Tappat orken

Har helt tappat orken de senaste dagarna. Jag vet inte om det är det nya hemska schemat med föreläsningar 08.00 varje jävla morgon eller om det är spänningen från tentan som släppt men sjukt trött är jag iallafall. Efter lunchen med mannen han jag knappt hem innan jag tvär somna i soffan i 4 timmar. Skönt men jobbigt att vakna . . Efter middag och Gossip Girl pälsade jag på mig ordentligt för en lång, skön och jävligt kall springtur. Kroppen mådde prima av det vill jag lova! Lite dåligt samvete har jag för att jag skippade spexmötet men just nu finns ingen ork i min kropp för sådana åtaganden, kanske låter skumt men det är så jag fungerar.

Imorgon väntar 4 timmar i skolan, sen ska jag hem och läsa i min Finance bok och repetera International economics. Kuuuul . . .

Tvättat

Har nu besökt tvättstugan för första gången på hmm 4 veckor:P hehe körde en turktvätt för någon vecka sedan då underkläderna var slut men idag så var det verkligen kris! Som tur var fanns det tvätttid ledig så jag släpade med skiten ner och fick det gjort. YAY!
Och i sann Mikaela-anda hänger jag upp det mesta men låter strumpor, BH:s och trosor ligga kvar på golvet och torka. Super smidigt! Så är det bara att gå och plocka när det har torkat eller när man behöver ;)
Nu hoppas jag bara att mina träningskläder hinner torka för ikväll ska jag till gymmet! Blev bara två stycken powerwalks förra veckan eftersom jag mådde skit men nu har jag nya krafter så nu ska jag köra igång på nytt! Tror min kropp mådde ytterst bra av att få vila ut sig en vecka då allt annat var galet stressigt.

Lördag

Den ihållande huvudvärken har byts ut mot attacker som gör att jag fortast möjligt måste lägga mig ned. . sådär lagom kul. Men det hindrade mig inte från att ta mig ut i snöstormen på en 50 minuter lång powerwalk. Kylan bet i låren, snön virvlade så ja knappt såg något och vinden bet i kinderna men härligt var det och grymt uppiggande för hela kroppen!
Nu ska jag äta lite lunch, ta ett varmt bad och sen spexa loss!

Hej hopp svågerpolitik!

Tentan är över men min huvudvärk är värre än någonsin. Har släppt till viss del men usch så hemskt det var för ett par timmar sedan, knappt så att jag kunde stå:( Men nu är jag uppe och skuttar.
Håller på med att grädda mina lussebullar så om kanske bara en halvtimme ska jag ha årets första lussebullsfika... med mig själv.. Haha! Men pojken min är bakis efter sitt tentafirande så han ligger hemma hos sig och jag mår ju inte direkt prima heller så det kanske är bästa ifall både får krya på sig lite.
Har även hunnit storstäda köket :P Passade på när bullarna jäste och for runt som en galning!

Hej hopp svågerpolitik är något jag måste få sagt idag! Hej hopp för ärliga chanser och fjantiga männsikor! Ett sista hej hopp innan jag lämnar det!


Snart är det över!

De senaste veckorna har varit grymt jobbiga och utmattande! Har spenderat hela dagar med att plugga som en galning och när jag väl kommit hem och slappnat av har jag mått skit! Har inte orkat träna, har knappt orkat äta och jag har sovit hur mycket som helst. Men efter idag är det ÖVER! FY FAN VAD GRYMT!
Det kommer kännas helt underbart att få slippa tänka på jobbiga tentor och äcklig makroekonomi på hur länge som helst! Eftersom jag inte orkat träna denna vecka funderar jag på att "fira" att tentan är över med ett härligt pass på gymmet efteråt:D

Nu ska jag bara våndas ett par timmar till här hemma innan jag ska bege mig.  . .  IIIIH!

