Sjukaste (=bästa) kvällen någonsin!

Detta var förmodligen den sjukaste kväll jag någonsin varit med om. Aldrig någonsin skulle jag trott att jag skulle spendera min kväll på Village med Maja (mitt ex förra tjej) Hon och jag har gått runt och HATAT varandra i 1 ½ år, skojjar inte hon är mitt livs Hitler typ:P Men igår kväll, vi snacka, dansa, drinka U name it. Visst blev det ibland lite smått spännt men över det hela var det hur kul som helst!!!
Börja med att ja såg henne gå fram till baren, båda stod så klart å stirra på varandra:P Sedan kom Jamie och Henke så då drinka Ebba och jag med dom. Såklart blir Jamie och jag 3e hjulet så vi garva ganska mycket  åt det (med tanke på att vi i somras aldrig ens sa hej till varandra) Sedan ska dom ut å röka, ja och Ebba hamnar på efterkälken men när vi kommer ut står dom och pratar med Maja och hennes kompis Amanda! WHAAAAT???!!
Nää, nu får det vara nog kände jag, ja gick fram och hälsa och börja snacka. Sedan drog Ebba och Henke och ja va kvar med min "gamla" vän Jamie:P Haha snacka om att det blev en random kväll:P
Har druckit som en svamp, rökt som fan och bara haft så jävla kul!

Ja säger det, vore det inte för killar så skulle vi tjejer inte ha några problem! Det är ju nu bevisat, nu när Anton och Maja är slut då har hon och jag inget problem mellan oss!

Sammanfattningsvis VILKEN JÄVLA NATT!!!


Radarparet!

Dålig dålig DÅLIG idé!!

Utgång + dålig sömn + ingen mat + hårt styrkepass = Ingen bra kombination
Usch och fy, borde verkligen inte tagit i fullt så hårt på träningen, borde egentligen inte tränat alls men ja kände att ja va tvungen. Var och sola med syrran innan, låg bara 15 min men det räckte för att känna sig precis lagom gyllen till ikväll och imorgon! :)
Utgång ikväll med verkar det som, antingen The Village med Ebba/Henke + kompisar eller så träffar jag Danne och går ut med han, har ju inte sett han på evigheter!!! Hörde dock inte vad han sa om vart han skulle gå:P Men men..
Imorgon är det Aseels stora fest!!! Har nu bestämt mig för att det blir Svart/vit paljett klänning, svarta srumpisar och svart Justin Timberlake hatt ;) Så att man sticker ut lite lagom sådär:D
Nu ska jag duscha och sedan sitta barnvakt innan utgången.


Söta Ebba på tbanan mit fridays för vi drinka lite innan

Jag på tbanan, va inte alls nöjd med varken hår eller smink men det kom fram en som sa att ja va jätte söt :D

COSMO!!!

COSMO!!!

Hjärta!!

Sweet dreams (önskar ja hade nån att drömma om bara)

Precis hemkommen från utekvällen. Både jag och Ebba höll med om att Laroy va väl sådär.. Pans va så mycket bätte (=mer killar) ne men seriöst. Här var det mest överblonda tjejer med lite väl mycket solpuder men det blev mer drag efter ett tag så da va ju ok. Kom in gratis dessutom så där spara man 120 kronor.
Henke va där, så det var jag, Ebba och han.. som sagt var hehe:P Skit kul:P
En annan som var där var Josef från skolan. Han å ja gick ju en liten promenad i Idre;)

Men nu är det sovdags, ska äta frukost med Ebbson imorgon PUSS!!!


Dags att ta steget

Det är dags att jag tar mig i kragen, det finns inget där att hämta och det har jag vetat sen i somras. Jag har bara inte velat erkänna det för mig själv eftersom du är den du är och du gjorde ett sådant starkt intryck på mig då ja va som i mest behov av kärlek vilket du också gav mig.
Men dags att säga hej då, ja har fått det ja vill ha. Jag har haft dig på det sättet jag ville och ja kände redan då att det inte fanns något kvar utan att jag bara levt i en dröm och i minnet av dig. Och jag känner nu att det är dags att säga hej då, men också tack för du fick mig att känna igen efter allt som hänt!

Men nu är det nya tider, Aseel sa idag att alla verkar skaffa pojkvänner på loven och hon har rätt i att loven är en bra tid att släppa saker och börja om på nytt. Vem vet, ja börjar kanske redan i helgen med en fika tillsammans med en ny bekantskap.
Som du sa:
Den som inte satsar kan heller inte vinna något!


JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!!!!!!

Som jag har väntat, dag ut och dag in, veckor, månader och äntligen ÄNTLIGEN! Ni förstår inte vilken tyngd som har lyfts från mig! Det är oförklarligt, obegripligt! Men aldrig aldrig någonsin mer! Det är över över ÖVER!
YEEEEEEEEEEEEES!!!


Detta ska firas!

Shopping shopping...

Var på stan en runda med Aseelm hittade en klänning, svart och vit med paljetter. Lite rolig sådär, skulle passa bra till min Justin Timberlake hatt, svarta strumpisar och svarta skor.... Men ja vet inte.. känner inte att jag har råd att lägga pengar på nya kläder, är ju utgång imorgon, har lite presenter som ska köpas..
Aja, jag suger på den karamellen till på fredag.

Värdelösa dag!!!

Idag har inte varit min dag. Imorse vaknar jag efter 11 timmars sömn och är helt slut! Till råga på det så har jag den sämsta tänkabara hårdagen man kan föreställa sig. In på bank jäveln där det är as lång kö och mamma blir as irriterad så då blir jag sur. Vi hann inte med alla ärenden vi skulle göra eftersom hon var så seg ut. När vi ska gå från banken till bussen så håller jag på att dratta på ändan en sisådär femtielva ggr eftersom jag har dom mest värdelösa skorna. Samtidigt som jag måste hålla balansen ska jag också se till så att min fula kjol inte glider ner eftersom den är typ 10 nr för stor. Fula kläder, fult hår och i spegeln på NK ser jag att jag även har sminkat mig skit fult!
YES!
Ut från NK, bytte inte halsbandet utan bara berlocken till ett jätte fint hjärta (det enda bra på hela dagen) och jag vill inte något kul att ha på mig på fredag, hittar NADA! Finns inget snyggt i år har jag insett. Så där går jag i mina värdelösa skor, med mitt värdelösa hår och det enda jag hittar är en svart Justin Timberlake hatt som även den just nu känns rätt värdelös.
Hem, hungrig eftersom de enda jag lever på är semeltårta, men då har mamma slängt det jag tänkte äta. Super! Middagen är värdelös. Datorn börjar sedan bli helt cp så jag drar till gymmet där jag får den mest värdelösa crosstrainern som bara kan köra i 6 min. SUCK!!! Hem från gymmet då jag är som en värdelös bambi på hal is och nu sitter jag i mitt värdelösa rum och INGENTING HÄNDER!!!!! ÅHHHH!!!!! JÄVLA VÄRDELÖSA DAG!!!!!

"On my radar"

AAAAAAAAAAAA!!!!! Behöver göra något drastiskt! Vad som helst, men jag behöver känna att jag lever, NU! Jag står inte ut, allt går bara i slow motion känns det som och TÅL INTE slow motion, snabbt ska det gå. Men allt bara släpar sig fram... segt som F A N !
Jag behöver att en viss person börjar prata, för att han är fortfarande i mina tankar.. men ja vill samtidigt aldrig mer höra ifrån han. Hur går det ihop liksom? JO jag är trött på det här fram och tillbaka tjaffset, så länge vi fortfarande hörs så går det inte att släppa taget riktigt. Men du envisas ju med att hela tiden prata, det är som om du har nån jävla sökare som känner  av att så fort det går bra för mig och jag har släpp tankarna på dig, ja då passar du på att höra av dig.
Det jävla spelet du spelar!!!!!!
Det är verkligen så, du vet exakt vad du gör. Vi hörs och varje gång är det du som tar initiativet, det händer ca 3 ggr en vecka men så fort jag börjar att prata så ignonerar du det. Så dröjer det ca 2 veckor - 1 månad innan det börjar om. Så har det nu varit i ca 7 månader. Friskt beteende? Nej!

Nu går startskottet för vuxenlivet

Jaha, nu börjar det alltså. Idag ska jag springa runt på banker för att överföra pengar från konton, byta betalkort mm. Eftersom mycket måste ändras nu när man är myndig. Ska sedan in till NK för att kolla på lite halsband. Fick ett jätte fint Calvin Klein kedja med en berlock till men jag ska kolla vad dom har mer på NK details även om jag tror att det är den kedjan jag vill ha.
Ikväll... ja vad händer då? Skulle vilja göra något, typ gå på bio:P problemet är bara att det är så många av mina kompisar som är bortresta :( Har iof pratat med Danne om att vi ska gå ut så ja kanske ringer han!

