Att vara lycklig!

Galet underbart med att långt, varmt bad tillsammans med Gossip Girl. Är fortfarande lite nere men jag ska försöka att rycka upp mig. Har ju faktiskt otroligt mycket att vara lycklig över! Det är mösspåtagning imorgon och lite mer än månad till studenten, jag har träffat en person som får fram det absolut bästa ur mig och får mig att vilja vara en snäll människa och sommaren och hela min framtid väntar runt hörnet!


Isprinsessan vill gå i ide

Var då på årets första skiva igår på Pure. Den var helt ok, sällskapet var klart bättre än själva skivan!
Idag har varit en riktigt seg dag i skolan, mest suttit och rullat tummarna. Flydde från en otroligt seg naturkunskapslektion då jag inte pallade med bebis nivån längre. SUCK! Har spenderat eftermiddagen och kvällen med att sova, kolla The Hills och träna.
Men nu väntar ett långt härligt bad och lite egen tid. Är för tillfället lite ledsen :(


Temat var "Kom som en film"
Vi var Lilla My och Disneys Isprinsessan


Underbart under!

Gudomliga underkläder har jag fått hem idag ifrån dalala.se! Frågan är om det ens kan kallas underkläder, konst vore ett bättre ord! 
Ingen tvekan om vad som kommer bäras under nästa gång jag träffar mannen.
Ett beroende, men ett hälsosamt sådant!

35 kg!

Pumpade hårt på gymmet! Maxade 35 kg i bänkpress, jag är så grym! Kanske, kanske kommer jag upp i 40 kg innan sommaren:D Då blir jag glad och kan skryta lite inför han som mobbar mig för mina icke existerande muskler:P
Efteråt blev det 16 minuter i solariet. Najs!

Välkommen pollen!

Jahap då var pollensäsongen igång vilket betyder att jag blir trött ungefär hela tiden, hela dagen, varje dag. Rätt segt. Men det börjar se fint ut på träden:D
Har haft två toppen dagar:) Igår vart det bara massa gos och idag åkte vi till Täby C där både körde lite impulsshopping (köpte efter mycket tjat 2 tajta linnen... men jag vet inte...), suttit på SU och svettats i solen och sedan en snabbis i skolan för att ta närvaro och sedan smita så fort vår mentor vände ryggen till:P Hahah
Det är så sjukt skönt för efter Sam provet och CEA imorgon är det så gått som slut på plugg! Fuck YEAH!

Var lite busig idag och provade klänningen tillsammans med mössan men upptäckte till min FASA att klänningen har blivit förstor(!) QUE?

Tråkmånsen

Lillgrisen kom iväg till gymmet och där körde jag ben, mage och biceps för fulla muggar. Japp japp! Duktig flicka. Men nu är jag hungrig och sitter och väntar på middag. Får se hur jag gör med skivan ikväll. Kanske är jag väärldens tråkigaste  men jag känner verkligen zero sug på att gå ut och dansa. Hade det däremot handlar om att chilla på an uteservering hade jag ställt mig annorlunda i frågan:P Jag vet, jag vet jag ÄR en tråkmåns.


Produktiv dag

Känner mig som en riktig jävla no-lifer. Sitter vid min jävla dator och stirrar in i skärmen samtidigt som August Burns Red skriker för fullt i mina högtalare. Vad har jag gjort under denna dag? Solat knappa timmen, läst natur (typ det enda som varit värt), målat naglarna och shoppat massa underkläder på nätet. Ha!
Men nu har jag återgått till att stirra in i min skärm och se min mage växa. Produktivt? Japp!

Kommer inte på någon rubrik

Filmen igår så fruktansvärd. Jag vill inte ens tänka på den, den fick mig att må så dåligt. Jag kan inte beskriva smärtan i filmen och den smärta jag kände. Och det som gör det ännu värre är att detta händer hela tiden. Jag orkar inte beskriva mer, men se den för er egen skull och för alla de kvinnor som blivit offer för detta förskräckliga!

