Händelselöst!

Jag  ska inte klaga men jag börjar tycka att den här sommaren börjar bli lite för lugn och harmonisk, nu har jag vilat upp mig i en vecka och nu behöver jag att något händer! Jag är så van från de två föregående somrarna att det alltid är något som händer. För två år sedan hade jag jordens struligaste förhållande (men det hindrade inte mig från att ha lite kul, eller snarare en massa kul:P) förra sommaren jobbade jag på sthlms sjukaste jobb där jag började träffa en 24 årig upptagen kille, jag var ute och rände varje kväll och spenderade en vecka på Rhodos där jag träffade jorden i särklass mest underbara människa.
Men den här sommaren.. när jag jobbar är mina kompisar lediga och när jag är ledig så jobbar mina kompisar. JÄVLIGT dålig planering! Jag måste ha lite spänning NU!

1 och en hal vecka kvar till Alanya och händer det inget där... det vette fan asså!

In the city

Nu är jag tillbaka i staden om så bara för ett par timmar, måste nämligen ladda mobilen och ta ut lite mer kläder till landet eftersom jag bor där nu då det är sådant underbart väder. Ebba har varit och hälsat på i ett par dagar och vi och Anna har legat och stekt i solen, jag har även hunnit med en tripp till Sandhamn, grillning på bryggan, brännt mig och sprungit varje dag!
Får se om jag stannar i stan inatt eller om jag åker ut. Får se får se..

Midsommarafton och helgen

Midsommar blev helgalet! Gick upp tidigt och sprang sedan chillade jag hemma innan jag åkte ut med min stora packning till landet (min dator bestämde sig för att lagga så jag fick släpa med din så att pappi kunde laga den). Väl på landet är jag trött och grinig eftersom allt gått åt helvete under dagen(kändes det som) men mampap piggar upp mig och vå går mot grannarna. Det blir middag med kusinen och lite annat folk, lite kubbspel innan jag och Anna går bort till hennes brorsas fest. Och där slösades det inte på spriten:P Redan vid 23.00 var folk aspackade och de flesta kunde inte stå rakt:P Men vi hade skit kul och vi kom i säng vid halv 5 på morgonen. 08.30 vaknar jag och känner att jag vill vakna upp i min egen säng så jag klär på mig och traskar halvt sovande och as bakis genom skogen:P Väl hemma stupar jag i säng och sover till 13.30 med vissa avbrott i sömnen eftersom en viss Fredrik hela tiden skulle jävlas! (PUCKO!). PÅ lördagen vaknar jag upp superbakis och supertrött och går mest omkring i en dvala i dagen.
Idag har har jag solat, sprungit och nu kom ja precis hem från jobbet. Jag är helt jävla slut!

Midsommar

Ajaj träninsvärk i hela benen! Känns som om dom väger 3 ton och jag är alldeles stel och öm!!! SNYFT! Sprang ca 5 km
imorse, duktigt av mig! Nu ska jag snart till landet, måste bara fundera över om jag har glömt något... hmmm.. hoppas inte:P

Stängning av baren

Sådär, nu har jag stängt baren. Usch, mina hälar dog efter ca 1 timma på jobbet! Måste måste köpa nya skor att jobba i detta funkar ej! Fick lite besök av Ebba och Laurena det var najs :D
Är nu 400 kr i dricks rikare och fick även 600 spänn för igår, med andra ord det jag shoppade för igår har jag nu tjänat in med rååååge :D najs!

Nu ska jag sussa och imorgon bitti springa, duscha, luncha och sedan landet, och kanske täby in the night

Busy Busy

Igår fick jag äntligen min shopping! det blev 3 tröjor och ett par lackleggins som var helt värdelösa eftersom dom bara gled av så fort jag tog ett steg. Jag och Emelie jobbade även på Fs studentmottagning och det var VARMT! Men cash is king ;) Efter det drig jag ut ett tag med syrran och hennes polare men höll på att dö av trötthet så jag åkte hem ganska tidigt. Dom ringde även från jobbade och undrade om jag kunde komma in i dag vid 17.00 och jobba kvällspass, japp det kan jag!

Idag ska jag träna och typ packa för att kunna åka till landet imorgon och fira midsommar, måste även snacka med Ebba om att jag inte kan gå ut med henne.... heheh vilken nödlögn ska ja komma med ...,

Earn some money or spend som money?