Olycksfågel

Det är jag det, jag är en vandrande katastrof! Har stora rivmärken på ena armen efter en maskin på gymmet som jag hela tiden river mig på, har gjort det de senaste 5 ggr och idag började jag blöda. Kul att stå mitt i gymmet bland massa människor med en blödande arm liksom:P
Har även hela benen fulla av blåmärken, tack Micke. Det har seriöst sett ut som om jag blivit sparkad, men nej jag har bara haft lite kul. Och idag upptäckte jag ett nytt blåmärke på armen, ser ut som om någon gripit tag i mig riktigt hårt.... Lite läskigt faktiskt.

Är fortfarande trött! Ska gå runt på banker imorgon och fixa med alla mina sparkonton, kuuul..... Ska försöka dra mig ner mot stan för att kolla lite i affärer, vill verkligen ha något nytt svart till Aseel Black and White Party, vore grymt med något nytt. Och eftersom jag har LOVAT MIG SJÄLV att ALDRIG mer köpa eller gå i högklackat så borde jag från och med nu endast investera i snygga flats och andra lågklackade skor. Har spanat in SNYGGASTE lila ankelbootsen... Muuummm dom vill jag ha!

Recap

Kommit hem från gymmet nu, nu är dte träna träna träna som gäller innan mönstringen om 1 vecka och 2 dagar!!!! plus att jag vräker i mig tårta hela tiden:P hahha Men är man böfday girl då är man! Så det så!
Det bästa med att ha varit å styrketränat är att känna hur slut kroppen är, för seriöst! Det finns inget bättre än att sitta i stretchingrummet och knappt orka lyfta vattenflaskan utan att armarna skakar som asplöv:P Var väldigt duktig och stretchade ORDENTLIGT!!!! Som min massör påpeka igår så var det tydligt vilka delar ja inte stretcha, hahha.

Ser fram emot onsdag då Ebbson och jag ska ut, löningsdag!! Får iof bara ett par hundralappar i lön men bättre än ingenting. På fredag är Aseel STORA dag! Hennes stora 18 års fest går av stapeln så då är det party all night long, först förfest med tjejerna och sedan ut till Rönninge! Och vem vet, kanske lite efterfest hos ......, jaaa drömma kan man :P
Och sist men inte minst Emelie blir 19 på söndag och då kommer även Fredrik till Sthlm!! Wiii

Nu är bara den stora frågan, vad ska jag ha på mig??????


It has been, and it has past

Dagen börjar lida mot sitt slut, eller borde kanske säge dygnet. Det har varit ett hel dygns festande och firande och nu är jag slut! Men jag har haft så kul! Dom flesta som fyller 18 är ju glada att få komma in på just 18 års ställen, men inte jag och mina kompisar, ska det firas så ska det firas med STIL!
Efter 3 flaskor rosa champagne, ett överflöd av paljetter, glitter, smink och glatt humör tog vi oss till PANS i Gamla Stan. Det är ett 21 års ställe, men har man kontakter så har man;) Drinkarna flödade, musiken pulserade och vi dansade oss svettiga och firade min och Ebbas stora och fantastiska dag!
Vaknade upp imorse av familjen som sjöng och det blev champagnefrukost och massa presenter innan vi promenerade ner mot Centralbadet där jag avnjöt en massage, simmade i spapoolen, njöt av termalbadet och solariet. Fantastiskt!
Fick ett samtal av Fredrik, så underbar du är, som grattade mig vilket lyste upp dagen ytterligare. Mer champagne innan vi gick ner till Kungsholmen där vi åt underbar mat, drack bellinis och ingefära daquaris.

Och nu, efter över ett dygns champagnedrickande är jag helt slut! Nu ska jag krypa ner i min gamla t shirt, koka en kopp te, ta en bit tårta och kolla på Sex and Rhe City!
Tack alla som var med och firade! Tack Ebba för att allt löste sig och ett stort jävla grattis till MIG SJÄLV!!!


One more day to go!

