Ren lägenhet, rena kläder!

Mötte upp mitt C igår och åt skånsk sushi.
Jag skjutsa han på min cykel hem till mig och det blev ännu en myskväll.

Idag har det varit budgeterings lektion och jag har faktiskt börjat fatta nu och det känns bra. Efteråt vart det sushi med Anna och fram til nu har städat och tvättat som en gaalning! Men nu är lägenhet skinande ren och tvätten hänger på tork. Det känns riktigt bra att ha fått allt det tråkiga gjort innan jag åker till Stockholm över helgen.
Nu ska det skrivad artikel och så fort tvätten torkat ska jag packa min lilla bag så att allt är klart att bära med sig imorgonkväll. Vill gärna hinna med en snabb visit på Blekingska innan jag lämnar denna lilla stad.

Update: Glömde helt bort, idag (eller kanske mer inatt) är det hela tre veckor sedan som jag pratade med C för första gången och det är något jag inte glömmer i första taget. Den natten var början på något magiskt!


Trött onsdag!

Pollen gör mig MEGA TRÖTT! Orkar knappt hålla ögonen öppna så jag funderar på att sova lite innan jag sätter igång och renskriver intervjun med trapcas grundare. Eller så gör jag lite kaffe och biter ihop...
Hur som helst blir det en vilodag från träningen idag, känner mig alldeles mör i kroppen från gårdagens rygg/baksida lår pass så lite vila tror jag sitter fint. Kanske tar mig ut på en promenad ikväll, eller så slappar jag i badet och träffar C istället.

Snart åker jag till Stockholm! Å som jag ser fram emot det!

Tisdag i korta drag

Jag är uppe och har fått i mig frukost, nybakat bröd, ägg och te.
Nu, powerwalk.
Sen, föreläsning och uppsatsskrivande.
Senare, hoppas på en massa socker! Finns inget bättre än lite vitchoklad som piggar upp både hjärta och själ...


Underbara lundavår!

Jag kan vara jordens lyckligaste just nu. Kommer hem från föreläsningen och finner köket i kaos men mitt i kaoset står en halvnaken, jävligt snygg man som lagar mat och bakar bröd!
Jag njuter av våren i lund!

En Lundafredag

Igår var Fredrik och Christoffer med "respektive" (Anna och jag) ute på vift.
Det började på Parantesen där det var födelsedagsfirande. Men lika fort som vi kom dit, lika fort skulle vi hoppa in i en taxi eftersom fina C hade ett behov av att vara överallt den kvällen. Så mot Vildanden for vi till ytterliggare en korridorsfest och iväg försvann vårt sällskap. Så Anna och jag fick roa oss bäst vi ville ett tag.
Mitt i ett samtal och Delal och frisörer griper en hand tag i mig och vi går till Blekingska där det tydligen var konsert. Men då konserten var lite sen intogs det mängder av alkohol som kostade 0 kr, att gå med barchefen lönar sig i längden tydligen..
Tillbaka till Vildanden där vi hämtade ett fat med våfflor som snälla studenter stod och gräddade kl 02.00 på natten. Jag som blev våffelbäraren blev likväl överfallen av hungrande studenter och fatet slickades rent på bara några sekunder.
Tillbaka till nationen för de sista drinkarna innan jag, Anna, Fredrik och Christoffer tillslut är tillbaka i hans rum för att A och F ska få med sig sina jackor. Dom gick, jag stannade kvar och kvällen ett minne blott i vårt berusade tillstånd!
Vi vaknade tidigt imorse då han skulle iväg på tjänstemannaresa, den fina människan erbjöd mig sin extra nyckel om jag ville fortsätta sova men jag kände att jag redan var vaken så jag kunde lika gärna kliva upp med han och ta mig hemåt.

Så nu är jag hemma, har fått BIKINILINJER efter min stund i köksfönstret, tränat och ska snart möta upp Anna för lite lördagsmys och ordentlig mat! Tack och hej från lilla Lund!

Vem sa att man lär sig?

Jag hatar detta! Det är inte okej det som händer. Men jag skyller inte ifrån mig, jag skyller lika mycket på mig själv som på dig. För det är jag, jag, bara jag och ingen annan än jag själv som sätter mig själv i den här situationen gång, på gång, på gång. Det handlar inte längre om att lära sig från sina misstag. Nu handlar det bara om att leva genom dem och överleva utan några smärre katastrofer eller bulor.
För vem sa att man lär sig?

