Dags att röra på sig

Precis när jag trodde att jag äntligen skulle slippa problem med piercingen så måste allt gå åt helvete, så klart. Jag skulle sätta upp håret med en hårnål för att kunna tvätta å så men slinter och kör in nålen in, i, ÖRHELVETET!! Aj, så skulle jag vilja beskriva den känslan.
Nu har jag suttit på min rumpa hela dagen framför datorn och stirrat in i skärmen tuggandes på något så nu ska jag släpa mitt ass in till staden för en omgång skivstång med Emelie. Målet är att jag inte ska kunna gå efter passet, så hårt ska jag köra idag:D
Sen när jag kommer hem ska jag placera mig själv i badkaret för ett välförtjänt skumbad:D Life is goood

I wish...

Såhär önskar jag att mitt öra såg ut...
Men det är lååångt kvar...


Sparkling

Min färg verkligen strålade i den bleka vintersolen så jag var bara tvungen;)
De första 4 är från i torsdags så där är håret super stylat, de sista 4 är hur jag ser ut på morgonen när jag vaknaar.. Morgonruffs anyone?



Not a stranger, no I am yours

Örat kan idag sammanfattas med ett ord: Bättre (Tack GODE GUD för det!)

Seg ensamkväll, var uppe 05.00 imorse och jobbade fram till 15.00 så jag har zero krafter kvar, känner mig bara helt... helt numb. Vill inget, orkar inget aa förutom att få vara hos han! Nu är jag trött på att du ska jobba hela jävla tiden!!! Saknar dig så fruktansvärt mycket och hatar ditt jobb ÄNNU MER! Har inte fått träffa dig på alldeles för länge och varje dag är så jävla jobbig att behöva gå igenom utan att veta, veta vad FAN det är som står på.
Älskling, kom med dina starka armar och din varma kropp och tina upp mig, jag är stelfrusen här utan dig.
Dagarna är så jävla jobbiga just nu..

Öra update

Jag får ta det en dag i taget helt enkelt, idag har örat bultat, varit uppsvullet etc. MEN inte riiiktigt lika ömt som igår. Det är ju bra:D Har kollat runt lite och insett att jag förmodligen kommer behöva stå ut med detta ett tag till.. typ sådär allt mellan 8 veckor till 12 månader:D Weeei...

Aja, vill man vara fin får man lida pin;) Dock lär det dröja ett tag innan jag kör på en till piercing;)

Öra=SMÄRTA!!!

Detta är inte okej för 5 öre! Förlåt mitt kära öra att jag klia på dig härrom natten, men måste du plåga mig såhär? Det har bultat och dunkat och smärtat hela natten och dagen!!! Örat är rödare än rödast!!!!!

En kul sak är att håret nu är färgat:D Det blev en rödlila ton med en konjaksgul slinga längst fram och svart i nacken som går fram på de långa slingorna vid ansikten... hmm det made no sense:P Slänger upp en bild sen, nu ska jag gå och gråta över mitt öra:(

Helvete!!!! SMÄRTA!!!

Piercingen klia som F A N hela natten så jag låg så klart och klia på den hela natten så idag är den jätte, jätte, jätte öm. Hela dunkar och minsta lilla beröring får mig att börja grina!!! Råka snudda handduken mot örat och då var det väääldigt nära att jag skrek, HÖGT!
Jag trodde ju att den läkte så fint:( Men icke sa nicke... Jag behöver alvedon!!!


Mitt hjärta ler

Från början var du en i mängden, sen började jag gilla dig och nu får du mitt hjärta att le och slå små volter.
Nu ler jag som en idiot igen och det pirrar lite smått i magen.


Mitt hjärta ler

Från början var du en i mängden, sen började jag gilla dig och nu får du mitt hjärta att le och slå små volter.
Nu ler jag som en idiot igen och det pirrar lite smått i magen.


Myspys och Matte D

Lodar runt här hemma i mjukiskläder och skjuter upp mitt matte plugg, just nu är allt "ska bara"... börjar känna mig som Alfons Åberg:P Haha
Men seriöst, vad lockar mest? Ett varmt bad, en kopp te och paradise hotel eller en svettig halvtimme på crossen och matte D plugg... hmmm Ska ju iof tvätta håret idag så jag kan lika gärna göra det så smuttsigt som möjligt:P




Vill inte ens tänka ordet matte.... BLEEE


Klipp Klipp

Jag tänkte bara toppa his Chris idag och sen boka tid för färg.. MEN så blev det inte:P Så nu har jag kort hår igen och det är snyggare än snyggast!!! IIIIH längtar till nästa vecka då vi ska leka med färg, det blir förmodligen en röd grund med svarta slingor, svart botten, något koppar och jag skulle verkligen VERKLIGEN vilja blanda in något kritvitt!!!!

LÄÄÄÄÄNGTAR!

Ytterst trevligt:D

Trevlig kväll på jobbet med trevliga kolegor och inga äckelgubbar å långt öget nådde;)
Egentligen är det helt sjukt hur bra "koll" man har på varandra genom typ facebook, robban frågade idag om det hade hänt något pga en status uppdatering på fejjan:P haha snacka om att ha rå koll.

Imorgon blir det klipp klipp hos Chris, lunch med ägg 1 och ägg 2, träning med ägg 1 och ägg 2 och sedan födelsedagsmiddag för min kära syster som fyller 21(!!!!) idag! Grattis på dig:D!
Sen blir det nog matteplugg för hela slanten resten av kvällen:P Jag "råkade" missa lektionen igår och missade info om provet om en vecka... :( Ble!

Impuls, o du ljuva impuls!