Idag måste det pluggas, BLÄ! Ska göra samma som igår, ta med mig skiten ut på balkongen och slå två flugor i en smäll. Om jag fick som jag ville ikväll skulle jag inte alls gå på någon himla skiva, nej nej. Ska skulle göra något heeeelt annat:P haha

Bounce, Mamadou och filmmys

Tänk att det kan vara så skönt att bara vara hemma och bara vara:D Har varit på Bounce med familjen sen köpte mami, papi och jag med hos mat från Mamadou MUMS och hyrde lite filmer. En riktig toppen dag/kväll.
Blev lite impulsiv efter att jag hade duschat så jag får se om jag blir godkänd av mannen ;) haha
Nu vill jag bara få min lön i maj så att jag kan boka en tid för en ny tattooo!:D Weei! Och ta en sväng förbi Chris för att bli lite vårsnygg i håret.

Nu ska jag se Soroya M.
Ha en bra natt, I will:D

Sunbeam

Sådär då har man vaknat och yayy det är sool! Det betyder balkongen och bikini;) Haha desperat att bli brun till studenten. Min hand ser helt förskräckligt ut. Lyckades med konsten att få kokhett kaffe på den igår. Ett tips! Nys inte med handen under kaffemaskinen, det kan gå illa.. riktigt illa.

Har lite mysigt plugg som väntar och ett besök på gymmet som jag MÅSTE ta tag i. Träningen igår blev av olika anledningar inte av, så idag kör jag all-in!
Är sugen på att hehe vara lite impulsiv idag och göra en grej jag prata om i torsdags och sedn gå och fixa en annan grej.. eller det går dock inte eftersom det är lördag men det blir på torsdag. :D Weeei

Stabilt

Jobb idag med. Men tillskillnad från sist susade tiden förbi och vi hade sjukt kul! Kvällen avslutades med drinkar och vin i baren och det är en lagom stabil hand som skriver just nu:P

Peace OUT!


Våren är här! Eller?

Otroligt seg kväll på jobbet. Trodde klockan skulle vara minst 21.00 men då var den 18.30, urk!
Nu är P-100 inlämnat, hur underbart som helst!
Tyckte att det var väldigt vårigt imorse så jag klädde mig i den tunnaste jackan jag kunde finna och ballerinas, vilket jag fick ångra grovt då jag satt och frös häcken av mig på en uteservering. Våren är kanske inte riktigt här än:P

Redan klar?

Och jag som trodde att jag hade att göra med skolarbete åtminstonde fram till klockan 22.00 men icke sa nicke. Jag har varit klar en bra stund nu och nu börjar jag bli rastlös! Skulle i och för sig kunna plugga matte, eller snarare jag måste, men trååååkigt! Ska jag kanske ut och springa? Jo jag tror nog faktiskt att jag ska det:D

Something old and something new

Har nu tryckt in ytterliggare ett par jeans, tre toppar och en kjol i min redan överfyllda garderob. För att slippa hänga dubbelt på mina galgar går jag titt som tätt och snor galgar ur mammas, pappas eller syrrans garderober men trots det så hänger det 3 eller 4 plagg på en hel del galgar:P Haha jag gillar verkligen kläder:D
Skulle inte banga på en walk-in-closet om man säger så;)

Ooo just det!! Låg på balkongen i nästan 2 timmar och jag har världens bikinilinjer;)

100 kg lättare!

Det är ny dag:D Och saker känns 100 kg lättare:D När jag tittar ut på trädet utanför mitt fönster ser jag att löven bara är dagar från att slå ut:D Mmm
Jobbet igår gick bra, snodde med mig lite extra dricks hem för det fanns ju inget från i tisdags:( Spenderade nästan 3 timmar i telefon med C, underbart! På tisdag ska vi ses igen, att säga att jag längtar skulle vara att en ytterst dålig förklaring:P Nu ska jag ta med mig mitt papper med stilfigurer och lägga mig på balkongen och stärka mina bikinilinjer ;)

Det glada 80-talet


Natten gick i 80-talets tecken, i alla fall för min del.

Många ögonbryn höjdes då vår ålder kom upp på tapeten, men som bilden ovan visar så var det kanske inte så konstigt. Dessa två små flickor borde legat i sängen tidigt.


Vårens första springrunda:D

Har nu gjort mig redo att dra till jobbet. Otroligt otaggad på det men pengar är alltid välkommet:D
Fick ryck efter att jag gått upp och kände att jag behövde lufta både lungorna och hjärnan så jag drog på mig löparskorna och tog en springtur. Men vad sjutto har hänt med konditionen? Pustväck!:P Sprang knappa halvmilen men var helt finito efter:P Måste börja springa mer! Det får bli vårens "måste", ett löppass i veckan. Måste ju orka med Midnattsloppet i år också;)

Men min jävla aptit har inte kommit tillbaka:( Försökte äta lite pasta från igår men jag tröttna efter bara några tuggor.. det här känns verkligen inte bra...


