Open doors!

Galet chill dag på jobbet: D Ägnade passet åt Att Räkna kassan, plocka fram spritflaskor, Fylla på Baren, Krossa spritflaskor och torka upp sprit från golvet: P Haha. Den sista timmen satt jag bara och läste Olika dagstidningar och vid 13,50 kom Robban för Att Byta av mig Men det segisen Var inte ombytt förrän 10 över så jag Höll på Att bli galen på han: P
Kom hem och såg Att jag har fått svar jobbet från det jag sökte så jag ska alltså på intervju imorgon (1000 hade sökt och Bara ett fåtal får Komma på intervju så de e ju lite coolt!) Skulle Vara skitkul om jag fick det här jobbet För det skulle Verkligen kunna öppna dörrar!


Muppig bild från igår på mig och filippa :D

Inte så kul...

Inte så kul att behöva lämna en jätte mysig middag redan halv 10, inte kul att inte få chansen att få fira Linnéa på hennes 18 årsdag, inte kul att jag ska upp kl 06.00 imorgon bitti. MEN, det finns ljusglimtar. Jag ska få stå i baren, för första gången under ett frukostpass och det ska bli grymt! Behöver ju dessutom verkligen pengar!! Miami i vinter=shopping! Jag har hittat två par underbara skor på Zoe på söder och en ursnygg väska på NK som jag bara MÅSTE ha!!!! Och jag och Linnéa ska tatuera oss snart:D

Nästa helg kommer att bli super (hoppas jag), det blir galen utgång på fredagen och så hoppas hoppas jag att mi underbara Jocke kommer på lördagen och myser med mig. Jag behöver hans kärlek! Dessutom åker mampap till Mallis så jag är ensam hemma:D

Ord kan inte beskriva

Okej, jag har aldrig kollat på So You Think You Can Dance. MEN igår kväll då jag zappade runt på kanalerna så klickade jag på 5an precis då denna koreografi framfördes. OCh jag kan bara säga WOW!!!

Titta och NJUT!

Tradera

Yeaah!!! Jag har lyckats sälja mina gamla Lee jeans på Tradera, och till ett MYCKET högre pris än utropspriset:D Lycka!!

I am thinking of you...

Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed

You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

You're like an Indian summer
In the middle of winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test

He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into...

You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go
Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes
Looking into your eyes
Looking into your eyes
Oh won't you walk through
And bust in the door
And take me away
Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay...
stay....

Never again a bad hairday!

Aldrig mer kommer jag kunna skylla på att jag har en dålig hårdag eftersom min allra käraste syster har i sin utgräving (hon kallar det packning, men jag tror att man skulle kunna finna ruinerna av ett gammalt slott) av sitt rum och funnit hårprodukter till ett värde av närmare 1000 kronor. Tack issa:D
Min mamma kom även hem med nya kläder till mig. Tack mamma:D
Nu har jag klippt och klistrat med Linnéas present så jag känner mig alldeles vindögd och ska nu krypa ner i min säng.

God natt!

All the single ladies, put your hands up!

Jag är trött men nöjd:D Efter mycket strul är nu ALLA bilder utprintade och nu återstår bara att klistra in skiten och skriva bildtexter. Det må vara en bra budgetpresent men den kräver en jävla massa jobb, särskilt när man välter skrivaren:D
Ska bli kul att kolla igenom bilderna med henne på lördag, vi prata lite i fredags om österrikeresan å hon tyckte vi var så pinsamma. Kan inte hålla med, vi betedde som mer eller mindre normala 16åringar gör i ett land där åldersgräns saknas. Dock kan jag inte förstå hur våra föräldrar tänkte då de skicka iväg oss ensamma.....

Här kommer den låt jag missbrukar just nu. Single Ladies med Beyonce
Känner att den texten passar ju rätt bra på ingen mindre än mig själv ;)

På lördag blir det tatueringsmässan och sedan utgång!!!! LÄNGTAR!!!

Smooooothie

Spinning 18.30 :D mm svettigt och härligt!
Usch usch, jag är inte alls på topp idag. Jag freakade på mina jeans och slängde dem i väggen och vill aldrig mer se dem i hela mitt liv. Tänker bränna upp skiten! Förutom de två äckliga paren som jag ska returnera imorgon (yeay 600 spänn direkt in på kontot, man tackar)
Nu ska jag göra en smooothie och sedan dö på spikmattan:D Peace out!

Privat väg, privat område och fram för allt! PRIVAT TOMT!