Tragiskt nog hann jag bara till plan 2 på Åhléns City innan jobbet ringde och bad mig komma in på störten, jahap så det var bara att åka hem och hämta kläder och dra till jobbet. Men det var najs ändå, knappt något att göra. Har nu lärt mig "Bong-maskinen" (kassapparaten), hälla upp fatöl, göra en sohopolitan och hur man tar betalt. Fett stolt! GE MIG FLER KVÄLLSPASS!!!
Dock blev den inplanerade springrundan inställd, jag som var så sugen.. Men imorgon blir det gymmet med Emelie så jag får väl springa då, även om det är såååå segt att springa på löpband! Efter det blir det lunch, sola och sedan ska vi jobba på Fs studentmottagning. Pengar rakt ner i fickan :D Ja tack!

Nu ska jag koka te, läsa något lagomt IQ befriande och tycka synd om mina fötter som inte fått vila på 8 timmar.

Some people just can't take no for an answer

Vaknade av ett sms från Emelie imorse, hon skulle tydligen komma till gymmet en timma tidigare än planerat, så det var bara att släpa sig ur sängen, fixa ordning en latte och byta om. Hade zero energy men körde på tills krafterna var helt slut och efteråt solade vi, gick hem till mig och åt wok och duscha.
Kl 15.00 var det personalmöte på hotellet, ja får tyvärr inga tider denna vecka :( Buhu! I want MONEY!!!! Men jag ska jobba på en mottagning på onsdag så lite klirr i kassan blir det :D Då blir jag glad!
D försökte få med mig ut och sedan på efterfest, men av tidigare erfarenheter så vet jag att där är det mycket snack och liten verkstad. Det gänget är alltid galet taggade på just efterfest men dom är oftast riktigt sugiga eller så blir de aldrig av :P Haha, men han verkade ju aldrig fatta att jag INTE VAR INTRESSERAD AV ATT TRÄFFA HAN!

Får se hur midsommar blir, kanske åker jag till landet och är hos F på ännu en fest, eller så degar jag inne i staden och ser om något roligt ställe är öppet.

Imorgon ska jag shoppa:D Och se Emelies nya frisyr/hårfärg

Gråtfärdig av sömnbrist

Det blev ingen lung hemmakväll i fredags, Ebba ringde och mer eller mindre tvingade med mig ut med den enkla motiveringen att "Du lever bara en gång, det är sommarlov, jobbet kommer du klara hur lätt som helst, bla bla bla". Den tjejen ska bli advokat för hon kan snacka omkull vem som helst. Så det var bara att dra av min sov t-shirt, hoppa i ett rosa fodral, svarta klackar och sminka på mig för att sedan dra in till Stureplan.
Måste säga att jag hade så J*VLA KUL! Lots of cute boys ;) haha
Vid 3 snåret stöp jag i säng och vid 06.00 ringer mitt äckliga alarm och det var bara att släpa sig ur sängen och jobba i 6 timmar. När jobbet var slut fick jag den fantastiska iden att träna, så nästan gråtfärdig gymmar jag i 1 timme, kutar hemma för att duscha och sedan springa till tbanan för att åka ut till landet.
Vid 16.15 börjar jag sitta barnvakt åt två överenergiska barn, vid 18.00 somnar jag första gången och när barnen somnar vid 23.00 (äntligen) ställer jag alarmet varje kvart och somnar til, vaknar upp, somnar till, vaknar upp....

När deras pappa kommer vid 01.30 är det bara att ta paraplyet och traska 2 km hem i regnet.. mmmm...

02.30 somnar jag och vakande 13.30

Fy fan vilket dygn!


En person med för mycket fritid spenderar sin dag på följande vis:

Idag har tiden flugit iväg, har jag gått på banken? Nej. Gick jag till gymmet? Nej (dock blev det lite kondition ändå). Så vad har jag gjort? Jo, jag har suttit och tagit ut halva "Bellas Lullaby" på piano, det har gått suveränt lyckades med första och sista delen så nu är det bara mitten delen och den är SVÅR!!!!
Men jag ska lyckas :D

Nu har jag beställt wok till middag, mumma:D Vilken tur att min pappsi vill ge mig pengar till takeaway när dom inte är hemma

Bellas Lullaby - Twilight (River flows in you by Carter Burwell)

Working my ass off!

