till min stora förvåning har det vi gjorde idag på lektionen smält in och jag FATTAR det ! Och det komiska är att allt annat fattar Emelie, men inte just det där:P Det hon fattar fattar inte jag, och vice versa.

Jag har även förvånat med själv med att plugga ordentligt 3 dagar irad, applåder till mig! Imorgon blir det mer plugg, då blir det samhälle, tyska, matte och historia. Shit! Vad har hänt med mig? trodde aldrig att jag skulle PLUGGA så som jag gör nu.

En sak har jag lärt mig idag (utom en punkts formeln då) och det är att karma is a bitch. Jag verkar fortfarande få tillbaka skit för en sak jag gjorde för ett par år sedan.... Men men, ja kan inte få riktigt allt jag vill ha....

... även om jag vill ha det! Men nu orkar ja inte bry mig
Punkt Slut

Rastlös och orolig

Det känns som om mitt huvud och min hjärna ska somna, men min kropp är hur pigg som helst och vill allra helst studsa upp och ner :D Något är på tok! Jag kunde knappt somna inatt fast jag var jätte trött (vilket resulterade i att jag försov och inte hann göra en latte) och nu ska jag strax iväg tull gymmet...
Men vette fan hur jag ska kunna koncentrera mig på steppen när mina tankar är på ett helt annat håll......


Party, or not party? That is the question

Hmmm orkar jag dra iväg till Bs fest? Kommer säkert bli sjukt kul men frågan är hur taggad jag är. Borde verkligen (med tanke på hur helt åt helvetet matte provet gick) plugga älskade matte C. Fast nog lockar en utekväll mer..... Vi står på gästlistan... Men ja kom precis från gymmet så det betyder dusch, sminkning, hitta kläder, övertala mor och far.....
Hmmm....


Still walking on sunshine!

Jag har haft en så himla bra dag :D Och en jätte bra kväll igår! Julia kom och vi kollade på vår alltime favourite move: Never Been Kissed. Det måste verkligen vara den gulligaste, roligaste och mest romantiska film någonsin! Vi satt å suckade hela filmen samtidigt som vi proppade i oss godis, Mumma:D
Idag har jag endast haft 2 lektioner, vilka gick jätte bra. Ska iväg vid halv 5 på pluggfika med Ebba och Julia på Mocco. Måste bara fixa klart det som ja ska skriva ner på datorn, orkar inte släpa på den.
Sen är det en annan sak som har gjort dagen ÄNNU BÄTTRE! Men det tänker jag inte säga.... men ja kan säga som såhär, nu är jag 110 % säker på en sak och låt oss säga 65 % säker på en annan sak :D!!!!

YES!


I am walking on sunshine!

Med Julia i mobilen vågade jag, efter att ha slagit numret 7 ggr, tillslut ringa upp S från hemtelefonen. And guess what??!! HAN frågar om vi ska ses i veckan! Gissa 2 ggr vad jag svara... Ja såklart! :D
det känns bra det här. För första gången på väldigt länge känns det som om saker faktiskt går åt rätt håll. Inga spel, inga flickvänner, ingen otrohet. Bara helt som det ska istället.

Dessutom så sade F förlåt. Äntligen verkade han fatta att han tagit skämtet liiiite långt. Och att han faktiskt sa att han var hemskt ledsen och att han verkligen gillar mig betyder så mycket. Han är en underbar människa och jag vill verkligen ha kvar honom i mitt liv! Så efter alla vara gräl verkar det nu ha löst sig. Puss på dig min bästa göteborgare:D

Har dessutom blivit lite brun under helgen och fått i mig en massa D-vitamin från solen och en massa andra "vitaminer" efter fredagen... Vad kan jag säga? Jag är så JÄVLA GLAD!





Jag hatar...

... att ta första steget
... att ta andra steget
... att inte våga
... att våga
... att vänta
... att kuna göra något åt det
... att jag gör det.. NU! 

Är det jag som har bollen nu?

Fredagskvällen, natten, morgonen och förmiddagen spenderades med S. Först satt vi och snacka lite, gick ut en stund, köpte godis och kollade på Yes Man och sedan somnade vi. Det var VARMT! Plus att S tog upp hela sängen. Man S sov iallafall bra:P haha.
Nu är ju den stora frågan, vem ringer först? Och vad är det egentligen på gång mellan S och en viss annan? Har svårt att tro att det är annat än endast en mycket bra kompisrelation, för vem skulle tolerera att ens kille kysser en annan rakt framför en?
Men vem ringer? Borde det kanske vara jag? Det var ju endå han som kom fram till mig på CHBG, det var han som ringde och fråga om jag ville träffa han. Bollen ligger kanske hos mig nu....

Solfrossa

Sol i alla ära. Men när man sitter fullt påklädd och darrar av köld, då är solen inte ens vän

It was the very best of times :D

Det blev en bra valborg trots allt:D Efter att Josefin blev sjuk åkte jag till landet med tanken att mamma och pappa skulle skämma bort mig eftersom jag körde totalt på matte provet. Men dom skulle till grannen så jag blev ensam med en massa mat och jordgubbar, efter att ha länsat kylen ringer CHBG killen, otippat men kul ;)
Efter det ringer mamma och säger at grannens son Fredrik har fest (jag träffade han senast när jag var 13) och det var ok att ja kom. Tveksam blir jag, ska jag klampa in där utan att känna en enda?? Men när pappa kommer och hämtar mig har jag inget val så ja går upp till han och har faktiskt en riktigt kul kväll och natt. Alla var verkligen jätte gulliga och jag hade super kul!

Idag har jag bara legat på altanen och lapat sol, studdsat studdsmatta med Ameliga och sprungit. Nu sitter jag och  väntar på att S ska ringa så ska vi ses...
IIHHHH!! Piirrigt...


RSS 2.0