Man blir som man umgås

En del av mina kompisar är ju då mer eller mindre hjärndöda (Ja Josefin, det är dig jag syftar på) och nu verkar det som om hennes hjärndödhet har drabbat mig. Känner att jag på senaste tiden mest har gått med huvudet i det blå och totalt glömt bort omgiviningen.
Har tex varit nära att bli överkörd 2 ggr på väg hem från skolan och gymmet, senast idag. Jag trodde verkligen att det var rött för bilarna men mitt i gatan kommer en bil gasandes emot mig, han precis hoppa undan men det var nära ögat:P Samma sak hände förra veckan med:P


Pooosern, den hjärndöda och Aseel lyckopillret

Ingen rast ingen ro

Nehep, ingen middagslur fick ja idag, alla bara väcker mig hela tiden. Först pappa som ringer för att säga att han ska köpa semlor å sedan Fredrik..
Men nu är jag upp och pigg så efter middagen drar ja till gymmet, ja orkade ju inte gå igår så ikväll blir det pumpa järnet!

Weekend recap (bättre sent än aldrig)

Ibland asså... ibland undrar jag om det kanske finns en liten gubbe upp i himmlen som har jäkligt kul på min bekostnad. För alltid är det jag (och många gånger även Ebba) som hamnar i de mest knäppa situationer.

Lördagskvällen är en av dom. Efter provet stack jag och Emelie till stan, ja shoppa två klänningar och vi åt pizza på Vapiano, galet gott! Mätta och belåtna stack vi hem till mig och blandade lite appeltinis, åt kakor och godis samtidigt som Creed gick varm på stereon. Vid halv 11 drog vi till Toxic och hjärndöd som Emelie är tror hon att hon bara kan hoppa över repet, vakterna skrattade gossåt oss :P
Det var super härlig stämning och vi drog såklart igång dansgolvet även denna gång.. Vi köpte varsin P2 efter intensivt dansande och gick och satte oss. Jag tittar omkring för att se om det finns någon snygging i närheten och vem faller inte blicken på om inte PATRIK! Precis den Patrik som ja träffade väldigt många ggr i somras, samma Patrik som jag satt och pratade med till 5 på morgonen, samma Patrik som ....... jaa, hur som helst, världen är allt bra liten:P
Som vanligt när vi träffas så slutar det med att vi hookar up och denna gång var inget undantag.
När jag sedan ska upp på övervåningen igen så stöter ja ihop med nästa person, nämligen "Josef-från-Bibeln", andra gången vi springe in i varan på krogen....

Vad är oddsen? Kom igen! Vem är det som älskar att skapa dessa knäppa kvällar för mig?

När det äntligen är över!

Det är över! Nästan 8 timmars provskrivande är slut och när är det hela 6 månader till nästa gång. Nu väntar en underbar kväll med gulligaste Emelie, vi ska shoppa, köpa och äta mat, drinka och sedn ut!! Får se vart vi hamnar någonstans, men nu ska jag bara njuta av att det är över!


Halvägs i mål!

Mer än halva provet är avklarat, är hemma för lite lunch och lite skrivande... ja säger inte till vem ;)
Snart snart är det frid och fröjd!


Viva La Weekend!

Nu är det helg!!! Har iof haft världens slappaste vecka, har haft 3 riktiga lektioner:P Idag var det tyska och då kolla vi på Die Welle (vågen) grymt bra film.
Imorse var jag och Emelie och pumpa på gymmet som vanligt:P Jävlar vad vi kör hårt! Beach 09 here we come ;)

Imorgon är det Högskoleprovet.. aaaa!!! Ska bli intressant att se hur det går. Kommer träffa upp Matilda innan så går vi dit tillsammans, skönt med lite sällskap :)
Ikväll blir det tidigt i säng för att orka med hela dagen imorgon, och hela natten ;)

God help the outcasts

Disneys musik är helt underbar!
Från Ringaren i Notre Dame


Min dag

Total slockna efter att Emelie gått härifrån, sov i två timmar innan jag fick släpa mig ur sängen för att äta upp cous-cous resterna från igår. Har sen dess suttit med historia rapporten och kortat ned ca 2 sidor, nu är det bara diskussionen som ska finslipas. Har även räknat ut på ett ungefär hur mycket pengar ja kommer få in under april, får hålla tummarna för att ja får jobba minst 2 ggr på Tornet och ett par ggr under påsken på hotellet för nu börjar sommaren närma sig! 
Sov 4 timmar i natt:P så ja var återigen en zombie i skolan, hade tur eftersom ja hade en riktig lektion, annars var det bara film och handledning. Har sedan suttit på banken bland alla puckade pensionärer och tagit en tripp till gymmet.