Glass i solen!

Jag fick mitt mys i onsdag på Blekingska. Fick även i mig en halv flaska vin och en ENORM drink med mestadels alkohol och bara en skvätt läsk.. haha vart en anings lullig vilket fick mitt sällskap att skratta. Torsdagsförmiddagen spenderades i sängen med ofantliga mängder mys och kel, sen promenarade vi in mot Lunds centrum och satt i solen på Stortorget och åt årets första "glass-i-solen" glass! Otroligt vilket väder det var! (dock mindre fint idag..).
Kvällen bjöd på skrivarträff med Lundtan och en massa bra kritik till min artikel. Efteråt struntade jag i Kålles, cykla istället till ICA och veckohandlade och mös sedan ner i soffan här hemma med lite kvällsmat. Har nu suttit och försökt förbereda mig inför mitt seminarium så gott det går utan boken... Kul..

PUSS! SMACK! KISS!

Åååå jag är så mega myssugen att det är galet! Haha.. Jag vill bara krypa upp i en varm famn och pussas natten lååååång!! Mah Gadh!! Pussas, pussas, pussas!!
Iiih! Jag är mega pirrig i kroppen! Haha och är förmodligen helt osammanhängande.. Pussas!!

Ännu en tenta avklarad!

Efter många om och men kom vi i säng igår natt och som vanligt sover jag som en stock! Hör inte ens längre när alarmet ringer utan blir alltid lika förvånad då jag får kommentaren avv jag snarkade på så sött och märkte in att 3 mobiler tjöt i otakt :D
Medan en uppsats skrevs klart gjorde jag frukost innan det var dags att vinka hej då för denna dag och peppa inför tentan. Det gjorde jag genom att städa lite och sedan sätta mig i solen i köksfönstret och njuta lite av värmen. O satan vad det blir varmt efter dett tag! Svetten bara rinner! Haha!

Idag kör jag på en lugn kväll då träningsvärken gör sig påmind i praktiskt taget hela kroppen, hade tänkt pumpa rygg men är som vanligt helt utmattad efter att ha skrivit tenta. Skjuter upp träningen till imorgon istället, funkar precis lika bra. Nu ska jag fördjupa mitt koffeinberoende med en latte och sedan ta ett låååångt bad och sen sova för imorgon bitti är det upp tidigt och skriva på artikeln (vilken jag skjutit upp alldeles alldeles för länge, men jag har haft viktigare saker att tänka på den senaste tiden).

Uppesittarkväll

Borde egentligen sova tidigt såhär kvällen innan min Organisationa tenta men då jag har besök och denna person sitter och skriver på en uppsats som ska in imorgon så sitter jag såklart uppe jag med och agerar sällskap. Har inte gjort mycket vettigt, kollat på Big brother och Doctor 90210. Har dock kollat upp vilka böcker jag behöver till nästa kurs. Vart först riktigt glad eftersom den var riktigt billig men insåg ganska snabbt att de andra två böckerna på listan inte var några kompendier utan faktiska böcker som även dessa ska inhandlas på Adlibris... Får se vad dom säger på intro föreläsningen på onsdag helt enkelt.

Helgen

ÅÅ vilket pump jag hade idag på gymmet, helt underbart att känna hur kroppen känns stark, pigg och framförallt frisk!
Har haft en ordentlig myshelg. I lördags var Jossan och Anna här och vi lagade en sallad och kollade på Air Force One, Jossan höll på att hoppa ur soffan av spänning men självklart räddade Harrison Ford hela världen så det var ju tur ;) Vid 23.00 började smsen strömma in, tydligen var mitt sällskap önskvärt på Lunds Nations bal. Dock tog förnuftet över och jag stannade hemma, men det betydde inte att det bästa från balen hittade hit full som en kastrull 06.00 på morgonen.
Söndagen spenderades i min soffa för hans del och med näsan i kursboken och på gymmet för min del. På eftermiddagen åkte vi till Blekingska Nationen för brödbak, middag och Solsidan. Som tack för att jag var en ängel fick jag även en HELKROPPSMASSAGE! Jag tror jag dog lite så underbart var det :D
Idag har vi suttit på AF hela dagen och pluggat. Och nu är jag hemma och väntar på besök igen;)

Äntligen träningstime!

