Tisdag

Svimningsattackerna på gymmet igår var ett resultat av ett blodtryck på 109 då jag borde haft ca 140. Stabilt! Morgonträningar är alltså inget för lågtryckare, från och med nu blir det hårda träningspass på kvällar och mjuka pass på mornar.
Igår kväll hämtade vi upp min man och natten och morgonen har spenderats med att mysa i 180:D

Så kan det gå när haspen inte är på!

Somnade med huvudet i boken om Internationell Ekonomi, säger ju ganska mycket om hur kul den är att läsa (plus det faktum att jag släpade mig ur sängen 05.30 imorse för att jobba) men egentlgen mest om hur totalt ointresserad jag är av just det ämnet. Dock närmar sig tentan så det är bara att bita ihop och mata in skiten i hjärnan.
Målet är att kapitel 9-11 ska vara färdigläta imorgon och att sedan kapitel 4-7 så ska vara lästa innan fredag, efter det kan jag fokusera på extentor och att fördjupa mig samt att börja lite med Finansiell Ekonomi också. Låter ju verkligen som om de resterande dagarna på mitt jullov kommer vara SKIT ROLIGA!

NOT!

Det lider mot slutet

Nu börjar julhelgen lida mot sitt slut och så även det konstanta ätandet, jag vet inte varför men under dessa dagar går man ständigt och tuggar på något:P Det ska få kompenseras med ett gympass ikväll!
Julafton var toppen! Fick mängder av paket bla. ny dator, nespresso maskin, stövlar, tre miljoner hudvårsprodukter, smycken, mössa, halsduk, 2000 kr till NK REAN !!!


2 dagar till dopparedan

Började dagen med en kopp te på söder med Emelie som jag inte träffat sedan studenten. Mycket, mycket trevligt! Efter det mötte jag upp Johanna och vi handlade en liten avskedspresent till Emelie och Josse, mest på skämt dock ;)

Ikväll blir jag ensam hemma så jag ska passa på att prata lite med tjockisen vilket är omöjligt att göra då mamma och pappa är hemma eftersom ALLT hörs genom dessa tunna väggar!

3 dagar till dopparedan

Gådagen var grym! Johanna, Josse och jag sprang runt på staden, eller snarare jag släpade runt dem i olika affärer i min desperata jakt på julkappar. Har nu bara kvar en present till pappa, Filippas jul/födelsedagspresent och till Filip. Hade en jätte bra idé till han men såklart var det slut på hela NK... Det sög så nu måste jag komma på något nytt.
Trots gårdagens julklappsjakt har jag absolut zero julkänsla! Helt sjukt! Det här vitt ute och 3 dagar till jul men det kunde lika gärna vara mitten av mars, så mycket känner jag av julen:P HAHA

Idag väntar ett besök hos tandis och sedan ska Johanna och jag köpa en liten avskedspresent till Josse och Emelie, bara en liten kul sak som jag upptäckte igår på stan.

Sweet ass!

Efter att ha släpit min enorma resväska fylld med kläder och smutstvätt, min dataväska fullproppad med tung kurslitteratur och min handvaska fullproppad med mat från min lilla lägenhet ner till bussen (en promenad som vanligtvis tar ca 5 min men som då tog 30 min pga 3 dm nysnö som jag drog väskan genom) hoppade jag på tåget och var endast 15 min försenad in på centralen! Där sa jag hej då till Anna och Natalie och hej till pappsen och mamsen!!:D
Helgen har spenderats med att kräva enorma mängder uppmärksamhet från samtliga familjemedlemmar, sakna min man och smida planer inför lovet. Idag blir det julklappsshopping med Johanna och Josefin och senare ikväll gymma i fastighetenns gym:D

JULLOV!

Då har man alltså jullov! Så jävla skönt att få komma hem och vara en bebis igen efter dessa månader av vuxenliv. Dock kommer det att bli mycket plugg på lovet då 2 tentor väntar redan första veckan men det sk ainte hindramig från att njuuuuuta av ledigheten!

Det var det sämsta vi har sett!

