Pa(ck)nik! Del 2

Slänger in en bild från den minst katastrofliknande ompackningen. Denna gång hade jag helt enkelt vänt ryggsäcken upp-och-ned och skakat för glatta livet. Allt hamnade dock i en och samma hög:D


Pa(ck)nik!

Hittade inte festivalrelaterat i klädväg, dock kom jag hem med en LBD, en bikini och en typ topp. Så helt tomhänt var jag icke. Dessutom så köpte jag allt sådant som är nödvändigt för att överleva en festival, ni vet öronproppar, torrschampoo etc.
Har packat om ryggsäcken 3 ggr och jag känner mig fortfarande osäker på om jag har med mig för mycket, för lite eller helt enkelt har med mig fel saker . . . Måste nog packa om igen! Panik!
Körde spinning och abs på gymmet vilket kändes skönt efter helgens bravader och alkoholintag. Men nu väntar 1 liter svenska jordgubbar och en tidig kväll i mamma och pappas säng:D Min är obäddad så . .

A very good summer!

Hejsan verkligheten!
Har haft en oerhört intressant och händelserik helg på Grinda, mycket har hänt. . kanske lite för mycket. But I don't kiss and tell ;) I korta drag har jag haft sovsälle två nätter, supit 4 dagar i rad och krossat ett hjärta. Men nog om det nu, imorgon är det Peace & Love som står på schemat och med det en hel jävla veckas ledighet! Hell Yeah! Idag blir det till att shoppa det sista och packa, hur dte nu ska gå:P Borde nog ta mig till gymmet då förra veckan endast bjöd på ett träningspass och denna vecka kommer bestå av öl och skräpmat.

Fylleslag

För första gången på 19 år har jag tre olika midsommar firande att välja mellan. För första gången på 19 år måste jag tacka nej till alla. Varför? Jag ska jobba! Och inte vilket jobbpass som helst, utan det bästa av dem alla: 15-stägning! Jippi! Jag förväntar mig fylleslag, fulla gäster och en irriterad Mikaela. Underbart.
Idag rök min sovmorgon då jag måste vara ute på Grinda igen för menyprovning kl 15.00 så det har bara varit att palra sig upp ur sängen för att hinna med 09.45 färjan. Thank God för att man jobbar på en ö i Skärgården, solen skiner och bikinin är nedpackad. När jag komemr ut blir det solning fram till 15.00.

Men nu måste jag dra.

I do what I do best!

Har ägnat dagen åt det jag gör allra bäst, de två S:en. Shoppa. Sola. Grymt.
Har även blivit lite mindre luden och lite mera len efter ett besök hos min vaxare. Lena ben, kandet bli bättre?
Plånboken känns ganska tom och garderoben känns ännu mindre än någonsin. Men vad gör det om hundra år? Jag har högar av nya kläder.
Nu väntar RIKTIG mat för första gången på 5 dagar och efter det ska det pumpas på gymmet. Det gäller ju att passa på då man är hemma.


Ciao!

Hela kroppen värker och jag är så trött så att de känns som om jag ska falla ihop. Har jobbat 7 h, 12 h, 12 h och nu är jag äntligen hemma i sisådär 24 h. . Idag är det solning, vaxning och SHOPPING som står på schemat så CIAO!


Ingen rast, ingen ro!

Stress stress stress! Vet inte var tider tog vägen men borta är den. Väskan är nu inte bara packad, den är helt jävla fullproppad med gud vet vad för saker. Packa är en av de få saker jag aldrig riktigt lyckats bemästra vilket min kära familj gång på gång påminner mig om.
Jag vet inte vad som tar en sån sjuk plats i väskan, jag ska vara borta 4-5 dagar och allt är bara kaos i väskan.

Magen är nu fullproppad med Primo pasta och jag ska strax bege mig ut till Grinda igen. Ingen rast, ingen ro!

