Sommarsol i Lundagård

Oktober månad på igång och sommaren hägrar i Lund. I Lundagård ligger studenterna och solar, uteserveringarna är fullpackade men vad gör jag? Jo, jag har suttit inne hela veckan och pluggat. Jag har pluggat tills tårarna nästan runnit av trötthet och kroppen slutat känna av hungern (nästan iallafall). Jag har pluggat inför redovisningstentan som pågick idag under 4 timmar samtidigt som solen strålade utanför.

När klockan slog 17.00 klev jag ut ur salen med ett leende på läpparna. Jag vet MED SÄKERHET att jag är godkänd! Och inte bara godkänd, jag är godkänd med råge! Så fantastiskt, jävla, mega skönt! Grymt att sätta sig framför en tenta och faktiskt kunna det jag gör! Mer av den känslan tack!!

Nu ska jag fortsätta titta på Pretty Little Liars, sova gott och njuta av morgondagen med massvis av träning och andra roligheter!

Rock it!

Spexilicious rockade Göteborgs novischfest i lördags! Underbart med ett spex då allt klaffar, det är så vi vill ha det varje gång!

Sprang nyss lite över halva milen på pigga och energiska ben, ett grymt löppass med massor av energi och i ett högt tempo. Nu börjar ÄNTLIGEN löpningen kännas bra, lättsam och jag ser faktiskt framemot mina cardiopass. Minns fortfaranjde känslan från i våras då jag inte tränat cardio på hela vintern, usch och fy vad jobbigt det var att springa 1 eller 2 km men nu, nu FLYGER jag fram! Det är så jag vill fortsätta att känna, och hela tiden förbättra den känslan!

Är du lite sne?

Tror jag är lite allmänt sne nuförtiden.. i ryggen alltså. Känner det när jag stretchar att det drar på ett obehagligt sätt i ena sidan av ryggen. Sist jag kände så var förra sommaren och då var jag hos naprapaten och fick ryggen knäckt och masserad. Resultat: En rak och fin rygg och dragningen jag kände i vänster ben var borta.
Så kanske vore ett besök hos naprapaten en god investering...

Hur som.. Idag har jag pluggat och kört 47 min cardio på gymmet (30 min cykling och 17 min löpning) resten av dagen och kvällen ska jag bara vara ensam! Inte plugga, inte umgås med någon utan bara vara för mig själv!! Helt underbart!

Allt går med lite vilja och ett sugrör

För att vara en person som är sjukt noga med träning, kost och hälsa. Har storslagna drömmar (mål?) inför framtiden så är jag sjukt dålig på att få i ming proteiner (eller vanlig mat med för den delen) direkt efter träningspassen. Pinsamt att erkänna, men ibland kan det gå 2-3 timmar innan jag får i mig något och det vet vi ju alla det inte är optimalt för en person som vill bli starkare och snabbare.

Så förra hösten gjorde jag slag i saken och köpte hem Whey 80 från Gymgrossisten. Resultat: Det var det VIDRIGASTE jag någonsin smakat! Spyan satt i halsen varje gång jag försökte dra i mig shaken och det slutade oftast med att jag slängde alltihop i vasken efter bara ett par klunkar. MEN jag vill påpeka att jag gjorde slut på allt pulver! Det må ha tagot cirka 10 månader men jag fick i mig det.

Hur som haver, nu i höst tänkte jag alltså ge mig på ett nytt försök med proteinpulver. Efter att ha surfat runt bestämde jag mig för Whey One från Fitnessguru i smaken Jordgubb/ Vitchoklad. Resultat: Det luktar EXAKT som Magnum Strawberry White och smaken är den samma men ungefär 200 gånger sötare och sliskigare. Första gången jag testa spydde jag nästan och det var med nöd och näppe att jag fick i mig allt.
Men sen kom jag på den briljanta idén att dricka shaken med ett sugrör! För då får jag i mig lite i taget och jag slipper känna den vidriga konsistensen. Sagt och gjort jag tog fram ett sugrör och drack, jag drack en till nästa dag och ännu en. Och faktiskt så funkar det och faktiskt så börjar jag nästan (men bara nästan) att gilla smaken av pulvret!

Så nu dricker jag en shake efter varje pass och även ibland till mellis och jag gör det utan rädsla för att spy viket är, enligt mig, en enorm framgång. Faktum är att på bara 3 veckor så har jag fått i mig nästan halva burken!

Så med andra ord, allt går med lite vilja och ett sugrör!

Morgonstund har guld i mun

Vaknar av att en blond pojk sträcker ut sina armar och drar mig intill. Får en puss på örat och en kärleksförklaring. Det är sådana mornar som man minns, sådana stunder som gör att bakfyllan från gårdagen verkar obetydlig.

Nu ska jag dricka mitt glas mjölk och vänta på att Idol börjar så att jag och Josefin kan fortsätta vårt söndagsmys.

Kötta redovisning!

Idag har vi varit duktiga! Som två galningar på ett mission för våra liv har jag och Lina köttat bokslut efter bokslut tills ögonen var röda och orken noll. Men satan i gatan, jag tror bestämt att jag blivit åtminstonde lite smartare.

Innan plugget var jag på gymmet. Övade på växling mellan cykling och löpning, så det fick bli 30 minuters cykling följt av snabbt byte till löpbandet och 15 minuter (knappt) lugn löpning. Fokus låg på att känna efter vad jag klarar i benen efter cyklingen och det är fan inte mycket!

Nu är det snart iväg igen för tränings nummer 2 idag, klättring på Lunds miniklättervärk. Efter ska vi ha myskväll och bara ta det lugnt och tagga inför morgondagens finsittning på ÖGs!!


Hej hopp!

Det blir inte mycket skrivet här men så är det när det är full rulle dygnet runt. Hur som haver, här kommer snabb update av senaste tidens händelser.
Varje dag är det föreläsning OCH eget plugg! (Klar förbättring från förra årets icke existerande plugg)
Jag äter ordentlig middag varje dag, mycket tack vare min roomie som kickar mig i rumpan och får mig att ställa mig i köket!
Jag börjar känna att sommarlovets alla härligheter börjar "släppa" från kroppen. Sakta men säkert tar jag mig från sommarlat till höstfit! 3 styrkepass och 2 cardiopass per vecka är målet och hittills har det gått super med det! Klämmer även in minst 2 morgon PW (före frukost) i veckan.
Pojkvännen mår finfint och har nu varit min i lite över 6 månader och det känns GRYMT!

Annars utöver det har väl inte så mycket hänt.
Ikväll är det speeximöte och kick off med Lundtan och imorgon väntas plugg, träna, plugg och klättring innan jag och min man avnjuter en fredagskväll på den eminenta Blekingska Nationen.

Over and out!

Söndag

Nu är det söndag och helgen är snart slut. Det har varit en minst sagt händelserik helg.. Sommarens tjaffs kulminarade i fredagsnatt med att jag var en hårsmån från att bli singel. Det är vid sådana tillfällen man får svälja sin stolthet och istället tyst njuta av vetskapen att man själv har rätt och att det endast är synd om de människor som hellre ser sina när och kära lida istället för att erkänna sina felsteg. Det kanske fungerar nu, men det kommer defintivt att bli svårare i framtiden.

Idag har jag varit en duktig kicka och pluggat i nästan 3 timmar och ligger nu nästan lite före i kursen. Att börja terminen på ett sådant sätt gillas starkt måste jag säga! :D
Ikväll väntar hemmamys med min inneboende Josefin som jag knappt träffat på hela veckan. Det blir tacos och filmmys!

RSS 2.0