Söndagkväll

Ble ble vill inte alls på spexmöte på nationen, vill bara sminka av mig och krypa ner i sängen med min huvudvärk och magonda . . Men det kommer att dröja ett tag innan jag ligger där och myser. Först är det som sagt var möte vare sig jag vill eller inte, sen är det hem och pluggilugga lite innan jag får lov att stänga av för idag och sova. Borde inte lägga mig för tidigt idag då jag sov närmare 10 timmar inatt och somnar jag för tidigt kommer jag vakna pigg alldeles för tidigt imorgon bitti.

Om bara huvudvärken ville ge med sig!!! AJAJAJAJAJ! Känns som om huvudet ska explodera!

Nu fan händer det!

Jävlar vilken bra vecka det har varit ur tränings och kostsyn! Har hunnit med 3 cardiopass och 3 styrkepass, precis så som drömveckan ska så ut. Har även inspirerats att laga nya GI rätter ur min nya GI kokbok och allt som allt har hela veckan känts toppen med träningsvärk i så gott som varenda liten muskel! Och på tal om muskler, hej hopp säger jag bara. Något har ploppat upp på mina armar, något som inte fanns förrut nämligen muskler, riktiga muskler!
Gonna keep up my good work next week too!

Snart ska jag bege mig till Malmö för jobb och efter det blir det spexmöte tror jag. Tack och lov att mästarna är tillbaka idag! Igår fick nämligen lilla jag i uppdrag att leda mötet eftersom ingen av dem var där:P Haha snacka om en liten överraskning sådär på morgonkvisten:P

Wiho min makrobok har kommit!!

Kanske börjar jag bli en nörd men jag blev faktiskt riktigt glad när jag kom hem och såg avin från posten, min glädje kan ju också ha berott på att jag ligger ca 12 kapitel dvs 250 sidor efter . .  hehe jag har lite att ta igen ikväll med andra ord.
Har varit och tränat och sitter nu och mumsar på hemmagjorda köttbullar (det är vad receptet sa att det var men mina liknar mest blaha) med goucamole. Ser inte mycket ut för världen men faktiskt riktigt gott!
Resten av kvällen är vigd åt Makroekonomi!

Fredag!

Vilken lång och jobbig natt! Dags för mig att varva ner inombords för nu är mina knäppa stressdrömmar tillbaka fast i en värre version! Hjärnan har gått på hög varv hela natten och jag kännner mig halvdarrig och lite små nere . . Tack och lov att det är helg nu så att jag kan få lite tid för mig själv (kan man ju önska iallafall)!
Ska hoppa in i duschen nu och ta mig till skolan och sen blir det gymmet och efter det bara en lugn kväll här hemma (hoppas min kursbok har kommit idag!!!) med filmmys, lite excelövningar och annat smått och gott inom ämnet Nationalakonomi!

Kom att tänka på att om jag fortfarande gått i gymnasiet så hade jag haft höstlov efter idag . . . VILL OCKSÅ HA LOV!

Härlig torsdagsspinning!

Blev överraskad då både Hannah och Natalie klev in på samma spinningpass som jag! Svettigt och härligt pass med massor av energi som avslutades med ben och mage i gymmet, träningsvärk i rumpan imorgon? Ja tack!
Blev ännu mer överraskad av ett meddelande från tha man på facebook! Ett litet leende (okej då ett stort leende) ligger på mina läppar, nu är det bara en pluttig vecka kvar tills han kommer hem igen!

Är helt slut och väntar med duschen till imorgon bitti I think. Vill bara sooooova nu!
Puss och kram!


Intensiva veckor väntar

Lång dag i skolan idag. Började med den vanliga föreläsningen vid 10.00 och efter det stack Sarah och jag ner till Zen för en snabb sushilunch för att efter det möta upp Maria på Malmö nation för att gå igenom inför nästa grupparbete. Jag hade noll koll på att det bara är två veckor kvar till inlämning så det var TOPPEN att Maria tog tag i det hela:) Efter det hade vi en övning i två timmar och när jag väl var hemma var jag helt SLUT! Jisses vad trött jag var (och är). Nu väntar spinning och styrka på gymmet innan jag kan call it a day!
Som det ser ut nu så väntar en extremt intensiv period det kommande fyra veckorna innan makrotentan. Varje vecka har vi någon form av inlämning, om tre veckor är mikroomtentan som jag måste börja plugga på parallellt med makron, utöver detta är hela helgen redan fullbokad med jobb, möten, träning, fest och plugg. Nästa vecka ska vi inte ens prata om . . .  Utöver att vi vill att vårt arbete ska vara klart på tisdag kommer jag att ha spexmöten så gott som varje dag, hela helgen är vigd åt GA bal, spex och GA-lunchen. Sen så kommer ju han hem om en vecka så då kanske man ska träffa honom också . . .  AAAA!!!!