Fy fan vad trött jag är och det läskiga är att trots att jag endast ätit lite wokgrönsaker och ett par mariekex på hela dagen är jag inte ett dugg hungrig, har endast extrem huvudvärk och mår illa. Det var verkligen länge sedan jag jobbade 3 dagar i rad och totalt 5 ggr på en vecka, och tro mig det börjar kännas i hela kroppen nu! Men det roliga är ju att jag börjar jobba mig upp från frukosten och får jobba med konferenser, middagar och i baren!!! Wiii!!!
På lördag är det jobb mellan 07.00 - 13.00 och efter det är det raka vägen ut till landet för att sitta barnvakt vid 16.15, fast det är ju inte så jobbigt. Vem som helst kan ju mata några ungar, knäppa på en film och äte godis ;) och få alldeles för mycket i betalt:P

Nu ska jag göra lite te och äta vindruvor innan jag ska sooooova :D

En trevlig prick :D

Nu är det jobb från 13.00 - 18.00 och efter det kommer pappsen och hämtar mig så ska jag köra ut till Bromma igen för ännu en mottagning. Måste ju erkänna att mottagningen igår inte ens var hälften så tråkig som jag trodde den skulle bli (av en del anledningar). Fick mig även en riktig nostalgitripp, hehehe det var faktiskt ganska roligt och omskakande.
Fick sälle av M på 12an och t-banan, fick låna hans jacka, myyyyys :P och ja lovade att bjuda han på min mottagning (om ett år, men hallå det är tanken som räknas!) han var (precis som jag kom ihåg sedan 4 år tillbaka) en trevlig prick:P hahaha

Nu ska jag dra, see yaaaa

Man kan ju tycka...

.. att när det äntligen är sommarlov så borde man vara pigg! Men nej nej inte jag, jag är helt slut!
Jag vill inte jobbba idag, vill bara soooooova!

Priset för årets: Idiot, klant, pucko (Listan kan göras lång) går till... MIKAELA!

Tack, tack så mycket:D Ska jag hålla ett tack tal nu?
Visst. why not. Vart ska jag börja? Mars 2007, livet är underbart jag är kär jag är så lycklig en människa kan bli och så olycklig en människa kan bli. Oktober 2007 allt rasar men jag klättrar och bygger upp en mur, ett skydd mot verkligheten för att slippa känna. Jag börjar min karriär som en idiot på hög nivå. Jag fortsätter året ut och halva 2008 med min idiot-bana. Det känns bra nu, livet leker, jag inser makten man har som tjej då man ser bra ut och har ett vacker leende. Som furor faller dom men jag står mest bara och tittar och undrar vad som händer.
Sommar 2008, ojoj! Något händer, eller snarare någon händer. Jag står handfallen och stirrar in i jordens vackraste ögon det händer inte, det måste vara en dröm! Och det var det, jag vaknar upp ur min dvala och ser dig lämna min lägenhet en sista gång.
Jag tillbaka i min dvala, nu en mer orolig sådan. Som en vilsen fågel flyger jag omkring med mina känslor och vet varken ut eller in, kan inte se kan inte tänka, kan bara knappt andas.
Djupt andetag, jag ser in i ögonen igen och hjärtat lättar, ÄNTLIGEN! Det tar slut, jag vaknar och ser ännu en gång med förundran på effekten jag har på folk. En kompis till de vackra ögonen faller, ytterligare en och en och en.... Dom tar aldrig slut men jag är slut det finns inget där.
PANG! Jag tittar upp och framför mig står den vackraste människa jag någonsin träffat, det är detta jag väntat på. Tveksamt sträcker han ut sin hand och jag tar den, med kärlek viskar du i mitt öra de förödande orden "Du är den vackraste, underbaraste och mest fantastiska människa jag någonsin träffat, jag kan inte beskriva hur jag känner, MEN jag älskar min flickvän".
Trots dessa ord är du min och jag din en vår natt i april. Det jag kände, det som flammade upp inom mig finns inga ord till, det finns bara blickar och ett sista Adjö.
Jag kunde inte tro att det skulle ske igen, och det gjorde det men ändå inte. Jag hoppades men hoppet svek mig, jag svek mig själv och mitt löfte om att aldrig någonsin mer

Men det hände igen, jag är en idiot!

Som en tickande bomb, eller ett slag i magen.. Fast nog mer som en annan verklighet för i min värld händer det ej

Det började vid fingerspetsarna, spred sig som en varm våg genom armarna, spred sig genom hela magen och ner till benen ut i tåspetsarna, tillbaka som en rakt upp i huvudet och sedan.....

.... rakt in i mitt hjärta

Men lika fort som mitt hjärta tinade efter en lång vinter, lika snabbt kyldes det ner igen och gick tillbaka till sitt iskalla tillstånd

Reality check

Nu börjar tiden hinna ifatt mig. Fick 4 timmars sömn inatt, trots att jag var så sjukt trött så somna jag inte förrän vid 02.00 snåret... segt då klockan ringde vid 06.00 det är vid sådana här mornar då man bara vill stänga av mobilen och låtasas att man inte hörde att alarmet gick.
Men jobbet gick bra ändå, det var lugnt och skönt och efteråt mötte jag upp Josefin för en lunch på stan och vi var tvugna att springa in på Apollo eftersom klanthuvudet (=Jag) trodde resan skulle betalas in den 11 juni och inte den 1!!!!!! Men allt har löst sig så nu är det bara att jag sätter in det sista så ska allt ordna sig :D

Nu ska jag sova och sedan iväg på min halvkusses student mottagning.... booooooring!