Haha när jag väl fått en idé så vägrar jag att släppa den! Jag kom på igår att jag ville ta två till hål i öronen så nu har jag suttit och ringt runt till en massa salonger här i Lund men ingen verkar ha lördagsöppet :( Blä! Jag ville ju verkligen ta dem där två hålen!! Aja, får väl cykla ner på måndag och fixa det...

Men nu! Nu ska jag göra något jag har längtat efter hela veckan! Jag ska IVÄG OCH TRÄNA!! YAY!

Torsdagslyx och fredagsmys!

Nu börjar äntligen hostan ge med sig och även gå över i en regelrätt förkylning med nysattacker och snörvel. Fast klart hellre det än den hemska hosta jag haft. Ingen träning igår och ingen träning idag :( Men kanske kanske imorgon! Jag satsar på det i alla fall.
Igår kväll, efter många "pluggtimmar" begav mig ut i snörusket och tog 4an till Blekingska Nationen där färdiglagad middag väntade på mig, så underbart lyxigt! En otroligt glad Mikaela! Kvällen spenderades framför första Bournefilmen och det var två förkylda personer som nös ikapp hela kvällen. Imorse lagades det frukost och sen mötte jag upp Anna för lunch på Malmö. Nu väntar ytterliggare plugg... BLÄ!!

Har även glömt mina smycken på Blekingska... FUCK!

HATAR DENNA HOSTA!!

ÅÅÅ jag är så frustrerad!! Har fått världens jobbigaste hosta! Riktigt rivig och läskig...:( Hatar verkligen för jag kan inte träna och jag känner hur hela kroppen spritter av träningslust. Känns i och för sig 300 ggr bättre nu än vad det gjorde inatt. Fy FAN! Vad hemsk natten var. Kunde knappt sova då jag bara hostade hela tiden plus att varje liten hosta var smärta på HÖG nivå!
Har försökt kurera på bästa sätt genom att ta det riktigt lugnt och äta en massor, helt underbart! Det har blivit mycket kolhydrater, vitlök och protein i form av lax och kikärtor! Mumma :) Hoppas att min kropp ska reagera positivt på allt mat och vara frisk när jag vaknar imorgonbitti så att jag kan träna efter seminariet.

Slå, mitt hjärta slå

Det blev inget västra Lund igår, istället kom det bästa från västra Lund hit och gick alldeles nyss. . .

Feber och Wella

När jag gick och la mig igår var jag helt säker på att jag hade feber. Jag var brännhet men frös så jag skakade trots att jag låg under DUBBLA duntäcken! Men nu när jag vaknade för någon timme sedan mådde jag bra, är lite hostig och mör i kroppen men känner mig feberfri (och tack och lov för det!) så det är ju toppen! Blir självklart ingen träning idag men ska försöka komma ut på en promenad och kanske, men bara om kroppen vill, köra lite pilates här hemma, mest för att sträcka ut och mjuka upp kroppen.

Fick även ett roligt telefonsamtal alldeles nyss från Wella Studios, dem ville ha mig som modell till ett färg-och klippteam från London. MEN såklart var det på måndag så dte blir det inget av . . sjukt trist då jag är i STORT behov av färg och klipp och gratis sådant av proffs är ju aldrig fel ;) Men men, jag skulle höra av mig om jag ska befinna mig i Stockholm en längre period.

Nu blir det ännu en pluggdag och ikväll ska jag bege mig mot västra Lund för lite skojsigheter. . . men vad det är säger jag inte för det är heeemligt!

Slutkörd!

Det blir ingen träning idag. Kroppen är allt annat än på topp så det känns det riktigt dumt att gå dit och bara fjösa och dessutom skada kroppen. Nej tack sådant gillar vi inte!
Istället ska jag äta en rejäl middag och hoppas på att magondan beror på matbrist och inte något annat!

I dina ögon

Mitt hjärta bultar, slår och smärtar. Åker berg och dalbana. Jag skrattar och ler. Gråter och våndas. Jag vet varken ut eller in, hit eller dit. Jag vet bara att jag känner. Jag känner helt otroligt. Helt otroligt mycket. Som genom ett trollslag föll allt på plats. Som genom ett trollslag vaknade jag upp och mötte verkligheten. En grå måndagsmorgon . . .


