Pirr i magen

Matsalsbordet är dukat

Snart kommer han... Jag är nervös, det är knas för det borde vara tvärtom...

Allt kan faktiskt vara helt perfekt!

Hård träning på förmiddagen, lång härlig dusch och mumsig lax till middag.
Nu åker jag snart, han väntar på mig och jag på han!
Livet ler mot mig!


Fix och trix

Shoppa shoppa shoppa!!! Det finns sååå mycket jag vill köpa! Galet!
Härlig hemmakväll ikväll med tagg inför morgondagen som ska spenderas med den otroligt söta:D Ska fixa och trixa lite här hemma, är på lite fix-humör och då sätter ofta kreativiteten in;)
Step-passet var grymt och grymt jobbigt! Skivstång eller styrka imorgon.

In the mood for a little love;)


Whats up sexy?

Sådär, då har man shoppat upp en del av H&M pengarna, köpt 3 par nya leggins och då även slängt ett par gamla:D Najs! Lunchen har ätits och nu är det bara engelska C outline som det ska skrivas lite på och sen är det LOOOOOV!!! Snart ringer C förhoppningsvis med något bra att berätta;) Min lilla sötnos:D

Nu ska jag snart sooova

When I Grow Up I Wanna Be Famous!

Blev tipsad om Punk Goes Pop, välkända poplåtar fast i mera rockiga/punkiga versioner. Mumma ;)

Mayday Parade - When I Grow Up (Pussycat Dolls)


Måste bara...

Hur glad blir man inte när man kommer hem och finner att man fått 500 kr i värdecheckar från H&M? Fast lite illamående blev jag när jag såg den totala summan jag shoppat för förra året... hehe men man måste ju tänk positivt juh! Och jag har 500 att shoppa för!!! WIIII!!!

Kan det bli bättre??

Tralala:D:D:D Var med mumsigaste människan igår och inatt och imorse och hela dagen på sms:D Hade bara en lektion igår som var totalt onödig, stack en stund till gymmet (har grym träningsvärk i magen idag) och sedan mötte jag upp sötnosen vid Universitetet. Smidig som jag är så halkar jag mitt framför fötterna på han:P Haha
Strosade runt en stund i Täby C, köpte kaffe, prova kläder och pussades:D
Åkte hem till sötnosen, promenerade i över en timma tills att bena nästa frös fast i marken sen blev det ännu en kväll och natt med tre miljoner pussar och kramar!!!! Wiiii:D
På lördag är det konsert och sedan väntar tre hela dagar tillsammans med han! Kan det bli bättre??

Ren och skär glädje

Japp, det var den klart bästa födelsedagen någonsin. Var på Make Up Store och syrran och jag valde ut ett rouge i en härlig röd färg. Efter det kom kussarna och det blev Champagne i världens vackraste Evfa Attling glad, middag och mumsig tårta. Sen var det dags för mig att åka till en liten sötnos.
Med pirr i magen tog jag mig hela vägen ut dit för att finna person stående i snön. Ett enda ord far just nu runt i mig, LYCKA!

Birthday girl!

Wiho jag fyller år! Har fått min älskade tårta, massa bra presenter och snart ska syrran och jag gå till Make Up Store för att inhandla det jag ska få av henne:D Lycka!
Men den bästa presenten av dem alla måste jag vänta ytterliggare ett par timmar på... Men den som väntar på något gott;) Det här är början på ett jävligt bra år!

Det sa bara KLICK!

Absolut bästa dagen på... ja någonsin! Har spenderat 5 ½ timmar med en person med de vackraste ögon jorden någonsin skådat. Har aldrig trott på kärlek vid första ögonkastet, men wow! Det sa KLICK! Jag tror nästan att det gick att höra en lååång väg:D Om bara ett par timmar får jag se han igen:D
Kvällen var underbar! Det går nog inte att ha så underbara kompisar! Tack för att ni förgyllde min födelsedag!!!!!