PAAANIK!!!!

FANFANFANFANFANFANFANFAN

ÅÅÅÅÅÅ jag blir så grymt frustrerad när saker inte sker så effektivt som de borde! Spexmötet tog 2 ½ FUCKING timmar och vi gjorde egentligen typ INGENTING! Varför varför kan inte någon bara ta tag i det hela istället för den anarki som råder just nu! AAAAA!!!!! Dessutom vill inte min röst passa till Hey soul sister och jag bara ser Rickards min när jag sjunger att det låter DÅÅÅÅLIGT!
På köpet så slag jag i backen med cykelhelvetet då jag skulle försöka undvika att bli överkörd av en bussjävel! Min matkasse gick sönder och varorna flög all världens väg! Dessutom SPÖREGNAR det hela jävla tiden så när jag väl kom hem var jag DYBLÖT OCH STELFRUSEN!!!!!!!!

VILKEN JÄVLA HELVETESKVÄLL!!!!!!!!!!

Varför är du inte i detta land och kommer och håller om mig!!! Varför är du 3 miljoner mil bort???? Jag saknar dig något in i helvete ska du veta!

En helt vanlig föreläsning

När man har tråkigt på en föreläsning kan man rita en rolig gubbe, bli röd i ansiktet av återhållet skratt och få en skarp tillsägelse (på skånska) av killen framför. Japp, det är vad Sarah och jag har sysslat med idag på Makron. Jag lämnade även in min excel-uppgift och något säger mig att den kommer behöva en rejäl komplettering med tanke på att jag inte fattade hur jag skulla få årtal på den lodräta axeln i diagrammen:P Haha Duktig tjeja!
Nu ska jag chillaxa lite, förmodligen sova en stund och sedan är det speeexxxiiii!!!

Tuddels

Fy fan!

Är hemma från spexmötet. Måste göra en excel uppgift som är tråååååkig!
Är jävligt förbannad bara så ni vet!
Sviken är ordet!

Efterlyses: Örhängen

Min mamma berätatade precis att efter i lördags har ett par av hennes örhängen försvunnit. Ett par Tomas Saboo örhängen, enkla med en liten sten. Hon är helt säker på att hon la dem i en glasskål framför handfatet i vårt stora badrum innan hon gick och lade sig och på morgonen var de borta. Hon har letat genom hela lägenheten, tömt sopor och vänt ut och in på sängen men kan inte finna dem.
Just i lördags hade jag gäster och om någon av er vet vart dessa örhängen kan ha tagit vägen så vore jag ytterst tacksam om ni kunde berätta för mig. Jag vill klargöra att jag inte misstänker någon utan vill bara veta om någon vet att hon har sett dem ligga framför handfatet i glasskålen.

Bara en massa måsten

Plockar vuxenpoäng till ljudet av Robyn på Spotify, räkningarna som jag samlat på hög är nu betalda och klara!
Även ett avsniyy av Vampire Diaries har plöjts igenom mumsandes på nyttig GI mat iklädd mina nya löparbyxor från Paris. Laddar redan nu inför kvällens träningspass och känner in känslan av nya tajta sliskisar. Ikväll kommer träningen bli grym! Jag bara känner det!
Imorgon missar jag föreläsningen (buhu stackars mig:P) för jag ska ner till läkaren igen för spirometri. Dock måste kursboken inhandlas ikväll! Det är dagens måste! Även excel-uppgiften bör bli klar idag . . .
En jävla massa måsten hela tiden!

