We are of to a great start

Jag måste erkänna att jag hade en jätte trevlig eftermiddag idag, tiden flög iväg och innan vi visste ordet av det var klockan halv 7 och båda var tvungna att rusa hem. Killen är helt olika alla andra killar jag träffat men jag tror att det kan vara positivt. Han är jätte söt och jätte trevlig så... jaa vi får se helt enkelt. Men utan att ta ut någon seger eller liknande i förskott så måste jag faktiskt våga säga att så här bra har det inte kännts på länge.. men det var en dejt, vi får se hur många fler det bli...

En lite kul sak som hände när vi satt i skola var att en tjej från tidningen Piraja kom fram till mig och intervjua och fota mig till nästa nummer som ska handla om gymnasievalet för år 9. Måste tipsa kusinen om att läsa den ;)

Intressant att se hur detta kommer bli..

Jag sprang en runda i mörkret trots att jag var nära att skippa, det var ganska skönt. Lite varmt i fleecen bara, måste verkligen köpa en löparjacka..
Imorgon är det alltså dags att träffa läkarstudenten... hahah jag känner redan nu hur det kommer bli helt misslyckat!! Jag tål inte snälla killar.. inte bra inte bra, mem vem vet kanske blir jag positivt överraskad?! (dock ytterst otroligt)
Ska bli lite intressant iallafall... eller ett totalt fiasko


Usch! Måste vara lite positiv nu, kom igen Mikaela. Alla har något gott i sig..

Man knivskuren utanför mitt fönter!

Man knivskuren i Stockholm
En man ska ha blivit knivskuren på St Eriksgatan i centrala Stockholm.

Polisen letar nu efter fem gärningsmän i närområdet.

Larmet kom in klockan 16.35. En man hade blivit knivskuren av fem gärningsmän.

Det är oklart hur allvarligt skadad mannen är, men ambulans är på väg till platsen.

Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel och letar efter gärningsmännen i närområdet.

– Vi har ett antal personer på plats för att leta efter gärningsmännen, säger Björn Engström, presstalesman på polisen vid klockan 16.50. (aftonbladet.se)

Japp, detta hände för ca 30 min sedan precis utanför vårat vardagsrums fönster och jag märker ingenting:P Hahaha tittar av en slump ut genom förnstret och ser poliser, ambulanser och något som liknar blod rinna på gatan... Det är en tuff del av staden jag lever i ;)


Det vackra med ett sms

Helgen snabbt då, kom hem 05.30 på lördagsmorgonen och vaknade vid 10.00. Hoppa in i duschen, tog en långfrukost och sedan staden med mami. Jeans kunde man ju glömma med en gång att jag skulle finna men ja kom hem med en del fint:) Filippa kom vid sex snåret och då blidde det Buffy för hela slante fram till 02.00 då jag tvärsomna och vaknade vid 12.00 på söndagen. Spenderade dagen i ett ganska miserabelt tillstånd, jag sov mest hela tiden eller gnällde över olika saker. Klockan 01.00 somnade jag.

Idag har det varit skola och jag har hittat ett par svarta byxor som kan vara lovande.. mm ska känna lite här hemma innan jag bestämmer mig. Har även tagit mig samman och messat med läkarstudenten från i fredags. Det blir fika på onsdag, och jag ska välja fik (hjälp någon!!!).
Sms är ju så jäkla bra, man kan ha en hel konversation utan att behöva se på varandra eller höra varandras tonfall etc. Och det var just det jag kände igår, antingen så får jag inget svar eller så svarar han med ett ja, och det var just det han gjorde:)

Lite pinsamt men..

Nästan lite pinsamt med ännu ett Idol klipp men den här killens röst..... Kan man ens sjunga såhär bra? Det kan man inte tro när man ser honom, att hans kropp ska innehålla en sån sjukt bra rockröst!


Vem kunde ana...