Det lider mot jul

Vaknar upp, blickar ut genom fönstret och ser att en decimeter nysnö fallit under natten! Vilken skillnad från gårdagens gråa, tåkiga väder! Även om det är mulet så är det så otroligt mycket ljusare idag tackvare snön!
Jag har mycket mer energi efter en god natts sömn och är riktigt taggad på att ta mig till gymmet ikväll och pumpa!!! Har även en massa ny energi för att orka med ännu en pluggdag och jag vet att jag kommer klara tentan! YES!
Imorgon ska jag även till frissan och göra mig av med skatboet på huvudet och bli vinterfin! Underbart!
Till helgen väntar mängder av fest, adventsmys och lussebullsbak!
Snart är julen här!!!

VILL INTE MER!!!

Är för trött för att träna
Är för trött för att äta
Vill bara att tentan ska vara över och att julen ska vara här!!!

Dagens

TJM intervjun igår gick bra, fick en spexmästare emeritus som intervjuare så det var ju lite av en fördel;) Efter begav mig till gymmet, snabbt hem för att duscha och sedan bussen till Staffanstorp för lite bus med pojken min:)
Idag har jag mumsat lunch på malmös med Anna och pluggat som en galning med Maria, Sarah och Lina och faktiskt jag börjar se ljuset i tunneln.. Det finns kansk en liten chans att jag klarar denna tenta!! IHH!
Nu har jag förtjänat en paus, efter pausen blir det spinning och gym och sen hem och repetera två kapitel innan jag känner mig nöjd!


Tjänstemanna intervju

Nu ska vi se här... Fredags vart det omtenta och jag håller tummarna för att det gick alldeles utmärkt! På natten vid 01.00 kom den fina mannen hit och kröp ner bredvid mig i sängen. Igår spenderade vi halva dagen med att storbråka! Japp ni hörde rätt innan vi insåg att det var sjukt dumt så då blev vi sams:D Satt efter det och mös lite innan han skulle hem.
Eftersom det inte blev något plugg igår måste jag plugga EXTRA mycket idag! Har lovat mig själv att hinna med mer än massor innan jag ska ta mig ner till Göteborgs för tjänstemanna intervjun. Då vår käre spexmaster ska göra sitt sista spex har jag bestämt mig för att ta över efter han. För att bli tjänsteman ska man genomgå en intervju där en valberedning bestående av "hemliga göteborgare" sedan avgör om man är en passande kanditat. Har förhoppningsvis blivit rekommenderad av the spexmasters men man vet ju aldrig ;)


Hej mitt vinterland!



Vaknar upp till ett vintervitt Lund och känner hur julen saktar närmar sig. Filar på min önskelista och drömmer om nybakta lussebullar, pepparkakor, doften av chai-te i sällskap med den bästa av de bästa: Filippa.
Snart vankas det tenta men fram tills dess ska jag bara njuta av allt och inget!

Torsdagslyx!

Njuter av att mannen lagar torsdagsmiddag och förhör mig på min kommande mikrotenta. Ska senare bege mig mot gymmet för en ordentlig genomgång av benen, magen och flåset. Imorgonbitti vankas powerwalk och pilates samt tagg inför en fem timmars tenta och en helg fylld av makroplugg.

Men nu ska jag fortsätta titta på min kökshora;)

The nörd is here!

En utomjording har tagit befästning i min kropp. Sedan i lördags har jag pluggat non-stop (och nej söndagen räknas inte eftersom jag var baaaakis) och idag blir inget undantag! Jag ska klämma in det sist av mikron i hjärnan så att jag klarar tentahelvetet imorgon och kan fokusera på makron! Min nördkarriär slutar nämligen inte efter tentan imorgon utan den kommer fortsätta hela helgen och nästa vecka fram till makrotentan! Men efter det ska jag njuuuta och chillaxa en vecka innan jag sätter igång igen!