Tillbaka i Lund

Det var många tårar som föll igår när mamma och pappa lämnade mig på tåget med en jävla massa packning (kom till stockholm med nästan ingenting men åkte hem med hur mycket som helst, knäppt). Mampap han inte av tåget så det fick åka med en bit innan de kunde hoppa av, jag tyckte dock att de kunde ha åkt med till Lund men det tyckte inte dem.
Sitter nu i mitt lilla hem och längtar efter han och vilken tur att han längtar efter mig, annars vore ju saker och ting lite jobbigt. Ska nu till ICA och storhandla, ta mig hem och laga något gott ur min nya GI kokbok, måste ju försöka leva nyttigt så gott det går!!


Vill bara vara

Njuter av sista dagen i Stockholm med mamma och pappa. Vill stana här ett par dagar till och bara var . .


Lundaröven

Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär svårt att leva hälsosamt här i Lund. Visst hade jag hört människor skämta om hur flytten till Lund oftast resulterar i den ökända "Lundaröven" men jag tänkte att äsch det kommer aldrig hända mig.
Jag säger inte att jag har gått och blivit tjock men den där vältränade kroppen från i våras är ett minneblott:P Lite har jag sommaren att skylla på men Lund är en stor bov i det hela. Det går upp och ner vecka till vecka. En del veckor är det lättare, andrare svårare träna ordentligt och äta bra. Förra veckan var en bra träningsvecka men en mindre bra matvecka och denna vecka har ju inte direkt börjat på bästa sätt heller . .  Men FAN JAG SKA TA MIG I KRAGEN! Jag gillar att träna, att äta nyttigt och jag vet att jag mår urk när jag äter och tränar dåligt! Ikväll blir det spinning och mage och jag ska försöka hinna träna lite i Stockholm också och nästa vecka blir det att ta ett krafttag vad det gäller kosten också!
Jag vill ha tillbaka kroppen från i våras! Jag vet att det är möjligt! Det enda hindret är ju egentligen jag själv och alla frestelser som Lund bjuder på med sena vinkvällar, mys med killen framför TVn tillsammans med godis, sena utekvällar och bakismat . .  Usch, jag mår dåligt bara av att tänka på allt det där! Hej hopp nu ska jag försöka igen! Det har fungerat förrut och JAG VET att det kommer fungera igen!!

En mindre bra morgon

Ruskigt otaggad på skola idag. Är ju bara två timmar men ändåååå, vill hellre krypa ner i sängen igen och sova vidare. Är inte heller speciellt taggad på att dra ut ikväll heller, jag vet att det är planerad förfest hos Anna och Hanna och sedan Kålles men å så skönt det skulle vara att krypa ner i soffan framför en film och bara mysa galet!
Imorgon är det hemfärd! Stockholm i nästan 2 hela dygn! Underbart!!
Idag åker han till New York . . Mindre underbart . . I will miss you!

Det är en massa hantverkare i fastigheten som fixar något med avloppen. Jag måste duscha men vågar inte ifall det skulle vandra in någon rörmokare när jag ligger och göttar mig som bäst i badet.

En helt vanlig lundaonsdag

Rodnade ordentligt på spexmötet. Våra underbara mästare älskade min text (bäst för dem med tanke på att tre timmar tog det att skriva låten) och jag kände ett lyckorus när jag blev utvald att inte bara skriva en av texterna med mästaren, men också vara en av huvudpersonerna på GA spexet! Det är galet! Det är grymt! Nordens näst största fracksittning och jag kommer stå där på scen! IIIH!
Det var ett dubbelträningspass inbokat men Anna lockade med vin och skvallerkväll så det fick det bli! Är alldeles för full och jag saknar redan min underbara kille!!! 2 veckor kvar!!

Bye love

Jahap nu väntar två veckor utav ensamma nätter. Han åker till NY imorgon och ska stanna där i två hela jävla veckor! Kommer bli ovant att inte ha han i samma säng pussandes på min rygg, att inte ha någon att äta frukost, att inte ha någon att klaga på när han stinker cigarettrök och inte ha någon att hålla i handen i höstiga Lund. Det blir att lägga allt krut på skolan och spexet, ska ju skriva en ny text till hey soul sister till kvällens möte . .  ÅNGEST!! JAG KAN INTE!!! BLÄ BLÄ!

Nu ska jag napa!

LYX måndag!