Ojojoj what a night, what a night... Ett tag där såg det ut att bli ett totalt misslyckande men vi vände på det och kvällen som började bra, men fick en dålig mitten slutade GRYMT! Klockan var 05.30 när jag äntligen låg i min säng igen:D
Efter ett boxpass, dusch och lite förkör hos mig drog vi 4 st in till stan tanken var Village, men pga lite komplikationer så gick det inte, strulmänniskor (men du vet att jag älskar dig endå:D) så efter en stunds väntan kom Emelies bror och med honom kom vi före kön och slapp inträde på Laroy, det är iof inget ställe man direkt vill vara på men man gör det  bästa av situationen. Pga lite otagg drog 2 hem ganska tidigt men jag och Emelie blev kvar och efter en stund stötte vi på hennes bror i baren som bjöd på 2 omgångar drinkar och shots:P haha efter det var jag bara en aaaanings rund om fötterna...
Vid halv 3 bestämmer vi oss för att dra vidare till Village, inne på 7eleven där vi stannade för kaffepåfyllning får jag den briljanat idén att gå förbi Bistro Jarl för att se om vår mentor jobbade. Sagt och gjort, jag och Emelie gick fram ett stort leende och sa:
-Hej David:)
Han blev lite små chockad men presenterade oss som sina elever:P
Väl framme vid Village kom vi inte in men då räddar Emelies bror oss ännu en gång och tar med oss till Grodan där samma procedur som på Laroy upprepas, ingen kö, inget inträde, vakten bara lyfter på repet och hälsar oss välkomna;) Framme vid baraen bjuder han på ytterligare drinkar och presenteras oss för bartendern.
Sedan händer det ingen kunde ana... Jag, Mikaela, börjar snacka med en kille! Och nej det var ingen tatuerad, rockig badboy utan en ordentlig läkarstudent! Den ni;) Jag, JAG! Som aldrig ens har tittat åt en ordentlig kille bytte nu nummer med han så... vi får se vad det leder till ;)

Mumma:D

Jag är så galet sugen på Att klippa håret igen! Jag vet Att jag hade bestämt mig för att låta det växa ut men efter Att ha sett på bilder på super snygga skådisen Jessica Stroup (90210) Så Måste jag Säga Att jag vill springa bort till Chriss Med en gång å låta henne gå lös med Saxen!



JAG VILL HA!!!!

En riktig liten sötnos med grym röst!

Är verkligen inget Idol fan, men den här killen får min kärlek!


Snooze....

Väcktes av att min mobil ringde och surprise surprise!! det var lille Fredrik som sjöng en liten sång för mig:P Och tänka sig vi pratade och pratade hur länge som helst UTAN att börja tjaffsa, det ni ;) Har nog aldrig hänt förut:P hahah När jag kollade på klockan var den 06.00 och vi hade pratat i över en timme.
Utan snooze knapp på mobilen blir en del mornar väldigt jobbiga! Som i morse, alarmet ringde 9 men jag skulle BARA blunda en liten stund till... någonstans i min dröm kom jag på att jag borde kolla på klockan så jag vaknade och såg att jag sovit i ytterligare 2 timmar:D Haha tur att jag inte hade en tid att passa:P

Imorgon är det en lektion och sedan jobb på eftermiddagen men det är lungt som tur är och på fredag är vi lediga:D Då blir det utgång och på lördag shopping med mamsen och sen träffa Filippa:D
En mäklare var dessutom här och värderade vår lägenhet och imorgon ska mampap titta på lägenheten en gång innan dom bestämmer sig.... lääääskigt!!!

Idag är idag... (i brist på bättre rubrik)

Skola och jobb har stått på schemat idag, inget av det var direkt jobbigt. Tog hand om lite konferenser på jobbet och det gick bra (hoppas jag...) får höra utlåtandet på torsdag.
Imorgon blir dte besök av amerikanarna.... hahah

Puss

Time to move (on)?