Igår träffade jag min älskade och hatade Fredrik! De var lääänge sedan jag såg hans söta ansikte men nu i helgen har han varit upp i sthlm så igår köpte vi med oss kaffe och tog en promenad på söder. Vi fastnade på Mose Backe där vi snackade en lång stund. Stackaren hade blivit nedslagen så hans öga var alldeles rött och uppsvullet.... usch usch! Kändes sorgligt att säga hej då och vet att det kommer dröja till november innan jag får träffa hjärtat igen, men då flyttar han hit:D WIII!!
Efter den lilla dejten tog jag mig ut till landet där jag åt middag med Memlan och henns kille, jag tyckte så synd om honom, där kom jag 3 år äldre instormande kanppt utan förvarning och sabbade deras myskväll:P Men jag vet när jag inte är välkommen längre så jag tog med mig några filmer och gick upp mot min lilla stuga. När jag går upp för berget ser jag att det sitter ett par på syrrans altan. Först tror jag att det är någon av mampaps vänner som tagit sog en rökpaus från kräftskivan, men när jag kommer till deras altan ser jag att ingen fattas så jag och mamma går bort för att se vilka de er. "Vi ville bara kolla utsikten!" ropar de till oss. Okej?! Så då väljer man en altan på en tomt där lampor lyser och det står 3 bilar på parkeringen... hmmm
Sen i förmiddags då jag låg och solade på altanen hör jag röster och prassel från skogen, där kommer ett par med en hund gående. Så jag ropar till dem att detta är privat område och att de måste lämna vår tomt. Ne men då vill de alltså ner till vägen och trodde de kunde korsa vår tomt. Jag sa att det bara var att hitta en annan väg för här bor det folk.
Ibland undrar man hur folk tänker!

QUE?

Något/någon/några idiot puckon har tagit sig in på min facebook sida! FY FAN! Har ni/du inget bättre för dig? Shit, någon eller några där ute borde verkligen skaffa sig ett liv... sad sad...

Min värsta mardröm

När jag vaknde upp imorse (eller mer 13.00) så hade jag en konstig känsla... jag kände att något inte stod rätt till och nej det var inte bakfyllan jag hade i åtanke. Mina onda anor besannades då jag kollade in i spegeln.. det såg ut som om jag under nattens gång fått en väldigt dålig injektion restalyne i läpparna. De var helt uppsvällna och särskilt överlappen var stor som en ballong! Seriöst! Helt ömma var det också..
I panik ringer jag upp mamma och jag inser att min talförmåga var en anings nedsatt pga mina läppar, dock fanns räddningen iform av allergitabletter i medicin skåpet och nu är läpparna nere i en förminskad storlek, dock inte helt normala än... hur fan ska jag kunna prata med folk idag?

Wihooo!!

Äntligen har matte c lossnat! YES! Förra veckans råpluggande på universitet har gett resultat och jag kan nästan känna lukten av mitt MVG ;)


Har håltimme nu så jag ska strax lägga mig på spikmattan och slumra lite:D Ikväll är det Sigtuna som gäller, måste bara komma på en bra förklaring till varför min present kommer dröja ett tag utan att avslöja vad det är...


Jävla piss dag!

Vad ska man säga, man har ju haft bättre dagar. Utgång en skolkväll var kanske inte de bästa iden (även om vi hade jävligt kul) för idag har jag varit bakis, hungrig, kännt mig allmänt äcklig och som summa sumarum av detta så låter jag mitt dåliga humör gå ut över mina oskyldiga föräldrar. Anledning: Dom älskar mig hur jobbig och vidrig jag än är mot dom (förlåt mampap!).
En springrunda gjorde det lite bättre, men faktum kvarstår. Imorgon ska Linnea fira sin 18 årsdag och min supergrymma present är ett minne blott eftersom min fantastiska klumpighet gjorde så att skrivaren  for i golvet med en väldans fart och gick i småbitar... så inga fler foton kan printas ut från den... Med andra ord hennes present blir ju inte direkt klar.. BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!!

Shoot me, kill me and send me the hell away from here!

Resultatet

Nu har jag kollat resultatet för midnattsloppet och jag sprang på den irriterande tiden 1.01.14. Den där lilla minuten hade jag ju gärna sluppit!!!! Kom igen 1 min snabbare och jag hade klarat det på prick 1 timma. Men jag är nöjd, min måltid var under 1.10 och det klara jag med råge. Totalt kom jag på 2895:e plats av 5750 kvinnor så det är ju någonstans i mitten och det är jag jävligt stolt över!
Nästa år blir det inder 1 timme!