Sleepwalking

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden, jag sov jätte bra inatt och vaknade sent men trots det är jag helt slut! Ska dessutom upp 06.00 imorgon bitti vilket jag inte ser fram emot, men money talks ;)
Ska nog bara ta en duch och lägga mig och dega i sängen resten av kvällen, ska försöka somna vid 21.00 snåret.

Saknad

Det är ibland läskigt hur personer försvinner ur ens liv, personer som under en lång tid betytt så mycket för en. Jag kan ibland bläddra igenom gamla sms eller bara gamla minnen och undra vad den personen gör idag. Det är synd att allt måste ta slut bara för att ett förhållande tar slut, det är synd att folk rinner ifrån en eller att man inser att man inte kan stanna kvar hos någon. 
Det finns tre personer som jag ångrar att jag inte höll kontakten med, i ett av fallen hadejag inget val för det gjorde du åt mig. I ett av fallen har jag bara mig själv att skylla och med den sista... jag vet inte vad som händer där men efter den sista gången gled vi bara ifrån varandra. Du försvann och jag försvann, vi fortsatte båda med våra liv som idag inte har någon form av koppling med varandra men jag vill att du ska veta att trots allt tjaffs i somras och alla tårar och alla känslostormar så har du varit en viktig person för mig och du hjälpte mig något enormt.

Det enda jag ångrar är att jag var så feg, att jag inte såg till att behålla dig i mitt liv. Jag ska vara ärlig, jag saknar dig något enormt!


Du har en speciell plats i mitt hjärta!

Trötter

Shit! Jag vaknade halv 10 imorse (eller min väckarklocka ringde av någon anledning vid 06.45, tror den gjorde det igår med..) så jag gick upp och åt frukost och sen somnade jag om till 11.15. Mmmm skönt att sova ut!
Nu ska jag iväg och köpa studentpresent till min plastkusin som tar studenten imorgon, ska köpa något fint från SNÖ of Sweden.

Söndag

Idag har jag övningskört till landet, legat på altanen i solen i 3 timmar, kört hem igen, somnat till Twilight, sprungit milen och nu sk ajag snart hoppa in i duschen :D Jag har även fått besked om att jag ska få bli konferensvärdinna på hotellet, wiwi! Ska bli kul att få lära mig något nytt och förhoppningsvis, om det blir som jag vill då, ska jag göra mer konferenser än frukostar.

Igår vid 22.30 ringde Ebba och jag drig in till någon pub vid Birger Jarlsgatan för att dricka öl, men blev nekad eftersom det var 20 års gräns, daaah! Det är ju inte så att jag är under 18 direkt, shit asså, ge mig min öl bara jag har ju både pengar och leg med mig... Knäppt ställe!
Så jag drog hem igen för jag pallade inte sitta där och frysa för att liksom.

"Vem ska ha wook on fire? Jaha du, DÅRE!"

Det var kommentaren som Emelie fick av servitören då hon beställde Mamadous starkaste rätt, en rätt som innehäll Habanero (för er som inte vet är det typ världens starkaste krydda!) Trots tårar som rann så åt hon upp ALLT! Jag ska vara ärlig, jag doppade en knivspets och trodde jag skulle dö!
Josefin och Johanna fick leva livet som "18 åringar" då de icke blev leggde då de beställde in xcider, jag är förvånad över servitrisens blåsthet med tanke på att ägget Josefin säger klart och tydligt:
- A men jag är ju 17 så dom kommer ju legga mig hur som helst.... En cider cactus lime tack:D
Efter middagen vräkte vi i oss Ben and Jerrys och tjöt till Linas Kvällsbok och vid 12 snåret försökte jag sova men somnade inte förrän 02.00 så jag fick med andra ord härloga 4 timmars sömn innan jobbet imorse.... mmm..

Gissa hur pigg jag är just nu på en skala....

Sjung om....

Japp nu är det äntligen sommarlov! Å vilket väder! Man skulle nästan kunna tro att det är höstlov:P Fy Fan säger jag till vädret, kom igen nu! Fram med solen och värmen NU!
Idag blir det lunch med mami på Fridays, stan, middag på Mamadou med tjejerna och ikväll så får jag e om jag åker ut till Djursholm eller inte... ska ju jobba imorgonbitti så det är ju lagom kul att komma hem på morgonen och bara få någon timme sömn, men ja får se.. Det är ju endå SOMMARLOV!