Mampap kom hem igår helt saliga över att ha funnit sinn drömlägenhet så idag följde pappa med mig så att jag också fick mig en titt. Lägenheten ligger ca 3 kvarter från där jag bor nu, den har bastu, jacuzzi, gym i källaren, solterass, ytterligare en bastu, etagevåning, vinkyl (pappas favvo) och jag får en egen våning OCH WALK IN CLOSET!!!!
Men.. jag vet inte.. det kommer kännas konstigt att flytta från en 6a till en 3½a, även om den till ytan är lika stor som där vi bor nu. Och jag älskar våra burspråk och gammeldags känslan man får.. men kanske bastu och jacuzzi kan vara värt det... ;)

Engelskan och matten är done (även om matten blidde lite mysko) och det är duschen och sedan sängen som gäller :D


Tabboli House

16 rätter, 1 cola och 3 glas vin senare.... MAT KOMA! Men mumsigt var det:D
Meze mat är verkligen så himla gott men tyvärr så äter man också så himla mycket så man känner sig som en ballong efteråt:P Men det  är värt det:D

Idag har vi lämnat in nya projektplanen och vår handledare verkar vara nöjd, han har några frågor men dessa ska vi gå igenom nästa vecka så det känns som man är i fas äntligen! Även de två redovisningar vi har imorgon känns det som om jag börjar få kläm på, historian är nog viktigast och den kommer gå lätt som en plätt tror jag. Även engelskan känns det som om jag börjar bli klar med, nu är det korrektur läsning för hela slanten fram till nästa vecka då den ska lämnas in.

Imorgon är det, förutom två redovisningar, jobb kl 17.00. Men det är bara en bokning (tror jag) och det brukar alltid gå smärtfritt och vara roligt så det ser jag fram emot. Får bara inte glömma jobbkläderna:P Haha
NU är det ett nytt avsnitt av 90 210 som gäller och lite te:D


Skönhet kommer inte från insidan, utan från en bok

Idag satt vi med projektarbetet i 3 timmar innan vi insåg att F A N vår idé är rolig, mysig och super men kommer inte funka i längden. Efter många om och men, latte och scones tog vi våra pick och pack och gick hem var för sig för att tänka ut en ny plan.
jag åkte in till stan för att träffa systeryster min och handla present till pappsen men efter att ha skrikit på henne i telefon och sedan slängt på luren (ni som känner mig känner även igen den hemska och pinsamma ovana) och bestämde mig för att handla en egen. Hoppas han blir glad:D Hittade även en liten present till mig själv, tyckte jag förtjänade det efter alla diskussioner så jag kom hem med en skönhetsbibel!
Efter en välbehövlig eftermiddagslur tog jag mig an att tänka igenom projektet och tror ni inte att jag får en snilleblixt! YES!

Nöjd med mig själv så har jag ägnat kvällen åt lite hemma SPA med inspiration från min nya bok, och den senaste timmen har jag suttit och skrivit och skrivit och nu 2 A4 sidor senare är jag nöjd som tusan:D

Nu blir det vaniljdoftande te, eller kanske en smoothie? Och första avsnittet av tredje säsongen av GOSSIP GIRL!

Stabilt

Var väldigt nära att istället för mitt läppbalsam smeta på hydro kortison salva på läpparna, inte så bra med andra ord. Har äv en genomlidit 1 timmes luft cyklande. Tanken var att det skulle vara medel spinning men antingen är jag så extremt vältränad att medel passen är för enkla, eller så var cykeln trasig.... hmmmm undra vilket... Kanske ska prova intensiv spinning.... kan ju bara som värst dö så hur farligt kan det vara..


Tears of heaven

Tears of heaven spelas på radion och framkallar en massa minnen såhär när jag ligger i vrider och vänder på mig sängen och det gör det knappast lättare att sova.
If I Were A Boy börjar nu och det gör ju knappast saken bättre om man säger så, rätt mycket ironi för min egen del i den låten. Det här sådana här kvällar då jag faktiskt längtar till en ganska snar framtid... lite mer än ett år faktiskt då jag hoppas få vandra runt i en ny stad, i ett nytt land, i en ny världsdel.... Och bara upptäcka en massa nytt och få en chans att lämna alla minnen kvar i gråa SVerige...

Usch nu börjar jag bli för nostalgisk.. borde göra något bättre, typ sova?


So far so good

Jag må ha sagt att True Blood var min sanna kärlek men nu är det så att jag hittat en ny serie, The Vampire Diaries. Som man kan gissa så handlar den också om vampyrer och även om jag bara sett ett avsnitt så är jag fast!! Iiiii längtar till nästa avsnitt!!!

