Jag tror . . .

Jag tror (är inte helt säker) att jag har anmält mig till studentlund och novischeriet. Har betalat in en massa pengar och fyllt i uppgifter om mig själv men helt säker är jag inte.
Har även lyckats få min dumma piercing att börja blöda då jag försökte öppna upp ringen som sitter i, men den satt så hårt att jag slant med fingrarna och fick in naglarna i hålet. AJ! BLOD! Och ingen diamant den här gången heller . .

Håller tummarna för solsken!

Det har varit tre sjukt sega kvällar och nätter på jobbet. Timmar har gått utan att man gjort något annat än druckit kaffe och läst skvallertidningar. Skönt på ett sätt men trist på ett annat, när man väl är där så vill man ju ha något att roa sig med liksom.
Imorgon rör jag mig mot landet och håller tummarna för att solen ska lysa!

Kort eller långt?

Mina grannar börjar 07.00 med att ta fram hammaren och borren och köra igång, utan en tanke på att det finns trötta människor med sommarlov som gärna vill få lite sovmorgon. Tack så mycket!
Aja, nu är jag uppe och har ätit frukost. Gymmet nästa och efter det ska jag boka klipp/färgtid. Har inte bestämt mig hur jag vill göra, ska jag låta det växa ut eller klippa kort igen . . .


Kort . . .

. .  eller längre?

Att äga en lägenhet

Jag äger en lägenhet! Jag har nu i snart 8 timmar varit ägare till en underba lägenhet i Lund, mitt nya hem, min nya trygghet. Bara mitt! Hur underbart är det inte? Det är mitt att inreda som jag vill, så det passar mig och ingen annan. Att växa upp. På riktigt!

I have my eyes set on you . . .

Var inte alls beredd på att jobba till stängning men 00.45 var klockan då jag och Sara äntligen fick stämpla ut, men trots nästan 10 timmar på jobbet så känns det som om jag mest lallat runt. Har sluppit det mesta jobbiga då jag på träningsvärkiga ben sprungit mellan baren och Congressen.
Men jag klagar inte.

Idag tändes ett litet ljus inom mig, med värme som sprider sig genom magen och ut i ben, armar, huvud. Med röda kinder och ett litet leenden har jag jobbat idag. Jag har en liten tanke och jag gillar den!

Träningsvärk

Träningsvärken kom smygandes under gårdagskvällen och är nu ett faktum! Biceps, bröst och rygg är heeelt möra! SKÖNT! Trots träningsvärken så ska jag alldeles strax ta mig bort till gymmet:D Jag njuter verkligen av att äntligen ha gymkort igen, utan min styrketräning så blir det helt enkelt inte lika kul. Så ere bara!
Ikväll är det ett holländskt bröllop på hotellet, eller snarare en rehersaldinner för 100 pers . . . Och imorgon bitti ska jag möta upp mamma och pappa vid Gullmars för att bila ner till Skåne och Lund!


Ibland vill jag . . .

. . . bara skaka om vissa människor!

Sommaren i city!

Denna ohyggligt varma sommar slutar aldrig! Att vara i staden är som att sitta i en bastu, eller en buss runt medelhavet, svettigt och klibbigt.
Imorse hade jag körlektion och det verkar som om jag snart är redo för uppkörning! Nu ska Gillingebanan bokas, teorin ska bankas in i minnet och allt ska bara bli perfekt!
Gjorde ett besök på gymmet idag, första på över en månad och det känns! Hade inte tappat så mycket som jag trodde men nog har jag förlorat lite styrka . . Nu är det jobb som gäller!






Sanning

Har fått alla papper från Lund. Jag kan knappt tro att det är sant, men sanningen kryper sig på, smyger och viskar mitt öra om en förändring aldrig tidigare skådat. Jag vet inte om jag är redo än, jag vill vara men vågar jag?

I don not mind it

Ovanligt med en mulen dag. Måste vara den första dagen då solen inte strålar på jag vet inte hur många veckor! Fast lite skönt är det faktiskt att slippa svettas ihjäl bara man viftar på ena tån.
Är helt ensam på landet idag och det enda vettiga jag gjort var en körlektion imorse, nu banne mig ska körkortet tas innan jag flyttar till Lund! På tal om Lund så åker jag ner dit i helgen för att titta på lite lägenheter och förhoppningsvis köpa en!

Nu blir det lite pedikyr, eller inte bara lite utan MASSA pedikyr. My feets are AWFUL!

Men mig får du inte tillbaka

Dagar som fylls av sol och champagne. Vetskapen om att mina vänner finns räcker för att jag ska känna mig mer än nöjd. Vetskapen om att solen förr eller senare kommer att värma min bruna hud räcker för att jag ska känna strålarna värma. Vetskapen om att framtiden är öppen, fri, ovetandes och inom räckhåll håller mig igång, alert.
Men trots det finns det något som saknas.
Jag kommer på mig själv att prata med någon som redan lämnat. Luta mig mot en famn som är stängd och föreställa mig en kropp som inte längre tillhör mig. Jag kommer på mig själv med att falla tillbaka i gamla spår, att hoppas på något som aldrig kan bli av. Jag kommer på mig själv med att sakna något som jag aldrig kommer att få tillbaka. Jag kommer på mig själv med att gråta bistra tårar och huttra okontrollerat i sommarvärmen. Jag kommer på mig själv med att vilja, önska och drömma.