Du ska ge FAN i att lägga dig i!

Du ska ge F A N i att ge ut mitt nummer till olika människor, jag vill inte ha sms mitt i natten eller tidigt på morgonen från någon jag inte har en aning om vem det är men som uppenbarligen känner mig väldigt väl. Såg rött kl 05.38 imorse och ringde upp och gav personen (tydligen en David) en rungande utskällning och att krav på att få veta vem som gett mitt nummer annars skulle jag be polisen spåra numret (man tänker inte klart så tidigt på morgonen).
Han gav mig ett namn som jag tror stämmer, men är inte 100 % säker på att det är rätt.

Men nu får det fan vara nog, vilken f*ckad j*vla människa ger ut ens nummer till random människor? Sorgliga, sorgliga DU!

När jag hör din röst...

Mitt hjärtat har knappt slagit ett enda slag, jag har nästan glömt bort att andas och tiden har bara flygit iväg.... Jag har varit djup försunken i New Moon, den andra boken i Twilight-serien.
Jag köpte boken för ganska länge sedan och läste kanske 50 sidor sen glömde jag bort den, men idag tog ja upp den och jag har läst non-stop sedan 17.00 och nu är det endast 30 sidor kvar!

Helt fantastisk bok! Stephanie Meyer kan verkligen konsten att få en att glömma allt annat, tid, rum .... ja allt bleknar då man försvinner in i Twilight sagan...


Det är nog inte bara jag som väntar med längtan på filmen

Mitt i veckan

Yes! Det verkar som om jag kommer att få ett par jobbtider nu i juni, eller iallafall nu på lördag och på tisdag nästa vecka. Jag hoppas verkligen att det blir mer!

Idag har jag kört kondition i 50 minuter på gymmet och lagat en supergod wok:D Resten av dagen ska jag nog bara göra ingeting, prata lite med F kanske....

Out with the old.....

Ut med det gamla! Idag fick jag ett ryck och då åkte en massa skit bort. Har rensat upp flera lådor, min byrå och min bokhylla, det blev så snyggt! Känns inte lika rörigt och jag kan säga som så här att när jag tömde min låda med hårprodukter då blev ja nästan chockad över hur mycket damm som samlats där under årens lopp.
Har även ägnat 30 minuter åt att rengöra silversmycken, silverpusten från NK suger verkligen så jag fick stå och gnugga med en trasa och vanligt silverputs... trååååkgit!!

Jag har lite oro fortfarande, allt borde vara lugnt, det är nämligen bevisat men trots det känner jag oro...
Jag borde verkligen sluta vara så hypokondrisk!

What to do with everything

Jag lär mig aldrig av mina misstag, det är väl något som jag verkligen stör mig på hos mig själv. Alla har vi bra och mindra bra sidor och den sida jag ogillar mest hos mig är att jag aldrig någonsin lär mig! Nu sitter jag här med världens oro, jag orkar inte med det en gång till det här är SISTA gången det händer!
För två år sedan under 6 månaders tid satt jag med en klump i magen varje månad men jag klarade mig varje gång.. Får se om jag har samma tur nu.... HOPPAS HOPPAS!!!

Annars vet jag inte vad jag gör...

En sida som jag gillar starkt hos mig själv är min envishet, jag ger mig inte förrän jag fått det jag vill ha! Som med engelskan, jag fick mitt MVG tillslut. Dock ser framtiden dyster ut eftersom jag sumpat med 20.0 med 1 vg från 1an och ett vg från i vintras..
Kanske har mampap rätt, jag behöver ett år i Australien för att få lite perspektiv på tillvaron och fundera ut vad jag verkligen vill göra i livet...
Men Handels och Mckinsey lockar verkligen......

Never ever give up!

Sol sol sol! Vilka underbara och super dagar det har varit! Bara en massa stekande sol, brunbrända ben, båtturer och dopp i det blå (som förövrigt var hela 13 grader varmt) men imorgon så är sommaren tydligen slut och på torsdag kan man lika gärna plocka fram vinterkläderna igen då det ska bli 6 grader varmt (?).
Har lyckats snacka mig till ett MVG i engelska (JAG ÄR BÄST!) och gjorde även så att en klassis fick MVG hon med :D När man vet att man har rätt så då f*n ska man inte ge sig!

Sommarlov på fredag då, hur ska man fira det måntro? Måste även mejla jobbet för jag VILL VERKLIGEN JOBBA!

RSS 2.0