Igår bjöd han mig på spex, det var Boelspexarna som satte upp Coco Chanel och det finns egentligen bara ett ord som beskriver spexet nämligen GRYMT! Otroligt duktiga tjejer som både kunde agera, sjunga och underhålla på HÖG nivå! Applåder till Boelspexet!
Efteråt stack vi hem till mig och kollade en stund på Eyes Wide Shut innan mina egna ögonlock började sakta falla nedåt. Vaknade inte alls utsövd i morse och inte alls pigg på min första makroföreläsning men det var bara att släpa sig det och överleva på koffein och adrenalin.
Men nu är jag hemma igen, ska sova lite, träna och sen ska jag träffa pappsen i Malmö för middag på restaurang! LYX!!! Och sen får jag förhoppningsvis sälle inatt med:D Myspys!

Seg söndag

God morgon! Inatt har jag sovit ut ORDENTLIGT! Galet skönt verkligen! Men nu är det en ny dag med nya utmaningar, den första är att ta sig till gymmet men usch så segt det går:P Planerade att vara där för en halvtimma sedan men det gick ju sisådär:P Men nu ska jag allt ta mig i kragen.
Senare blir det PM skrivande och sen ska jag träffa mannen:D

Har stört mig hela morgonen på att jag gjorde ett jätte misstag på tenten, HELVETE!!!! Hoppas jag klarar den trots allt . . .

Bakisdag och orosmorgon

Det blev en lite dramatisk morgon för mig och han. Vaknar ur en mardröm av att han skakar på mig och försöker få mig att reagera. Han blev lite orolig då jag helt plötsligt hade började hyperventilera och skaka i sömnen. Vaknade med ett ryck och var helt borta, en våg av ångest och oro slog över mig och jag kunde inte sluta skaka och några små tårar sipprade fram. Det är då man är glad att det ligger en person bredvid som kan intala att allt bara var en dröm . .
Resten av dagen har vi spenderat stundvis på soffan och stundvis i sängen, det enda vettiga vi gjorde var när vi klädde på oss för att köpa lite bakiskök på närliggande pizzerian, mumma!

TENTAN ÄR OVER AND DONE!!!

Första universitetstentan: CHECK!

Fan vad jag har pluggat och fan vad jag har oroat mig men nu är det ÖVER!!! YAY! Har väl kanske inte haft den mest optimala pluggveckan då en hel del annat har lockat men jag är ändå nöjd över alla de timmar som jag har lagt ner!
Annars har jag spenderat mycket tid med den nya mannen. Hur glad blir man inte när man får ett samtal en seg onsdagkväll när man sitter med näsan i böckerna och en person säger att han kommer med sushi. DÅ smälter lilla jag ;) haha

Ikväll blir det UTGÅNG! FYLLA! LIGGA! (sista var ett skämt jag lovar!!!)

God morgon

Klockan är inte ens 10.00 och jag har redan hunnit med ett läkarbesök där jag fått min astma mer eller mindre konfimerad (toppen, eller snarare botten), nästan svimmat då jag tog blodprov OCH åkt buss själv i Lund. Ha! Den ni!
Igår kväll var det spexmöte, nästa spex är den stora GA balen, norra europas näst största fracksittning (det är bara Nobelfesten som är större så det är rätt coolt) och sen kom han hit. Tanken var en film men så blev det inte och inte heller fick jag sova ordentligt men jag ska inte klaga ;) Haha
Däremot ska jag nu sova ett tag innan jag börjar plugga igen, måste även handla mat och hämta ut Bricanyl.
Orkar inte skriva mer sammanhängande just nu . .  God natt!

Sömntuta

Det är farligt att ha sena föreläsningar eller inga föreläsningar alls eftersom man total fuckar ur dygnsrytmen (iallafall en hälsosam sådan) Tänkte jag skulle upp tidigt imorse för att träna, luncha med en kompis och sedan gå på sista föreläsningen. MEN för det första var jag helt koffeinstirrig igår kväll, att dra i sig redbull och kaffe innan läggdags är inget att rekommendera, så somna kunda jag inte. När klockan ringde gick jag upp, gjorde frukost, åt frukost och somna om i ytterliggare 3 timmar . .  hehe. När jag tillslut vakna var jag iallafall pigg nog att ta mig till gymmet för ett ordentligt styrkepass. Nu är jag hemma och väntar på att min lax ska bli klar så att jag får i mig lite lunch, och efter det . . .  PLUGGA!!!!!