Midnattsloppet 2009 avslutat

I spöregn sprang 21000 löpare 1 mil runt Södermalm. Det var en rätt maffig känsla när man kom till backen vid Sofia Kyrka och såg alla dessa grönklädda löpare kämpa sig upp för backen i mörkret i en allé av marschaller. Jag var så sen med att anmäla mig så jag hamnade i sista startgruppen jag sprang om en massa så jag kom i mål på ungefär den tid som de i startgrupp 5 skulle få. Jag vet int exakt men jag tror att jag fick ganska exakt 1 timme, vilket jag är otroligt nöjd med!

Jag kom hem vid halv 1, helt dyblöt och har sovit som en stock hela natten:D

I´m of to midnattsloppet now!

Nu drar jag om bara ett par minuter:D Ska lämna mina saker hos morbror som har lampor där, skönt! IIIIHHH! Adrenalinet pumpar!

Nu drar jag:D

Spikmatta och ny hårfärg

Nu ska jag lägga mig och sova en stund på spikmattan och hoppas att värken i hälsenan försvinner för jag har ingen lust att springa med en molande hälsena. Men spikmattan har ju gjort under för mamsens hälsena så förhoppningsvis läker den min med:D


Spikmattan, årets hälsotrend. Den är super skön (när man väl har vant sig ;))


Slänger även upp en bild på nya hårfärgen:D Mumma.. den e så snygg!

Tagga tagga!

Tagga inför midnatssloppet ikväll! Kollade på banskissen som tydligen ändrats lite och den nya verkade sååååå mycket längre! PANIK! Och mina snälla föräldrar är inte där och peppar, nej för dom ska ut på landet och parta, blä på er! Och Davidoff han måste jobba, så jag blir ensam....

Nej usch, ska inte tänka på det nu. Ska istället fokusera på min supersnygga hårfärg och det faktum att jag ska ge mig iväg till Västermalmsgallerian för lite shoooooping ;)

"Jag är ingen himla ponny!"

Fredagsmys på balkongen i sällskap med Emelie, cider och cigg. Först åt vi middag på Mamadou och efter det tog vi en sväng förbi ICA för att inhandla vårt fredags "godis", måste ju säga att tjejen i kassan hade ju nollkoll:P Hahah hon glömde ta betalt av kunden innan och hon glömde att legga oss.
Nu är jag sjukt trött och ska sova lääääänge imorgon, shoppa lite och sedan kl 22.40 ska jag springa midnattsloppet! Wii! Hämtade ut min tröja och mitt chip idag så nu är jag fit for fight:D

Kat De Luna @ Café Opera

Tänkte först inte dra ut igår kväll men vid 21.00 ringde Julia och lättövertalad som jag är så klädde jag snabbt på mig, sminkade mig och drog hem till henne. Vi mötte upp Marie och drog oss mot Café Opera. Före i kön, plåtade på "röda mattan", köpte grymma drinkar och hämtade våra V.I.P pass. Sedan var det dansgolvet som gällde ;)
Sista delen av kvällen spenderades som V.I.P i närheten av Kat De Luna.
Men nu idag får jag betala priset av ännu en sen natt och tidig morgon... bläääää!!! Jag vill sova tills jag vaknar!

Imorgon är det mattekurs och jobb som gäller:D



Arg som in i tusan!

Jävla regering!!!!!!! Jag är så jävla arg just nu! Jag hade verkligen verkligen verkligen sett fram emot att göra lumpen, att få en riktig utmaning och bevisa för mig själv att jag är jävligt tuff! (fast det vet jag iof redan). Men nej, nu är alla planer grusade eftersom denna dumma regering har bestämt sig för att ta bort värnplikten.
Jahap... skit kul...

Vattenskidor är fullkomligt lycka!