Om ett dygn! Ett litet mini dygn är jag i fullfärd att fixa och trixa med mig själv inför första officiella utgången. Det blir ju inte första gången på krogen eftersom jag lyckats smita in ett par gånger innan, men sjävla grejen är ju den att nu går jag in lagligt :D
Jag fyller iof inte år förrän på lördag men kl 00.0.. ska jag stå framme vid dörren med leget i högsta hugg, thats my plan! Innan blir det lite tjejmys hemma hos mig, kylen är laddad med rosa champagne! Mums! Sedan är det iväg med alla ni som är över 18, ni andra.. I will think of you ;)

På tal om att tänka på någon, gissa vem som smsar idag?! Jo men är det inte min kära lilla vän från söder, han skrev något om att han sog mina sms nu och att han var på väg hem från Tyskland. Huh? När skicka jag sms till han? I fredags när jag skulle träffa han men dom fick ja ju svar på, så varför skulle han helt plötsligt skriva så? Efter 5 dagars tystnad???
SUCK! Boys, cant live with them, cant live without them....


Remember this baby love?

Power dag!

Vilken power dag! Har hunnit med en massa känns det som. Ingen tyska imorse så ja hann med att sova ut, åt sedan en mumsig frukost och läste en stund. For mot skolan där jag och Emelie satte oss med varsin laptop och började med historia rapporten. Kom verkligen igång ordentligt, hittade en massa bra fakta och skrev till och med en halv sida!
Sedan drog vi mot gymmet, där körde ja igenom styrkeprogrammet. Okej ganska snabbt fick det bli, men min kropp var helt tom när ja kom hem så efter en dusch åt ja lite mellis innan jag hämta upp Sonja och John.
Är nu 300 kr rikare :D Wihoo!

Ska snart fu sushi Mumms!! Efter det blir det matte C för hela slanten. Prov imorgon mellan 8 - 10 så ja¨ska försöka sova tidigt ikväll!


Så fruktansvärt vacker!

Intensivt

Körde ett intensiv pass på gymmet idag, mycket skönt! Hon som leder passet är riktigt grym, musiken är super och hon har snyggaste kroppen. Hon har verkligen min ideal kropp. Riktigt vältränad, verkligen inte "smal" eller spinking utan sunt vältränad med former. Precis den perfekta kroppen! :)
Fast ja känner nu att det inte var smartaste draget att träna eftersom jag nu hostar konstant :( Sån där jobbig rosslig hosta... Den kom efter beep testet å sen dess har jag hostat. Beep testet gick helt ok, förbättra mig mer än 1 nivå så de e ju bra. men det som är så sjukt är att läraren sätter en MVG gräns. Hallå?? Det är ju klart att om man är lång och bara består av ben så är det möjligt, men är man en tvärhand hög och har kurvor och korta ben då är det ju inte så troligt att man når upp till de höga nivån.
Ja fattar inte hur lärare kan vara så knäppa ibland!!!

Frustrerande som in i helvete!

Ibland har man så sjuka krav på sina kompisar, och tillbaka kan kompisarna ha den mest märkliga krav på en själv. Men är det kommer till det faktum att allt handlar om det materialistiska (vilket det har gjort i 6 månader) minskar intresset att lyssna och kommentera det faktum att din kille ger dig det du vill ha. Och att han sedan köpte en resa till dig var väl ingen direkt chock därför var jag kanske inte över entasuastisk. Skulle du däremot berätta för mig att ni satt hemma i soffan med pizza och öl hela helgen, då kan du vara säker på att jag hade haft 1000 frågor och varit hur intresserad som helst. Men matarialismen är ett rågat mått.
Genom åren har jag tröstat dig, jag har satt mig själv i 2a hand för att du har haft det jobbigt hemma, jag har avbrytit viktigt pluggande för din skull, men när jag har det jobbigt så är du upptagen, och ringer du sedan upp? Svar: Nej.
Det är frustrerande för mig att jag måste vara den som undrar om något är fel, du har inte ens mage till att berätta för mig hur du känner, om du nu efter alla dessa veckor märkt att dina hintar inte biter på mig, be a man (or a women) and say whats on your mind. Du är inte så ärlig du själv och kan vara ganska nedlåtande du med. men att komma 4 dagar innan vi ska fira vår 18 årsdag är så jävla otaktiskt. Vänskap my ass säger jag bara.
Vad har jag inte gjort för dig och din kille? Han har sovit hos mig 2 ggr, har han bett om lov? Nej, han har bara trampat in i mitt hem, slängt av sig kläderna och hoppat i säng som om han ägde stället. Inte ens ett tack efteråt. Jag spenderade 3 timmar med att fixa ditt smink och ditt hår, lånade sedan ut MINA pengar så att DU kunde köpa saker till DIN kille, pengar jag inte sett röken av sen dess. Vem gick ifrån vem på nyår och vem tvingade vem att åka tillbaka in till stan för att du var full och storgrät? Vem städade halva lägenheten dagen efter då du bara låg i sängen och myste?
Vem försökte hela hösten att INTE förlora dig som kompis eftersom du dissade mig mer och mer. Förlåt för att jag inte har varit själaglad för att din pojkvän bjöd dig till Milano, men jag fanns där när han betedde sig dåligt. Förlåt för att jag inte håller koll på dina månadsdagar och grattar dig, men det är väl inte mitt jobb att gratta att du har en pojkvän?! Men det var min mobil du prata i med han i 40 min, det var min räkning som drog iväg. Om du frågar mig vad jag tycker om han tror jag efter 11 år att jag kan vara ärlig mot dig, för tyvärr, han har ej betett sig bra mot mig alla gånger därför tycker jag det jag tycker om han, men du bad om min åsikt så kasta inte skit på mig efteråt. Isåfall, fråga mig inte för du vet att jag är ärlig!
Varför tror du jag är avig för? varför tror du att jag verkar sur och irriterad?
Vänskap my ASS! Säger jag bara

