GA --> PLUGGA

GA var bra! Ga var stressigt. GA var en låång låång dag som kulminerade i vårt spex som gick otroligt bra! Tack mitt lilla spex för att ni är grymmast!
GA har nu övergått till PLUGGA! Med två omtenor, en inlämningsuppgift, två till tentor efter jul och en Mexico-resa därimellan så är det fullt stå nu. Plugg på semestern kommer att bli oundvikligt men jag vill minimera bördan så mycket som möjligt så jag försöker plugga in så mycket jag kan just nu.. samtidigt som jag MÅSTE (i alla fall ur CSN: s synpunkt) klara mina två omtentor för annars blir det jobbigt... Mattetentan är först ut och nu F A N ska jag sätta skiten så att jag kan stryka en sak från min lista.

GA 2012!

Nedräkningen inför GA balen är igång! I 5 terminer har jag kämpat för denna dag. Inte så mycket blod men desto mer svett och ett par tårar ligger bakom och på lördag gör jag mitt sista GA spex någonsin! En era är över...
Skämt åsido. Men nog har jag kämpat och nog ska det bli så SJUKT JÄVLA BRA. Spexet är bättre än någonsin, våra spexxare är så fina och så duktiga så nu ska allt finslipas, stay ups ska inhandlas och hårnålar likaså!
Imorgon visar vi upp allt för FM och sen är öva öva ÖVA fredag och lördag och sen ska vi spexa LOSS på lördagkväll!!

Sammanfattning av Stockholmsveckan

En vecka i storstaden avklarad. Jag har pluggat, jobbat, pussat på en fransman och druckit drinkar på Brasserie Godot med Filippa. Jag har tränat, promnerat och kollat på Skyfall med pappsen. Jag har färgat håret och fått nya Hunter stövlar av pappsen. Jag har kört bil, tänt ljus på gravar och gått ner 0,5 kg!
 
 

RSS 2.0