Jobbade mellan 06.30 - 13.00 idag och vi var helt övertrötta och garvade mest hela tiden. Jag lyckades ha sönder dammsugaren och Nicole hade väldigt kul med att påpeka att jag inte kan suga och när Marcus skulle "laga" den sa han att "han inte får upp den" och efter det låg jag och Nicole på golvet och grät så vi nästan skrattade:P

Efter jobbet rusade jag ut till landet för att njuta av solen en sista gång. Kommer ner till bryggan där alla ligger och ser att vattenskid båtan är framme vilket bara kan betyda en sak! VATTENSKIDOR!!! Lycka, har inte åkt på 2 år och efter att Henke åkt så fick jag äntligen efter all väntan åka!
Var först livrädd att jag skulle glömt hur man gör och att jag skulle trilla så fort jag släppte skidan men det gick super, har nog aldrig kört så bra slalom NÅGONSIN! MEN, herregud vad musklerna värkte efter bara 2 varv! Föll en gång och bestämde mig för att köra ett sista varv men det var helt lönlöst eftersom jag var tvungnen att lägga all energi på att orka hålla mig uppe. Avslutade med en fin vurpa 2 meter från bryggan:P Efteråt låg jag och Henke och dåsade i solen, helt möra i kroppen och nu sitter jag med blåmärken längs höger benet av vattnet som sprutade upp. Men det är lycka!


It made my day, or rather MY LIFE!

Josefin firades med pompa och ståt i fredags, Middag på Vapiano sedan drog vi till Trädgården. Jag blev total såld på det stället!! Sååå sjukt härligt ställe, super stämmning, härliga människor och det allra allra ALLRA bästa.... Okej det är en ganska lång historia men det är så att i en affär i Gallerian jobbar en kille som är såååååååå SÖT!! Asså jag skojar inte till och med min mamma tycker att han är super duper söt! Så jag brukar gaaaanska ofta gå in i den affären bara för att få se en skymt av denna otrolgit gulliga kille... Så tillbaka till fredagen då.
Vi kommer in på Trädgården, köper öl och så vänder jag mig om och VEM SER JAG?!!! Jo denna kille, jag trodde jag skulle svimma på fläcken!!
Lite senare sitter vi på en trappa och så vänder jag mig och ser att han sitter precis bakom, efter ett tag började Emelie tröttna på mitt "han e såååå söt!" och sa att jag borde säga det till han istället. Så jag tog ett djup andetag gick upp till han:
- Hej, jag har sett dig på ** och jag måste säga att jag tycker du är så otroligt söt!
- Haha, tack:) Jag tror faktiskt att jag känner igen dig..
Hmm.. alla mina besök har kanske lämnat ett intryck iaf:P
Lite senare när han ska dra klappar han mig på huvudet och säger:
- Jag ska dra nu men vi ses..
IIIIIH!!! Det där gjorde min kväll och mitt liv!!!! (har bestämt mig för att gifta mig med han:P haha)
VId 02.00 var vi framme vid White Room där vi festade till soluppgången och jag träffa en rätt skön göteborgare (blir det inte sötnosen så lär jag gifta mig med en GBG:are)
Vid 05.30 stöp jag i säng och sedan upp 09.00 för att dra till landet och sola:D

Sommaridyll

Hemma i stan igen efter 5 underbara dagar på mitt landställe och ute på Korsö på Annas landställe. Jag fick verkligen slite för ledigheten med 2,5 timmars sömn innan söndagens jobbpass men jag överlevde och åkte ut till landet där jag och Memmlan åkte hot dog. Sedan spenderade jag 2 dagar halvsovandes på bryggan och med intensiva springpass på kvällarna (sprang 10 km och cyklande sedan 5 km, triathlon here I come). I onsdags var vi 5 tjejer som åkte ut till Korsö och spendare två underbara dagar på Annas land. Sol, bad, bastu, mer sol och mer bad! Sommar när den är som allra bäst!

Ikväll är det Trädgården och White Room som gäller eftersom vi ska fira Josefin som fyllde stort i onsdags!!! GRATTIS!

Början på slutet, eller slutet på början?

Livet (= jobbet) blir såååå mycket enklare Når man får ta han om buffen. Tiden bara flyger iväg och VIPS så va kl 11.00 och frukosten stängdes och sedan var kl helt plötsligt 13.00 och jag släpade mig hem, tilll gymmet och har för ovanlighetens skalle integ ägnat flera panikartade timmar med Att Klà mig. Nepp, idag var valet självklart: Svarta jeans, svart top med djuprygg och Höga klackar. Lite härligt rockigt sådär: D

Känns som Att nu går man in i en ny fas, nämligen början på Slutet ... eller kanske Slutet på början. 3an nalkas om knappa 2 veckor och efter det är det raka spåret ut i det riktiga livet. Läskig tanke: S!

Något är fel¨på min dator så allt stavas fel när man sparar inläggen så det är inte jag som inte kan stava:P

RSS 2.0