Manliga sovställningar

Intensiv dag, mycket ska hinnas med den korta stund man befinner sig i civilisationen. Powerpass på gymmet, hem och flyga in i duschen, slänga på smink och sommrig marimekko klänning trots att regnet öste ned. Väl ute i Vallentuna kunde jag sjunka ner i soffan brevid Christoffer och andas uuuut! Skönt!
Det fick bli fotbolls VM för hela slanten, sånt som händer när man ska umgås med män under dessa tider men ytterst trevligt var det. Alla jobbiga känslor som tidigare hindrat mig från att slappna av har långsamt försvunnit och bytts ut mot trygghet och en avslappnad Mikaela. Ytterst trevligt.
Från Vallentuna sprang jag genom regnet för att hinna med bussen mot Bromma där Johanna skulle firas. Än en gång ytterst trevligt. Efter skratt och diskussioner om hur män måste ägna mycket tid åt att finna rätt sovställning så att inget ligger i kläm drog jag mig hemåt.
Nu väntar min sköna och varma säng.
Dagen kan sammanfattas med två enkla ord. Ytterst trevligt"

Update: Kanske bara en anings pinsamt att felstava sin förra killes förnamn. . kanske bara lite. Men cHristoffer ska det iallafall vara.

Mot gymmet!

Vaknade alldeles för tidigt av ett sms och kunde inte somna om. Segt! Sitter och funderar på om jag ska ta mig bort till gymmet eller inte. Har planerat in ett träningspass MEN jag ska träffa Crille någongång idag men vet inte när. Fast samtidigt kan jag ju inte sitta och rulla tummarna. .  Går jag nu är jag klar om en timme och vi lär ju knappast ses innan 12.00 så jag tror att jag ger mig iväg nu.
På återseende.

O happy day!

Jag vet inte om det är endorfinerna från träningen, solens varma strålar eller extrem trötthet men för första gången på länge känner jag mig glad.. eller va fan lycklig! Jag mår jävligt bra helt enkelt. 

Det har gått över en månad sedan vår kärlek nådde slutet och det har varit en månad med många tårar, hjärtskärande beslut och bittra minnen. För inte så länge sedan låg jag hemma och grät då jag mindes alla kyssar, all kärlek och framförallt dig men för första gången kan jag nu se tillbaka och le.
Le för att jag fick träffa en helt underbar person som öppnade upp sitt hjärta för mig. De korta månaderna med dig var ren och skär lycka och det är något jag vill minnas med glädje och inte med sorg för det vi delade var kärlek och lycka, inte tårar och ilska.
Tack du för denna tid, tack för att du finns kvar, tack för att jag nu kan gå vidare och blicka framåt med ny styrka, nytt självförtroende och nytt mod. Du fick mig att se på mig själv med andra ögon och det är en större och starkare Mikaela som nu välkomnar inte bara vuxenlivet utan även nya utmaningar, människor och kärleksbekymmer.
Och jag gör det med lycka och glädje i mitt hjärta.

Jobbigt

Dagarna bara smälter ihop och jag har ingen koll på om det är onsdag eller torsdag. . Jag vet bara att jag har fått riktig mat i magen sedan i måndags vilket är gott men magen värker som fan efter att ha levt på bröd, yogurt och äpple i tre dagar. Inte bra.
Trött är jag som en jävla gris! Men till gymmet ska jag och för att få motivationen har jag lovat mig själv en stund i solariet efteråt och shopping imorgon. Lite måste man få unna sig när man sliter som ett djur.
Kl 20.00 ska jag gå hemifrån, det betyder att jag måste börja klä mig snart. Usch. Det lät jobbigt

Back in town

Jag är på återbesök i storstaden, klev upp kl 07.00 imorse för att hinna med 08.10 färjan. Ett ord: TRÖTT! Hade ett 12 timmarspass igår som blev till 14 timmar. Men det blir klirr i kassan:D
På lördag förmiddag åker jag ut igen så nu blir det 2 dagar fyllda med egentid, kompistid och ta hand om sig själv tid. Mys!

Update: Har nu fräschat upp huden, naglarna, ögonbrynen och har fått RIKTIG mat i magen. Nu vill jag sova en stund och sedan ska kroppen rensas ut på gymmet, fötterna fixas och väskan måste packas upp och omorganiseras. Tufft liv.


I wanna do bad things with you

Båten till Grinda gick tidigare än jag trodde så jag har packat som en galning och slängt ner förmodligen ALLDELES för mycket i väskan, men denna gång tar jag en rullväska så jag slipper släpa på en tung och otymplig bag. Men innan jag beger mig iväg så är det en sak jag måste göra...

SE PÅ TRUE BLOOD!