Jag kände att vardagen var lite för trist och grå så jag gick in till Chris och boka klipptid till imorgon, sen gjorde jag om ord till handling och tog den där lilla helix piercingen jag har drömt om så länge nu. Trodde jag skulle svimma innan av rädsla men sen sa det bara pang och så var örhänget på plats och det enda jag kände var ett litet litet nyp:P haha
Det enda jobbiga är att jag kan inte ligga och sova på vänster sida:( Det gör för ont:P

Brick by boring, boring brick

Spenderade natte hos baby och jag var på uruselt humör, och det sitter i än. Jag vill inte påverkas och jag orkar inte bry mig men samtidigt, det är självklart att det svider till och det är självklart att jag bryr mig. Det enda positiva är att jag inte bryr så pass mycket som jag trodde att jag skulle göra, så lite solsken finns i regnet.

Hoppas det kan gå tillbaka till det vanliga såsom jag är van vid, dock finns risken att det kommer ta minst 2 veckor.


.................?

Usch jag orkar inte, det var ju exakt SÅHÄR DET INTE SKULLE BLI!
Varför varför varför blir det aldrig rätt? Jag är trött på att samma skit ska hända igen, en gång räckte väl? Men vad är det nu? 111:e gången?

det är 110 gånger för mycket!

Sexuella trakasserier

Fy F A N vad folk är äckliga! Det var en bokning på jobbet och det var en massa "herrar" i blandade åldrar som uppenbarligen aldrig skådat någon av det kvinnliga könet på sisådär 350 år. Redan när de tågar in äter de upp mig med blicken och man kunde nästan se hur de slickade sig om munnen varje gång jag gick förbi.
Men det värsta var när en av dem klappar till min rumpa som ett litet "tack" för kaffet. Asså FY FAN! Jag jobbar inte om det är sådant här jag måste utsättas för!

Lighter

Trots en extrem trötthet har det varit en relativt bra dag. Fick tillbaka samhällsprovet (MVG) och svenska betyget (MVG) så det känns sjukt skönt!
Hade även en otroligt mysig kväll hos baby igår, stackarn var helt slut efter träningen så han sov när jag kom:P fick titta på simpsons innan jag väckte. Han ville tända ljus men hade inga:P haha så han dämpade lampan så vi kunde ta ett bad tillsammans innan vi kokade te och kollade på film.
När vi skulle sova började min mun att massproducera saliv och jag fick panik och behövde SPOTTA!! Dessutom retades halsen och var helt uppsvullen, kröp ut i köket och låg på golvet och hostade upp halva lungorna... Sen var det babys tur att vakna upp vid 04.00 tiden och inte kunna somna om, hittade han i köket mumsandes på nudlar:P Imorse fick jag panik när klockan ringde och det var ljust ute! Trodde jag försovit mig innan jag insåg att nu går vi mot ljusare tider:D Vilket men faktiskt börjar kunna märka:D


Fast det är ju gaaaaaaaaaanska länge innan sommaren är här..

Yoga och cykling

Igår var jag på ett yoga pass, var lite tveksam innan men det var helt gudomligt! Efter var jag helt avslappnad och lugn i hela kroppen, ord kan inte beskriva. Dessutom var passet jobbigt, trots att det var lungt en härlig mix sådär en måndagskväll.
Idag cyklade jag knappa halvtimmen och låg sedan 20 minuter i solariet, hudcancer jag vet och jag hade lite dåligt samvete när jag låg där men jag var iallafall ha kvar USA färgen nåååågra veckor:)
Nu är det dusch, mat och sedan hem till baby för filmkväll, vi ska iallafall försöka samsas om att hyra samma film... hmmm:P

Skivstång

Var på ett skivstångspass idag och det var JOBBIGT! Efter sista repetionerna var det knappt att jag kunde resa mig upp. Imorgon blir det yoga vilket kommer passa min förmodligen träninsvärkiga kropp bra. En annan sak som händer imorgon är att det är dags att masa sig till skolan igen... Kunde inte längta mindre:P Men nu är det dags att skärpa sig inga fler långa sovmornar hemma hos baby, inga fler spontana mitt-i-veckan-drinkar med baby och inga mera träffa plutte istället för att plugga.... hihi!

Myspys!

Skolan igår var seeegt! Stack till gymmet efteråt och pumpade lite, nu ska semestermagen bort:P haha (fast jag vet en som inte blir så glad då). Efter det blev det utgång och det var mycket skoj:D Efter många om och men drog vi till Grodan, både jag och Emelie kände att vi ville ha en budgetutgång. Lite kö ner vi kom dit men babe stod i baren vid entrén så han fick in oss. Massa pussar blev det innan han fick fortsätta jobba. När vi skulle gå blev det också då en massa pussar:D Myyyys!!!!!!

Borta bra men hemma bäst!

Nu är resan slut, jag har jet lag, är äckligt trött men super glad:D
Resan hem var lååång och seg! Men på långflyget mellan NY och Sthlm åkte vi business class så du kunde jag sträcka ut mina (låååånga) ben, ta en sömntablett och sova som en stock hela vägen:D
Hemma var det uppackning som gällde, har fortfarande drivor med kläder som jag måste klämma in i garderoben, vet ej hur detta ska gå:P
Tog en fika med Ebba och Emelie innan jag träffade upp mitt hjärta!!! ÅÅå vad jag har saknat och längtat efter den människan!! Efter middag och ett besök hos hans polare för lite tatueringsplanering åkte vi hem till honom där vi bäddade sängen för att kunna ha filmmarathon framför nya TVn. Somnade som en stock och tog allt täcke så baby fick frysa hela natten:P Imorse gick han upp med mig och vi åkte in till staden hand i hand:D weei

RSS 2.0