Tonight, we are young!

Även om den svenska sommaren inte helt samarbetar rent vädermässigt så njuter jag för fullt!
Latar mig i solen när tillfälle ges. Jobbar lite sporadiskt. Skrattar med mina vänner. Går varv efter varv runt Kungsholmen med Filippa. Tränar stenhårt. Dansar till in på små timmarna, svettig och lycklig. Pimplar vin och bubbel på mängder av middagar och fester. Firar midsommar på ett soldränkt Lagnö och bränner sönder både axlar och nacke. Promenerar över Västerbron en lördagsnatt med en underbar man. Sover sked och vaknar upp i en varm famn.
Drömmer om Budapest, endast en vecka och en dag kvar nu!

Bli frisk

C-vitamin och honungste!
Operation bli frisk har inletts!


Tiden som går

Är bara sjuk och allergisk hela tiden! Så ingen träning för min del... Är i och för sig väldigt nöjd över formen som jag fått under våren så läget skulle kunnat vara värre!
Men jag vill ju bli frisk!!!!

Annars då, jobbar lite, solar när jag kan, bokat resa till Budapest och njuter av att vara "ledig" och att jag fick B på senaste kursen!
Ikväll vankas Barbiefest men innan dess PW med Filippa och sminkning på Make Up Store!


Vi går på rad, suddiga barn, barfota fötter genom hela stan

Bubbel och vin. Skratt och dans. Borttappad röst och höga klackar. Blonda svall och restalyne fyllda läppar. Utecpmpagniet och Rose. Morgonpromenad genom ett sömnigt Stockholm. 12 timmars festande och soluppgång. Hångel och taffsande. Leenden och läppar!

En sommarnatt i stockholm när den är som bäst!


6 juni

Jag har det helt klart ok på balkongen iklädd bikini och mumsandes på svenska(!!) jordgubbar! Måste väl tacka vädergudarna för att de tajmar in sommarvädret med min lediga dag:D
Ikväll är det middag med tjejerna och det är första gången vi är samlade på nästan 6 månader! Jag hoppas vädret håller i sig så att jag kan klä mig i klänning och klackar!


RSS 2.0