Helt totalt fullkomligt omöjligt

Det har inte alls varit min dag idag och helt ärligt så fick jag ett litet sammanbrott efter min första föreläsning. Kom hem till min tomma lägenhet och fick smått undergångskänslor. .  Är det såhär resten av min tid i Lund kommer att se ut? Kommer jag alltid att vara ensam? Finns det någon av alla dessa 37000 studenter som kan tänkas blir min vän . . .? När man är helt ensam 6 timmar från närmaste vän då är dessa tankar ytterst rimliga och kan få många tårar att rinna. Somnade av utamattning och har sedan dess legat framför tvn och bara stirrat in i dumburken, ätit lite pasta och sitter nu med en kopp te. Är fortfarande helt slut så idag blir det ingen träning men imorgon så ska jag försöka mig på två pass, ett på morgonen och ett på kvällen OCH jag ska försöka socialisera mig lite . .  Trots att det just nu känns helt totalt fullkomligt omöjligt!

Min första skoldag

Död åt mitt internet!

Idag var första riktiga dagen på Universitet, en massa information som jag knappt orkade lyssna på och nu sitter jag i min lilla lägenhet, ensam, igen . . Ja det är JÄVLIGT SEGT för den som undrade men jag hoppas att det börjar lätta nu då allt kommer igång. Har redan börjat få bra kontakt med en tjej och även snackat lite med en kille från kursen. Ska förmodligen ta mig förbi Malmö Nation imorgon och skriva in mig där och hoppas att jag träffar lite folk där. Sen har jag lite tankar på att involvera mig i något utskott, typ sexmästeriet men tror jag väntar ett par månader med det.
Usch, nu är jag så hungrig att det seriöst värker i magen! Mat står näst på schemat, ett pass på gymmet typ gympa eller spinning och sedan en sväng in på ICA för nu börjar det eka tomt i kylen.

Grovhångel!

Mitt trådlösa nätverk är helt muppat! Slutar funka hela tiden och jag blir helt jävla galen!

Tog en härlig springtur såhär på kvällen och drack ytterliggare en proteinsmoothe och jävlar vilken kraft jag har fått. Vet inte om det bara sitter i huvudet eller om proteinpulvret och tabletterna jag tar faktiskt hjälper men det känns sjukt bra så jag tänker fortsätta tvinga mig i 12 tabletter om dagen och den äckliga drinken 1-3 ggr/dag.
Det har även kommit upp fina bilder från nollningen på facebook, bland annat två underbara bilder på mig grovhånglandes med en fadder och en annan nolla från citynollningen  . . . hehe. . . Kan bara skratta då vi ser ut att äta upp varandra och verkligen njuta ordentligt med stängda ögon och bestämda tag om varandras nackar.

Nollegasque

Powerwalkade genom Professorstaden ner till Mårtenstorget för att hämta cykeln som blev kvar där efter gårdagens förfest och Nolleguasque, när jag kom hem blandade jag ihop min äckliga proteinsmoothie gjord på Gymgrossistens Whey-80 proteinpulver. Måste säga att en vanlig smoothie är ungefär 100 gånger godare!
Gasquen igår var galen! Galen stämning, galen fylla för de flesta och bara helt enkelt galen. Tycker personligen att det är lite tråkigt då folk klär upp sig i kostym och klänning men däckar innan förrätten . . i min ögon försvinner hela meningen med det hela.
Men men, en persons åsikt.

Nu ska jag fortsätta äta av mitt jättelass tomatsoppa jag lagade i förrgår och slappa framför en film vilket behövs efter denna intensiva vecka. Ikväll har jag inga planer, kanske går jag ut men jag tror nog jag hellre tar en springtur och njuter lite här hemma.

Efterlängtade kläder!!!

Nollekläderna är av, dyblöta av ett dopp i Lundagårds fontänen och nu ska jag äntligen få svida om till vanliga och SNYGGA kläder! Hell yeah! Känner även att en förkylning är påväg och att ett varmt bad inte vore helt fel. Att cykla hem dyblöt var ingen skön upplevelse.
Känner nu att mitt hår är alldeles stelt av öl.. Men en grej bara

För vi är inte Uppsala
För vi är LUNDAEKONOMER
För vi är inte Uppsala!

Övertrött!