Japp, spexet i lördags var en katastrof men kul hade vi!
Söndagen spenderades hos Anna med massvis av glögg, lussebullar och människor, ytterst trevligt om jag får säga så själv. Det blev även en introduktion av pojkvännen för kompisarna och han skötte sig utmärkt, nu hoppas jag att han sköter sig lika bra mellan 27 och 31 december då han ska bo hemma hos mig i Sthlm. . .  Håller tummarna ;)

Såg idag resultaten från Mikro omtentan och vem fick VG??! JAG SÅKLART!! FUCK YEAH!
Får jag VG på de nästa tentorna så får jag VG på hela kursen!!!!!
BOHYAAH!

Lördag

Jogging runt i Lund som avslutades med 100 st utfall så det brände i låren och rumpan riktigt härligt när jag kom hem. Idag var vi 5 plusgrader här nere i söder så all snö är typ borta och därför funderar jag på att ta cykeln ner till AF borgen eftersom jag vill slippa traska hela den låååånga vägen.


YES!

God Morgon! Jag har klarat makrotentan! JIPPI!!!!
Nu ska jag bege mig ut på en PW/joggingrunda innan det blir spex och sedan inpluggning av gårdagens föreläsningar som jag skippade för att kunna sova ut med min fina kille:)

Dramatiskt sjuk, dramatiskt frisk

Nattens spenderades i ett feberskimmer. Väl hemkommen från ännu ett långt (och jävligt tråkigt) spexmöte frös jag så jag skakade. Inte blev det bättre av att jag låg nedbäddad med två täcken plus en varm kropp som gjorde allt för att tina upp min iskalla kropp. Efter många om och men somnade jag och när klockan sedan ringde så svettades jag som en gris (typ).
Sån är jag. Dramatiskt sjuk, dramatiskt frisk.

Idag väntar en lång dag i skolan, från 10.00-18.00. . .  Woppidu säger jag bara. Men jag ska ta mig igenom dagen utan att somna eller ge upp och gå hem. Ikväll blir det springa och ladda inför morgondagens tentagenomgång då mitt öde kommer förseglas!

Illamåendet kan nog inte bli värre än såhär. .

Fruktar för att vinterkräksjukan har börjat greppa hårt om min kropp då illamåendet snar övergår i spyor (känns det som iallafall) samtidigt som huvudvärken har slagat alla tidigare nivåer. Denna kropp ska alldeles strax släpa sig iväg på ett spexmöte så jag håller tummarna att jag inte spyr förrän jag kommit hem igen. Kuuul. .
Kan åtminstonde vara stolt över dagens prestation, närmare 3 timmars pluggande efter morgonens föreläsning med Maria på geocentrum samt en genomgång av excelen inför morgondagen. Pluggandet gick så bra att jag tror det räcker med en genomgång ikväll för att förstå så kan jag få sovmorgon imorgon och reducera min 8 timmars dag till endast, hör och häpna, 6! timmar!




Muntrar upp mig själv med lite bilder från helgen med Filippa:D Försöka kan man alltid göra. .

Inge kul

Usch vad jag var otaggad på spexmötet idag, inte alls kul överhuvudtaget. Än en gång så står vi bara några dagar innan spexet utan att ha fått något gjort. .  Det suuuuger! Plus att jag var sjukt trött och bara ville till gymmet och sen hem för att sooooova!!
Men nu är jag tack och lov hemma och jag ska hoppa ner i badet och njuta lite:)


Recap

Hej hopp världens tystaste är här igen!
Har spenderat helgen med Filippa som varit på besök i lilla Lund och vi har gjort det vi gör bäst, flummat runt:) Vi har shoppat i lilla Lund, smugglat hem sprit från Danmark som de småbarn vi är och mumsat på på våra killar (i pepparkaksform) samt sett på för mycket Sex and The City! Japp Japp!
Men igår morse tog hon tåget till Stockholm medan jag får hålla mig i ytterligare en och en halv vecka innan jag får komma HEM!! YAY!
Igår kom min plutteskrutt hit och då fick jag mumsa på honom:D Puss Puss

Midvinternattens köld är hård

Det är typ natt ute och jag har precis avslutat frukosten och ska om ca 20 min börja bege mig mot skolan i vinterkylan. Ingen skjuts denna morgon varken till skolan eller hem vilket har nästan blivit en vana;) Men imorgon bitti får jag skjuts igen! Fast då börjar jag 10.00 och inte 08.00 . . .  BLÄÄÄ!!!

RSS 2.0