Imorgon har jag sovmorgon! Så galet skönt, tyskan börjar kl 14.00 men jag ska träna med Emelie vid 10.00 så lite längre kan jag sova :) Ska även gå runt med mitt CV till olika mataffärer, lämna in ett på daglivs (håller tummarna!!)

Nu är det högskoleprovet som gäller, ska bli skönt på lördag då det är avklarat och jag och Emelie kan ha en grym kväll!

Äntligen!

Nu börjar äntligen NOG delen på Högskoleprovet att lossna, börjar nu äntligen att få kläm på hur man ska tänka, nu är det bara DTK som spökar. Men men det ska nog gå bra :)
Ska bli så najs när provet är över :D Då ska jag och Emelie gå ut och äta indiskt å sedan ut på krogen, längtar!


Sömnbrist...

Jag är så korkad å så dum mot min egen kropp! Har på två dygn sovit totalt 9 timmar! Jag är slut! Igår var jag på Åvas skiva, de var hjälte och skurkar tema, så jag och Ebba var bondbrudar/30- tals gansters ;) hahah De flesta tyckte vi var as snygga, så klart ;)
SOm tur är hade jag bara en lektion idag och den blev dessutom nedkortad, har även skrivit ut skolverkets mål för idrott och hälsa A så nu har jag svart på vitt att jag uppnår målen för MVG, hon kan fan inte gå emot skolverkets mål det vore ju bara SJUKT!

Nu ska jag sova middag, god natt!

What the... ?

Vad gör jag uppe såhär sent? Ingen som helst jävla aning! Usch ja kommer få en helvetesdag imorgon det vet jag med säkerhet! Så varför går ja inte och lägger mig? Jo för ja är mitt inne  i ett samtal med en intressant person...

Pump it up!

Sticker strax till el gym för lite träning, skippa den ju igår för ja va SÅ TRÖTT! Så nu blir det pumpa pumpa ;)

Den icke valda vägen

Min översättning av Robert Frosts dikt: The road not taken

Två vägar skiljs åt i en gul skog
Och ledsen över att inte båda kunna vandra
Och som ensam vandrare, länge jag stod
Och följde en med blicken så länge det gick

Till där den gav vika i småskogen
För att den andra välja, den precis lika lovande;
Och kanske då den bättre valt
För den var gräsgrön och sällan vandrad
Ändå för de som där passerat
Hade använt dem på egentligen samma sätt
Och båda den morgen lika låg
I löv som inga steg trampat svarta
Oh, den första sparade jag till en annan dag
för jag vet att en väg leder till en annan
Jag tvivlar på att om jag någonsin skulle återvända
Skulle jag med en suck berätta
Någonstans en evighet därefter:
Två vägar skiljs åt i en skog, Och jag-
Jag vandrade den som sällan vandrats
Och det har gjort all skillnad

Mytoman? Ja visst!

Det blidde en hemmakväll ikväll, ingen energi för att gå ut måste ju spara på krafterna tills imorgon :) Synd bara att vi har så stora munnar att vi råkat försäga oss minst femtielva ggr inför Emelie, men allt vet hon ej:P
Imorgon ska ja gå på stan med madre och shoppa vårkläder, YES! Min garderob har känts riktigt tom de senaste veckorna.

