Hemtentans olika stadier

Första tanken är "ååå sååå skööööönt med hemtenta, slipper hetsplugga och TRE hela dagar, drömmen!!". 
När tentan väl lämnas ut uppstår PANIK för man kan absolut ingenting på tentan och man har ingen aning om vart man ska börja MEN man har tros allt tre dagar på sig.
När man väl börjat lite knackigt så flyter det efter ett tag på och man börjar svamla  ihop svar på samtliga frågor bara för att komma igång, ingen brådska är ju fortfarande tre hela dagar kvar.
När det återstår 1,5 dagar på tentan börjar paniken krypa sig på. Helt plötsligt har halva tiden gått och man sitter med två påbörjade frågor med en massa svammel som måste kortas ned till ungefär hälften och en fråga som tyyyyyp är klar... Måste bara korta ner även den.
Inser att det bara återstår en hel dag och sen en halv dag innan tentan skall vara inlämnad och uppnås inte betyget B så riskerar hela ens framtid att bokstavligen RASA!
 
Och detta, mina vänner, är vart jag befinner mig nu! En fråga avklarad, two to go! Jag har suttit effektiv tid nästan 10 timmar idag och nästan 7 timmar igår. Ryggen värker, nacken värker, ögonen värker, hjärnan värker och magen värker av för mycket kaffe. Men imorgon väntar ett nytt 10 timmars pass (minst) och ett avslutande 4-5 timmars pass på torsdag!

Inviger våren!

Inviger årets första vårmånad med fågelkvitter, Aviators, strålande sol och en skön bränna!


RSS 2.0