Pluggångest och tentahets

Varför, varför, varför började jag inte med övningsuppgifterna tidigare???!!! ÅÅ vad jag ångrar att jag sköt upp dem. Varför gjorde jag det? För jag tyckte dem var såååå svåååra . .  asså med facit i hand så är dem inte direkt svåra, det svåra är att hålla koll på alla formler, vad som blir vad och är samma sak som vad etc. Men nu får jag betala priset då jag har suttit med uppgifterna så gott som hela dagen framför mig och boken i knät för att kunna kolla upp alla formler och uträkningsled.
Total fastnade på delen om konkurrens så jag gick vidare till nyttofunktioner och konsumtionsteori vilket var bra mycket lättare MEN så dog miniräknaren. . .  FUCK MY LIFE!!!!!

Annars har dagen flutit på i någon kontstig koffeindimma. Har inte alls ätit bra, middagen uteblev, men har istället dragit i mig ett flertal redbull, cola zero och latte. Kanske inte det bästa men jag har verkligen prioriterat pluggandet. Dock kände jag att jag behövde en paus mitt på dagen så då fick jag ryck och storstädade hela lägenheten. Virvlade runt som et litet yrväder i rekordfart och blev klar på en timma (jag bor ju faktiskt inte så stort) och efter det blev det mer plugg, power nap och träning och nu är det plugg igen. Funderar på att ta en dusch, göra lite mer kaffe och plugga ett tag till.

Varför mår jag skit?

Gick från en toppenmorgon till en botten dag!
Efter det att jag kom hem från gymmet började jag att må sämre och sämre. Blev trött, hängig, hostan blev värre så jag slocknade i sängen. Sen dess har jag mest gått omkring här hemma och varit allmänt seg och ynklig, och ja det här är inte bara ett "tycka-synd-om-mig-mode" jag mår verkligen SKIT! Men jag fattar bara inte vad felet är på mig!

Toppen söndagmorgon!

Det här med att trixa med dygnsrytmen slåt alltid tillbaka förr eller senare. Somnade vid halv 11 igår kväll men vid 01.00 snåret vaknade jag och kunde verkligen inte somna om. Först när klockan närmade sig 04.30 kunde jag somna om. När alarmet sen ringde vid 08.30 var jag fortfarande helt slut men för att min dygnsrytm ska bli normal igen var det bara att kliva upp.
Unnade mig en stor härlig frukost bestående av ägg, grapefrukt, youghurt och latte innan jag cyklade bort till gymmet.  Å så skönt det var att få träna ordentligt, motivatonen från i onsdags sitter kvar vilket kändes grymt och nu kan jag spendera resten av dagen med att fokusera på att plugga utan att behöva känna någon träningsstress!

Lördag

Sitter och mumsar på mackor med kalkon och keso och en kopp grönt te, dagens fantastiska middag! Jag hade inte fattat att man ska ta med sig igen mat till jobbet så jag gick matlös mellan 13.00 och 21.00 så jag är rätt så hungrig just nu men det är alldeles för sent för att laga mat och jag pallar heller inte äta riktig mat så mackor och te får det bli :) Jobbpasset förgylldes av att jag fick otroligt söta sms som fick mig att skina upp som en sol och le som en idiot:P haha. Jag ska erkänna, jag längtar faktiskt till nästa vecka . . Mer än så säger jag inte ;)
Innan jobbet hade jag en skvaller lunch med Anna. Det var 2 veckor sedan vi sist åt lunch tillsammans så vi hade mycket att ta igen. Hon är alltid lika söt och glad och underbar att umgås med!