Just nu är jag smått irriterad på den del av mina "vänner". De flesta har vi en kompis som snackar mycket, har fantastiska storslagna planer, som utlovar en massa och alltid ska planera en massa men när det väl kommer till kritan så stämmer det oftast inte. Jag har just upptäckt en sådan bland mina vänner.
Han har snackat en massa den senaste tiden om saker vi borde göra och att vi ska ut tsm, laga mat .... U name it. Men nu när tiden är inne så vips försvinner han, eller okej kanske inte försvinner men helt plöstligt har han "glömt" allt som HAN hade planerat från första början.
Är det verkligen vänskap? Värt att fundera på.
Hade jag inte gillat honom så mycket hade jag gett upp för länge sedan, men jag vill sällan ge upp på mina kompisar eftersom jag alltid hoppas att de bara har en dålig dag och att allt ska lösa sig, men mytomaner bör man kanske hålla sig undan.. eller?

Äta bör man annars dör man

Har märkt att min aptit går hand i hand med min sömn, är jag utvilad äter jag lite är jag trött då vräker ja i mig mat! Så efter en vecka med ca 5 timmars sömn per natt så är jag vrålhunrig HELA TIDEN! Det enda jag gör är typ att äta:P hahah
Ge mig mat!!! :P


Say it if it´s worth savin me?!

Andas iiiin... Bara ett par år till... andas uuuuut
Andas iiiiin.... Bara ett par år till.... andas uuuuut
In
Ut
In
Ut....

JAG ORKAR INTE MER!
Efter studenten då drar jag, jag är fullt seriös, jag gör i och med detta inlägg en pakt med mig själv. Från och med idag ska alla de pengar jag tjänar gå till sparandet inför min egna lägenhet, för nu är jag trött på att bo här. Samma jävla bråk och gnäll hela jävla tiden! Syrran, du va smart som skaffa en kille med egen lägenhet så att du kom härifrån men du lämna mig kvar i skiten, tack för den.
Hela tiden är det någon som gnäller, diskmaskinen var inte utplockad, det låg brödsmulor på bänken, jag tog inte min tablett på morgen... VEM FAN BRYR SIG? Bara du din gnällkärring! Håll käften istället är du gullig va?
jag står ut ett år till bara för att slippa betal för mig själv men sen är det nog, kommer jag in i lumpen så är ja endå borta ett år å kommer bara hem då ja har permiss. Efter det blir det Handels men då tänker jag bo själv.
SÅ DET SÅ!

Keep on singing my song

Ännu en dag med härliga vårkänslor, va lite mulet på morgonen på väg hem från skolan så hade det klarnat upp och ja fick härliga vårkänslor! Wiho!! Ett annat wiho är att nu är sommarens resa till Akanya bokat och bekräftad, betalde in allas handpenning idag så nu kan inga sno våra platser! Tjejer, vi kommer ha det BÄST!

Har även lyckats skriva klart hela faktadelen på historia rapporten trots den lilla faktan de fanns om Kambodja, nu är det bara analysdelen kvar men kan inge göra utan målpapper. Har även skrivit ½ sida på samhällen, iof bara ren fakta men jag har börjat så det ger ju pluspoäng. Det enda som är lite jobbigt just nu är att jag måste sätta mig ner och gå igenom NOG och DTK inför högskoleprovet, för ja har noll koll på dom delarna....

Hoppas att det går bättre att somna ikväll, kunde inte sova igår så ja la mig i soffan vid 2 tiden och somna direkt:P Har en del att fundera på just nu....


Ja tack, ge mig NU!

Breaking up is hard too do

Usch så trött jag är! Trots att man hade sovmorgon imorse så somna jag när jag kom hem från barnvaktandet. Får ju iof skylla mig själv som sitter uppe halva nätterna. Ja gör inget viktigt, sitter lite vid datorn, kolla lite film, läser... och så rinner tiden bara iväg...
Men jäklar va ja kände mig glad idag! Vilket väder! Det luktade vår i hela luften och ja kände hur alla våkänslor började spira och göra mig LYCKLIG!!
Fast någon som inte är så slycklig är min underbara kompis som precis gjort slut med sin kille. Va snacka länge om det igår, gick ju igenom ett jobbigt uppbrott i somras och förra sommaren så ja vet hur jobbigt det är. Man förlorar all den trygghet man vant sig vid, att ha en famn att somna i, en annan kropp som kan värma en och någon som verkligen villkorslöst älskar en! Och när allt det där försvinner, vad händer då? Vad ska man göra när det som bilvit ens vardag och ens rutiner inte finns kvar?
Jag minns att jag föll ihop på golvet och darrade som ett asplöv när den tanken slog mig

Men jag lärde mig att man klarar sig, det är jobbigt och det ska va jobbigt. Breaking up is hard to do. Tro mig jag, och jag gjorde det ännu värre för mig själv så snälla gör ej om samma misstag, du kommer bara få ett helvete. 
Låt tårararna rinna min vän och låt alla minnen leva inom dig så ska du se att en vacker dag kommer du att vakna av att solen skiner och fåglarna kvittrar igen. Än har det inte hänt mig men jag förlorar aldrig hoppet....