Trött som F * N

Spenderade natten med långsamtal i telefon tillsammans med en liten sötnos. På lördag blir det träff och det ser jag mycket framemot. Men eftersom jag bara sov 3 timmar inatt känns det som om jag ska DÖ så nu ska jag dricka kaffe och sedan sooooooova!

Sushi!

Härlig träning och hemkommen till nyköpt sushi:D Mumma! Hinner precis se Anja Persson göra en jätte vurpa i störtloppet..... aj aj aj säger jag bara.. Hon åkte mot guld men cirka 25 meter innan målgång faller hon i ettt hopp på 60 meter. Sammanfattningsvis: AJ!

Nu väntar ett låååångt lyxigt bad som förhoppningsvis ska kuna mjuka upp mina stenhårda axlar. Längtar till helgen, kommer att bli händelserik med middag, min födelsedag och en liten dejt...;)

Underbara ting





Man får säga vad man vill men materiell lycka är denna sanna lyckan ;)

Hjärtegull

Två av mina passioner i livet är smink och vackra underkläder. Det är något som jag verkligen aldrig kan få för mycket av! Därför har jag nu bokat en sminkkurs hos Make Up Store, inhandlat 6 nya skuggor, 4 par trosor och en ny bustier!!!!
LYCKA!!!!!


Vad håller jag på med?

Det blev ingen dejt idag, han har nämligen satt sig rejällt i klistret och just nu ser det jävligt mörkt ut för hans del! Så saker och ting blev jätte jobbigt igen och min trötthet är tillbaka igen med råge och hela huvudet bara dunkar och verkar väga 300 ton. Varför ska jag sätta mig i den här situationen med dessa människor? Jag ska inte umgås med folk som håller på sådan skit som han gör för en vacker dag är jag kanske på fel plats vid fel tillfälle och då blir det kanske jag som måste skaffa mig en advokat...
FAN
FAN
FAN!

The X effect

Gym och sedan en liten tripp till solariet, najs:D Den enda anledningen till att jag ens orkar röra mig till gymmet och svettas där är tanken på att få lit bränna efteråt;) Lite sommarkänsla kan man ju få unna sig i detta extremt trista och gråa väder!
Om ett par timmar ska jag in till staden för en dejt med x:et, ska ju bli skitkul:P Hahah asgarv! Ne nu ska jag vara positiv och vara gladnär jag träffar plutten:D Nu måste jag laga mat eftersom systern min bestämde sig för att äta upp MIN mat:(


Lättnad!!!!!!!

Shit! Det känns som om en tyngd har lyfts från mina axlar. Idag har allt varit så mycket lättare än va det varit på många veckor! Vilken lättnad:)
Jag kan knappt skriva på tangentbordet längre, drog av en av mina lösnaglar (höger tumme) och jag har varit så van att skriva med sidan av tummen då nageln suttit där som "balans" men nu känns det jätte konstigt:P haha
Nu ska jag dra av en till nagel:D

Om jag fick önska..

Har inte orkat med ett skit under dagen. Planerna var middag ute ikväll men jag har känt mig så dålig att jag knappt kunnat ta mig ur sängen. Natten var skit och jag sov så jävla dåligt. Vissa beslut må vara de bästa men de är för det knappast enkla att fatta och jag både ångrar och inte ångrar mig.
Önskar bara att det inte blev så knasigt och att allt bara kunde bli som det var i Januari då allt var en dans på rosor och du var jordens vackraste och mest perfekta människa.

Stå på egna ben

Allt är lika jobbigt. Men jag har insett att det är dags att stå på egna ben nu. Kärleken har sedan länge dämpats och även om jag gillar han så oerhört mycket kan jag inte vara med en person som lever som han gör. Varje gång han skadar sig själv lider jag och jag tror att detta är en anledning till varför jag mår som jag gör nu. Att du förstör ditt liv ska inte få mig att börja gråta. Du betyder så mycket för mig men jag måste stå på egna ben för jag vet knappt vem jag är längre.
Jag vet bara att jag inte vill att tårarna ska fortsätta rinna.

