Not according to plans

Det där JÄVLA trafikverket hade fuckat upp min uppkörning så summa sumarum, ingen uppkörning igår.. Men jag har ny tid både till teorin och för uppkörning nu på torsdag... Så det blir till att väntar ett par dagar extra!
 
Fick besök inatt av en fin man. Sov helt underbart gott i hans famn, nästan alldeles för gott... Efter lång sovmorgon, frukost och lite mer sömn klädde vi på oss för en promis och SÅKLART springer vi in i hans gamla sambo (även gammal kollega till oss båda...) sådant som är lagom kul!! Efter att ha promenerat någon timme och hånglat som galningar var det allt för svårt att säga hej då så han följde med upp igen...
Vad som började som en kul sak har börjat utvecklas till något mer seriöst och känlsosamt... Och på fredag åker jag till Lund.. Saker och ting har inte blivit enligt planen och båda hade svårt att slita sig ifrån varandra..
 

Uppkörnings dags!

Sista jobbveckan är över! Det kom att bli en intressant och händelserik vecka med en hel del skratt och skoj och en fin man som har hållit mig sällskap om kvällarna och nätterna :)
 
Men nu är det dags!! Nu är det upp till bevis om alla dessa körlektioner, alla dessa timmar i bilen, alla dessa pengar och alla denna tid har gett resultat.. Det är dags att köra upp och NU BANNE MIG SKA JAG HA MITT JÄVLA KÖRKORT!!!!!
 
1 ½ timme kvar tills jag ska sätta mig i bilen och visa vad jag kan under 40 minuter... Lyckospark? Ja tack!

Mitt i veckan

Lever på syre och vilja just nu. Sover ett par timmar om natten, har ingen aptit men en sjuk energi som får mig att orka mer än jag borde. Hade rätt om natten till idag, ingen sömn utom 2,5 futtiga timmar innan alarmet ringde mitt i en härlig dröm som visade sig vara verklighet!
Timmarna på jobbet gick ovanligt fort även om jag var så trött att jag ibland trodde jag skulle svimma! Fastnade på vägen hem i en kontrollants nät och fick mig en saftig böter på 1200 kr... Bättre saker kan ju hända en men jag slämgde in ett "PUCKO" innan jag ryckte åt mig boten och sade tack med ett "så, nu kan du sova gott inatt efter att ha gjort dagens goda gärning"!

Har sovit från och till hela eftermiddagen. Smsat från och till om vart kvällen bär. Skiter i gymmet eftersom mina ben, rumpa och min mage gör så ont, så ont! Och för att jag behöver vilan idag!
Ikväll vankas besök av The Boss. Yes ni hörde rätt! Avslutar sommaren med att ha en liten affär med chefen..

...Shh

"Jag skulle verkligen vilja ge dig en puss"

Är helt upp-och-ner-ut-och-in! Har sovit alldeles för lite de senaste nätterna och denna natt lär inte bli annorlunda.. Det pirrar i magen och fjärilarna har bokstavligen talat fått spunk! Vet inte riktigt vad det är jag håller på med.. men det känns som om jag behöver avsluta sommaren med något galet! Och galet är det rätta ordet..
Detta kan helt klart bli intressant på mer än ett sätt..


Direkt opepp!

Dags att ta sig i kragen om det ska bli något av denna dag! Sitter fortfarande i pyjamas men har i alla fall varit lite produktiv och skrivit på ett tal. Men nu är det kanske dags att komma ut lite?
Känner mig direkt opepp på saker och ting idag men trots det har jag ett enormt sug efter att hitta på något! Det enda lilla, mini problemet är bristen på kapital.. Hade jag bara fått lön denna vecka istället för nästa så hade jag lätt slagit klackarna i taket och blivit askalas så som sig bör en onsdag. Men isället för jag vänta en vecka till och leva som en fattig fram tills dess.
Men om jag ska kicka igång denna dag med en PW, handla lite mjök och ägg så att jag kan laga lunch och middag, göra ett besök på gymmet och eehh.. träna lite till?

Hotellweekend

Hotellweekend avslutad! Har druckit bubbel i mängder, för mycket rose har intagits tillsammans med asiatiskt från Mamadou, fötterna är sönderdansade efter att ha rusat runt på Amba i alltför höga klackar och sedan barfota! Allt avslutades imorse med en grym hotellfrukost där vi rehabade våra sargade kroppar med kaffe, bacon, yougurt, croassianter, pannkakor, frukt, juice..
Men knappa fyra timmars sömn är inte det optimala inför ett åtta timmars jobbpass så. Många gäspningar blir det och koordinationen är inte direkt på min sida insåg jag efter att ha spillt ut tre liter kaffe... Tur att lobbyn ändå skulle städas!

RSS 2.0