This is were I belong

Jag känner mig helt handfallen, har varit helt off track idag. Visst jag ler och skämtar med alla som vanligt men inom mig gnager tanken på ska inte säga dig, utan snarare på allt. Tänk så mycket det är, jag tänker på allt...

Men mest tänker jag nog fortfarande på fredagen, har inte riktigt insett att det är måndag, för hela jag är kvar i sängen jag låg i tillsammans med dig i fredags... Det är där jag vill vara och det är där jag hör hemmma!

 

I have been waiting for you for so long...

F A N!
Jag fattar inte att jag kunde vara så in i bomben KORKAD!? Hur, kan någon snälla berätta för mig, hur jag kunde träffa dig igen och tro att bara jag fick en kyss så skulle alla känslor försvinna? Såkart jag trodde det när det har varit så med ALLA andra. Jag antog att det enda som behövdes för att verkligen glömma allt var en sista kyss, att bara få vara nära dig på det sättet som i somras.
Men det är inte som alla andra gånger, den här gången  har jag åkt dit ordentligt, helt fast.. fast för dig.
Jag har inte kunna sluta tänka på dig.
F A N! Det är för jävligt. Varför, varje gång jag har hunnit glömma dig då dyker du upp igen. Jag trodde att kontakten mellan oss var slut för 2 veckor sedan och det var så skönt, att äntligen få bli fri. Men så börjar du igen, du börjar med allt snack om träffar och övernattningar och du hintar om att det inte är borta.... Varje gång händer det.
Och lyssnar jag på mina vänners råd? Nej varför skulle jag? Jag tror ju alltid att jag vet bäst,..

Men nu sitter jag här, än en gång fast i skiten....

Jag vet att jag döljer en sanning, att längtan inte leder någonstans....

Here I go again!
Jag går omkring med ett fånigt leende på läpparna, jag rör mig öm om halsen där spår efter fredagen syns, och trots att det gör ont (bitmärkena då alltså) så är smärtan den ljuvligaste någonsin.
Jag har helt fallit tillbaka i gamla spår och det är inte bra... min längtan leder ingenstans..
Jag vet vad jag måste göra, jag måste våga ta steget ur vår sista dans..


But I want to stay with your arms wrapped around me..

"Come here, spoon me!"

Tänker fortfarande på natten, så mysigt har jag inte haft på länge.... Det allra gulligaste var nar han drog mig till sig och sa "come here, spoon me.." Jag smälte direkt...
Men nu ska ingen tro att jag är kär igen, eller igen och igen jag var aldrig riktigt kär i somras heller, jag var dock på god väg att utveckla känslor men allt fick ju ett ganska abrupt slut så..
Varje gång vi inte pratat på ett tag har ja glömt dig men så är det ju som om du har en radar som slås på så fort jag slutar tänka på dig och du dyker du upp och börjar prata igen... ja vi får se vart detta leder....

What a night...

Jag är bäst, så enkelt är det bara! Jag får det jag vill ha, alltid (även om det i vissa fall dröjer 6 månader:P haha) men nu har jag fått det och kan enkelt gå vidare...