Måndag

Det blev ingen lugn utgång i lördags... Det blev en vild och GALEN utgång! Sweet! Dock mådde man som man förtjänande på söndagen så jag spenderade dagen med den där underbara killen som har stulit mitt hjärta! Senare på dagen åkte han hem, jag promenera ner till Mårtenstorget där min cykel blev kvar efter lördagens galaj på Malmös, in på Coop för lite frukostmat och sen hem då jag total deppa ihop av hemlängtan och hat mot att bo själv.
Sen kom han tillbaka och fick en gråtandes Mikaela som sällskap innan vi somnade. Idag har jag gjort ett roligt besök på UM och sen fortsatt mitt pluggande!

Fredag och lördag!

Igår kväll tog jag bussen (ensam) ut till Staffanstorp för att möta upp min man, men av någon anledning så kliver jag av bussen för tidigt och står ensam i ett mörkt, ödsligt STAFFANSTORP. NO FUN!! Till slut ser jag att han kommer gående, lättnad!
En mysig kväll blev det och jag somnade i hans famn och sov hela natten som en stock! Mys!
Imorse fick jag skjuts hem och har sedan 12.00 suttit på Mondo med Sarah och RÅPLUGGAT mikroekonomi! Ikväll blir det en oplanerad utgång och imorgon kör vi ett nytt ryck med mikron!

SNARK!

Kände för att vara ensam inatt. . . Kände mig allmänt nere . . . 
Saker och ting slutar aldrig att förvåna en, jag ändras, människor ändras. Inget är sig likt.
Fick lite nyheter igår som å ena sidan var sjukt kul men å andra sidan mindre kul. Inget är bekräftat men jag har mina misstankar. Blir det bekräftat är det inte bara mig det kommer att gå ut över, en person som jag håller kär kommer även han att drabbas men han är förberedd.

Insåg även andra saker igår kväll. Det slog mig i huvudet och gjorde mig jävligt irriterad! BLÄ!!

Inte blir dte bättre av att det har stormat hela natten, himlen är bly grå och en 5 timmar lång skoldag väntar . . SNARK!!!

Säg OH AH!

Varför ska man alltid på fyllan showa hur vig man är? Okej denna gång blev jag i och för sig ombedd att visa mina talanger och nu ligger beviset upp på Facebook!

Glad i hatten och full som en kastrull!
Säg Oh Ah GA BAL
Säg Oh Ah GA BAL!

Duktigt Bredbandsbolaget!

Wiho! Bredbandsbolget har äntligen fått igång bredbandet i fastigheten (det tog bara 24 timmar att leta upp fastighetsskötarens nummer som finns uppsatt i porten . . . här jobbar vi snabbt) och jag får äntligen besöka facebook!
Nu borde jag vara påväg ner till staden för att möta upp min man för en liten fika men jag sitter ju här, knasigt!

Ciao!

Måndagkväll

Trodde aldrig jag skulle ta mig till gymmet men iväg kom jag och där mötte jag en lika trött och förvånad Elias (båda var överens om att det var ett mirakel att vi var där). Har nu duschat och ätit lite, skrivit klart en del till Irland arbetet och väntar på att killen ska komma och pussa på hela mig! MUMMA!

Vraket lever (så gott som)

Det blev ingen lunch för min del. Vaknade efter 3 timmars sömn och var fortfarande stupfull! Haha så jävla kul!Hade världens jävla halsont (som en mini tennisboll i halsen) och absolut ingen röst. Med andra var jag ett riktigt VRAK! Så vraket hoppade in i duschen, tvingade hit sin kille och låg sen och flummade loss i sängen med han tills bakfyllan satte in. Då köpte vi hem MAX och sedan åkte vi hem till han där vi (okej då, han) lagade tack-öös (skånska för tacos) och sedan tvingade jag han att kolla på Ensam Mamma Söker:D Efter det blev det en väldans massa myspys innan vi somnade. Vaknade av att han inte kunde sova, hoppade på en buss hem till mig, somnade om, vaknade, åt lunch, pluggade och nu gör jag en tidig middag och efter det väntar gymmet mer plugg och sen en massa mys med tha man!


