Café con leche, empanadas och tapas

Detta underbara land har en förmåga att suga muster ur en helt! Finns så mycket jag vill göra, se och uppleva och jag önskar flera gånger om dagen att dygnet skulle ha en sisådär 20 fler timmar. Som det ser ut nu är 24 timmar alldeles för lite och resultatet är att jag prioriterar bort sömnen, snittar på ca 4 timmar per natt just nu vilket börjar kännas i kropp och knopp! Thank God för att jag tar helg idag!
 
Spenderar dagarna i skolan, med näsan i grammatikböcker och Cincuenta Sombres de Grey (50 shades of Grey), på stadens alla uteserveringar sippandes på en café con leche och mumsandes på tapas eller empanadas, på en vinbar med ett glas svalkande vitt, på hemmafester med alldeles för generösa gentlemän, på nattklubbar dansandes till svetten rinner och sist men inte minst på gymmet eller löparbanan där jag springer tills svetten sprutar, hjärtat bultar och musklerna skriker efter vila! Jag lever EXAKT det liv jag vill leva och jag kunde inte vara lyckligare.
 
Idag är det torsdag vilket betyder helg för min del, eller helg och helg, kommer att plugga lite varje dag och självklart öva min spanska så fort jag får tillfälle. I helgen vankas hiking, vin, nattklubb, träning och förhoppningsvis lite sol så att jag kan bibehålla brännan ;)

RSS 2.0