Gårdagen

Pluggdag idag då, ska skriva svenska rapport, samhällsarbete och plugga inför högskoleprovet. Yay vilken kul dag:P
Gårdagskvällen var ju dessto mysigare;) Träffa upp Josefin vid halv 4 för lite träning på el gym, dock var vi båda super trötta så det gick väl sådär. När ja kom hem började Fredrik snacka med mig och som vanligt började vi småtjaffsa:P Men det slutade med att vi bestämde att ja skulle åka till han för at kolla schlagerfestivalen.
Vi hade så himla mysigt, låg i soffan och kramades och pussades lite:P Han är ju galet snygg den killen! Om saker och ting var lite annorlunda skulle jag nog känna annorlunda, men eftersom verkligheten ser ut på som den gör så får han vara en kompis, men en väldigt snäll och mysig kompis :)

Well, that was a fun night, wasn´t it?

Grym kväll igår! Första utgången för Alex och Aseel. Vi drog till Toxic, företräde i kön å gratis inträde:P
Började kvällen med att ta en runda på stan med Josefin och Emelie efter skolan, hittad ett par ganska coola byxor från HM, och såklart snyggaste ögonskuggan från Make Up Store (och en pensel). Emelie kom med mig hem och vi klädde oss, sminka oss åt middag och drog till Alex. Satt där i väntan på Aseel sedan drog vi till Toxic.
Fan va kul vi hade! Fast vissa hade kanske lite för kul:P Lite för mycket sprit för vissa eller??? Vi fick i Aseel en Tequila shot och den fick henne att bli väldigt MODIG så hon haffa stor ;)
Vilket ja också gjorde, sötaste 29åringen(!) haha, han såg yngre ut! Men galet snygg och söt va han iallafal!


Att övervinna en rädsla

Igår gjorde jag det, jag lyckades och vågade! YES!
Nu är det som så att sprutor och jag inte riktig går ihop, vanligtvis så brukar det ta ett par timmar för mig när ja ska ta sprutor och som tjej har man ju den underbara turen att man bör vaccinera sig mot livmoderhalscancer. Det är inte en utan hela tre! sprutor som ska tas. Värsta drömmen (eller kanske snarare madrömmen) för någon som jag.
I veckor har mamma tjatat på mig att jag måste ta min och igår kom grannen upp (som är läkare) för att ge mig sprutan. Eftersom att jag hemskt gärna vill tattuera mig så tänkte jag att nu F A  N måste jag lära mig att tåla nålar så jag sa kör bara! Okej, det stack till när muskeln spände sig men jag är grymt stolt över mig själv för att ha klarat det och att det gick så fort. Iof så svimmade jag nästan efteråt  men det är ju bara petitesser :P

Nu blir det lax til middag och sedan mot el gym, btw upptcäkta ca 10 nya blåmärken (och dom va inte små) imorse... hmmmm lite små scary

What if...

På väg hem från hymmet idag började jag tänka.. jag började tänka OM. Om jag bara hade visat mer den gången, om jag bara för en gångs skull hade slutat vara så osäker och rädd för att misslyckas, om jag bara hade vågat att ta chansen den där gången när jag hade allt jag ville ha rakt framför fötterna på mig, jag höll det i mina händer men lät det glida undan, varför? Jo för att jag var rädd, livrädd för att misslyckas, rädd för att bli ensam lämnad kvar.
Men nu står jag här, ensam trots allt och jag kan inte hjälpa att undra om inte, om vore...


Jag behöver sommar NU!

Just Dance!