Thou shall not crave thy neighbor



Vad betyder detta? Vad är det som har skett?
LÄTT! Det är dag för True Blood säsong 3! Har jag väntat? Om jag har väntat! Sista avsnittet på säsong 2 såg jag i höstas och det var ruskigt bra och äckligt spännande och nu har jag väntat många långa månader. Det är dags NU! Dags att återigen besöka vampyrernas värld!

Tackar för mig

Jag är hemma, jag är trött och jag såg just de absolut vackraste underkläderna som jag bara MÅSTE HA! (Att jag också måste ha ett busskort känns ju mindre viktigt). Satt fast i Enköping själv i två timmar då tåg inte gick som de skulle. . . Dock kunde Crille hålla mig lite sälle i telefon, eller rättare sagt jag babblade på och han satt tyst men så kan man också umgås :D
Helgen har varit intensiv men rolig. Jobbade 12 timmar igår, sov 5 timmar och jobbade 4 timmar imorse på tom mage. Så när tröttheten och hungern slog in började jag välta stolar, hälla kaffe över mig själv och sluddra:D Och som det sur ut nu har jag alltså ett tredje jobb (i Enköping) och jag ska förmodligen ut till s*** Grinda imorgon. . .

Men nu ska jag sooova och sedan träääna!

På återseende

Om två timmar lämnar jag den stad för en liten mini tripp. Väskan är fylld så nu ska jag bara fylla min mage med mat.
På återseende!


Let's do it!


Jag behöver komma ut, jag behöver alkohol.
Vad gör vi? Nu kör vi!


Muchas gracias!

Trodde jag skulle sitta jobblös denna helg men ickesanicke. Mina kära vän Daniel fixar ett servisjobb på ett bröllop i Enköping så imorgon tar jag tåget på en liten minitripp bort från Estocolmo. Muy bien och muchas gracias! Det blir nog en härlig slant rakt ner i fickan och det är sådant vi gillar!

"Letting go doesnt always mean givin up, its just havin enuff wisdom to know some things cant be"

- RevRun

Svettig spinning

Har genomlidit ett underbart svettigt spinningpass, helt totalt grymt! Har mumsat i mig rester från studenten omgiven av vackra blommor och med ett regnvått Stockholm i bakgrunden.
Har tänkt tusen tankar, rensat bland gamla minnen och stuvat undan det gamla för att kunna få plats med allt nytt. Jag lever, jag andas och jag mår bra. Det känns bra. Äntligen.

We will make it last forever!





Nu har vi sagt farväl till Josefin. På lördag far hon till London i TVÅ MÅNADER! Det betyder två hela månader utan denna underbara vän och vackra människa. Jag hoppas du får den bästa sommaren och du vet att jag kommer komma ner och sova gratis på ditt golv!
We will make it last forever!


Himmel eller helvete?

“Det finns ett helvete, det är att vara ensam.
Det finns ett himmelrike, att kunna vara det”


Thomas Sabo

Sitter med ett presentkort på NK i handen, det känns tungt. Mycket pengar att spendera och jag vet redan på vad. Ett Tomas Sabo Charmbracelet som matchar berlocken jag fick i studentpresent. Tunga grejer. I andra handen har jag ett ännu tyngre present kort på Cervera. Martiniglas, Kosta boda glas och latteglas. Känns skönt. Känns bra.

Update: Ändring av planer. Det blev två ljusstakar ur Efva Attling serien och ett Mine glas. Känns fortfarande grymt! Ljusstakarna är så vackra, så perfekta, så sköra. Hur ska jag någonsin kunna använda dem? Hur ska jag kunna frakta med mig dem till Lund? Men perfektion är dem och det gillar jag!


Studenten 2010











Blåmärken, skavsår, skärsår på de mest udda ställen och trött, trött, TRÖTT.
Jag tog studenten igår, jag drack litervis med Champagne, jag badade i öl, jag log, skrattade och njöt.
Jag är fri, fri från skolan, fri från stress, press och prov, fri från känslor. Ordet är FRI!
Jag dricker fortfarande Champagne och njuter.
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! FY FAN VAD JAG ÄR BRA!


FY FAN VAD JAG ÄR BRA! Studenten 2010

Det är knappt så jag insett det än men..
JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FA VAD JAG ÄR BRA!