Helgen har varit full av sovande och ätande:D Det blir ju så att varannan helg är jobb helg och varannan helg är sov helg så det gäller ju att passa på för nästa helg blir det fullt kör med jobb både lördag och söndag.
Var på Kilroymässan igår och jag börjar få en rätt bra idé om nästa år hur jag ska göra med allt. Ska bara tjäna ihop ca 60000 till college avgiften, 25000 till visa.... hmm någon som vet hur man säker stipendier? :D

Matte C är inte alltid en hit

Sitter med ett jävla mattetal och jag kommer ingenvart. Hur jag än vrider och vänder på helvetet så får jag svar=0 och det är inte svaret! FAN FAN FAN! Jag brukar ju gilla matte men det här är ju löjligt! Ge mig ett ordentligt tal inget som detta, det är ju bara fånigt!

BLÄ BLÄ BLÄ!!!!!!!

Dessutom är jag superduper trött men jag vill lösa talet men det går inte! Jag kan ju iof be läraren om hjälp men jag är envis och jag vill vill vill!!! Klara det SJÄLV!

Blää

Blää! Jag har haft en mycket bra dag men allting bara far omkring i mitt huvud och jag kan INTE SLUTA TÄNKA! Det driver mig till vansinne. Det är så mycket jag vill, så mycket jag ville, jag vill säga och ville säga men jag får aldrig den stunden igen. Ibland undrar jag vad det är för fel på min hjärna, ibland så bara far den i väg till en annan tid och då finns det ingen hejd på saker och ting.
Jag vill bara låta tårarna rinna eller helt enkelt bara försvinna. DET SUGER!
BLÄ BLÄ BLÄ!


You oughta know

Nu har jag sett alla avsnitt av True Blood och jag läääängtar till nästa!!! Jag dör, den serien är grym, och grymt äcklig. Idag har jag bevittnat otaliga orgier, blodbad, avhuggna fingrar, bortsprängda händer och det vanliga blodsugandet... men förutom det så är serien GRYM!!!!!!

Nu är det dags för att sova, borde kanske läsa lite Jane Austen först..

And the world is spinning...

Saknar min Jocke:( Vill ha honom hos mig och bara prata...

Usch vilken dag, inte alls min dag överhuvudtaget och allra helst vill jag krypa ner under mitt täcke eller in i Jockes famn och bara ligga och känna värme och trygghet:)
Har i alla fall varit på gymmet och där fick jag en snilleblixt till min och Jossis gympalektion;) Man tänker jäkligt bra på gymmet...
Har även varit väldigt duktig idag och lämnat in PM til samarbetet, jag är nästan klar med engelska C inlämningen och jag har börjat läsa Sense and Sensibility. Jag är i fas med andra ord:D Ingen stress här inte än. Ska bara höra från jobbet om helgens jobb så är allt i sin ordning!

Nu är det duschen som gäller!

Stressad helg!

Äntligen är denna slitsamma helg över. Jag jobbade fredagsnatten och kom hem vid 04.00. Upp vid 09.00 för att åka ut till landet till Chriss, mötet gick super och jag har lärt mig otroligt mycket! Mycket av det som jag har levt efter stämmer inte längre och jag tror att får jag bara den balans hon pratade om så kommer allt bli super:D
Hemvägen var lång, sprang in på syrran vid Slussen och fick reda på att det var kaos i tunnelbanan så det blev buss hem, in i duschen och slänga i mig lite mat och så kom min Jocke!!
Å vad ´det var kul att se han igen! Vi hade en superkväll, beställde hem mat, mös framför en film och sedan blev det SÅKLART fotboll vid 20.00:P Jag drev han till vansinne genom att prata och vara allmänt irriterande hela matchen:P Dessutom fick han förklara en massa för mig, men nu vet jag iallafall vad offside är:D

Imorse vaknade jag 05.30 och jobbade till 13.30, sen gick jag hem och sov och sedan drg jag till gymmet och nu har mampap kommit hem från Mallis med lite presenter:D
Detta var min helg och nu behöver jag sömn!

GOD NATT

Ge mig 2 dygn till att bara soooooooova tack!

Jag total somna! La mig i sängen och slokna, vaknade upp helt förvirrad av att något lät, det var mobili som ringde och min snälla mamma berättade hur UNDERBART dom hade det på Mallis med 35 grader i skuggan, liggandes vid poolen med varsin Mojito. Tack mamsen:P Ni är sååååå snälla som bjuder med mig...