Hemkommen söndagmorgon, full och glad!

Spexsexa

Mer spexsexa, Isn't she lovley med våra lovley killar!

Spexet är över nu väntar SEXA!

Tagga för spex!

SPEXXXXXXXXXXXX!

Japp, jag har traskat hem i min balklänning och nu väntar TVÅ timmars sömn innan jag ska upp och KÖRA IGEN!
Kvällen har varit magisk och jag är magiskt onykter! Men JAG SAA!!!!!

SPEX
ERT SPEX ÄR HÄR!
SUPA, DANSA, KNULLA
DET ÄR VÅRT BEGÄR
JAG SA SPEX
ERT SPEX ÄR HÄR
VILL NI HA EN DEL AV OSS SÅ BENEN ISÄR!
JAG SA SPEX!

Soundcheck: Check!

Soundchecket var KAOS! Alla mickar var inte framme och i slutet bröt det ut ett mina tjaffs om vem/vilka ska ha mick på Dynamite. Som det ser ut nu ska jag och min käreste (Erik) dela mick vilket ser jävligt kul eftersom han är 2 meter lång och måste stå på huk bredvid lilla jag:P Haha hoppas det kan lösa sig för det var verkligen inte det bekvämaste vill jag lova.

Nu ska jag kränga red bull och tagga till!

Träningen avklarad

Nu är 50 minuters PW:n och pilate avklarad så nu väntar duschen och lite kroppspiffing (är det ens ett ord) innan jag ska cykla ner AF borgen för soundcheck och matinhandling och sen hem igen för smink och hår och sådana tjejsaker ;) Frågan är bara HUR? jag ska sminka mig. . . I-landsproblem? Japp!


GA Bal på ingång!

Japp då är det dagen D, dagen som vi väntat på, övat inför och taggat till. Det är GA bal och GA spex! Är redan uppe trots att jag borde ta  vara på de få timmar sömn jag kommer få i helgen men jag måste även ta vara på de träningstimmar jag får. Så jag är klädd för en PW med efterföljande pilates och ska bara få i mig lite frulle innan jag beger mig ut i regnet . . . Mmmm!

Igår kväll då, han kom hit och allt var underbart! Han är en person som aldrig slutar att förvåna en, tror ni inte att mäniskan räcker fram ett paket från Victorias Secret till mig och tror ni inte att han har lyckats gissa helt rätt på både storlek och modell och tror ni inte att det var SJUKT SNYGGA underkläder jag fick! Men å andra sidan, det var ju självklart att han har haft sitt lilla roliga i det stora landet i väst . . JAPP! Ni läste rätt. Människan har haft mage att skriva till mig att han saknar mig och blabla men inte kunnat hålla händerna i styr . . Tack för respekten.
När  vi efter många om och men äntligen bestämmer oss för att ni är det vi två så säger han helt plötsligt att det är ok ifall jag skulle råka hålla på med någon annan. Ehh?! Nej det är allt annat än okej!

GA GA Ikväll är du den jag ska HA HA HA HA!

Idag var sista repet inför GA balen och tillskillnad från i onsdags var alla as pepp (även om vissa även var sjuukt bakis) och det gick TOPPEN! Vi skrattade, flamsade och gullade precis som det ska vara med spexxi :D
Efteråt sprang jag, Jossan och Anna in på Konsum då godis cravinget satte in, vi gjorde även upp planer inför morgondagen (med planer menar jag då såklart hur mycket alkohol bör förtäras innan GA och hur vi ska överleva att gå på förfest 08.00 på söndagmorgon) det tuffa livet som student med andra ord;)

Nu sitter jag i min lilla lya och väntar in en speciell person som bör anlända om ganska exakt 1 minut . . .

Tick tack. Tick Tack . . .