Nostalgi!!

Åhh! det måste vara fler än jag som älskade den här låten när den kom 2003!! Haha började nynna på den i torsdags tror jag det var och nu har jag knarkat den sen dess:P Den är ju hur bra som helst! Kommer ihåg att vi gjorde en koreografi till den i showcase, mmm det var tider det:D



Stacie Orrico - Stuck

Hjärtats frispel

Herregud! Har ni någonsin haft känslan av att ert hjärta bankar så hårt att du befarar att det ska hoppa ur bröstkorgen? Precis så känns det nu, fast 100 gånger värre! Såhär nervös och skakig har jag inte varit på en evighet! Jag vet inte vad jag ska göra, sitter och hoppa upp och ner på stolen, magen känns som om den ska vändas utochin och hjärtat har fått frispel! Nu närmar det sig med stormsteg och jag är nästan gråtfärdig av rädsla och nervositet!!
Jag måste ut och göra något, röra på mig, få pulsen att lugna ner sig innan jag får en stroke!

Välbehövligt!

Nyss hemkommen från en välbehövlig tripp in i Stockholms pulserande nattliv. Välbehövligt är verkligen ordet. Dansa, flörta, le och skratta. I was born for it!
En cider var det enda jag förtärde i alkoholväg och trots det så kickar ett jävla illamående in. Knasigt:P

Vad hände med endorfinet?

Jag blev helt snurrig och slut av det lilla träningspasset.. Känner mig helt slut igen och funderar på att sova en stund till... Jag är så trött! Inga endorfiner eller adrenalinkickar av träningen idag.

Looking forward too

Blä, tredje dagen som jag inte orkar göra något. Att jag ens kom upp igår, tog en dusch och faktiskt fick lite frisk luft måste ses som ett under:P Mår fortfarande pyton.. Blä!
Men ikväll ska jag rycka upp mig, eller snarare nu under eftermiddagen för jag MÅSTE MÅSTE verkligen fixa klart lite skolarbete, eller jag måste egentligen inte än men det är skönt att ha det ur vägen liksom.
Är äckligt otaggad på att jobba imorgon. Jag vill börja mitt nya jobb nu! Jag tror min sommar kommer bli rätt såå... händelserik;) Ett stort gäng mellan 19-26 på en ö, en hel sommar. Saker kommer att bli hel crazy!!!!
Egentligen är saker och ting inte så farligt. Det blir bra. Tror du inte det?

Jag vill inte, tänker inte, kommer inte, SKA INTE!

 

Vad hände med det du sa och det du lovade?
Jag vill inte förlora dig.


Nu börjar det

Nu har jag gjort, första steget in i vuxenlivet. Jag har sökt till högskolan.
WOW
Nu börjar livet på riktigt

Livet är kort, och det är här för att levas

Jag har funderat på att skaffa en ny tatuering nu ett tag. Skulle vilja ha något som representerar att jag nu efter studenten kliver ut i det riktiga livet, alltså någon form av citat eller ord som handlar om hur livet alltid fortsätter oavsett vad som händer. Och nu känns som den absolut bästa tiden, efter allt detta så behöver jag något permanent som påminner mig om att JAG alltid ska älska livet och framförallt älska mig själv.

"Livet fortsätter inom dig och utan dig"

"Livet är en tragedi fylld av glädje"

"Livet är nu"

Uteserverings mys

Vårens första fika på en uteservering är nu avklarad! Hur myspys som helst. Emelie och jag pratade nonstop i nästan två timmar.
Innan dess vart det lite impulsshopping.


Vad hände?

Vad hände med mig? Det här är inte jag, jag har blivit allt jag alltid föraktat. No more tears.
Något jag har lärt mig under mina 19 långa år på denna jord är att allt, och jag menar verkligen ALLT ALLTID löser sig på bästa sätt.

Men det betyder inte att det gör ont som F A N !

Kan det vara så att klänningen är funnen? längst in i mammas garderob...