Aja, jag får en lägenhet för mig själv en helg och jag får hit Jocke (äntligen) och det är guldvärt, så jag ska inte klaga. Nej, nu ska jag beställa hem lite mat, skriva loggbok, kanske träna och sedan soooooova igen! Måste vara pigg imorgon så jag pallar jobba 19.00 - 03.00 :P hahaha NAJS

"Do all swedish girls punch in bed?"

I sann onsdagsanda blev det utgåg igår. Tack vare Ebbas nya kompis (som är DJ på Village) så drog vå till Village. Alltid lika bra drag och massvis med folk! Och är man med Ebba så är det alltid lika galet!!! Och igår så fick Emelie ta del av hur en typisk Ebba-Mikaela-kväll brukar gå till.
Allt var ganska normalt under tiden vi var på Village, om man nu inte räknar några militärers envisa försök att ragga upp oss och en del gratis biljetter till olika evangemang. Men det sjuka hände när vi väntade på nattbussen. Vi börjar snacka med en Australiensare som nog både var full och hög, men sjukt kul. Ebba fösökte övertala honom att ge henne "viagara" för hon så gärna ville prova... Hon fick inte men dock började vi med ett väldigt intressant samtal om svenska tjejers beteende i sängen:P Tydligen hade hans svenska ragg haft som vana att slå honom gul och blå, något som faktiskt både Ebba och jag tycket var bara en aaaaanings överdrivet:P
Efter ett tag kommer det fram en shemale och börjar prata med Emelie, som vanligt är hon för snäll så den där bara går efter oss hela tiden och allt var bara riktigt obehagligt.
När nattbussen kom så bjöd australienseren oss på taxi hem så vi hoppa in i taxi med han och den där läskiga "typen" sliter upp taxidörren och säger han han/hon ska ringa polisen. Jag och Ebba ropar i panik "KÖR KÖR" till snubben i taxin som inte fattar något. När Gordon tillslut stänger dörren tar han/hon farm en kamera och börjar fota oss för att kunna skicka till polisen....

Tillslut körde taxin iväg och vi kunde lugna ner oss med en högljudt sjungande australiensare hela vägen hem:D

Nybliven bartender:D

Jag är grym! Jag är bäst!!!! YES! Jag är nu nybliven bartender och på fredag får jag min utbildning!!!! Jag hade helt gett upp hoppet men så tar jag fram mobilen och ser att jag har ett missat samtal och det samtalet visade sig vara från nattklubbsägaren och jag har fått jobbet!!!!

YES!

I wanna do real bad things with you

Jag har fått True Blood noja! Jag började kolla på första säsongen i söndags och nu börjar jag kolla på andra. Jag skojar inte, det är beroende framkallande!!! Och att en superpumpad Alexander Skargård är med gör ju inte direkt saken värre ;)

Röda ögon och dålig sömn

När jag vaknade imorse var det inte direkt en toppenmorgon. Jag vet inte vad som har hänt men jag var helt svullen och röd runt ögonen och huden kändes jätte tunn och alldeles öm:( Lyckades dölja det mesta med smink men trots det så kändes ögonen uppsvullna.
Efter en fruksot på EH och 2 timmars projektarbete är jag nu hemma och har sminkat av mig och ögonen är värre än någonsin, ajaj:( Jag vet inte vad som har hänt!!!!!!!!

Intervjun igår jag bra (tror jag), får reda på imorgon om jag fått jobbet så håll tummarna för mig!!!!!!

En sjuk grej är jag har drömt de konstigaste drömmarna de senaste nätterna, det är som om dom är connectade med varandra eftersom varje natt byggs den lilla "historien" vidare. I början var det en dröm jag gillade men nu blir den bara konstigare och konstigare och jag fattar verkligen ingenting!! Allt är bara hel knäppt just nu och jag vill mest stänga in mig någonstans och stanna där eller krypa in i Jockes famn (på lördag på lördag!!) och känna lite kärlek:)

Nu ska spöket ta en huvudvärkstablett och sova!

RSS 2.0