Pallar inte med mer halsont

Seminariet igår gick super bra! Hadeverkligen ställt in mig på att vi skulle bli ordentligt grillade av såväl opponenter som seminarieledaren men det blev tvärtom. Alla gillade vårt PM och den enda kritiken vi fick var små saker som kommer gå fort att fixa. Det kändes verkligen hur skönt som helst särskilt med tanke på att vi jobbat som fan med PM:n.
Kvällen spenderades hemma och vid 20.00 gav jag upp försöken att hålla mig vaken så jag la mig för att sova och 11 timmar senare ringde alarmet som sa till mig att gymmet väntade på mig. Men nehe, inget gym idag eftersom halsondan är tillbaka, nästäppan likaså och jag sitter och hostar som en galning igen. HELVETE! Jag blir så jävla deppig särskilt eftersom det gick så bra i onsdags och jag hatar när det går för många dagar mellan träningspassen :( Aja, planerar att köra två pass imorgon. Styrka på morgonen och kondition på kvällen så att det iallafall blir 5 pass den här veckan så som jag vill ha det!


Never say never

Det är en stört trött Mikaela som sitter och mumsar på hallon, kvarg och banan (kalorisnålt, fettsnål, massor av protein) efter en GRYM natt och kväll! Kan ha vart en av de bästa hittills. Förfesten var perfekt, fyllan var perfekt, stämmningen var obeskrivlig och ragget sjukt gulligt. Men 3 timmars sömn . . den var mindre perfekt om man säger så.
Dock så ska jag nog inte klaga på sömnbristen då den spenderades med en väldigt söt pojke, en pojke som jag kommer träffa igen som det ser ut som just nu . . Inte alls min typ överhuvudtaget men det kanske är dags att taka outside the box.

Nu ska jag ladda inför seminariet, köra ett lättare cardiopass på Gerda och sedan hem och slappa sönder i soffan och förmodligen tentaplugga. Anna lockar med utgång men varken min hals, luftvägar eller kropp är sådär lagom taggad på det just nu men You should never say never ;)

See u in tha dust

Jag totalslockna i soffan så det blev inge mer plugg men jag tycker jag har kommit ganska långt idag trots allt. Nu återstår bara cirka 50 sidor med uppgifter:P Haha.
Men nu släpper jag alla tentaågest och svidar om för att bege mig till Sarah och utgång på KÅLLES! Tagga Tagga!

Hej hopp! Ses i dimman!

Duktig kicka!

Har pluggat på riktigt bra idag tycker jag. Fast sen fastnade jag på msn med Crille och sen framför The Mentalist och nu är jag helt slut! Funderar på att lägga mig och sova en stund, cykla bort till ICA och sedan fortsätta pluggandet. Skippade ju faktiskt föreläsningen idag för att jag kände att jag skulle få mer gjort här hemma så då måste jag ju leva upp till det!

Men nu är jag alldeles för trött för att ens tänka på att öppna boken . .  zzzzZZzz

Omstart!

JÄVLAR vilken kick jag fick på träningen idag, var länge sedan som träningen kändes såhär grym. Började med en timma spinning för att sedan gå in i gymmet och köra stenhårt axlar, biceps och triceps. Jävlar vilken mjölksyra men så bra det kändes!
Fick allt en liten kick efter alla Crilles sms! Jag tänker inte ge upp styrketräningen när jag vet att jag kan bara jag kör på ordentligt och inte mesar vilket jag har gjort nu ett tag!
Men nu blir det omstart!

Något att vara stolt över!

Något jag är väldigt glad över är att jag intalade mig själv, nästan tvingade mig själv, att snabbt släppa känslorna jag hade och se honom som en vän och inte en pojkvän. Jag är glad över att jag lyckades för han är en jävligt grym person för som inte visste det! Och att ha honom som en kompis är bättre än att inte ha honom alls, trots att det gjorde så jävla ont då vi gjorde slut och allt det om hände till följd av uppbrottet.
Men såren läker och nu när jag är hel igen kan jag istället njuta av att ha fått en väldigt underbar vän!
En vän som är jävligt grym på allt som har med träning att göra och som just nu hjälper mig sätta ihop ett nytt styrkeprogram och kommer med massa tips!
He is the man

DET ÄR FEL PÅ MIG! MAN SKA INTE VARA SÅHÄR TRÖTT DYGNET RUNT!

Har börjat med en ny vana, att somna om efter frukosten. Jag går upp i bra tid, inte för tidigt och inte för sent, äter frukost och myser lite i soffan sen går jag och lägger mig och sover en timme till innan jag hoppar in i duschen och gör mig iordning. Sen när ja kommer hem från skolan så sover jag en timma till och sen sover jag typ 9 timmar varje natt.
Har tid hos läkaren nästa vecka och jag hoppas då få svar på varför jag är så trött hela jävla tiden!