Jag fick låna en ängel

Jag var inte redo. Hur skulle jag kunna vara reda på det som väntade? Jag var inte redo för att få veta sanningen, sanningen att du har gått vidare, blickar framåt med och mot något nytt. Vart är jag? Jag står kvar. Förvånad, förundrad, förvirrad. Ett slag i magen, en kniv i hjärtat, en förstörd själ.
Jag är värdelös, jag är inget värt, jag är inget för någon utan jag bara är. För mig själv.
Slaget slutar inte, det är ren misshandel. Kniven sitter kvar och en osynlig hand vrider, trycker, gör allt för att orsaka smärta. Min själv, mitt jag, mitt allt och framförallt min kärlek är aldrig mer. Det är borta.

Det värkte och jag kved av smärta och rädsla, vred mig i plågor men något annat hände. Jag fick styrka, styrkan att våga kliva ut i världen på nytt, styrkan att stå på mina egna ben. Faller jag nu finns det ingen som tar emot mig, faller jag nu är det upp till mig själv att klättra upp på nytt. Det är en bra tanke. det ger mig styrka, mod och lust att börja klättra. För jag är stark.

Ett hjärta kan inte läka så länge det drar åt två håll, två krafter som sliter. Men med facit i hand och sanningen svart på vitt är hjärtat mitt. Jag kan rensa ut. Möblera om. Finna nya rum, nya vrår och nya ställen som kan rymma ny kärlek, ny lycka och nya människor. Men längst in, någonstans i den mittersta mitt sparar jag en plats för dig, för det du gav, för det vi hade. Du visade vad kärlek var, du väckte min kropp, tinade upp mitt hjärta och fick mig att känna på ett sätt jag aldrig tidigare känt. Det sägs att underbart är kort men jag älskar hellre kort än inte få älska alls.

Men nu tar jag klivet, hoppar rakt ut i det okända. Och nu gör jag det utan fallskärm


Dan före dan...

Har genomlidit en helg av hemskheter. Inget har gott som planerat och tårar och besvikelse har blandats med ilska och frustration. Att göra slut med sin käresta är inget mot hur denna helg har varit. Tack och lov fick den sig ett bra slut hemma hos Josefin med mjukporr och popcorn.
Hett tips: Se Kärlekens Språk!

Idag är det dan för DEN STORA DAGEN!
Enkelt sagt, imorgon är det STUDENTEN!
Solen kommer skina
Flaken får åka genom staden

Idag blir det kanske en tripp till gymmet och i eftermiddag är det en träff som gäller, inget romantiskt eller så, utan bara två personer som ska försöka. Försöka vara något tillsammans, utan varandra.
Jag är beredd... Tror jag


4 days to go!

Dagarna fylls av Champagne, picnics, studentmottagningar och leenden. Knappt så att jag hinner med att tänka, sörja och minnas. Tiden bara rusar fram! Precis som det ska vara!
Idag är det Ebba och Julias tur!
Idag blir det mer Champagne och leenden.
Idag blir en bra dag!

Celebrate good times come on!









Champagne, jordgubbar, grillat, skvaller och mängder av marshmallows.
För att jag trivs i goda vänners sällskap. För att min hjärna får en paus. För att jag vet att det blir bra. Allt detta för att livet går vidare, otroligt nog!


PICNIC!


 
Nu blir det picnic med klumpkompisen:D

Där jag vill vara

Känner inte för att plugga. Ser helt enkelt inte meningen, har redan pluggat som en idiot en gång så varför göra det igen?
Känner för att mysa ner mig bredvid en varm, muskulös kropp. Känner för att få en massa kärlek, kyssar och kel. Känner att hela min kropp är inställd på en enda sak och jag vill ha det NU! Men mest känner jag för att smyga ut ur hemmet, ta en buss till utanför staden och krypa ner i en annan säng med en man och där vill jag stanna.

One week to go

Trött som en liten apa är jag idag trots flera timmars sömn mitt på blanka dagen.
Nu börjar studenttagget! Endast 1 liten pluttig vecka kvar tills det smäller! Och endast 1 dag kvar i skolan, eller egentligen inte men det är endast 1 dag kvar som jag kommer att vara i skolan för att ha lektioner. På torsdag sätts betygen så då ser jag inte riktigt meningen. . .

Nu blir det lite te drickande, gym och matteplugg för imorgon MÅSTE jag skriva ett toppen prov!

RSS 2.0