Old habits die hard

Är inne i stora staden för att äta middag med Filippa. Myspys.
Kommer in i helgen igen för att gå på dejt . . . Det sägs ju att det är svårt att lära gamla hundar att sitta och i detta fall är väl jag den gamla hunden som aldrig lär sig. Vem jag ska träffa? Jo, en person som kanske inte är den smartaste att träffa på grund av ett antal anledningar. Främsta anledningen är ju att människan har flickvän. Men sen när har jag brytt mig?

Ciao

LUNDAEKONOM!

Det blir Lund i höst. Allt är klappat och klart! Lila jag flyttar från den stora staden Stockholm till den lilla staden Lund för minst 3 års ekonomistudier! Nu är det stressigt. Lägenhet ska fixas, körkortet ska tas, lån, CSN. .  U name it!
Jag är så jävla STOLT!

"Deep in my heart I'm concealing things that I'm longing to say. Scared to confess what I'm feeling - frightened you'll slip away"

- Evita


VARMT VARMT!

Det är så varmt! Och att somna i värmen resulterar endast i extrem huvudvärk och en kroppstemperatur som förmodligen överstiger 100 grader. Men ut och springa ska jag (så fort det börjar svalna) och förhoppningvis blir jag så trött att jag totalslocknar direkt när jag duschat:D

Boiling town

Hela den här staden kokar! Vad gör jag ens här? Jo jag har ett jobbpass kvar innan jag flyr ut till landet och havet och vinden och salta stänk. Hela morgonen har varit ett enda långt lidande, svetten rann från början till slut och nu efter ett par timmar i parken är det ännu värre . . . Jag kan inte nog uttrycka min glädje över att slippa jobba på Grinda i detta väder. De där ute lär ju lida något fruktansvärt! (rätt åt dem!) 


My hotel!

Att vara tillbaka på hotellet har aldrig känts bättre! Idag har det varit jobb, imorgon bitti blir det mer jobb och på måndag kör jag ytterligare ett frukostpass innan jag far tillbaka ut till lanadet för att preppa inför mitt körande. Körkort, here I come!

Nu borde jag sova, ska upp 06.30 imorgon (och då har jag fått en timmas sovmorgon:P)
Sweet dreams!


För jag går nu

Klockan 01.17 inatt stod jag och putsade mina diamanter. 30 minuter senare var jag i fullfärd att fila naglarna. 02.10 plockade jag ögonbryn för fulla muggar. Med andra ord: Jag kunde absolut inte somna.

För mycket tankar på en och samma gång tillsammans med en känsla av ensamhet och att vara otillräcklig har plågat mig den senaste tiden. Ett extremt misslyckande. Att förlora min kärlek och att än en gång behöva stå på egna ben i denna värld visade sig vara både svårare och lättare än vad jag trodde.
Saknaden är enorm fortfarande. Såret som du skar upp inom mig har läkt om än bara ytligt men alla blåmärken finns kvar och det smärtar vid beröring, pinas att beskåda och vill bara inte läka.
Missförstå mig inte nu. Att vara ensam är lycka, att bara ta hand om mig själv är då jag mår bäst men en liten, liten röst i mitt huvud viskar envist att med dig vid min sida fick jag både och. Både lyckan i att vara ensam och tryggheten i att se mig själv i en annan persons ögon.

Men du får stå kvar. För jag går nu, ja jag går nu och jag är starkare. Jag är så mycket starkare. Det har jag lärt mig nu.

Ironi

En intensivmorgon av jobbsökande, ett par intensiva timmar med sololja i solen och nu tillbaka hemma utan att veta vad jag ska göra. Fan vad det är underbart med sommar . . .


I am back!

Är nyduschad, luggen är klippt och diamanterna är på plats i öronen. Festivallivet har kommit till sitt slut och nu går jag in i verkligheten igen vilket betyder dusch varje dag och hemlagad NYTTIG mat!


Update: Nu är sista tvätten inne i maskinen, all annan tvätt ät upphängd. Vuxenpoäng till mig. Rummet är mer eller mindre städat och likaså är jag. Fan vad det är skönt att vara tillbaka i civilisationen.


Peace & Love

Har ätit RIKTIG mat och det var underbart. Har gått på en RIKTIG toalett och det var himmelsk. Snart väntar en RIKTIG dusch vilket kommer att bli magiskt!
Efter 6 dagars festivalande är jag hemma. Fick skjuts av prinsen hem så jag slapp punga ut med 1000 kr för en tågbiljett. Med mig har jag en väska fylld av svettiga, stinkande kläder, en grym bränna, inget jobb och en sliten kropp. Men det var det värt! Det här med jobbet är ju dock en annan femma men tydligen så sparkar man folk över telefon på deras semester nuförtiden. Vilken tur att jag tänker bli min egen chef då. . .
Bitter? Inte jag inte. .

RSS 2.0