What a night.. Planerna för gårdagen var icke existerande, men så såg jag att micke va inne på msn så vi börja snacka. Efter ett par timmars förolämpande och ibland seriöst och många gånner oseriösa samtal så får han den briljanta iden att ja ska åka hem till han. Ja, why not liksom?! Har inte setts sen i somras och han är utan tvekan jordens roligaste person, och när han är ful kan man bara garva:P
Så halv 12 på natten klär ja på mig, sminkar mig och tar pendeln mot tumba. Väl framma är mitt sovsällskap putts veck, shit tänkte jag då han inte svarade. Men efter 30 samtal så svarar han och garvar åt min smått panikartade röst och försöker guida ner mig mot taxibilarna.
och där står han, precis lika lång, lika skägg stubbig och precis lika osexigt vrålsexig som i sommras. Taxi hem till hans lägenhet där han blanda någon vrålstark drink till mig som tillsammans med ett par cigg gick rakt upp i hjärnan:P Guitarr hero på, ni anar nog hur "bra" det gick:P
Sen skulle vi vid 5 snåret hoppa i säng och efter mycket skämt tjaffs om vem som skulle få mest täcke (bla) så somnade jag på ena sidan av sängen och han på andra (jag hade blivit lite irriterad) men jag hinner knappt somna förran han drar mig till sig och vi somnar tätt ihopslingrade som vi gjort många ggr förut......
Men vad som egentligen hände... det vet bara han å jag ;)

Those were the good old days!

Titta vad jag hitta, en liten film från 1an i gymnasiet på en av alla mattelektioner som var så extremt seriösa med frikki :P
Lägg märke till de icke existerande ögonbrynen:P haha

Och när jag trodde att det skulle bli ännu en dag...

... så kommer jag hem och hittar ett lönebesked från Birger. Hmm, kan man få ett lönespec utan att ha jobbat en månad? Var min första tanke, vad ska det stå? Du har tjänat 0 kronor och behöver skatta 0 kronor. Måste ju erkänna att ja va en anings förvantansfull när ja slet upp kuvertet...
OCH GISSA!!!!! Jag har fått lön!!! WIEEEE! För två dagar i januari (som jag trodde jag fått lön för redan) men tydligen inte! Så nu  är jag en enkel men härlig summa rikare! Funderar på att vara en duktig flicka och spara undan hela summan. Kan behövas fram till våren och sommaren ;)

Nu är det 1 vecka och 2 dagar kvar! Snart snart snart 18!!!

Sick!

Jag mår så fruktansvärt dåligt idag! Har känt att en förkylning varit på gång ett par dagar men du som jag är har jag tränat och sprungit runt i hundraåtti som vanligt, men nu får jag betala priset :/
Jag mår riktigt dåligt! Fy fasen vad det är jobbigt. Plus att jag har något grymt ont i magen, det krampar som fan ås ja kan knappt stå upp utan att jag måste vika mig dubbelt av smärta! INTE KUL!
Träning idag kan jag glömma, fast jag kommer nog köra lite cross här hemma, inte alls så att det blir jobbigt, utan bara så att kroppen kommer igång lite....
Middag ikväll med Emelie och kanske Aseel, tjata på din mamma Aseel vi vil ha dig hos oss!!!!!!!! Önskar att en viss ..... skulle komma så att vi kan mysa lite... hihi ;)

Dagens lärdom: Man kan inte springa ifrån det förflutna, det hinner ALLTID ikapp dig! Tro mig, jag vet med säkerhet!!!


It doesn't matter what you say...

... NOBODY skates like Brian Joubert

Titta och njut!


Vid ett vägskäl

Alla har vi varit där. Ni vet nog vad jag menar, känslan av att stå vid ett vägskäl med känslan av ett val MÅSTE göras. Det kan handla om kärlek, skolan, jobb, kompisar... men alltid med samma frustrerande val. Hur ska man veta att det val man gör är det rätta? Hur ska man veta vart man ska gå för att bli lyckligast?
Svaret är lika enkelt som det är svårt, det finns inget svar.
Vi kan inte veta ett jävla skit om något. Det är just det som är tjusningen med livet, att vi aldrig kan veta vad som kommer att hända imorgon. Men också det som är så skrämmande. Kommer man att vara lika kär nästa dag? Kanske kommer någon att dö eller bli sjuk. Inget kan vi veta. Därför kan i bara känna efter. Försöka att lyssna bådepå hjärtat och förståndet. Men det är ju klart, det spelar ingen roll hur mycket vi lyssnar och hur mycket vi känner efter.
Efter ett tag börjar man att över analysera allt.
Blunda
Ta ett djupt andetag
Och gå...

Och se dig aldrig om!

Aldrig nöjd

hmmm, okej ingen kan vara perfekt men fan ja förtjänar bättre än så!


Veronica Maggio - Nöjd

RSS 2.0