Fick en liten (eller kanske stor) släng av hemlängtan igår kväll och bara orkade inte med ännu ett fylleslag med en massa omogna fjortisar. Så jag tog fram mobilen, ringde upp Ebba och vinglade hem på min cykel för en god och STOR latte innan jag lade mig i sängen för 9 timmars underbar sömn med en massa sjuka drömmar. Är utvilad men en anings konfunderad över de senaste nätternas helt sjuka drömmar. Inatt drömde jag att den mest manliga man jag känner faktiskt var bög och öppet berättade om sin pojkvän men trots detta så var det en tjej som konstant stötte på honom. . . Övertrött någon?

För vi är Lundaekonomer!

Efter en intensiv dag med ett gäng hockeyspelande transvestiter har jag äntligen kommit hem (tänk att jag bara efter ett par dagar kallar detta mitt hem men det är verkligen min trygghet!) och jag får sminka av mig och krypa i säng. Morgonträningen imorse 05.30 lockade inte så det får bli nya tag 07.00 idag istället. Hopprep och pilates ska jag absolut försöka hinna med innan jag tar mig ner mot faddrarna för pannkak och öl frukost. Blir nog bara pannkakor för mig, känner inte för att börja min dag 10.00 mer stark öl, det funkar på festival men inte när man jobbar på formen (som kommer vara ett minne blott efter denne vecka!)

Sov sött alla som läser! Saknar er så otroligt mycket!

Nu börjar mitt liv i Lund!

Kan ha gjort världens bästa gymkorts köp idag, 1400 kronor för ett års gymkort som innefattatr styrketräning, pass och spinning! Fick en smärre chock och blev helt till mig, till och med så att hon i kassan skrattade åt mig. Men jag är ju van vid Friskis och SATS sjuka priser så detta var ju rena julafton för mig:D
Körde ett ordentligt rygg och biceps pass samt 20 minuter på trappmaskinen innan jag utpumpad och dyblöt tog mig hem, fann även en liten genväg som kortade ner tiden med säkert 10 minuter:D Nu börjar jag ju snart kunna Lund riktigt bra... eller inte.

Imorgon börjar det! Nu börjar jag känna att det verkligen är sant! Jag är här, ensam, i min egna lägenhet flera mil hemifrån och imorgon börjar en helt ny del av mitt liv. Spännande? Som fan!
Planerar att gå upp i ottan, köra 100x7 hopp och lite pilatesboll, frukost, dusch och sedan uppkörning kl 08.00. Sen blir det hem, lite lunch och lite fix innan jag beger mig mot ekonomi centrum och början på novischeriet!


Även om mitt nya liv börjar så har jag kvar mitt gamla liv i Stockholm! Saknar er till tusen!

Bilder på min lägenhet


Hallen som är omgjord till en Walk-in-closet

Vardagsrummet

Jag vet, jag har ett piano i en 1:a :P

Sovalkov och obäddad säng

Köket

Hall/ Walk-in-closet

Min favorithörna:D

Sur mjölk!

Kaffesuget satte in imorse och jag tog fram barista mjölken jag köpte igår för att skumma den, det jag häller upp i mitt glas var inte mjölk det var något bortom denna värld. Tittar förbryllat på bäst före datumet och ett ljus går upp för mig, den 20 augusti var sista datumet och mjölken köpte jag igår . . . Det var bara att hoppa på cyklen och cykla upp till ICA för att klaga och som tur var fick jag en ny gratis. Nu när man officellt är fattig student gäller det att snåla!

Lets get i started!

Nu när jag blivit lämnad helt ensam i min lilla lägenhet i Lund så kunde jag bara komma på en sak som skulle kunna trösta, och det är shopping! Inte vilken shopping som helst, jag har klickat hem lite produkter från gymgrossisten för nu BANNE MIG är det dags att köra igång på allvar. Igår morse körde jag 100x7 hoppreps hopp och idag känns det i både mage och vader. Och bara det börjar sluta spöregna här i Lund ska jag ta mig ut på en springrunda och köra ytterliggare 100x7 hopp!
Imorgon ska jag cykla ner till Gerdahallen och införskaffa ett gymkort samt köra ett ordentligt gympass. Har även laddat kyl/frys/skåp med grönsaker, magert protein och långsamma kolhydrater!

NU KÖR JAG!

Nyinflyttad

Jag är nyinflyttad i Lund! Alla möbler är på plats och mampap har lämnat för att bege sig mot hotellet så jag är helt ensam i lägenheten. Ska lägga mig i badet med ett glas champagne innan jag stupar i säng!

Ord kan ej beskriva er betydelse!

