Fånigt

Känner mig helt upp och ner.. Senaste dagarna har varit ett enda kaos av migrän, spyor, magsjuka, orkeslöshet och jordens mest uppsvullna mage! Addera sega och tråkiga jobbpass, utgångar, fläng fram och tillbaka till landet och träning. Jag känner mig med andra ord helt slut!
Och nu väntar tre dagar av jobb innan jag får en dag ledig och sedan är det "bara" fem pass kvar tills dess att jag är ledig igen!

Det är knappa fem veckor kvar av detta maraton-sommarlov och jag både längtar och bävar inför att terminen ska börja igen. Lund lockar och skrämmer en väldans just nu och jag vet varken in eller ut! Jag längtar efter alla kompisar och faktiskt efter att skolan ska börja så att man kommer in i lite rutiner. Men jag bävar för att komma ner helt ensam utan att ha en varm famn att krypa in i när saknaden sätter in.
Jag vet att jag är fånigare än fånigast! Men just nu kan jag inte hjälpa det...

För att pigga upp mig själv ska jag göra spenat-pankisar till lunch!

Min väg mot en Svensk tjejklassiker

Jag vaknade imorse och hade då under natten redan bestämt mig. 2013 går startloppet för mig och jag ska under detta år genomföra en Svensk tjejklassiker. Det vill säga jag ska:
Genomföra korta Vasaloppet och sedan tjejvarianterna av Vätternrundan, Vansbrosimmet och Lidingöloppet inom loppet av ett år! I vilken turordning är inte helt bestämt men som det ser ut nu kommer Vasaloppet och Vätternrundan att genomföras sist då längdskidor och racercykel är det jag inte äger idag och alltså måste införskaffas. Planen är att börja med antingen Vansbrosimmet eller Lidingöloppet och sedan fortsätta under ett års tid och slutligen kunna erhålla diplomet för att ha genomfört en Svensk tjejklassiker.

Nu är det ungefär ett år tills dess att jag kommer att sätta igång men jag tänker börja redan nu med den mentala biten och börja inställa mig på vad det är jag ska göra!
Önska mig lycka till!

O du ljuva sommartid!

Sommarnätterna må vara kyliga, men tack och lov så är havet varmt och jacuzzin ännu varmare!
Igår var det mingel hos Anna. Sprang från jobbet till NK till gymmet till duschen till bussen till landet och landade tillslut på Lagnö med en tom mage och ett trött huvud. Slängde i mig grillad lax i rekordfart, högg tag i en flaska rose, handduk och bikini och traskade genom skogen över till Anna.
Kvällen började lugnt men ändrade fort riktning. När rosen började sprida sig upp i huvudet och ut i kroppen fick jag den brilljanta ideén att ett lammkött det ska jag ha!
Sagt och gjort. Jag fick napp och fulla och glada i hågen bestämde vi oss för ett nattbad! Min tanke var att bara doppa mig men vart islängd innan jag ens visste ordet av det! Snabbt upp till jacuzzin som värmde frusna fötter och armar innan vi vandrade genom skogen. Mysigt sovsällskap fick jag även på kuppen!
Lite smsande fram och tillbaka idag en request om en andra dejt, vi får se vad som händer ;)

Förra sommaren må ha varit mysig till tusen med kärlek och kyssar i mängder. Men den här sommaren trumfar förra årets på alla sätt och vis! Pojkvänner i all ära men den ljuva sommartid spenderas på bästa sätt som singel!

Jag undrar..

.. varför man ibland gör vissa saker och man sedan inte kan stå för det. Blir rätt trött på det om jag ska vara helt ärlig! Varför ens höra av sig om du sedan inte kan stå för det du ville?! Skit i det från början om du ändå kommer göra det i slutändan. Bespara mig den tid och energi som du orsakar för jag orkar faktiskt inte!

Tillbaka till vardagen

Hemma från en grym vecka i Budapest. Hemma från en härlig vecka på landet. Imorgon börjar allvaret med jobb, träning och nyttig mat! Ska bli skönt med lite rutiner efter att ha slappat mig igenom juni och halva juli men liiite segt är det att börja jobba.. Har dock bara lite mer än tre veckor sen är jag ledig i nästan två veckor igen så jag kan ju inte direkt påstå att jag jobbar ihjäl mig ;)

Nu blir det bio, A royal affair med Johanna och sedan hemma och sussa. Alarmet ställer jag på 05.45..


Budapest update

Det är varmt! Tydligen är det extrem värmebölja över Ungern vilket märks då temperaturen sakta klättrar sig över 40 graders sträcket!
Men vi har det underbart! Solar på dagarna, vandrar genom Budapests gator med en iskall beer to go i handen. Dricker ungersk champagne framför Istvan kyrkan. Mumsar på gyros från ett utav alla "hål i väggen". Njuter av en stund på Szimpla och frossar i gamla minnen...

Vi lever verkligen det ljuva livet i denna underbara stad!


Mina drömmars stad

Ännu en vecka! Sommaren börjar sakta smyga sig in över Stockholm och jag har nu njutit av sol på landet och ljumma sommarkvällar två dagar i rad! Igår var det spontanare på Mamadou, Utecompagniet och Sturecompagniet och idag har vi latat oss i Vasaparken och vid Hornsbergs Strand!

Imorgon flyger jag till mina drömmars stad, Budapest. En vecka av sol, värme, shopping, god mat och härligt häng väntar i staden som bokstavligen tog mig med storm för ett år sedan.
Jag hoppas att min vistelse denna gång blir fri från känslor och förvirrande människor! Denna gång hoppas jag slippa känslan av mitt hjärta som slits i två bitar, en bit som stannade i Sverige och den andra som följde med till ett helt annat europeiskt land med en helt annan person än vad det var tänkt...

Känslor och förrvirring i all ära! Men denna gång vill jag leka pensionär rent känslomässigt! Men leva mina dagar som den knäppa och galna 21 åring som jag är!


RSS 2.0