Ljuspunkt

Dagens ljuspunkt
Mamma hittade ett par gamla höga-midje jeans som jag köpte för 2 år sedan och aldrig anväde för dom var för små. Provade dem igen förra hösten men då fastna dom halvägs på låren men idag gled dom på utan problem. Knäpparna knäpptes och voila! Perfect fit!

Falla fritt

Melissa Horn


Mörka moln

Det har lättat lite under natten även om allt fortfarande är tungt och jag är fortfarande helt slut. Nattens sömn kan knappast kallas sömn, har sovit ryckigt och drömt jätte jobbiga drömmar. Om ett par timmar måste jag ta tag i något som komer vara väldigt jobbigt, jag är verkligen inte redo för det men det måste göras och jag hoppas på att efter det ska molnen skingras lite mer. Men just nu känns allt faktiskt bara tungt.


Nu går jag in i väggen... Och stannar där ett bra tag

Orkar inget just nu. Skulle någon bara andas på mig skulle jag bryta samman. Har varit en mardrömskväll på jobbet med många tårar men tack och lov lite skratt. Allt är för mycket just nu och allt ligger på mina axlar.
Nu går jag in i väggen och jag stannar där ett bra tag!

Ingen bra dag överhuvudtaget!

Skulle jobbat mellan 18.00 till 22.00 idag men fick gå hem efter lite mer än två timmar och tack och lov för det! Bröt ihop totalt i omklädningsrummet. Det var ingen kul dag idag. Jag vet inte om det var trötthet eller något annat men jag kände mig ytterst illa behandlad och det var droppen. Låste in mig på toa i början av passet också och grät. Blä, hatar sådana här dagar!
Önskar att min älskling kunde krama om mig... Saknar honom så mycket, så mycket, så mycket varje jävla dag som vi inte kan ses:(

Alla tårar har gjort mig helt slutkörd så nu ska jag göra en latte och slappna av framför en film:D Imorgon är det matte D, träna, sola och jobba som gäller. Så förhoppningsvis mår jag lite bättre efter en natts sömn:D

Maxat!

Jag tog ut mig maximalt på träningen, lade på nästan 3 kg på bröst, rygg, triceps och halva biceps men sen höll jag på att dö så då lasta jag av 1,5 kg. Men det är ju bra att man blir starkare av träningen och inte tvärtom iallafall:D På vägen hem gjorde Josefin den BÄSTA imitationen av en av våra lärare, båda skratta vi tills tårarna rann och tanten mittemot tittade lite fundersamt och roat på oss.
ÅÅÅÅÅH! Jag har världens jävla shoppingsug!!! NUUUUUU!! Men jag har lovat mig själv att hålla mig till efter Mars-lönen som nog kommer att bli najs;) Jobbar ju på rätt ordentlig nu i Februari för att kunna få vårshoppa. Måste få med mamsen på en tur någon gång också och tigga lite saker, det gäller ju att passa på nu liksom;) hihi

It is all comming back to me now


Rör du dör du!

Jätte roligt att sluta 17.40 på onsdagar, verkligen verkligen verkligen INTE!!!
Har vräkt i mig massa mumsig mat och ska dra iväg på ett mördarpass skivstång/kondition i 75 minuter, nu är det beach 2010 som det gäller att deffa till:P haha
Usch och fy så segt allt bara är! Ge mig SOMMAR OCH SOL! och nu ska du ge mig en puss för jag har inte fått en puss på väääääldigt länge nu... Och då blir jag griiiiinig;)

Inspiration

Har haft en fullspäckad eftermiddag och kväll, först vart det vinservering på jobbet och lite skitsnack över en kopp kaffe. Efter 2 ½ hårt arbete drog jag till gymmet där jag sprang och jobbade med bålstyrka. Hemma väntade sedan en mumsig lax med bönsallaf och en härlig dusch så nu är skatboet äntligen väck:P