Nu har fyra flaskor Champagne druckits upp, pizzan är slut, glasspaketen tomma och alla avsked är klara. Nu lämnar jag alla mina vänner, all trygghet för Lund. Ett val jag gjorde i våras då det verkade vara det enda rätta men som jag nu inser kommer med att lämna alla kvar här i Stockholm. Jag är inte alls redo att lämnas ensam i Skåne, inte efter denna kväll då jag inser hur mycket jag älskar er! Nu är helt underbara!
Från en livstid till lite mer än ett halv år så har ni funnits där för mig och jag älskar er av hela mitt hjärta!







'



Körkortsteori!

För att det är sjukt jävla kul att sitta och råplugga körkorteteori såhär kvällen innan teoriprovet . . . Varvar pluggandet med målande av tånaglar och fortsatt packning av kläder. Ska nu börja fylla den femte jätte resväskan med kläder men förhoppningsvis blir denna väska den sista!

Love The Way You Lie


Tisdags update

Hemkommen från en grymkväll på Vickan ca halv 4 på morgonen (mer om det kommer sen) och vaknar utvilad vid 12.00. Efter frukosten väntade två timmars hetspackande, så intensivt att jag blev genomsvettig och helt slut. Har sedan dess suttit med näsan i körkortsteori boken och pluggat som en tok och nu äntligen börjar saker och ting lossna!
Nu väntar mer packning, mer plugg och sedan middag med la familia och ett besök på gymmet innan denna dag är över.

Ciao!

Måndag

Nu börjar det bli dags att vänja sig vid att stiga upp på mornarna. Alarmet ringde 06.45 för att jag skulle hinna träna innan körlektionen. Och JAPP! Jag tog mig ur sängen och ut på träning. Good Girl!
Nu ska en svettig Mikaela hoppa in i duschen och göra mig iordning för att sticka ut till Gustavsberg för min näst sista körlektion innan uppkörningen (som jag aldrig kommer att klara).

Idag åker även världens bästa Nana till USA som Au-Pair ett helt JÄVLA ÅR! Vad jag kommer att sakna min partner in crime men jag hoppas du får ditt absolut BÄSTA år i det stora landet i väst och att du shoppar en massa, både till dig själv och till mig ;)

Viva la weekend!

Jag tycker jag har lyckats bra med helgens detox. Har fuskat lite med några glas Champagne men är det sommar så är det. Annars har det varit mycket sallad, frukt och magert protein tillsammans med grönt te och vatten. Precis som det ska vara! Denna vecka som kommer börjar jag med GI och Paulun kost igen och kör igång med hårdträningen igen efter veckans mjukträning.
Det som jag dock har lidit mest av att låta bli har varit mitt KAFFE! Å mitt älskade kaffe som jag saknar dig, särskilt denna sega (och sista) dag på jobbet innan flytten. Men några dagar till ska jag klara mig så kanske beroendet har minskat en anings;)

Nu blir det sängen efter att ha rådissat kvällens dejt. Imorgon är det upp tidigt för att träna, övningsköra, luncha med älskade Josefin, Ikea med mami och middag + utgång med Linnea. Fullt upp någon?

Hej höst och nyttigheter!

Nu är det slut på sommarens små syndigheter, istället välkomnar jag hösten med nyttigheter och träning.
Bara en snabb titt på min hy i spegeln säger mig att jag har levt på vin, champagne och fika alltför länge. Visst är sommaren grym då jag får ta semster från allt vad GI och stenhård träning betyder men nu när hösten börjar närma sig är det dags att säga hej då till sommarens vanor.
För att kickstarta hösten ska jag köra en snabb detox 3-4 dagar. Har gjort det 3 gånger tidigare och jag har bara mått grymt av det så nu kör jag igång igen!

Rosé och äppelpaj

Kvällen har spenderats på Primos uteservering tillsammans med mami och papi. Det är inte bara mina vänner som jag ska lämna, utan även de människor som ståt ut med mig i 19 långa år. Genom tonårsgräl, kärleksbekymmer, vänskapsproblem, datorhaveri och tekniska missöden har dessa två människor alltid funnits vid min sida. Min stora trygghet.
Mycket prat och planerande blev det inför den kommande flytten. Hur ska vi packa, när ska vi packa och viktigast av allt när får jag flytta?