Yrsel och ryggont

Min ryggvärk är tillbaka så nu vaggar jag fram som en 80 åring . . Japp! Det känns ju toppen . .
Drabbades av yrsel på gymmet så den tänkta ben och magträningen efter spinningen blev bara ben och magen är alltså uppskjuten till imorgon bitti efter min PW. Upp till bevis nu Mikkan! Kl 07.00 när alarmet ringer SKA du ut på en promis!

På väg i rätt riktning

Efter tvättningen ringde jag hem till mami och ventilerade lite :P Ibland är det skönt att ha någon att bara ösa ut allt på, allt som stör och irriterar får komma ur käften innan det blir för mycket. Det var nära att jag blev riktigt irriterad igår på mötet, råkade ryta till men bad sedan om ursäkt och förklarade att jag just nu har för mycket som växer på mina axlar . .
Dock börjar lasten äntligen att minska, har gjort klart andra excel-övningen och även kompletteringen på den första, har börjat komma ifatt med läsningen och om jag läser någon timma efter träningen kan jag nog vara nära att ligga i fas vilket är SJUKT SKÖNT! Nu gäller det bara att börja med instuderingsfrågorna så att jag verkligen förstår allting!

Ska strax bege mig på ett dubbelpass på gymmet, först spinning och sedan in i gymmet för ben och mage. Funderar på att ta mig ett morgonpass imorgon också då jag inte hinner träna på eftermiddagen/kvällen för då väntar ett låååååååångt spexmöte och sedan ska jag ÄNTLIGEN!!! få träffa han! Imorgon kommer han hem efter 2långa ensamma veckor! WEEI!
Sen hoppas jag även kunna klämma in ett träningspass på lördagen också antingen innan eller efter soundchecket i AF för på kvällen är det GA GA!

Clean clothes :D

Medan tvätten tvättas nere i tvättstugan slängde jag i mig lite Paulun pastawok så nu har jag ont i magen . .  ajaj:( men jag får iallafall rena kläder det är ju bra :D
Nu är nog tvätten klar så det är bara att kila ner igen och hämta upp den och sedan försöka finna ställen att hänga upp alltsammans på.

En helt vanlig dag

Tralalala eftersom jag inte har någon cykel måste jag GÅ till skolan, tralalala vad jag inte är taggad för det.
Satt i en timme igår och skrev om Irland, fick ihop nästan en sida, jävligt effektivt måste jag säga! I eftermiddag ska jag varva plugg med en tur ner i tvättstugan och en svängom med dammsugaren och moppen! En helt vanlig tisdag i vuxenlivet helt enkelt:D

Effektiv måndag

Gårdagskvällen började dåligt och slutade i katastrof!! Efter att ha blivit pressad till min gräns på spexmötet fann jag att några HORUNGAR skurit sönder mina cykeldäck. . Jag var så arg och upprörd att jag kunde ha satt mig på gatan och aldrig mer rest mig! Tårarna bara rann hela vägen och väl hemma poppade jag popcorn för jag tyckte så jävla synd om mig själv! Och med tanke på att jag inte ätit någon middag och endast en sallad till lunch hade jag nada energi i kroppen.

Skippade föreläsningen idag och satt hemma hela dagen och pluggade. Tog allra först en PW ner till cykelaffären där jag lämnade in min cykel, sprang sen hem och gjorde lite pilatesövningar innan jag kastade mig på skolarbetet och JÄVLAR vad effektiv jag var! Halva diskussionsuppgiften är klar, på excel-övningen återstår en graf och jag har svarat på instuderingsfrågor till 4 kapitel i läroboken! Creed till mig! Har även hunnit med ett 4 timmar långt spexmöte och en snabb vända inne på gymmet där bröst, biceps, triceps och axlar har pumpats!
Dock återstår fortfarande att skriva om Irlands tillväxt som MÅSTE vara klart imorgon . . . Ska bara få maten klar sen ska jag sätta mig och fortsätta plugga.

RSS 2.0