Idag hade jag, Emelie och Josefin vår danslektion. Måste ju säga att jag tycker det gick bra, med tanke på att de flesta iklassen aldrig dansat. Hann ju iof inte med allt vi ville göra men vi gjorde en snabb omplanering. Anna tyckte det gick bra och att vi var duktiga och det är ju det viktigaste!

Var super duktig igår och gjorde LÄS och ELF och ORD delen på ett övnings högskoleprov. Hade alla rätt på LÄS och ELF, dock endast 15/40 rätt på ORD. Men den a ju as svårt! Får plugga latinska och greiska för och efterled varje dag nu! Vad som gick mindre bra var NOG och DTK, måste sätta mig någon dag (typ imorgon) och verkligen köra igenom dessa ordentligt, för nu är det bara 2 ½ vecka kvar!!!

Har även börjat kolla på resor inför sommaren, det lutar mot Laganas i Grekland, men vi ska gå till olika resebyråer imorgon och snacka med dom. Kommer att bli GRYMT! YES!
Nu är det snart träningsdags, ska först kolla om Gossip Girl kommit!

Inte en lugn stund på hela helgen....

Jag lär ju behöva ca 5 inlägg för att gå igenom hela helgen:P Så ja tar det steg för steg. I fredags var jag hos Julia och drack vin innan vi drog till Huset, inget toppenställe direkt. Alldeles för mycket småbarn (okej jag är också 18 men seriöst dom här var miniatyrer!) men vi hade tus och slapp köa. Tror det var för att en av dom som jobba där kännde igen mig från Pans och Village.
Vakna upp på lördagen och kastade i mig frukost för att sedan köra ut mampap till landet. Det gick mycket bra även om det var lite segt att komma igång igen, har inte kört på 3 veckor. Buss in till stan igen och in på gymmet. Jag hade världens tur eftersom den tränaren jag letade efter var där och jag fick världens hjälp av han! ÄNTLIGEN börjar tekniken till lyftet lossna, om 2 veckor ska vi lägga upp ett programm där målet är att lyfta 30 kg. GRYMT!
Fort fort därifrån för att möta upp Emelie, hem till mig för en snabb lunch, snabb dusch, in på ICA, köpa mat, laga mat, fixa lägenheten och oss själva SEN kom gästerna!
Det blev en GRYM kväll som vi garvade oss igenom;)
Upp tidigt imorse för att jobba hela dagen, hem och 2 timmars dansande och nu kan jag pusta ut......

Jag lägger upp bilder imorgon för nu ska jag sova!

Work it out!!!

Okej, jag bryter min planering idag. Varken Josefin eller Emelie kunde träna och jag är sådär lagom pigg på att ta mig ut från min mysiga lägenhet och bort till gymmet i detta väder, det är bara grått grått ute! Det jobbiga är bara att jag får sjukt dåligt samvete när jag planerat att träna men inte gör det, det är inte så att ja känner mig tjock utan mer besviken på mig sjäkv och jag tycker "synd" om min kropp som mår bra av träning. Jag blir ännu mer besviken när ja tänker på det faktum att jag har fått en ny chans till mönstring och ja borde träna inför det (är iof ca 5 månader kvar) så en dag mer eller mindra gör inte så mkt.

Fast om man tänker såhär, ja hade ju tänkt gå till gymmet imorgon, och kroppen mår ju inte bra av att styrketräna två dagar irad. Så istället för att mesträna idag och imorgon så kör jag stenhårt imorgon så kan min kropp få vila idag. Jag sprang ju faktiskt en bra bit igår, träna både måndag, tisdag och onsdag. Och på söndag blir det mer träning! Haha nej jag är ingen träningsnarkoman jag har bara ett mål som jag hemskt gärna vill nå!


It feels good

Det känns bra just nu, mycket bra. Inga jobbiga känslor som snurrar runt i huvudet, inget förflutet som gör mig påmind vareviga dag, inga frustrerande händelser. Ingenting. Så här enkelt har livet inte kännts på evigheter, jag är påväg mot toppen! Jag är ambitiös, hinner med att plugga och sova och jobba OCH träna på samma eftermiddag och kväll.
Jag är nog vad man skulle kunna kalla för lycklig!


Kanska inget som framgår av bilden, men den togs maj 2007, under den bästa och värsta perioden av mitt liv!