Sitter och fundrar på vad jag ska göra med håret på studenten (ja, jag har tråkigt) och antingen så slingar jag igenom det så det blir rödblont (kan bli total katastrof eller sjuktsnyggt) ELLER så färgar jag det mörkt, mörkt brunt nästan svart och sätter i extensions och fixar ett klassiskt Hollywoddsvall. Tillsammans med röda läppar, 20-tals stuk på eyelinern och en härlig lyster i den förhoopningsvis bruna huden kan det nog bli en riktig hit.... mumma;)


It was the best of times, it was the worst of times. But maybe it is time for some new times?

Jag har haft det super de senaste månaderna. Hela vintern blev en enda lång dröm där den ena roliga händelsen avlöste den andra men nu börjar verklighten gripa tag igen och kanske är det dags att släppa drömmen och hoppa in i verkliga livet igen? Jag väger fram och tillbaka, hit och dit men fasen jag vet inte!
Allt kan inte bara vara kört? Det finns bara inte, varken i drömmen eller verkligheten. Jag får som jag vill och jag tänker BANNE mig se till så att dett blir enligt min önskan!

Min önskan är din lag.

Skatboet

Fick den fantastiska idén att locka mitt hår, eller asså först krama fram mina egna lockar och sedan förstärka dem med locktången. MEN (varför finns det alltid ett men?)
Hur som helst, MEN det gick ganska dåligt. Resultatet blev inga mjuka härliga lockar utan ett jävla trassel och ett enda stort burr. Haha såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig! Så det blev till att dra och slita med plattången för at få någon form av rätsida på det hela.
Resultatet: Jag kör Ronja Rövardotter-stilen imorgon då jag nu har haft lockprodukter, glansserum och en massa jävla wax i håret;)

4 månader!

Väldigt skönt med en yoga/pilates lektion imorse, mycket uppskattat! Dock var resten av skoldagen segare än seegast!
Endast 4 månader kvar till studenten och jag räknar ner varje sekund, minut, timme, dag, vecka, måndag.. ja ni fattar va;) Nu blir det naturplugg (eller inte) och så ska jag kolla vad arbetsmarknaden har att erbjuda, ett till jobb skulle inte sitta helt fel ;)

O du ljuva bleka vårsol

Mmm... njöt ordentligt påväg hem från gymmet idag av solen som lyste och faktiskt värmde! Kanske blir det sommar detta år med... Tiden bara rasar iväg, imorgon är det bara 4 månader kvar till studenten och klarar man sig bara genom februari och halva mars så kommer dagarna vara längre än nätterna, snön kommer vara borta och vinterjackan likaså:D

Men just nu vill jag bara dö av trötthet! Har gått upp 05.30 både lördag och söndag för jobb så jag har inte direkt haft en utvilad helg.
Saknar dig mitt hjärta <3


And you were history with the slamming of the door

But now it is all comming back to me . . .


Lördag

Matten igår gick ju faktiskt bra (tror jag)! Det trodde jag inte:P
Jobb imorse och jobb imorgon bitt med, seeeegt!!!! Onsdag är en stor dag men jag tror tyvärr att det blir som vilken jävla onsdag som helst, inspirerande....
Sen på söndag är det ju årets bästa (sämsta!) dag, alla hjärtans dag. Är det bara jag som tycker det är fånigt att man måte ha en speciell dag för att berätta för sina nära att man älskar dem och köpa en gullig nallebjärn och choklad. Är det verkligen kärlek??
Kanske är jag bara bitter för jag alltid varit ensam den 14 februari... Och jag lär ju inte ha sådär överdrivet med sällskap detta år heller såsom det ser ut just nu :( Men men, det blir ju inte alltid som man tänkt sig...