Mm det kan vara så att min studentklänning just nu hänger på min garderobsdörr... mmm.. Kan vara, kan vara.
En ledtråd: 60-tals fodral, mormor och med Mikaela skrivet över hela klänningen;)

Fy Fan Vad jag är bra!

FY F A N VAD SKÖNT! Mitt helvets engelska arbete är så gott som klart! Väntar bara på att få det rättat och sedan skickar jag in det och ord kan inte beskriva min lättnad, som jag har svettats över detta arbete.
Idag kom även studentmössan!!! Wiii!! Solen skiner och mössan här är, hur mer underbart kan det bli på en skala just nu? Två veckor kvar till mösspåtagning, lön på torsdag och engelskan klar plus ett MVG i religion;)
YES!

Helgen

Efter ett låångt jobbpass igår morse flydde jag hem till min man för en massa välbehövligt kel. Har legat i hans rum med persiennerna neddragna och tvn på konstant hela gårdagen men idag vågade vi oss ut i solen på en promenad. Nu väntar jag på att min lax ska bli färdig och sedan ska jag släpa mig själv till gymmet!
I promise;)

Butterflies

Hejsan pirret i magen, dig förväntade jag inte idag. Små fjärilar leker i min mage och i hela min kropp... Underbart! Nu blir det lunch på staden med mannen:D

Nu så;)

Nu lyckades jag! Fick fick in en guldring i helixen, dock tog det mycket kraft innan ringen ville hitta ut på andra sidan örat:P Lite yrsel och illamående föjde med på köpet men nu sitter den ring och ingen liten plupp:D Yay!

Crazy little thing called love

Det finns nog inget som kan höja och sedan direkt sänka som kärlek. Ena stunden känner man sig hög som ett hus och andra sekunden rinner tårarna...



Melissa Horn - Med ena foten utanför

Suns up!

Glöm det jag skrev igår, allt är bättre än någonsin! Jag vet precis vad allt har för mening och det är att få kännna sig såhär och vara kär:D
Sitter nu och väntar på att solen ska träffa balkongen för att se om det går att lägga sig en stund i solen utan frysa ihjäl. Fram till dess ska jag ägna mig åt lite NkB samt Engelska C, mumma;)

Whats the piont?

Sammanfattar precis hur jag känner nu. Vad är det för jävla mening med allt. DET sitter fortfarande kvar även om jag försöker skaka av mig det och jag vet inte längre hur jag ska vara. Allt känns bara fel.

Spinning

Gjorde misstaget att boka in spinning 11.45, men det kan kanske vara en bra start på dagen. Efter det hoppas jag att solen kommit fram så att jag inte fryser rumpan av mig på staden i mitt despereta sökande efter ett par jeans och lite bastoppar.
Ska forstätta njuta av min latte och leta lite mer kläder så jag slipper flänga runt som en idiot om ett par timmar.

Sjuklingar

Killen har blivit supersjuk och jag känner att min hals börjar att dumma sig.. mycket hångel, mycket krångel. Men nee nu vill jag verkligen inte bli sjuk igen.
Har glömt min kalender hemma hos han vilket suger.
Är för trött för att träna men tänker göra det ändå, men först. ENGELSKAN!

Detta fantastiska land!

Verkligen helt underbart att vakna upp, dra upp rullgardinen och se att det SNÖAR!
Seriöst! Har vi inte haft nog med snö den här vintern så det räcker och blir över?


Mig själv:D

För första gången på länge känner jag att det enda jag behöver är sömn och endast mig själv till sällskap. Lilla jag behöver ha en liten tankesmedja.

Söndag

Ben och mag pass på gymmet som följdes av ett litet cancerbesök (solariet) känner nämligen att jag måste hålla jämna steg med C. På vägen hem sprang jag in på ICA och fick med mig en väldans massa frukt, keso och chai te så det blev fruktsallad och chailatte framför Benjamin Buttons otroliga liv.
Tog en dusch och pluggpaus vilket resulterade i att religionen blev klar och inskickad:D Nu är det bara engelskan som gnager mig i rumpan.. aj aj..


Choklad

Lite jobb, Stockholm Ice, påskaftonsmys med min man på landet, mer mys hemma i staden och en förkylning som aldrig vill ge med sig. Kanske borde klä på mig ordentligt när jag ger mig ut för än är det ju inte direkt sommar. Eller helt enkelt införsaffa en snygg svart trench:D Mums

RSS 2.0