Dagarna som gått

Torsdagskvällen spenderades på Lunds Nation i gott sällskap! Sällskapet adderades av en rockabilly kille som jag pratade med i hmm över 2 timmar! Hur trevlig kille som helst och ikväll ska jag träffa han igen då jag blev medbjuden på hans korridorsfest på Blekingska. Passande nog är han kompis med Annas kille så Anna och jag sällar dit tillsammans.
Hur som haver, mitt i vårt samtal tittade Filip in så jag och han tog sällskap hem till mig och vi hade ett oerhört djup fyllesamtal på vägen. . Det är mycket intressant som kan komma från under inflytandet av alkohol.

Igår var en riktig slappardag. Vid 12.00 drog jag ner persiennerna och la mig under filten framför Star Wars :D Men jag kom iväg på träning och så hade jag och Anna film-och svullarkväll! Massor av godis, chips och ostbågar!! Mumma!

Idag har jag varit ute på en ganska kort (men intensiv) spring runda, försökte hålla ett högre tempo så det blev en ganska kort sträcla. Har även suttit med näsan i organisationsboken och pluggat järnet men känner nu att 4 kapitel är ganska lagom att gå igenom på en dag. Imorgon måste jag dock fortsätta och även sätta mig med min artikel. Har en massa information att läsa och research att göra. Så med andra ord blir det inget fylleslag ikväll :P

Schlajten

GRYM TORSDAGSKVÄLL!
Mer update kommer...

SKITVÄDER!

WTF?! För två dagar sedan satt jag och svettades i solen och nu är det regn och rusk på hög nivå! Hamnde mitt i en hagel/regnskur påväg hem från gymmet igår, det tar vanligtvis max 5 min att cykla från gymmet till mig men igår tog det nästan 20 min eftersom det var motvind och regnet stack som nålar i huden. Väl hemma var jag DYBLÖT från topp till tå och nu regnar det igen. . .
Hoppas bara det hinner lugna ner sig innan jag ska till skolan!

Nytt träningsupplägg

Ska nu testa att dela in veckan i 4 st styrkepass, har innan endast gjort 3 pass/vecka men har kännt att jag inte orkat med alla muskelgrupper ordentligt. Särskilt bröst/axel/tricepspasset har blivit lidande då jag inte pallat med att köra triceps ordentligt. Så denna vecka börjar jag alltså med 4 pass + 2 cardiopass som denna vecka kommer bestå av gårdagens megajobbiga backträning och ett spindistanspass i helgen (tror det blir söndag). Imorgon blir det en vilodag tror jag, har dock inte bestämt mig än. . . borde lägga den på fredag då jag ändå har en bakisdag eller så kör jag en nykterkväll imorgon. Vill nämligen vara maximalt utvilad den dagen jag kör ben!

Det kommer att bli rätt maffiga veckor från och med nu med dessa 6 pass men jag ska köra på och känna efter hur kroppen mår. Blir det för mycket får jag tänka om och försöka finna ett bättre upplägg men jag ska ge detta en ordentlig chans och håller tummarna för att detta ska vara mitt sätt att toppa formen inför sommaren! Vill känna mig stark tills dess då det inte blir mycket gymmande under sommaren, särskilt denna sommar då jag kommer fokusera på konditionen inför Triathlon!


Årets första stund i solen!

Vad gör man när solen skiner in genom fönstret men kursboken ropar på en?
JO! Man öppnar sitt stora köksfönster på vidgavel, släpar in en fotölj från vardagsrummet och tar på sig solglajjorna och bara njuuuter! Det är exakt vad jag har gjort från kl 10.30 fram till 13.00! Så otroligt underbart och så otroligt skönt att känna att solen inte bara värmer! Den STEKER! Så lite fräknar har tittat fram på näsan och lite röd är jag på armarna och bröstet:D Jag satt i bara BH och svettades, jävligt najs!

Har förövrigt läst ungefär halva Organisationsboken! Den andra halvan tänker jag ta itu med imorgon. Skönt att ha kommit igång måste jag ju säga, är trots allt bara två veckor till nästa tenta och efter det kommer det att bli galet intensiva perioder har jag upptäckt. Mellan de sista tre tentorna skiljer endast två veckor vardera, dessutom ska en uppsats skrivas och det ska göras bokföringsuppgifter!
Det positiva är dock att när den perioden börjar är det endast lite mer än en månad tills sommarlovet börjar och det kommer dessutom att vara slutet av april/början av maj = varmt och soligt väder!