Truly madly deeply..

.. in love?
Naaaah.. nu ska vi inte överdriva;) Men visst saknar jag arbetsnarkomanen när han bara ska jobba och jobba och jobba... Dag för semester snart kanske?

Fick litet ryck för en stund sedan och fixade till en par jeans, och när jag säger "fixa" menar jag trasha. Har fått en idé om att jag ska köpa ett par trasiga jeans men då min budget ej tillåter detta så tog jag fram ett gammalt par med en fin liten fläck (pusta inte silver med nya kläder det fräter! ett litet tips) hämtade rivjärnet, satte på hårdrock och körde igång:D Sitter även och funderar på att skaffa mig en tung eller navelpiercing, en liten stav med stenar på i tungan... mumma;)
Annars så går ju Matte D plugget framåt, eller jag hoppade två små steg framåt i och med att jag lyckades med 2 uppgifter weeei! Men nu börjar jag tappa ögonlocken..

Övrigt då så knarkar jag de här låten just nu.
Down -  Jason Walker


Wicked Wednesday

Gör mig redo för ett skivstång/konditions pass, förra veckan var hemsk och denna vecka... hmm jag har lite mer mat i magen så det gör kanske saken bättre. Jag hoppas i alla fall att mina ben har lite styrka kvar trots allt. Ble ble, känns som om jag är helt jävla emotionellt nedbruten! Och fy fan vad det tar på psyket just nu, jag tvivlar på allt och alla, inklusive mig själv så självkänslan är ju inte direkt på topp:P hehe
Men men, kan inte göra mer än att vänta och hålla tummarna...

Ne usch nu måste jag tagga till annars kommer jag lägga mig platt på magen på gymmet och storgråta:P haha Vilken jävla syn...

Kiss and make up

Idag blev jag JÄTTE GLAD, irriterad, frustrerad, glad, irriterad, grinig och nu är jag väl typ glad igen så det är väl rätt bra antar jag:D Haha humör svägningar eller vad? Han även gnälla lite på plutten och han fick gnälla lite på mig, sen blev det bra igen, så det är väl också bra. Vill bara pussa på knäppisen!!!! Iiih han är ju sååååå söööt:P haha Jag vet jag är hel knasig
Har kliat mig i huvudet över matte boken idag med man jag blir fan inge smartare. Det verkar typ ta stop efter ett tag, som om hjärnan är överfylld (hmm jag vet de som inte har det problemet, där ekar det tooomt) och inte heller får jag tag på kära Christoffer som jag ringt stup i ett för matte hälp.

Nee... Nu ska jag masa mig till köket och göra en Green Tea Latte (soooooo American style) och parkera ändan framför finalen av Paradise Hotel. Måste ju säga att TV6 var jävligt klumpiga då de gjorde reklam för finalen och visade upp finalparen innan man fått se det i TV. Oooopsi;)



En hel såpa med spån om super, gör bort sig och har sex i TV. Kan ett program bli bättre? Förmodligen inte

Måndag

Har inte så himla mycket vettigt att skriva här idag... Hmm försöker få in lite Matte D i skallen och det går lite både och, en del saker är plättlätta adra är mindre plättlätte och lite, lite är totalt mysko. Försöker ragga mattehjälp genom syrran, jag menar något mattegeni måste hon väl ha bland alla kompisar på KTH.
Annars så har ett nedrans shoppingsug satt in... SNYYYFT! Jag har lovat mig själv att leva på en sträng budget en tid framöver för att ta igen mig från USA och kunna få ihop lite pengar till Australien och en sommarresa. Men just nu vill jag springa runt som en tok på stan och shoppa allt jag ser:D

Nu tycker jag att baby har jobbat för mycket, han ska ta ledigt så jag kan få spendera en natt med att puss på hela han, knycka allt täcke, putta ut han från sängen och vakna av en varm andedräkt i nacken:D Myspys med andra ord!

RSS 2.0