You always want what you can't have

Detta är ju nästan larvigt, allt går som jag vill. Efter över ett års väntan så har det blivit precis så som jag väntat på och visst ja är skadeglad, lättad och livet känns så mycket enklare, men då slår mig tanken att hmmm Nu har jag ju ingen att gå runt och vara irriterad på och störa mig på. Helt plötsligt försvann den känsla jag levt med så himla länge, bara genom ett trollslag och det är inte kul.
Jag hade blivit så van vid att gå runt att hata och bli irriterad att nu känner jag mig helt vilsen.....

No boys, no drama!

Förutom att det känns som att min rygg är helt förstörd, jag har gått omkring som en stelopererad pensionär hela dagen, och att jag är sjukt trött så går livet riktigt bra just (om man räknar bort att ja måste testa om en grej på mönstringen).
No boys, no drama!
Pengarna rullar in, jag har börjatr jobba igen, skolan känns bra, helgen kommer bli GRYM! VAd mer behövs egentligen? Hm, jo att ja hade klarat mönstringen med en gång, asså ja kommer aldrig komm över det!!!!!


Planering för resten av veckan

Nu ska jag från och med denna vecka vara duktig och lägga upp en veckoplanering inför varje vecka så ja vet vad som behöver göras och så att det blir gjort :P

Onsdag: Skola, livräddning, Låna böcker om kolonialismen, Barnvakt, Styrketräning
Torsdag: Skolan, börja med samhällsrapporten + historierapporten, barnvakt, springtur
Fredag: Gymmet, skola, utgång med Danne & co.
Lördag: Sola, gymma, Middag med Emelie (laga mat + handla mat) kanske utgång
Söndag: Jobba 11.30, crosstraining

Måste hålla utkik efter min tränare på gymmet så han kan visa den där himla skivstången. Nu är det träna träna träna! som gäller. 5 ggr i veckan räckte tydligen inte så nu ska ja pusha mig ytterligare med 6 - 7 ggr i veckan och köra STENHÅRT. Målet är att ha klarat styrkeprovet med en 4a (minst) innan slutet på sommaren!

Benstyrka va ordet! (och lite teknik)

Jävla helvetes stång! Varför i hela fridens namn ska man stå å dra i nån jävla stång för?
Klara ALLT på mönstringen men mycket bra värden, skulle få ett B i "betyg" vilket är det näst högsta och överallt låg ja över medel FÖRUTOM då det kom till styrketestet. Man ska dra i nån himla stång så ser utifrån ett diagram vilket medelvärde man får. En 2a krävdes för att bli godkänd, gissa vad jag fick. Jo , knappt en äcklig 1a!
WHAT?! Jag? jag som har benmuskler av stål efter 12 års konståkning, som knäböjer med 20 kg vikten gymmet, jag klara inte testet. Vet ni varför.
Jo, för ja fatta inte hur man skulle göra! Jag hade 2 läkare och 2 sjuksyrror som försökte förklara och visa, en av läkarna titta på mig och sa:
- Jag ser på dina benmuskler att du med säkerhet borde få minst en 4a och du skulle klara det utan problem
Mén jag fatta inte hur man skulle göra! Så nu sitter jag med ryggont och ett papper som ger mig en ny chans på styrketestet inom 8 månader.
Ja vet inte om ja kommer göra det, känns helt omöjligt. Jag har ju fan satsat och tränat som en galning, å ja klarar inte det test som alla trodde jag skulle klara galant.
Har kört stenhård benstyrka nu ikväll så ja kommer vara helt mör i benen imorgon. Och nu blir det stenhård styrka utan tvekan! Ben ben ben ben ben ben för hela slanten! Så ska ja fan klara det där testet innan sommaren!

Hmmm... undra om man kan reklamera ett gymkort om man inte blir starkare av träningen.....?

Mönstra!!

Åååh, jag ska mönstra imorgon! Ja, jag är jätte spänd (inte nervös) men spänd på vad som ska hända och hur alla tester kommer att gå. Jag har ju tränat som en galning så ja borde ju vara stark, men idag på gymmat gick det inte bra! Åååå det kändes som om ja vägde typ 100 kg jag orkade INGENTING! Det kommer at gå åt helvete imorgon!!!

RSS 2.0