Spring awakening!

Ååå vaknar upp av att solen verkligen strålar! Helt fantastiskt! Känner att NU banne mig är vintern slut och våren har kommit till Skåne och som jag har läääängtat! Vinterjackorna är undanplockade och vårjackorna är framme, med en poncho över den svarta skinnjackan och ett par hanskar så höll jag kylan borta igår.
Här vårstädat lite här hemma och möblerat om i min lilla lya ;) Nu ska jag ta tag i pluggandet och lära mig allt om organisationer :D
Lite senare i eftermiddag ska jag ut och springa i backe och köra lite pilates här hemma!!

Har återgått till människostadiet nu!

NU är jag äntligen en människa igen.. men det har tagit över ett dygn att åerhämta sig från lördagennattens/morgonens bravader.

Kom till AF borgens baksida vid 23.00 där Hampus väntade på mig. Vi började ordna med stolar och bord och de andra som också skulle jobba kom. Vid 23.15 öpnnas första ölen, 23.45 börjar killarna dra i sig de första shotarna. Vid 02.30 kommer alla människor från VGS bal för att festa loss på sexan. 03.00 städar vi undan alla bord och stolar för att bandet skulle upp och vi jobbare får nu börja ha kul! Eftersom jag jobbade med teknologer blev det en massa (engligt dem) goda snapsar, öl och dessutom knarkade jag en hel del Red Bull. Vid 06.00 går den sista gästen och ett ytterst oseriöst städande börjar. Vi stod vid baren och ömsom sopade, ömsom shotade så städningen var inte klar förrän 08.00 snåret. 08.00 är jag hemma och avsminkad och faller ner i sängen med ömma fötter, möra axlar men med ett leende på läpparna.
JAG HADE SKITKUL!! Nu taggar vi för tacksittningen!

Igår ägnade jag mesta tiden åt att sova och vila upp min stackars slitna kropp...

Fredagen

Hej hopp! Sitter och knarkar koffein inför kvällen/natten och morgonen. Har tackat ja till att jobba på VästGöta Nations balsexa mellan 23-07... Låter riktigt sjukt men samtidigt är det ett utmärkt tillfälle att träffa nytt folk och se en ny del av Lund så jag ser faktiskt fram emot det.

Igår var en GRYM kväll, Lund levererar som vanligt med andra ord. Dock var jag megga trött så kl var bara en bit över tolv då jag och Jossan gav upp och åkte hemmåt. Fick även sällskap av min lilla Filip som kom hit efter sitt jobb och gosa med en väldigt full Mikaela. Det är myspys!
Idag har jag tränat och vilat. . Nu ska jag vila lite till!

Tvättdag!

Jag är som vanligt uppe med tuppen, men denna gång för att tvätta halva garderoben (känns det som). Sitter för tillfället och mumsar på en super frukost och väntar på att första omgången ska bli klar!

Igår kväll lagade jag och Anna mat och njöt sedan av underbara Stolthet och Fördom! Tror ni jag skrev mitt case? Nepp! Det gjorde jag inte eftersom jag var för trött:p hehe så det betyder att jag har exakt 6 timmar på mig att skriva det! Jag borde hinna ;)

Rygg + Biceps

Jag vet att jag sa att detta skulle bli en lugn vecka men ändå så slänger jag in ett strykepass. . Men vadåå, ryggen är ju alltid bra att träna och när man tränar vissa ryggövningar (ex latsdrag) så aktiverar man även biceps och då känns det ju dumt att inte köra biceps när man redan har börjat. Så det blidde bicepsträning också.
Kände mig otroligt stark i biceps idag faktiskt! Har ju inte varit en jätteprioriterad muskel men nu har jag börjat tänka extra på den då jag tränar. Klara 4 reps på 9 kg när jag körde hantelcurl! Härlig känsla! Börjar faktiskt "ploppa" fram en liten muskel på armen nu ;) Och det är något som gillas starkt!

Pilates=TOPPEN!

O satan! Pilates var inte att leka med. Jobbigt jobbigt MEGA jobbigt! Särskilt "hundringen". Men fler pass ska det absolut bli! Tror det kommer kunna bli ett toppen komplement till den vanliga träningen.

Snart ska jag bege mig mot skolan och senare ikväll är det spexmöte följt av redaktionsmöte och efter det ska jag träna!

RSS 2.0