It is time for my last goodbyes

Jag har klarat mig igenom ett Hej Då, jag har kramat om fina Christoffer för sista gången på förmodligen månader. Jag har njutit av hans sällskap, skratt och fina personlighet, men nu har vi sagt adjö. Och det smärtar. Det smärtar att behöva tänka att det nu är dags för att säga just Hej Då, ett Hej Då som är mer än bara en vecka eller två, det är ett Hej Då som kommer att vara i flera år. Alla ni som har funnits där i vått och torrt, genom tårar, skratt, lycka och sorg. Det är dags att säga mitt sista adjö till er.
Hej då Christoffer, trots tårar och skratt så gillar jag dig otroligt mycket, trivs i ditt sällskap och jag hoppas att vi kan fortsätta att bygga på vår vänskap trots att jag nu flyttar.
För efter allt som vi har gått igenom så känns det verkligen inte som någon omöjlighet!


Söndag

Kvider av smärtor, hela magen känns alldeles uppsvullen och öm. 4 dagar varje månad ska man plågas. I guess that is just life! Bit ihop och kämpa vidare (och köpa godis) är det enda man kan göra.
Körde ett svettigt träningspass imorse, alltid lika mysigt då man fullkomligt badar i svett efter 5 minuter i omklädningsrummet. AC någon? Mer svett ska det bli då det väntas massa jobb, underbart!


Full fart!

Full fart på jobbet, sprang som en galning mellan drink-shakande i baren till servering i restaurangen. Ett ord: SVETTIGT! Fy fan vad varmt och fuktigt det var! Aldrig varit med om något liknande, och det blev ju knappast bättre av att hela lobbyn var full av blöta gäster som flydde spöregnet.
Imorgon väntar ytterliggare ett pass innan jag åker ner på en minisemester till Nana i Ulricehamn! Längtar!
När jag kommer hem är det packa som gäller, säga hej då till alla nära och kära och sedan FLYTTA!! Buhu . .  Nu börjar jag snart gråta:(

Sms-sex

Är helt galet sugen på sällskap men orkar inte med en kärlekskrank liten pojke som med sina hundögon bara ber om och om igen om att få se mig. Jag vill inte ha någon som hänger efter mig, orkar inte med att ta behöva ta itu med någon annans behov då mina egna är så mycket viktigare just nu.
Så det får bli lite oskyldigt sms-sex istället så kanske han blir glad och framförallt nöjd;)

The bitch is back!

Utrensning!

Packningen och rensningen av mina saker fortsätter. Igår slängde jag 6 kassar med gammalt skräp och fortfarande står det 3 kassar kvar i hallen som väntar på att få häsla på i soptunnan. Har tömt 4 lådor, rensat bland strumpor, underkläder och vanliga kläder, gamla skolarbeten och prov. Halva bokhyllan och alla filmer är nedpackade men nu är flyttlådorna slut. Så just nu kan jag inte göra mycket mer än att vänta på en ny laddning med flyttkartonger!


Stöd!

Hemma från jobbet med sällskap på MSN. Vi pratar om hur dålig jag är på att laga mat och att jag aldrig kommer att klara mig i Lund. Känns bra med allt stöd jag får från mer eller mindre... ALLA! Är det inte det ena så är det de andra. Finns det ingen som tror det är en bra idé att börja plugga med en gång eller att jag faktiskt kommer att kunna klara mig själv?
Jag vet att jag driver med hela bo-ensam grejen själv men det är ju bara för att jag vet om att jag lever i min skyddade värld där mina föräldrar alltid funnits där för mig och hjälpt mig med allt. MEN jag föddes inte igår och jag både kan och kommer kunna klara mig helt själv. Visst det kommer att bli tufft som FAN i början. Jag kommer att känna mig ensam, det kommer att vara mycket nytt att tänka på men det är ju ingen omöjlighet att klara sig igenom!
Jag ber endast om lite stöd från någon! Att någon ska klappa mig på huvudet, tro på mig, inte skratta och säga att jag kommer att klara det galant!

Sushi + True Blood

Den absolut perfekta mixen! Och det bästa sättet att avsluta 5 dagars av flängade fram och tillbaka mellan landet, staden, jobbet, körlektioner och inredningshopping till lägenheten. Det har varit några hektiska dagar som nådde sin kulme i fredags då 12 teknologer övernattade på landet, varav den ena fick spatt och slängde in ett träd in i sovrumsfönstret.
Förutom det lilla dramat så har det trots allt fläng varit lugna dagar.
Men denna vecka har jag bestämt mig för att vakna ur min asociala koma och börja träffa lite människor igen. Filippa på onsdag och Johanna på fredag samt jobb och halkbanan . .  och förmodligen packning och mer shopping!

RSS 2.0