Nu har jag iallafall rena underkläder vilket känns bra. Har dock som ett mission då jag åker upp till Sthlm om ett par veckor att inhandla nya undisar då jag känner att det är dags att byta ut vissa samt att ju fler jag har dessto mer sällan behöver jag släpa mig ner till tvättstugan :D Och det ser jag faktiskt som en investering!

Tvättar

Sitter här vid datorn och väntar på att tvätten ska bli klar så att jag kan lägga mig och sova igen!

Ett beymmer mindre i världen

Hostan har lagt sig en anings men ligger fortfarande och gnager i bröstkorgen, huvudvärken och illamåendet är helt borta vilket är skönt. Mor min tror att jag har fått en infektion på luftvägarna vilket ju låter underbart . .  med andra ord: Ingen träning :( FAN!

Har nu suttit ytterliggare en timme med arbetet men nu har jag skickat in det! IIH! Skaa bli spännande att få feedback på fredag . . .  är det dåligt har vi som tur är fram till 18 oktober på oss att ändra på det vilket är betryggande.

Nu ska jag krypa ner i sängen med lite te och läsa Harry Potter! Haha

Mår skit!

Jag mår skit, jag mår så sjukt jävla dåligt! Mitt huvud väger 3 ton, jag mår illa och jag hostar snart upp mina lungor. Hostan är nog det värsta eftersom attackerna kommer hela tiden och går inte att kontrollera. Och som jag hostar! Kan knappt stå upprätt utan måste sätta mig ner och hosta. Dessutom gör hostan både huvudvärken och illamåendet 100 ggr värre . .

7 timmars skrivande på ett 3 sidor långt PM

Min hjärna är DÖD! Har suttit i sju, 7!!! timmar med temaarbetet och nu är jag äntligen hemma och kan andas ut! Det som kvarstår är nu endast att kolla igenom allt innan det ska mejlas till seminarieledaren och opponenterna. NAJS!
Dock så hoppar man ju från det ena jobbiga till det andra så nu är det tentaplugg som ska påbörjas vilket är sådär laaagom lockande . . Men jag har satt en målgräns för tentan och den ska jag BANNE MIG nå!

Måste bara älska!

Ibland är världen så liten att det nästan är komiskt! Och Facebook är jävligt bra på att visa exakt hur liten världen är. Av en slump fick jag syn på att min lillkusins kompis är tillsammans med Crilles kompis . . kom igen!! Haha det är något som jag aldrig trodde skulle hända då den ena är 16 och den andra 23 . . Men komiskt är det att det spelar ingen roll hur gamla folk är längre.
ALLA KÄNNER ALLA! I love it!

Myshelg

Nu är helgen snart slut och det var ett par timmar sen som mamma och pappa släppte av mig utanför Malmö Nation så nu är jag ensam igen :( Men helgen har varit TOPPEN och OJ så vi har ätit! Haha! Enorma hotellfrukostar, Tapasfrosseri med enorma desserter, godis och mängder av cola, latte och mumsiga viner! Dock känner jag mig en anings som en ballong och det jag hade gått ned de senaste 2 veckorna är nu tillbaka. .  men det var det SÅ VÄRT!

Ser inte fram emot nästa vecka eftersom det är näst sista veckan innan Mikrotentan! Dessuto ska vår promemoria in imorgon så hela måndagen kommer ägnas åt att skriva. Dock ska jag försöka att komma ut och festa en massa också! Har nästan saknat fylleslagen den här helgen ;)

Fredag och helg!

Tiden går så ruskigt fort att det nästan är läskigt! Det är redan fredag och om cirka 6 ½ timme kommer mami och papi hit så då blir det restaurangmiddag!! Mumma:D Men fram tills dess ska jag:
- Kolla senaste avsnittet av Vampire Diaries
- Läsa sista kapitlet i Modern Mikroekonomi
- Träna
- Möjligen räkna lite

Så jag börjar nu med VD så att jag får lite avkoppling innan jag ska köra igång med de tuffare sakerna.

RSS 2.0